wijd opengesperde kut sex maatje zoeken

Prive hoeren utrecht negers met grote lullen


wijd opengesperde kut sex maatje zoekenOp zoek naar een trio tekenfilm


Zij bleef maar met mijn penis spelen. Ze sloeg er hard mee op haar tepels, nam hem drijfnat in de mond en wreef intussen tegen mijn scheenbeen met haar onderlichaam, haar benen wijd opengesperd. Het vocht liep tot in mijn sokken!

Toen stond ze met een laatste zucht recht en vroeg: Eerst vond ik het wat vies en wist ik niet goed wat ik precies aanmoest met die tong, maar heel snel volgde ik haar ritme: Wat waren haar lippen vol en zacht! En wat rook ze lekker.. Wij gaan samen nog heel wat plezier beleven, wees daar maar van overtuigd.

Maar nu snel wat opfrissen in de badkamer, want ik denk dat je ma hier zo dadelijk weer wat komt kwebbelen en ze zou wel eens kunnen merken hoe flink jij mij hebt geholpen niet? In de 5 minuten die ma nog wegbleef, bleef ze mij teder toespreken met lieve woordjes, mij geruststellend dat wat wij hadden beleefd helemaal niet vies was maar eigenlijk iets heel moois was dat tussen ons moest blijven als goeie vrienden.

Ook dat ik dit best niet probeerde met vriendinnetjes van mijn leeftijd, maar dat ze mij snel weer zelf meer zou tonen. En hoewel ze mij bij momenten misschien wel wat pijn had gedaan, was het een aangename pijn, één waar mijn lichaam de minuut nadien alweer naar verlangde.

En toen ik na een laatste innige kus terug naar boven was gegaan, mocht ik niet aan haar denken of mijn piemel kwam schokkend in actie. De komende dagen bleef het trouwens zo dat mijn penis er een eigen agenda op na hield: Zeker wanneer ik dagdromend aan Sonja dacht, aan haar billen met dat kleine slipje en aan die vochtige nog steeds onbekende warmte tussen haar benen.

Of aan haar weelderige,melkwitte zachtheid waar ik keihard was tussengenomen. En dat kon soms voor pijnlijke situaties zorgen op school en elders….. Ze had trouwens naar mij gevraagd, er moest naar het scheen weer een en ander uitgepakt en opgehangen worden. Mijn moeder had aangeboden zelf wat te helpen, maar dat was echt niet nodig.

Maar het kon wel even duren … dus of ik niet te veel huiswerk had? Ze had eens moeten weten… Dus brave zoon naar beneden met een potje hutspot in de handen en zijn billen al dichtgeknepen voor wat komen gaat.

Sonja met haar parelende lach deed open: Ik heb zoveel werk, misschien kunnen we verder werken waar we laatst gebleven waren? En met een brede lach trekt ze mij bijna naar binnen! Ze drukt mij met de rug tegen de muur en drukt zich vol tegen mij aan. Ik voel het volume van haar prachtige lichaam, haar volle borsten die mij haast beletten te ademen, de hardheid van haar tepels, groot en bruin zoals ik ze vaak genoeg heb herinnerd in mijn natte dromen sinds die eerste keer.

Ze drukt met haar stevige onderlichaam tegen mijn uiterst gevoelige buik en ik reageer terstond. Ze voelt mijn springerig geslacht duwen tegen haar zachte dijen, heft één been en wrijft zich vol tegen mij aan.

Ze is mooi, net getrouwd, hongerig naar avontuur. Ze wil mij veel meer tonen en leren, heeft ze mij laatst verzekerd. Ik ben haar gewillige leerling, wat zeg ik.. Ik krijg het helemaal warm als ik denk aan vorige keer, de pracht van haar dijen, haar ronde kont, de geuren en warmte van het onbekende mysterie tussen haar dijen.

Ze blijft mij geruststellen met haar hese, warme stem. Ze maakt me geil. Ah, wat verlang ik naar haar lichaam! Ik kom al bijna klaar van het idee alleen. Ik zie dat ze het keukenladdertje weer op dezelfde plaats heeft gezet en ik kan niet nalaten te vragen: Ik ben al veel minder bedeesd dan 2 weken geleden, en ik kan haast niet wachten om weer naar haar prachtige benen te kunnen kijken.

Ze heeft deze keer zwarte nylons aan zie ik, en in mijn binnenste vind ik dat wat jammer. Ik kon laatst zoveel zien door het zachte grijs van haar panty.

Maar ze stapt nu tot op de 5de trede. Ik zie dat haar nylons ophouden halfweg haar dijen en dan zie ik haar bleke, zijdezachte huid daarboven. En in plaats van de panty van vorige keer voel ik…. Ik verken voorzichtig de rondingen van haar opgespannen billen en kont, ik glij met mijn vingers langs haar aars en met mijn linkerhand streel ik haar zijkant en glij ik verder door naar haar zachte buik. Ieder spleetje en plooitje is voor jou!

Nu laat ik mijn rechterhand langs haar achterste naar beneden glijden en voel wat verward, bevend van verwachting zelfs tussen haar benen langs achteren. Dat zijn mijn schaamlippen..

En vooral lekker warm en nat … dat komt door jou, kereltje. Door jou hete vingers. Lekker kutje hé dat van mij? Glij daar eens met je vinger tussen naar voren toe…jaah nog, zover je kunt.. Voel je daar dat bultje…wrijf er eens zachtjes langs…jaaaah…nooog, doe maar wrijf maar rond en rond……ietsje harder drukken nu met je vingertop….

Laat je vingertop maar staan en beweeg nu het knobbeltje wat heen en weer als je kunt…………. En ik amuseer mij..

En ze kan nu niet meer stilstaan, haar bekken kantelt heen en weer, ze draait met haar kont…nijpt haar billen dicht, en lost de spanning weer. En ze blijft met me praten, soms heet en ruw, dan weer teder, smekend bijna. En ze windt mij op zoals ik het nog nooit eerder was. Mijn broekje staat op springen en ik ben zeker als ik wat stoot, ik dan zeker gewoon in mijn onderbroek klaarkom. Ook mijn adem gaat nu heel snel.

Plots laat ze haar rechterhand tussen haar benen glijden en spert haar schaamlippen wijd open. Ah wat een zicht zo wijdbeens boven mij! Ik ruik weer die vreemde geur zoals vorige keer. En zo diep mogelijk… jaaah, niet bang zijn. Dieper schatje…veel dieper…en beweeg je vingers nu in mij…goed zo…en ga nu heen en weer…….

