zuig aan mijn lul meisje komt heftig klaar

Geile shemale sex afspraak gangbang

Iets aan je uiterlijk doen is natuurlijk het eenvoudigst begon ik. Je zou kunnen beginnen om je haar voortaan los te dragen, je kunt een nieuwe bril laten aanmeten, wellicht wat modernere kleren kopen en af en toe een beetje make-up aanbrengen.

Een week na dit voorval kwam ik Anne weer tegen en ik was gepast onder de indruk. Ze was naar de kapper geweest en had zich een nieuwe coupe laten aanmeten.

Ze had nu halflang haar tot op de schouder die haar gelaatstrekken prachtig accentueerden. Ze had een nieuwe bril op en nieuwe kleren aan. De knoopjes van haar overhemd waren niet meer tot boven toe dicht geknoopt en haar rokje ging tot net boven haar knieën in plaats van tot op de enkels. Dit alles liet nu haar vrouwelijk vormen prachtige uitkomen. Ik bekeek haar ineens vanuit een heel ander licht en moest aan mijzelf bekennen dat ik haar zo erg lekker vond. Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld tot een wat oudere vrouw en Anne voldeed helemaal aan mij idee van een lekker ding.

Ze keek mij wat verlegen aan maar nam mijn compliment dankbaar in ontvangst. Ik had toch niets op de planning staan en zei dat ik wel even kwam. Rond acht liep ik bij haar de achterdeur binnen en zag haar in een lingeriesetje voor het aanrecht staan.

Ik wist niet wat ik zag. Ik zag een paar strakke billen en toen ze zich omdraaide keek ik naar een paar prachtige borsten waarbij haar tepels net zichtbaar over de rand van haar BH uitstaken. Ik voelde meteen het bloed naar mijn pik stromen. Ik liep naar haar toe en vroeg of ze dit voor mij had gedaan. Ik gleed met mijn handen richting haar borsten en begon deze zachtjes te kneden. Ik voelde haar tepels hard worden onder mijn handen en ik kuste haar nek. Ze gooide haar nek achterover en begon zachtjes te hijgen.

Ik ging met mijn hand naar beneden en greep haar kutje vast. Ik voelde dat ze al wat vochtig was. Behendig maakte ik haar BH los en gooide deze op de keukentafel.

Ik genoot van haar volle borsten die stevig vooruit stonden. Ik boog voorover om de tepels één voor één in mijn mond te nemen en ik zoog daar hard op. Anne kreunde luid en begon al te hijgen. Ik dirigeerde haar richting de keukentafel en vroeg of ze met haar benen wijd op de tafel kon gaan liggen.

Ik trok ook haar slipje uit en zag haar kale kutje. Ik pakte haar borsten vast en gleed langzaam richting haar buik. Ze begon al te trillen en met haar heupen te schudden. Ik boog voorover en begon haar klitje te likken. Ik likte en zoog verder en begon tevens haar kutje met mijn vingers te bewerken. Anne begon harder te kreunen. Ik voerde het tempo van mijn vingers en ging sneller in en uit haar natte gleuf.

Alle geile spanning van de afgelopen week borrelde naar de oppervlakte en ze zei dat ze ging klaarkomen. Ik slikte haar kutgeil, dat rijkelijk vloeide, op en genoot van het feit dat ze heerlijk was gekomen. Ik trok snel mijn kleren uit. Mijn pik stond stram vooruit. Ik maakte eerst mijn eikel nat. Ik trok haar lippen opzij en drukte mijn pik naar binnen. Haar kut spande zich strak om mijn eikel. Ik haalde hem weer terug en ging steeds iets verder naar binnen. Haar kut was erg nat en bij elke haal ging ik verder bij haar naar binnen.

Met lange halen begon ik haar te neuken en luid kreunend en trillend van genot bewoog ze met mij mee. Haar kut voelde erg strak om mijn lul en ik genoot van elke haal. Ik was ontzettend geil en zag ook Anne intens genieten. Ik voerde het tempo langzaam op en mijn pik gleed steeds sneller en makkelijker bij haar naar binnen. Ik kreunde dat ik op het punt stond om te komen en dat ik in haar wou spuiten. Spuit je pik maar in mij leeg. Ik wil je hete sperma tegen mijn baarmoeder voelen spuiten.