En ik beweeg mijn vingers in rondjes. Tegen de zijdezachte, vochtige rose binnenzijde van haar vagina. Maar intussen blijf ik met mijn linkerwijsvinger haar knobbeltje bespelen. Ik ga wat hoger staan en in een opwelling begin ik haar prachtige kont te likken.

Ik voel plots veel vocht langs de vingers van mijn rechterhand. Ze voelt dat ik schrik. Ik vinger haar tot ze helemaal gezwollen staat waarbij ik telkens mijn vingers helemaal uit haar haal en weer naar binnen glij en zoveel mogelijk van achteren naar voren beweeg.

Zo passeer ik steeds weer haar plekje. En ze is er helemaal gek van. Ze buigt nu voorover en spert met één hand haar aars open. En haar geur windt me op. Ze blijft haar onderbuik tegen mijn natte handen aanwrijven , rytmisch.. Nu zal ik je eens echt verwennen, nu krijg je echt alles te zien, ok? Ik zie het aan je mooie kontje……. Mmmmm, en wat een stevige billen. Wij gaan ons eens lekker amuseren hé schat? Ik ben helemaal niet bedeesd zoals vorige keer.

Ze heeft mij toen genomen maar toch vond ik het niet slecht.. Dat denk ik toch niet, voor zover ik nog kan denken natuurlijk. Leg je met je voeten naar de muur toe en met je hoofd net op de rand als je wilt…Ja, goed zo, prima. Langzaam trekt ze haar blouse uit. En daarna haar bh. Wat heeft ze machtige borsten!! Ze hangen echt stevig en gevuld boven mijn hoofd. Haar bruine tepels zijn zeker zo dik als mijn pink. Dat hebben die meisjes in je klas nog niet. En wat ik straks met je doe, kunnen zij ook nog niet.

Ze spreidt haar bruine schaamlippen uit elkaar, begroeid met donzig, rossig haar, en ik zie haar rose binnenkant. Ik zie vocht glinsteren van binnen. Ik durf mij bijna niet veroeren, zo heet en hard is mijn piemel nu!

Ik grijp naar haar. Kijk, hier van boven dit knobbeltje waar ik zo gevoelig was daarnet.. Wil je het allemaal eens goed betasten? Wacht ik kom naast je liggen…. Kijk, zoals wij nu liggen jij met je gezicht naar mijn kut toe en ik met je piemel voor mijn gezicht…dat wordt en genoemd.

Soixante-neuf van het frans, weet je wel… Kom schatje, ik zie het bloed kloppen in je piemel!! Sonja zal je eens verlossen zie…En doe jij intussen maar goed je zin daar van onderen…maar voorzichtig..

Dat is waar ik de voorbije dagen het meest van heb gedroomd… het afzuigen zoals zij het noemt. Ze likt mijn ballen en speelt met mijn eikel, ze slaat hem tegen haar tong, ze likt het plekje waar mijn voorhuid vastzit en mijn plasspleetje, ze duwt het open met haar tong en lippen. En ze zuigt me leeg, ze duwt mijn lid diep in haar keel, masseert mijn balletjes en slikt. Ik spuit in harde halen… en ze kreunt. Intussen ben ik hetzelfde aan het proberen bij haar.

Met een natte wijsvinger speel ik met haar aars en ik lik nu vanaf haar aars naar voren toe. Ik duw haar benen verder open en lik haar zijdezachte vlees in de lies. En dan werk ik naar voren toe met mijn tong langs de randen van haar volle, hete schaamlippen naar boven toe, tot aan haar klitje. Daar trek ik wat rondjes, lik eens in alle richtingen zacht en soms harder met volle halen en de hele breedte van mijn tong of met korte harde prikken met het puntje van mijn tong, en dan weer helemaal terug.

Hoe meer ik haar plaag, hoe heviger ze tekeer gaat met mijn arme piemel. Ze duwt en trekt mijn huid nu helemaal terug bij het inzuigen, en bespeelt mijn eikel steeds heftiger met haar tong. Dan keert ze terug en neemt het topje van mijn voorhuid tussen haar opgespannen lippen of haar tanden.

Ik heb net weer een volledige likronde afgelegd en ze probeer haar kut tegen mijn mond te duwen. Haar klitje is nu helemaal opgezwollen en glinstert- en zeker niet van mijn speeksel alleen. Ik zuig nu op haar klit en kus haar schaamlippen, en trek ze open met mijn mond.

Ik kus haar onderkant nu zoals ik haar mond kuste daarnet. Ik vinger haar met mijn tong en ga zo diep mogelijk in haar vagina. Mijn vader verwijt mij soms dat ik een lange tong heb, en hij kon wel eens gelijk hebben!! Oooooh, jaaaaah dieper nog…. Het geeft mij een machtig gevoel dat ik deze geweldige vrouw mag bespelen. Ik ben nu de slaaf niet meer…neen dat is zij! Ze smeekt, kreunt, gromt diep vanuit haar keel en dreigt! Ze is gek… En ze blijft mij intussen maar betasten, aftrekken, zuigen en kussen.

Ze sabbelt op mijn lid en ballen en ik doe hetzelfde met haar klit. Ik bijt zachtjes in haar lippen en klitje, en haar adem stokt!! Ik laat mijn speeksel langs haar lies en bilnaad doorglijden naar haar aars en steek nu een vinger diep in haar kont. Ik blijf likken en steek nu ook een paar vingers in haar kutje, waarna ik ritmisch in en uit beweeg. Ik spreid haar lippen en knabbel weer op haar klitje. En ik sla, eerst voorzichtig en daarna wat harder met volle hand.

Ook tik ik lichtjes met mijn vingers op haar gespreidde kutje, waarbij ik ervoor zorg zeker haar klitje te beroeren. Ik verplaats mijn linkerarm en neem plots vol haar linkerborst vast en begin met mijn inmiddels natte vingers haar tepel te beroeren. Ik draai rondjes op wat zij haar tepelhof noemt en tik dan lichtjes tegen haar stijve tepel. Ik duw die zachtjes zoveel mogelijk in met mijn wijsvinger en laat haar dan terug springen. Zij heeft inmiddels mijn voorhuid helemaal teruggetrokken en speelt met mijn donkerpaarse eikel in de holte van haar vochtige hand.

Ze kan nu niet meer stil liggen en haar heupen bewegen schokkend. Telkens wanneer ze vooruit beweegt met haar onderbuik, ga ik heel diep met mijn vingers en wanneer ze achteruit kantelt, verdwijnt mijn rechter wijsvinger heel diep in haar kont. Ze duwt haar kut nu in mijn gezicht en slaat haar benen rond mijn hoofd. Ik wordt drijfnat, maar blijf likken, kussen zuigen en vingeren. Jaaaah nog een beetje meer. Ze krabt met een lange nagel van haar wijsvinger langs mijn bilspleet en trekt het vel van mijn teelbalzakje naar achteren.

De laatste druppels worden uit mijn eikel geperst en ze likt mij helemaal schoon. Ik zit intussen met bijna mijn volledige rechterhand in haar kut, en beweeg al mijn vingers. Met mijn tong blijf ik haar klit bewerken, die nu echt veel groter is dan het knobbeltje van eerst. Ze kreunt nu luider en ik denk even aan mijn moeder boven, die gelukkig meestal in de keuken bezig is. Onze tongen drongen in elkaars mond en ons speeksel vermengde zich met elkaar.

Ik betastte haar borsten en om aan te geven dat ze het lekker vond, deed ze haar benen een beetje van elkaar. Ik ging meteen met mijn hand naar haar kruis en bevoelde haar kut uitgebreid. Ik vingerde zowel haar kut als haar kont en als ik vernam dat mijn vingers dropen van haar geil, dan stak ik ze even in mijn mond en likte haar kutsap er van af.

Mariskazat aan mijn pik te rukken en gleed met de vingers van haar andere hand door mijn bil naad. Al snel zat ze weer mijn kont te vingeren en ik kreeg nu onvoorstelbaar veel zin om haar te naaien. Met mijn knie duwde ik haar dijen nog verder open en behendig leidde zij mijn pik in haar neukgrot.

Met een zucht drong ik in haar door en begon in een traag tempo te bewegen. Bij elke beweging naar binnen stootte ze een geile kreun uit en hoe sneller ik haar neukte, des te sneller haar kreunen werd. Henk kwam op zijn knieen naast haar hoofd zitten en Mariska opende snel zijn gulp. Handig haalde ze zijn pik tevoorschijn en hapte hem op. Ik begon haar nog sneller te naaien en met holle wangen zoog ze de pik van haar man af.

Henk pakte haar borsten beet en kneep er behoedzaam in tot ze een tuit-achtige vorm hadden. Liefdevol streelde ze de ballen van haar man en wreef af en toe even over zijn poepgaatje. Dat deed hem zichtbaar goed en hij duwde zijn onderlijf naar benedenom haar vingerin zich te krijgen. Maar Mariska ontweek hem en ging snel weer met zijn ballen aan de gang.

Ik werd bloedgeil van deze aanblik en ramde nu wild in en uit haar kut. Hard kreunend ving ze elke stoot op en duwde haar bekken omhoog ommijn pik nog dieper naar binnen te krijgen. Opeens kreunde ze keihardvan 'jjjjjaaaaaa. Ze kneep daarbijhaar kutspieren zo hard om mijn snikkel dat ik ook akkuut een zaadlozing kreeg. Diep in haar bonkend spoot ik haar kut vol en op dat moment zag ik, dat ze haar middelvinger in een keer over de volle lengte in Henk's reet ramde.

Die had het niet meer en diep in haar keel stotend loosde hij zijn kwakop haar tong. Mariska had het gevoel een en al zaad te zijn en lag genietend na teschokken. Ik bewoog nog een paar keer in en uit en joeg bij elke beweging naar binneneen dikke straal zaad in haar kut. Henk trok zijn pik terug en bewoog zelf zijn voorhuid heen en weer.

Mariska lag met wijd opengesperde muil te wachten en stak smachtend haar tong tegen zijn pisgaatje. Sliert na sliert verdween in haar mondholte engulzig slikte ze alles door.

Uiteindelijk raakten we alledrie bevredigd en met een zucht trok ik mijn pik uit haar kut. Toen ik haar bekeek zag ik een dikke klodder zaad in het roze inwendige van haar kut tussen haar schaamlippen glinsteren. Ze vingerde het bijzichzelf naar binnen en likte toen genietend haar vinger af. Ik knikte meteen van 'ja' en wilde niets liever dan tussen haar heerlijke billen. Mariska kwam omhoog en ging met haar buik op de salontafel liggen.

Henk stapte op en tegen mij zei ze: Ik dook tussen haar heerlijke bollen en trok haar bil helften uit elkaar. Zodra haar gerimpelde gaatje zichtbaar werd, zette ik mijn tong erop enliet die er over heen flitsen.

Ze begon alweer te kronkelen en ik druktemijn tong zo ver mogelijknaar binnen. Henk kwam terug met een pot glijmiddel en Mariska nodigde me uit om voorhaar te komen staan.

Dat deed ik ook en snel pijpte ze mijn leuter tot op volle oorlogssterkte. Henk smeerde haar aars flink in met glijmiddel en om haar daar vast telaten wennen aan een pik, stak hij telkens zijn middelvinger zo ver mogelijk in haar. Mariska werd er bloedgeil van en kreunde geil onder het pijpen. Na een poosje trok ze mijn naar benedenen ik werd op mijn rug op de grond gemanoeuvreerd. Ze kwam van de tafel af en hurkte met haar aars boven mijn keiharde pik. Alleen de gedachte al dat ik dit verrukkelijke teefje in haar hol mocht naaien, deed me al haast klaar komen.

Behoedzaam zakte ze naar onderen en stukje bij beetje verdween mijn leuter in haar darm. Ik keek naar haar kruis en de aanblik deed het bloed in mijn hoofd bonken. Langzaam begon ze op en neer te wippen en telkens zat ik met mijn pik tot aan de ballen in haar kont.

Ze vond het zelf ook heerlijk, tenminste aan haar gekreun te horen. Henk had zich ook helemaal uitgekleed en kwam voor haar staan. Meteen nam ze zijn halfstijve pik in haar mond en zoog hem bekwaam in volornaat.

Henk haalde zijn lul uit haar mond en kroop tussen onze benen in. Zijn vrouw ging plat op mij liggen en plette haar tieten tegen mijn borstkas. Ik kreeg een geile tongzoen en onze tongen raakten haast met elkaar in de knoop. Mariska ging uit haar bol nu ze twee lullen in haar reet had zitten en deed haar uiterste best om ze zo ver mogelijknaar binnen te krijgen.

Het was bijna niet te geloven dat ze dit kon verdragen, maar blijkbaar washaar poepgat van een bijzonder soepel type. Haar aars moest wel tot het uiterste uitgerekt zijn, maar daar had ze totaal geen probleem mee,want ze kraaide het uit van genot. Ik wist niet hoe ik het had en had het ook nooit voor mogelijk gehouden,dat zoiets kon.