Haar kutspieren spanden zich om mijn lul en alles voelde nog strakker. Ik ontplofte en hard ramde ik in haar kut en spoot met grote stralen mijn zak in haar leeg.

Nog nahijgend haalde ik mijn lul uit haar gleuf en een golf sperma kwam er achter aan. Anne vertelde mij dat ze het erg lekker vond en dat ze in tijden niet zo heftig was klaar gekomen. Ze masturbeerde wel eens maar dit was natuurlijk veel fijner.

Ik zei ook dat ik het erg lekker had gevonden en eigenlijk nog wel meer wilde. Ik voelde alweer wat spanning ontstaan in mijn onderbuik.

En er is niets mis met een lekkere pijpbeurt. Wellicht kunnen hier vanavond al wat van uitproberen. In haar slaapkamer aangekomen ging zij op de rand van het bed zitten en vertelde mij dat ik voor haar moest gaan staan. Ze nam mijn pik in haar hand en begon deze af te trekken. De gedachte dat ik de eerste was die ze pijpte zorgde ervoor dat mijn pik zo weer op volle oorlogssterkte was. Een beetje onwennig begon ze mij te pijpen. Ik kreunde hard en ik merkte dat het met steeds meer overtuiging ging.

Ze likte nu ook langs mijn pik en ging richting mijn ballen. Ze nam mijn ballen een voor een onder handen terwijl ze aan mijn pik trok. Weer ging ze met diepe halen mijn pik te lijf en ik voelde dat mijn ballen zich begonnen samen te trekken. Een hoogtepunt was aanstaande maar ik wou nu nog niet komen. Ik had andere plannen. Ik trok mijn pik terug. We gaan een ander standje proberen.

Ga voorover gebogen voor mij staan zodat ik je achterlangs kan nemen. Ik tilde haar linker been iets opzij zodat ik mijn pik wat makkelijker in haar natte gleuf kon steken. Soepel gleed mijn harde staaf naar binnen en Anne zuchtte tevreden.

Ik begon meteen hard te stoten. Ik neukte haar hard en mijn ballen kletsten tegen haar schaamlippen. Ze reageerde door hard te kreunen. Je mag alles bij me doen. Ik ben zo geil. Voor zover mogelijk bewoog ik nog sneller en stootte nog harder in haar strakke kut. Opnieuw spoot ik mijn lading sperma in haar geile kutje en ook voor Anne was de tijd daar.

Luid schreeuwend kwam ze klaar. Een week later werd er gebeld. Ik kwam net onder douche weg en nam de telefoon aan. Kom je hier heen? Ik volgde haar de trap op. Ik had een mooi uitzicht op haar billen en kon het niet na laten deze te strelen. In de slaapkamer aangekomen dirigeerde ze mijn richting het bed en begon ze mij meteen te pijpen. Professioneel pakte ze mijn pik vast en schoof deze ver bij haar naar binnen.

Ten opzichte van vorige week voelde het alsof ik door een andere vrouw gepijpt werd. Heerlijk rukte ze aan mijn pik en schoof deze in en uit haar mond. Ze zoog aan mijn ballen en streek met haar vinger over mijn anus. Dit alles bezorgde mij rillingen. Glimlachend keek ze me aan. Ik heb gezien wat er allemaal mogelijk is. Ik vroeg me vorige week nog af wat ik in haar had losgemaakt, maar nu werd het me helemaal duidelijk. Ze ging verder met het bewerken van mijn lul en kneedde daarbij lekker in mijn ballen.

Ze wreef met haar vinger een aantal keren over mijn anus en stak deze naar binnen. Ik voelde alweer een lichte rilling over mijn rug gaan en genoot intens. Met diepe halen nam ze mijn pik tot zich. Na een aantal minuten ging Anne op haar knieën voor mij zitten en ik schoof mijn pik bij haar naar binnen. Ik stootte met lange halen mijn lul in en uit haar steeds natter wordende gleuf.