Maar ik vond het wel erg lekker en naaide driftig in het tempo van Henk mee. Toen we de slag goed te pakken hadden, voelde ik hoeMariskabegon te trillen en opeens schokte ze wild heen en weer. Ze kwam ongenadig geil klaar en ik overwoog om te stoppen, hoewel ik zelfook al een eind op weg naar een nieuw hoogtepunt was. Toen werd het me zwart voor de ogen en luid schreeuwend spoot ik met mijnlaatstekrachten mijn pik in haar leeg.

Ze huilde het uit en stootte haarkont zo ver mogelijknaar achteren om ons goed te voelen. Terwijl mijn ballen leeg liepen, voelde ik dat Henk ook aan het spuiten wasen gezamenlijk vulden we haar ingewanden totdat die overvol waren. Mijn pik dreef in het zaad en langzaam maar zeker trok mijn orgasmevoorbij. Mariskagierde het uit en bewoog haast hysterisch heen en weer. Henk stootte nog een keer diep naar binnen en sprietste zijn laatstezaadin haar kont.

Toen werden onze pikken slap en volkomen uitgeput gleden weweg uit haar reet. Henk rolde opzij en ik zag dat er wat poep aan mijn pik zat.

Mariska kwam omhoog en haar kontgat stond nog steeds wagenwijd open. Ik stond inmiddels met Jaap naar dit schouwspel te kijken en te trekken aan onze lullen. Ik zag dat de mannen steeds harder gingen stoten en op het punt stonden klaar te komen. Ik wist dat Claudia niets liever wilde dan helemaal te worden ondergespoten met het geile zaad van haar klantjes.

Ik riep dit tegen Ben, Erik en Marco. Voor Erik was dit net op tijd want ik zag zijn pik zwellen in de mond van mijn vrouw en schreeuwend kwam hij klaar!!!!!!. Claudia hield de dikke lul echter in haar mond en het zaad ving ze op. Langzaam draaide ze haar hoofd om en keek ons aan, met een geile blik in haar ogen opende ze voorzichtig haar mond, waarna dikke slierten zaad uit haar mondhoeken liepen.

Op hetzelfde moment dat Claudia het zaad uit haar mond liet lopen kwam ook Marco klaar die nog steeds bezig was de kut van mijn vrouw te neuken. Ruw en hard stotend kwam Marco klaar, Claudia schudde met haar hele lichaam onder dit geweld.

Haar hoofd bewoog van links naar rechts en het zaad in haar mond druppelde in haar haren. Erik die haar kontje heerlijk had geramd was bij dit schouwspel ook niet meer te houden hij draaide Claudia ruw om, waardoor de lul van Marco met een zuigend geluid uit haar nauwe kutje gleed.

Marco’s zaad droop met lange slierten tussen haar lippen vandaan. Wild pakte Erik haar hoofd beet en schoof haar hoofd ruw over zijn dikke vette lul. Zijn lul zat een beetje onder de poep van mijn eigen geile vrouwtje, zo genadeloos diep had hij haar in haar reet genomen.

Claudia zag dit ook maar de geilheid van de hele situatie had al haar eventuele taboes doen wegvagen. Met een hoerige blik zoog ze de dikke lul naar binnen. Erik pakte ruw haar hoofd beet en trok deze heen en weer over zijn lul.

Met een schreeuw kwam Erik klaar en perste zijn zaad diep in de keel van Claudia. Ze kokhalsde even maar gooide toen haar hoofd achterover en slikte triomfantelijk het dikke zaad door.

Jaap en ik hielden het niet meer en liepen naar Claudia toe. Doe je mond wijd open zei ik. Met een paar flinke halen aan onze lullen kwamen we beide tegelijkertijd klaar en spoten ons geile zaad in de wijd opengesperde hoerenmond. Dit was teveel voor ons hoertje het zaad liep aan alle kanten uit haar mondhoeken en het was duidelijk teveel voor haar om door te slikken.

Ze bracht haar handen voor haar mond en braakte in een keer al het overtollige zaad uit haar bekkie. Direct ging ze zitten met haar beide benen recht in de lucht en bracht haar handen gevuld met dik zaad naar haar kale kutje. OOOHH ik ben zo geil stamelde ze en liet het zaad uit haar handen in haar geile kale kutje lopen. Wat ze toen deed had ik zelfs nog nooit gezien bij mijn vrouwtje.

Ze plaatste haar gehele vuist voor haar inmiddels door het zaad drijfnatte lippen en duwde met een geile kreet haar vuist tot aan haar pols ineen keer naar binnen. Ik pakte haar elleboog en duwde haar hand dieper in haar kut Het overtollige zaad gutste langs haar pols uit haar kut bij iedere keer dat ik de hand dieper in haar dreef. Plots verstijfde ze, haar ogen draaiden wild in het rond en met een spastische beweging van haar onderlijf kwam ze klaar. Haar kutspieren ontspanden zich en ze duwde haar hand tot werkelijk het maximale in haar kut.

Claudia zat onder het zaad en geil en ging zich even douchen en verfrissen. Wij zaten inmiddels weer op de bank en hijgden een beetje na. En hoe bevalt deze hoer jullie???

Een heerlijk geil beest riepen ze allemaal. Ze doet werkelijk alles als we haar maar als een geile gore hoer beschouwen. Ze moet werkelijk het gevoel hebben te worden gebruikt, zei ik.

We besloten Claudia eerst even lekker op te geilen en haar daarna te gebruiken. Beb laat zich lekker neuken. Maak een sexafspraken met mooie donkere negerinnen! Wil jij ook spuiten als een brandweer? Ben jij niet tevreden met je zaadproductie! Is het te weinig of kom je klaar met weinig kracht. Met de pillenkuur van Cumbetter zal je met meer kracht veel meer sperma spuiten! De smaak van je zaad wordt ook lekkerder!

Mijn vrouw, Claudia is een heerlijk geil dier.

Kutje volspuiten sex massage in rotterdam


Ervaringen van jonge mannen die al is een keer seks hebben gehad met een rijpedame. Steeds meer jonge mannen hebben seks met een veel oudere vrouw.

Want wie denkt hoe ouder een vrouw hoe minder zij seks heeft heeft het mis. Lees alle seksverhalen en je zult zien dat jouw mening graden anders zal zijn. Jij kijkt straks heel anders tegen oudere vrouwen aan. Het was al weer een jaar geleden sinds ik in Nederland geweest was. Ik werk in het buitenland voor een bouwbedrijf in Saudi Arabie en had een keer per jaar zes weken vakantie die ik altijd in Nederland doorbracht om boodschappen voor het hele jaar te doen en oude vrienden en bekenden weer eens op te zoeken.

Op deze dinsdagmiddag liep ik naar de tramhalte om naar de stad te gaan toen ik voorbij de straat kwam waar tante Thea woont. Ze was niet echt mijn tante maar een vriendin van mijn ouders die we tante noemden. Toen ik nog op de middelbare school zat werkte ik jarenlang zaterdags in tante Thea's bloemenwinkel om wat geld te verdienen. Deze winkel had ze al een paar jaar geleden na de dood van oom Edward met goede winst verkocht en tante Thea genoot nu van haar geld.

Het was al weer drie jaar geleden sinds ik haar voor het laatst bezocht had en omdat ik toch de tijd aan mezelf had dacht ik dat ik wel weer eens goeiedag zou kunnen gaan zeggen en een kopje koffie bij haar gaan drinken.

Ik belde aan en kort daarop ging de deur open. Weer eens in het land? Ik ging naar binnen, deed mijn jas uit en ging de woonkamer in. Ik volgde haar door de gang en keek naar haar achterwerk.

Ze zag er eigenlijk niet slecht uit voor een jarige vrouw. Toen ik nog in haar winkel werkte fantaseerde ik nogal eens over hoe het zou zijn om met haar te neuken, maar ik was altijd te verlegen geweest om haar te benaderen.

Daarnaast leefde haar man, oom Edwin, toen ook nog. Die was inmiddels ook al weer jaren dood. Met een kopje koffie gingen we samen in de woonkamer zitten en vertelde ik haar over mijn ervaringen in Saudi Arabie. Alle vrouwen worden zorgvuldig van vreemde mannen afgeschermd en om nu met de vrouwen van mijn kollegas aan te pappen lijkt mij ook niet echt ethies. Temeer omdat het zo'n kleine gemeenschap van buitenlanders is. Hierna veranderde tante Thea het onderwerp van gesprek en praatten we meer over het alledaagse leven in Nederland.

Zo af en toe dwaalden mijn ogen af naar de boezem van tante Thea, evenals naar haar in zwarte nylons gestoken benen. Ze zag er inderdaad best nog lekker uit voor iemand van haar leeftiid. Misschien een paar kilos te zwaar maar toch ook niet echt dik. Ongeveer 65 kilo, halflang krullend donkerblond haar, 1. We hadden altijd een geode relatie gehad en kletsten honderd uit. Voordat we het doorhadden bleek het al 8 uur "s avonds te zijn.

We hadden vijf uur lang zitten kletsen. Met de lange zomerdagen raakte ik nogal eens mijn begrip van tijd kwijt en plotseling zag ik hoe laat het was. Tante Thea antwoorde, "Welnee, ik heb een beter idee.

Tenminste, als je geen plannen hebt voor vanavond. Ik bedoel, we hebben zo zitten kletsen dat ik geen boodschappen gedaan heb en niets te eten in huis heb.

Zullen we naar een restaurant gaan en daar een hapje eten? Nou, dat leek me eigenlijk wel wat dus stemde ik toe. Een half uurtje later zaten we in de chinees waar we ons uitgebreid aan een rijsttafel te buiten gingen. Om een uurtje of tien waren we klaar en bracht ik tante Thea naar huis. Je vindt whiskey toch zo lekker en ik heb een prima fles Jonnie Walker in huis"? Ik volgde haar naar binnen en keek weer naar die lekkere reet van haar.

Ik ging naar de woonkamer en schonk twee grote glazen whiskey in. Het duurde ongeveer twintig minuten voordat tante Thea weer binnen kwam. Ik was al aan mijn tweede whiskey en een beetje licht in m'n hoofd.

Geen probleem hoop ik? Toen tante Thea ging zitten zag ik dat ze ook andere kleren had aangedaan. Een te strakke rok die haar ietswat bollige buik strak omhulde en een soort tanktop die haar borsten eveneens veel te strak omspanden.

Ze zag dat ik naar haar ferme borsten staarde waarvan ik de tepels door het dunne stof heen zag priemen. Onder haar strakke en iets te korte rokje droeg ze rode nylons over haar welgevormde benen. Enigzins in verlegenheid gebracht door het feit dat tante Thea zag hoe ik naar haar borsten en benen staarde veranderde ik snel van positie en vroeg haar hoe lang het was sinds oom Edward nu al dood was? Tante Thea antwoordde hier op met een minzaam lachje.

Ik voel haar gehemelte, de druk van haar soepele tong en begin steeds meer opgewonden te geraken. De aanblik van haar grote stevige kont, het geil dat nu van haar geopende, dikke vlezige lippen drupt, de smaak van haar sterk opgezwollen klit die nu helemaal naar buiten komt , de geur van haar zweet en vooral haar zwoele, diepe, smekende soms ook bevelende, hese stem…het feit dat ik haar diepe verlangen hoor, ruik, voel…dit is het einde.

Met hortende, stotende rukken kom ik klaar. Integendeel…daar is ze zelf ook weer! En ik doe wat ze heeft gevraagd….. Wij weten niet van ophouden. Na wat een eeuwigheid lijkt, zucht ze diep, voldaan en komt met haar gezicht bij mij.. Ze kust me nu heel teder.

Het mooiste geschenk dat een vrouw kan krijgen. En je voelt mij zo goed aan…. Vond je het prettig lieveling? Die tijd samen overtreft mijn heetste dromen. Het gevoel van haar lichaam gaat mijn verbeelding ver te boven…ik kan niet meer zonder haar.. Hoe kan ik haar vertellen dat ik nu weer dagenlang niet meer zal weten hoe recht te staan uit mijn bank zonder dat mijn paal opvalt! Hoe kan ik kwijt dat ik soms naar de benen van de juffrouw van wiskunde en frans zit te loeren van boven mijn boek, en dat ik dan over haar fantaseer.

Ze leest het allemaal in mijn ogen en neemt mijn eikel tussen wijsvinger en duim en streelt mijn nu al weer wat slappere penis liefdevol. Maar ik kan het niet helpen, ik mag je nu eenmaal erg graag. We gaan ons stilletjes wat wassen, en dan laat ik je terug naar boven gaan. Je ma zal wel denken dat ik je laat werken als een dokwerker hier. Langzaam masseert ze mijn lichaam met haar washandje.

En ze praat met mij…kalmerend…als een grote zus. En ook ik mag haar wassen…en ik slaag erin dit even teder te doen… wel krijg ik weer een opstandje…maar wij doen er verder niets mee…we hebben het gehad en zijn moe maar gelukkig.