Ik had uitzicht over haar strakke billen en sterretje. Ik maakte een vinger nat en wreef daarmee over haar anus en stak langzaam mijn vinger in haar kontje. Ik hoorde een goedkeurend gekreun. Het idee dat ik haar zo anaal ging bevredigen leidde bij mij tot harde kloppingen in mijn pik. Ik haalde mijn pik uit haar grot en ging achter haar zitten. Anne graaide in haar nachtkastje en haalde er wat glijmiddel uit. Ze zei dat ze hier al rekening mee had gehouden en de afgelopen week had geoefend.

Ik smeerde flink wat glijmiddel over haar anus en begon met mijn vingers haar gaatje te bewerken. Ik stak eerst een vinger naar binnen en bewoog langzaam heen en weer. Ik hoorde Anne kreunen. Ze vond het overduidelijk lekker. Voorzichtig drukte ik nog een vinger naar binnen en vingerde haar anus.

Ik bewoog langzaam mijn vingers in en uit haar kontgaatje. Ze ontspande en er begon wat ruimte te komen om er nog een vinger bij te steken. Na een poosje was haar anus ver genoeg opgerekt om mijn lul in ontvangst te nemen. Ik haalde mijn vingers uit haar gaatje en smeerde mijn pik in met glijmiddel en plaatste deze tegen haar anus. Voorzichtig begon ik te drukken. Ik drukte nog iets meer en plotseling schoot mijn pik bij haar na binnen. Met wat kreetjes van pijn nam Anne mijn pik in haar anus.

Voorzichtig drukte ik verder en haalde mijn pik weer terug. Dit herhaalde ik een aantal keren en ik voelde dat Anne ontspande en toen ze achterom keek zag ik op haar gezicht dat het genot de overhand begon te nemen. Kreunend zei ze dat ik haar dieper moest nemen. Anne ging met haar hand richting haar kut en begon zichzelf te vingeren.

Ze wreef over haar klit. Een luid gekreun volgde. Ik herhaalde dit keer op keer. Anne liet weten dat ze bijna ging klaar komen. Ik duwde mijn pik in zijn geheel bij haar naar binnen en begon hard te stoten.

Ook ik was dicht bij een orgasme. Hard neukend en vingerende werkten we ons naar een hoogtepunt. Ik ramde een laatste keer mijn staaf in haar gaatje spoot mijn lading in haar kont. Luid kreunend en hijgend vielen we voorover op het bed. Na een paar minuten gleed mij slappe pik uit haar kontje.

Na een paar minuten stelde ik voor om even te gaan douchen. Ik zette douche lekker warm en samen stapten we eronder. Ik begon met haar rug in te zepen. Ik sloeg geen plekje over en waste ook de rest van haar lichaam. Ik zeepte mijn handen weer in en ging achter haar staan. Anne stond met de rug naar mij toe en ik kon zo makkelijk haar borsten inzepen. Ook hier sloeg ik geen plekje over. Ik genoot enorm van dit intieme moment.

We kusten elkaar gepassioneerd terwijl Anne zachtjes aan mijn pik trok. Binnen een paar minuten waren we beiden alweer opgewonden en we belanden in bed. Ik moest op mijn buik gaan liggen en ik werd heerlijk gemasseerd van mijn nek tot aan mijn voeten.

Ze richtte haar aandacht op mijn billen en begon deze te strelen. Ze trok mij billen van elkaar en begon mijn anus te masseren. Ze pakte een beetje glijmiddel en stak een vinger bij mij naar binnen. Ik moest toegeven dat mij dit behoorlijk opwond en vroeg of ze een tweede vinger er bij wilde steken. Ze pakte een kleine buttplug uit haar nachtkastje en stak deze bij mij naar binnen.

Het voelde erg lekker. Mijn pik was inmiddels weer hard geworden en ik wou haar weer neuken. Ik draaide mij om en dirigeerde Anne boven op mijn pik. Ze zakte over mijn lul en ik zat tot mijn ballen in haar natte gleuf.

Anne begon op en neer te bewegen, soms langzaam, dan weer snel en hard. Haar borsten deinden in het ritme mee en in de tussentijd masseerde ik haar billen. Na een aantal minuten haalde ik mijn pik uit haar gleuf en plaatste mijn lul tegen haar sterretje. Nu gleed mijn pik veel makkelijker naar binnen en Anne kreunde luid. Mijn kontje is nu veel gevoeliger.

Anne leunde achterover en ik zag mijn pik steeds weer in haar kontje verdwijnen. Ik greep er een uit het nachtkastje en plaatste deze voor mijn pik. Anne kwam recht boven mij zitten en met mijn pik in haar anus zakte ze langzaam over de dildo.

Ze begon meteen op en neer te bewegen. Als ik terug kom ligt Manon met haar been opzij waardoor ik een heerlijk uitzicht heb op haar geile 18 jarige poesje en ik besluit haar nog even lekker te likken en kruip voorzichtig op het bed en lik haar rustig wakker.

Ze begint al snel zachtjes te kreunen en legt haar hand op mijn hoofd om me vooral niet de kans te geven om te stoppen en al snel komt ze zacht kreunend klaar. Ik kruip nu tussen haar benen en plaats mij staalharde pik tegen haar lipjes en wrijf mijn eikel zachtjes tussen haar lipjes door en zo af en toe over haar klitje.

Ook Marga is ondertussen wakker geworden en ligt het met een geile blik in haar ogen te bekijken en streelt ondertussen de tietjes van haar dochter. Ik zie een kleine grimas op haar gezicht verschijnen maar dat duurt niet lang, en ik heb mijn hele pik in het krappe, maagdelijke kutje van mijn dochter zitten en ik moet alle zeilen bijzetten om alleen van deze gedachte al niet klaar te komen maar het lukt me toch. Ik beweeg zo af en toe een stukje heen en weer om Manon aan mijn pik te laten wennen en als ik zie dat ze weer een beetje is bijgekomen voer ik het tempo op en al snel ligt ze weer te kreunen van genot en begin ik nu stevig door te pompen.

En na een orgasme of 5 van mijn dochter hou ik het ook niet meer en kom diep in haar poesje klaar. Als ik de laatste druppel uit mijn pik heb gewerkt trek ik me zachtjes terug en ga naast haar liggen en Marga en ik strelen haar tienerlijfje met zijn tweeën zachtjes tot ze weer een beetje is bijgekomen.

Veel geiler en lekkerder dan ik verwacht had. Ze kreunt zachtjes en volgens mij ook een beetje van de pijn maar stopt me niet dus beweeg ik rustig verder en laat nog wat speeksel tussen haar billen vallen om de boel wat beter te smeren en al snel heb ik een stevig tempo te pakken.

Manon ligt ondertussen onder haar moeders buik te kijken hoe mijn pik het holletje van haar moeder in en uit schuift en vingert zich ondertussen zachtjes. Ik voel dat ik dit strakke gaatje niet lang kan verdragen en snel ga klaar komen. Ik voer het tempo op voor de eindsprint en voel dat Marga klaar komt omdat haar sterretje verstrakt waarop ik haar darm vol spuit met mijn zaad.

Ik blijf nog even in haar warme holletje zitten en trek me dan zachtjes en met een plop terug. Manon is ondertussen ook weer klaar gekomen op haar eigen vingers en we kruipen met zijn drieën op het bed tegen elkaar aan om bij te komen en vallen nog een kleine twee uur in slaap.

Als ik wakker word ga ik voor een ontbijtje naar beneden en niet veel later komt Manon er ook bij, ze heeft niet de moeite genomen om wat aan te trekken en zit naakt aan de tafel.

Ook Marga komt er bij en we eten rustig een broodje en kletsen over hetgeen er afgelopen nacht gebeurd is alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het is maandag en we hoeven niets vandaag aangezien het de eerste dag van de vakantie is voor ons allemaal maar besluiten naar een tropisch zwemparadijs in de omgeving te gaan voor wat ontspanning in het water.