En wat wij samen hebben vind ik heel mooi.. Ik heb zoiets nog nooit gehad met een man. Eerlijk gezegd durf ik meer met een lieve jongen zoals jij dan met mijn eigen man. Mannen zijn ruw, hard en enkel uit op hun eigen bevrediging…. Jij bent lief, zacht, teder en voorzichtig…. Maar tegen die tijd zul je mij al lang vergeten zijn.. Intussen heeft ze mij aangekleed en mij naar de keukendeur geloodst. Ik neem afscheid en ga stilletjes naar boven.

Ik voel me fysiek moe en voldaan, maar in mijn hart is er iets veranderd… Ik begrijp het niet. Boven vraagt moeder honderduit wat wij allemaal hebben uitgepakt. En achter moeders rug knijpt ze snel eens in mijn hand en smijt een kushandje…Ooh, Sonjaaatje toch!

Mijn lieve, rosse stoot! Sonja of de verleiding — deel 3 In de weken die volgden kregen Sonja en ik elkaar bijna niet te zien. Om te beginnen was haar man 2 weken thuis in ziekteverlof. Daarna vond ook zij deeltijds werk zodat ze vaak weg was als ik thuis was.

Tot overmaat van ramp zat moeder constant achter mijn vodden aan, want ik had de mevrouw van beneden zo goed geholpen, tot 2 keer toe, maar thuis deed ik echt niet veel in het huishouden. Dus het werd tijd dat dit veranderde, en iedere week lag er een waslijst met karweitjes klaar die zoonlief moest opknappen. Iedere dag dat ik Sonja niet kon zien, groeide mijn verlangen naar een volgend intiem samenzijn.

Ik hield het bijna niet meer uit. Als ik alleen maar aan haar dacht, kreeg ik al een harde…en hoe langer het duurde, hoe meer ik aan Sonja moest denken. Beneden had ik al iets gehoord en ik ging eerst langs de keukendeur naar beneden, trapje af om een kit kolen te gaan scheppen.

Zo kon ik vanuit het achterhuisje waar onze berging was, binnenkijken in de living van mijn buurvrouw. Alsof ze het wist kwam ze voor het raam staan. Ze was in een zwarte badjas, en het zwart contrasteerde prachtig met haar melkwitte, weelderige decolleté.

Het was een korte badjas, en ik kon haar welgevormde dijen zien. Plots raapte ze iets op van de lage vensterbank en ze gaf mij onbewust een prachtige inkijk op haar boezem die al meteen voor reactie zorgde beneden mijn broeksband! Wauw, wat was Sonja toch mooi! En wat had ik haar gemist! Ik had nooit geweten dat iemand zo erg kon verlangen naar een ander….

Ik kreeg weer visioenen van de vorige keer en onwillekeurig gleed mijn rechterhand naar de bobbel in mijn broek en ik begon mijzelf te strelen. Vlug deed ik mijn korte broekje uit en begon langzaam te masturberen in mijn slipje. Sonja kon mij toch niet zien, dacht ik.

Maar van waar ik stond was de achteruitgang van haar appartement beneden niet zichtbaar en ik kon dus niet bemerken dat iemand anders naar buiten was gekomen die plots in de deuropening van het achterhuis stond! Ik merkte het te laat en eigenlijk alleen aan de verandering van de lichtsterkte. En twee stevige armen grepen mij vast. Mijn hart klopte in mijn keel. Twee lange bruine armen klemden mij vast,onbekende armen, maar naar de stem en de geur te oordelen: Met haar lange, sterke vingers trok ze in één vlotte beweging mijn slipje tot op mijn kuiten en met haar andere hand vatte ze mijn rechterhand die nog steeds als vervroren om mijn piemel zat.

Jij zit onze Sonja te begluren. Ben je niet beschaamd? Wat zou Sonja daar wel van denken als ze het wist? Ze lijkt misschien kwaad, maar ze is het niet. Haar rechterhand omvat de mijne en beweegt ritmisch mijn voorhuid heen en weer terwijl ze praat. Ik voel hem groeien in mijn hand, en zij voelt het ook, en haar stem wordt zachter. Mooi, heel mooi ventje. Wat is je zakje hard niet? En wat zijn je ballen nu klein! Trek je nu zachtjes af, maar maak eerst je top wat vochtig….

Intussen zijn mijn ogen wat gewoon aan de duisternis. Ik zie dat mijn belaagster een grote,donkerharige vrouw is. Ze is veel groter dan ik. Het ziet er een donker Roemeens type uit, een beetje een zigeunerin.

Ik zie nu ook dat ze in badjas is…een olijfgroene als ik het goed heb. En ze zit schrijlings op een brede balk, met haar ene been op de grond en een ander op het muurtje van de kolenbergplaats. En ik zie dat ze zichzelf streelt onder haar badjas. Met één hand zit ze duidelijk aan haar rechterborst en met de andere tussen haar benen!

Ze zet haar ene been wat hoger neer en maakt haar badjas traag los. Eerst maakt ze de bovenkant wat meer open… en ze ontbloot twee prachtige bruine schouders. Ze lacht naar me en schud uitdagend haar ravenzwarte krullen. Wat is ze mooi! Door haar donkere huid zie ik de lijn van haar spieren erg goed… haar sleutelbenen, de lijn van haar lange hals… de aanzet van haar duidelijk zware borsten. En helemaal bloot die eikel, jaaah…. Trek maar helemaal over die ring die je voelt achteraan..

Ze zet zich nu wijdbeens en trekt met twee vingers haar hele kut open, zodat ik haar rose binnenkant kan zien. Met haar andere hand streelt ze haar borsten. Ze zuigt op haar vingers en speelt met haar grote donkere tepels. Wat zijn haar borsten mooi. Hoewel ze erg groot zijn, springen ze vooruit en haar tepels wijzen uitdagend in mijn richting.

Haar benen zijn eindeloos lang , slank en gespierd. Ze heeft een redelijk behaarde kut, zwart donshaar met grijsbruine schaamlippen. Ik zie de aanhechting van de spieren in haar liesstreek en de tekening van haar dijspieren. Nu maakt ze twee vingers in haar mond en begint zichzelf te vingeren.

Wat een opwindend gezicht die lange slanke gebruinde vingers met gelakte rode nagels op haar huid. En of ik het zie …en voelen doe ik het zeker.

Ik ben goed nat. Ze gaat nu snel in en uit en knijpt in haar tepels. Ze kreunt en zucht. Als ze nog iets verder spreid, scheurt ze zeker in tweeën! Ze beweegt intussen wild met haar bekken en haar drie vingers verdwijnen nu telkens helemaal in haar kut.