We kleden ons daar in een familie hokje om en als ik de beide dames naakt zie staan voel ik mijn pik weer verharden. Maar we zijn best lang in het hokje en we zijn hier iet gekomen om te seksen dus we gaan het water in en genieten enkele uren met zijn drieën van alles wat er te doen is en ik word met regelmaat even in mijn kruis gegrepen door de beide dames en ik laat ook mijn handen over de lekkere lijven gaan.

Manon zegt op een gegeven moment dat ze even naar de wc gaat en ik zeg tegen Marga dat ik ook moet en we lopen met zijn tweeën richting toiletten. Ik sta op en ze geeft mee een stevige tongzoen als dank. We lopen terug en Marga kan alleen maar glimlachen als ze ons ziet, ze weet dat er wat gebeurd is en Manon fluistert even wat in haar oor en de bijde dames hebben er lol om.

Maar ik zit weer met een probleem in mijn zwembroek dus ik geef Marga een hand en neem haar mee naar een van de zwembaden en we kruipen in een wat verborgen hoekje en ze slaat haar benen om me heen en ik haal mijn pik uit mijn zwembroek en schuif haar broekje opzij en ze laat zich over mijn pik heen zakken en we bewegen zachtjes tegen elkaar aan en omdat we beide heel erg geil zijn zal het niet lang duren voor we klaar komen en binnen vijf minuten spuit ik haar poesje vol met mijn zaad en hangen we genietend nog even tegen elkaar aan tot we zijn bijgekomen.

Vanuit mijn ooghoek heb ik gezien dat een tiener van een jaar of 16 ons heeft staan bespieden en aan zijn rode hoofd zie ik dat hij door heeft wat we aan het doen waren. Hij stelt zich verlegen voor als Martijn en er ontstaat een gesprek en langzaamaan ontdooit hij een beetje. Ik zeg tegen Manon dat hij ons heeft zien neuken en dat hij het wel leuk vond om het zien.

Hij stottert een eind heen maar weet niet wat hij met de situatie aanmoet wat ik me kan voorstellen. Ik glimlach en stel hem gerust en vraag of hij al eens met een meisje is geweest.

Hij geeft toe dat hij nog nooit verder is gegaan dan een zoentje omdat hij veel te verlegen is. Ik stel voor dat hij met ons mee gaat en dat hij misschien wel voor het eerst een vrouw zal aanraken. Hij weet zich geen houding te geven en stottert dat hij wel aan zijn moeder moet zeggen dat hij weg gaat.

We spreken af dat we elkaar over een kwartiertje weer zien bij de uitgang. We kleden ons met zijn drieën om en wachten buiten op Martijn en wat later dan afgesproken komt hij toch aanlopen, maar wel samen met zijn moeder. We stellen ons aan haar voor en staan wat te kletsen. Zijn moeder vraagt op een gegeven moment met enig argwaan hoe we er op kwamen om hem mee te vragen. Ik glimlach en tot de verbazing van Marga en Manon en tot schrik van Martijn vertel ik dat hij Marga en mij bezig heeft gezien in het zwembad en dat we daar over hebben gekletst en hij vertelde dat hij nog nooit een meisje heeft gehad.

En dat we het wel een goed idee vonden hem en onze dochter wat nader kennis te laten maken. Martijn zijn moeder schiet in de lach en steekt haar hand uit en stelt zich voor als Daniela, 36 jaar en gescheiden. En moeder van Martijn, 18 jaar en Simone, 18 jaar, nu uit logeren bij haar oma. Wij stellen ons ook voor en ik vraag na het voorstel rondje of Martijn mee mag of dat ze het toch een beetje te vreemd vind.

We schieten in de lach en Martijn en Manon kleuren allebei behoorlijk en krijgen daarop allebei een knuffel van hun moeder. We zijn na een klein kwartiertje thuis en ik zet een potje koffie en de dames kletsen er rustig op los terwijl Martijn er een beetje verloren bij zit. Ik wenk Manon die het nu ook ziet en zich een beetje afscheid van het gesprek en met Martijn begint te kletsen en al snel komt ook hij wat meer los, niet veel later zie ik dat ze wat in zijn oor fluistert en dat ze opstaan en richting de trap vertrekken zonder dat de dames er erg in hebben, bij de deur kijkt Manon nog even mijn kant op en ik geef haar een knipoog en er glijd een glimlach over haar gezicht.

Ik schenk de koffie in en breng het naar de dames en meng me in het gesprek. Zo zitten we een half uurtje te kletsen en leren we elkaar wat beter kennen. We komen er achter dat ze jong getrouwd is en al snel kinderen kreeg maar dat de relatie ook al snel op klippen liep en ze op haar 22e alweer alleen was na haar man de deur uit te hebben gezet. Hij heeft daarna nooit meer van zich laten horen of enige aandacht voor de kinderen gehad. Ik zeg dat ik nog een bakkie in ga schenken en als ik weg loop zijn de dames alweer druk in gesprek en in plaats van naar de keuken sla ik af richting de trap en sluip naar boven en sluip naar de slaapkamerdeur van mijn dochter.

De deur staat op een kier en ik gluur naar binnen en een glimlach glijd over mijn gezicht als ik het tafereeltje daar zie, mijn dochter zit op haar knieën tussen de benen van Martijn die met zijn broek op zijn enkels hem te pijpen. En zo te zien geniet hij met volle teugen. Maar hij houd het niet lang vol en spuit al snel haar mondje vol met zijn zaad en als ze de lul uit haar mond laat glijden zie ik dat Martijn een stevige jongen heeft, zeg maar gerust een monster, ik schat hem op een 28 cm en behoorlijk dik.

Maar Manon heeft aan de grijns op haar gezicht te zien behoorlijk veel plezier mee. Ze laat hem zien wat ze in haar mond heeft en slikt het dan door, staat op en kleed zich uit en staat even later naakt voor Martijn en die kijkt zijn ogen uit naar het lekkere lijf van mijn dochter. Zijn pik is staalhard en ik zie de druppels voorvocht over zijn eikel lopen.

Manon stapt over zijn benen heen en pakt zijn pik vast en wil zich er overheen laten zakken maar dan doe ik de deur open. Ze stopt in haar beweging en Martijn heeft het niet meer maar Manon zegt me gedag en wil zich verder laten zakken maar ik stop haar en zeg dat ik de moeders er bij wil roepen. Martijn stottert een protest maar ik sta al boven aan de trap te roepen naar de dames dat ze even naar boven moeten komen. Wat een geil gezicht, haar kutje word behoorlijk opgerekt en ze heeft het er even behoorlijk moeilijk mee maar laat zich niet kennen en begint te bewegen over die harde staat en al snel geniet ze er zichtbaar van.

Ook de dames vinden het een erg geil gezicht en ik ben tussen ze in gaan staan en laat mijn handen over hun billen glijden en ik voel dat ze allebei reageren en met hun billen beginnen te draaien. Manon is ondertussen voor de eerste keer klaar gekomen op de lul van Martijn en ik zie aan zijn gezicht dat hij het niet lang meer uit gaat houden.

Ik heb ondertussen mijn hand onder de rok van Martijn zijn moeder geschoven en ben haar blote billen aan het strelen, ze heeft een string aan, en even later schuif ik mijn vinger achter her touwtje en schuif hem tussen haar billen door richting haar poesje en om me wat ruimte te geven doet ze haar benen uit elkaar en haar bekken naar achteren en al snel haal ik mijn vinger tussen een paar natte kutlipjes door en kreunt ze zachtjes van genot.

Marga heeft het ook door en geeft me een stevige tongzoen en fluistert in mijn oor dat ik haar maar lekker moet verwennen. Zij stapt bij ons vandaan richting het bed Waar Martijn ondertussen het kutje van mijn dochter heeft volgespoten met zijn jongens zaad en Manon nog een keer is klaar gekomen en van hem afglijd en naast hem op bed gaat liggen om bij te komen.