En blijven aftrekken schatje…. Ik zou er zo in kunnen bijten schat! Ze trekt mij nu telkens hard tegen zich aan, telkens wanneer ik stoot en ze trekt haar benen nog wat hoger op zodat ik echt heeel diep kan gaan. Het is alsof ze mij van binnen omklemt en afzuigt. Ik trek hem er helemaal uit, duw en sla er dan mee tegen haar klit, en steek hem dan van onderen uit langzaam terug tussen haar lippen. Het schudden van haar grote, bruine borsten tegen mijn borst, de pijn van haar nagels in mijn billen, de dwingende zachtheid van haar hete dijen tegen mijn vlees, haar hete, zwoele gekreun en vooral de geur van haar parfum vermengd met haar geil….

Ik trek mijn penis nu uit haar en spuit de rest over haar buik en dijen. Ze gaat met gestrekte rug voorovergebogen staan, wijdbeens en ik kan haar zware borsten en gespannen tepels zwaar zien doorhangen. Met twee vingers spreidt ze haar kut. Ik wordt er direkt weer staalhard van!

En ik gehoorzaam wat graag. Ze ruikt lekker heet.. Er zal zeker ook wat van mij bijzitten, maar wat wil je. Ze gaat nu nog wat dieper doorhangen en slaat mijn piemel met haar lange haar. Dan grijpt ze ernaar en begint mij intens af te rukken. Ze kreunt voortdurend wanneer ik haar klit en opgezwollen lippen grondig aflik.

Ik wil die piemel proeven…. Nu zit ze veel te hoog voor mijn mond maar vermits ze nu echt helemaal openstaat begin ik met één hand te vingeren terwijl ik met de andere hand met haar borsten speel. Ik zit met mijn hoofd nu echt tussen haar benen helemaal onderuit gezakt en kan mij enkel overgeven aan die geweldige, geile vrouw. En ze voelt het dat ze mij in haar macht heeft.

Ze plaagt mijn eikel met haar soepele tong. Ze likt hem, grijpt hem met haar lippen, sabbelt erop, bijt lichtjes en neemt mijn voorhuid tussen haar tanden.

Intussen heb ik een prachtig zicht op haar prachtig gespierde billen, haar kut, haar mooie lange schaamlippen, haar clitoris die helemaal opgezwolen nu uit haar kut steekt. Ik speel met haar, draai rondjes rond haar klit en anus, laat mij hand dwalen tussen haar bilspleet, vinger zowel haar kont als haar kut.. Erst met één vinger…maar tenslotte met mij hele hand! Praktisch op hetzelfde ogenblik begin ik te spuiten in haar gulzige mond.

Nu staat ze hijgend en nat van het zweet recht, ze draait zich om, lacht heel lief naar mij, laat mij wat rechter op mijn stoel gaan zitten en laat zich op mijn piemel zakken. Wat glij ik vlot naar binnen! Wij zijn nu alle twee kletsnat. En ze gaat op en neer en beweegt haar billen open en toe.

Ze wrijft erg veel vlees tegen mij aan. De binnenkant van haar lange dijen tegen de mijne, haar buik tegen de mijne, haar enorme borsten met gespannen grote bruine tepels tegen mijn borst en hals. Ze streelt mijn hoofd, kust mij hartstochtelijk op mijn mond en in mijn nek. Dan gaat ze achterover leunen en kneedt voorzichtig mijn ballen terwijl ze kreunend haar tempo opdrijft. Ik spel intussen met haar borsten, lik haar tepels, vinger haar klit en wrijf zoveel mogelijk buik en billen tegen haar aan.

Ook zit ik niet stil maar beweeg voortdurend met mijn bekken, zodat ik haar vagina echt volledig kan beroeren. Ik hef haar soms volledig op zodat ze mij echt berijdt en ik heel diep in kan gaan. Terwijl ik op één van haar tepels knabbel, komt ze hijgend en roepend klaar. Ook ik spuit nu weer een volle lading hoog in haar.

Het geil loopt nu langs mijn zakje en kont. De binnenkant van mijn billen is ook helemaal nat. De stoel waarop ik zit is glad….

Nadien blijft ze op mij zitten, onze lichamen verstrengeld, mijn hoofd tegen haar borst gedrukt en kust mij heel lief.

Ze streelt mij en spreekt lieve woordjes in mijn oor in een taal die ik niet ken. De vriendinnen zien met enige verbijstering hoe de, in hun ogen gigantische vibrator bijna in zijn geheel in Nicoles kut verdwijnt. Het gezoem wordt gedempt door de alles opslokkende schaamlippen.

Nicole heeft even geen aandacht meer voor de twee toeschouwers. Met haar linker wijsvinger masseert ze haar clitoris, terwijl ze met haar rechterhand de vibrator beweegt.

De komt weer bijna helemaal naar buiten en gaat weer snel naar binnen. Binnen de kortste keren stampt ze zichzelf naar een hoogtepunt. De vibrator gaat hard op en neer, kut in kut uit. Met een wilde kreun komt Nicole klaar, de vibrator in haar kut persend alsof hij er helemaal in moet en nooit meer uit mag komen.

Gebiologeerd kijken Alana en Eva toe, ongemerkt zachtjes hun eigen kutjes masserend. Nicole komt langzaam weer terug op de wereld en ziet dan met enige trots hoe haar demonstratie de vriendinnen opwindt.

Behoedzaam haalt ze de vibrator, die nu helemaal glimt van haar vocht, uit haar kutje en ruikt er even aan. Haar eigen lucht vindt ze elke keer weer heerlijk, zachtzurig, geil. Ze laat haar tong langs de vibrator glijden. Hij smaakt zoals-ie ruikt. Dan kijkt ze nog eens naar het scheerresultaat en bewondert haar gladde kutje.

Het kleine toefje haar maakt het nog geiler dan ze had gehoopt. Eva kan bijna niet meer wachten. Nicole geeft de vibrator aan Alana en neemt de scheerkwast ter hand.

Knippen, scheren, wassen watergolven? Nicole gaat aan het werk en Alana staat wat onwennig met de vibrator in haar hand. Die zou ze wat graag in haar schoot willen voelen, maar er is iets wat haar tegenhoudt. Alana doet het en ervaart direct de trillingen die langs haar schaamlippen een weg zoeken naar haar clitoris. Jezus wat is dat een zalig gevoel. Binnen de kortste keren is ze zijknat en staat ze op springen. Zoiets heftigs heeft ze nog nooit gevoeld. Even twijfelt Alana en schudt dan haar hoofd.