Marga maakt van de gelegenheid gebruik om de pik van Martijn schoon te likken en hem op die manier op sterkte te houden. Ik heb ondertussen de rok van Daniela omhoog geschoven en ze steunt met haar ellen bogen op het bureautje van Manon en steekt haar kont naar achteren toe, ik haal haar string uit haar bilspleet en zet mijn pik tegen haar lipjes aan en stoot toe, in een keer tot aan mijn ballen in haar strakke en zeiknatte kut.

Ik blijf even stil zitten om haar te laten wennen en begin dan in een stevig tempo te bewegen. Ze vind het duidelijk niet erg en kreunt er op los.

Ik kreun mee en snel hebben we een lekker tempo te pakken. Ze heeft een erg lekker en strak kutje dus ik vermaak me prima, Daniela zit ondertussen tegen een orgasme aan en word steeds luidruchtiger en ik voer het tempo nog een beetje op en even later komt ze gillend klaar, de drie op het bed kijken onze kant uit en vooral Martijn zit met open mond te kijken.

Maar hij vergeet niet om mijn vrouw te blijven neuken en door hetgeen zij ziet gebeuren komt zij ook klaar en knijpt Martijn zijn pik bijna fijn met haar kut spieren en die houd het ook niet meer en spuit mijn vrouw vol met een portie zaad. We zijn nu allemaal voldaan en kruipen even met zijn allen samen op het bed om bij te komen.

Het is ondertussen bijna etenstijd en ik stel voor om wat te halen en tien minuten later loop ik met Daniela richting de chinees op het plein en praten we ondertussen over het geen er deze middag is gebeurt.

Daniela is verbaast maar ook erg voldaan, het was een tijd geleden dat ze een pik in haar kut had gehad en merkte dat ze het behoorlijk heeft gemist.

Ik merk op dat ze een zeer potente pik in huis heeft en dat die vast wel te verleiden is tot een potje incest als ze het goed aanpakt. En ook Marga is er alleen maar geiler van geworden. Ik merk dat ze niet helemaal weet wat ze er mee aan moet en besluit het onderwerp te laten rusten voor nu en we zijn ook bij de chinees aan gekomen dus een wat luchtiger onderwerp is wel een goed plan. We vertellen elkaar nog wat meer dingen over elkaars leven en verleden en niet veel later is het eten klaar en gaan we weer terug.

Thuis is alles gereed voor het eten dus spullen op tafel en eten maar, iedereen lust wel wat met de energie die er verbruikt is. Na het eten is het tijd voor een koppie en word er over van alles gekletst. Alleen Martijn en Manon houden zich een beetje afzijdig.

Ze zitten een beetje te smoezen en ik ben benieuwd wat ze bespreken, wel zie ik dat ze allebei redelijk verlieft naar elkaar kijken, er lijkt iets moois op te bloeien tussen die twee. E n vervolgens moet ik lachend maken dat ik de kamer uit kom aangezien ze nu semie boos achter me aan komt. Ik moet nog even een plasje doen en ga ook richting badkamer waar Daniela net onder de de douche vandaan komt. Ik geef haar een zoen en doe mijn plas.

Ze kijkt even en loopt dan met een glimlach de badkamer uit naar de slaapkamer. Als ik klaar ben besluit ik ook nog even onder de douche te stappen en als ik na een kleine tien minuten weer de slaapkamer in loop zie ik als eerste de billen van Daniela, ze zit op haar knieën tussen de benen van Marga en is haar duidelijk goed aan het verwennen, Marga ligt te kreunen van genot en komt even later klaar.

Ik geniet even van het uitzicht en kruip er dan naast. Ik zoen de dames allebei en draai me dan om te gaan slapen, ik heb genoeg gehad voor vandaag. De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en ga stilletjes naar het toilet. Op de terugweg zie ik dat de deur van Manon op een kier staat en ik spiek even naar binnen en zie dat ze alweer tussen Martijn zijn benen zit en hem stevig aan het pijpen is.

Ik glimlach en loop weer naar onze slaapkamer waar Marga ook net wakker is en richting toilet loopt. Ik draai me nog even om en als ik weer enigszins wakker word zijn beide dames uit bed verdwenen.


zuig aan mijn lul meisje komt heftig klaar

Thuisontvangst terneuzen sex in limburg