Wel wil ze dezelfde roes ervaren, die Alana net heeft doorgemaakt. Ook zij heeft maar een korte tijd nodig om te exploderen. De vraag stellen, is hem beantwoorden, zo ziet ze aan de verhitte gezichten van de twee tieners. Het antwoord wordt geluidloos gegeven.

Neuken, ontmaagd worden, nu, vannacht nog? Ze moeten even aan het idee wennen, maar de geilheid doet hen snel besluiten: Ze besluiten beiden een slipje en een T-shirt aan te trekken en staan al snel weer naast Nicole — die net de telefoon heeft neergelegd en inmiddels ook haar sexy-lingerie weer aan heeft — in de woonkamer. Ook dat drietal heeft meerder malen onderdeel van hun fantasieën uitgemaakt. Tien minuten later wordt erop het raam geklopt.

Nicole loopt naar de deur en laat de drie bronstige hengsten binnen. Hij had een wilde party verwacht, want dat had Nicole hem voorgespiegeld. In plaats van een swingend feest ziet hij een sexy geklede Nicole en twee bedeesde tiernermeisjes.

We gaan beesten, want we zijn ontzettend geil en hopen dat jullie dat ook zijn. Dit overtreft hun stoutste verwachtingen. Ze kunnen nauwelijks hun ogen van de drie meiden afhouden. Binnen de kortste keren staat het drietal alleen nog in hun onderbroek. Het stadium van knakworst hebben ze al achter zich gelaten, zo constateren de meisjes als ze de gespannen onderbroeken zien.

En verder is iedereen van iedereen, okay? Enigszins zenuwachtig wachten de vriendinnen af wat gaat gebeuren. Een beetje geknuffeld en gezoend hebben ze wel, maar dit gaat toch wat verder. Met een schuin oog kijken ze naar Nicole, die helemaal in beslag wordt genomen door Kees. Zijn hand streelt een borst, terwijl hun lippen elkaar gretig zoeken. Nicole is voor geen kleintje vervaard, zien de meisjes. Zonder dralen gaat haar hand naar Henks onderbroek en omklemt diens stramme paal door de stof heen.

Voor Henk is dit het teken om zijn hand ook naar lager regionen te laten afdalen. Linea recta verdwijnt die in Nicoles slip en begint omslachtig haar kut te strelen. Dan hebben de meisjes geen tijd en oog meer voor Nicoles lichaam. Alana voelt hoe Jans hand zich op haar rechterborst vlijt. Haar tepel perst zich uit alle macht naar voren. Ze krijgt een wee gevoel in haar onderbuik, terwijl ze Jans kus hartstochtelijk beantwoordt.

Jan wrijft en kneedt over haar borst. Ze wordt bloed- en bloegeil en laat haar hand naar Jans onderbroek zakken. Maar deze voelt warmer aan, ook voelt ze het bloed door de aderen kloppen. Ze sopt in haar slipje en kan zich niet meer beheersen. Haar hand glijdt in Jans onderbroek en tast naar het levende vlees, dat ze ferm omknelt. Jans reactie komt meteen. Een zachte kreun wordt door haar kus gesmoord. Dan begint ze de kloppende lul te masseren.

Niet te geloven, ze trekt een jongen af! Henk heeft inmiddels Eva uitgekleed. Hij ziet haar pronte borstjes en omklemt een tepel met zijn lippen.

Als hij ziet dat Eva helemaal kaalgeschoren is, valt hij direct aan op haar schaamlippen. Zijn lippen persen zich op haar lipjes. Ze voelt hoe haar sappen naar haar schaamlippen golven. Haar eerste orgasme in de mond van een jongen is een feit. Heftig kreunend komt ze klaar. Henk drinkt dat het een lieve lust is. Ook Jan en Kees hebben ontdekt dat de poesjes in hun handen geheel of nagenoeg onbehaard zijn en werpen zich met alle gretigheid op hun prooi.

Een mooie, maagdelijke grot opent zich voor hun monden. Die moet getongd worden en heftig. Ze proeven het zoutige sap dat uit de kutjes stroomt. Dat is beter dan bier.

Het duurt niet lang voordat Alana en Nicole klaarkomen. De in hun lichaam opgebouwde spanning explodeert in hun liezen. Schokkend drukken ze hun kutjes vast tegen de monden van Jan en Kees. Die krijgen de volle lading. De jongens weten niet wat hun overkomt. Ze hadden zich ingesteld op een beetje drinken en misschien een beetje zoenen en wriemelen, maar krijgen de geilste show van hun leven voorgeschoteld.

Hun lullen staan op springen en dat voelen de meiden feilloos aan. Zonder enige gene nemen ze alledrie de voorgeschotelde worst in hun mond en beginnen de eikels met hun tong te bewerken. Hier heb je geen les voor nodig, dat doe je intuïtief. Likken, zuigen — alsof de palen vacuüm moeten worden getrokken — sjorren. Binnen de kortste keren kunnen de jongens het niet meer ophouden en spuiten hun zaad in golven in de gulzige mondjes. Wat niet in een keer kan worden ingeslikt, loopt langs de lippen over de kinnen van de meisjes, om vervolgens met een forse haal van de tong toch nog binnenboord gehaald te worden.

Hier mag niets van verloren gaan. Lekker, zacht, zoutig en ook kleverig. Alana en Eva hebben hun eerste lading sperma binnen. Dat smaakt naar meer, heel veel meer. Maar dat wist Nicole allang. Tevreden over haar koppelactiviteiten kijkt ze de vijf anderen een voor een aan. En bij ieder van hen ziet ze een tevreden glans in de ogen. Allemaal wel, vrijen is een dorstige bezigheid. Terwijl zij wat te drinken haalt in de keuken, laat de rest zich op de grond zakken.

Eva en Alana zijn nog steeds opgewonden. Het voorafje was al van grote kwaliteit, het hoofdgerecht moet dus wel iets heel bijzonders zijn. De jongens proberen een beetje op krachten komen, maar kunnen niet voorkomen dat hun stramme lullen toch iets van een knakworstje krijgen. Dat constateert ook Nicole als ze met de drankjes terugkomt. Ze zal ze wel even helpen, want in haar liezen kolkt het nog steeds. Ook zij laat zich op de grond zakken, maar wel met haar kut voluit in het blikveld van iedereen.

Terwijl ze haar lippen aan het glas zet, laat ze haar vrije hand naar haar kruis glijden en begint zichzelf verleidelijk te vingeren. Met grote halen glijden haar vingers langs haar schaamlippen, dan weer verdwijnt haar middelvinger speels in haar weer vochtige grotje.