Maar ik had van mijn Meesteres de uitdrukkelijke opdracht gekregen, dat ik ook aan haar dochter gehoorzaamheid verschuldigd was. Net als aan haar. En daar hoorde dus ook het onvoorwaardelijk opvolgen van de gedicteerde regels bij.

Vooral regel vier was daarbij leidend. Die regel probeerde ik nogmaals te repeteren. Ik mompelde in mezelf: Dat was dus waaraan ik me diende te houden. Dat was mijn rol als onderdanige, van zowel mijn Meesteres, als ook van haar dochter, My Lady.

Terwijl ik deze gedachten door mijn hoofd liet gaan werd opeens de deur van mijn slaapkamer opengedaan. Ik kroop zo snel ik kon achter haar aan. Ze bracht me naar de badcel. Ik ging op de badcel vloer op mijn rug liggen. Ik legde mijn handen in mijn nek en verstrengelde mijn vingers ineen.

Je hebt drie fouten gemaakt en daarop is regel vier van toepassing. Dat hebben we, voordat ik je naar de slaapkamer stuurde om je zonden te overdenken, vastgesteld.

Mijn moeder en ik hebben, tijdens je afwezigheid, overlegd welke straffen we je zullen toedienen. Die straffen zijn ervoor om jou bij te brengen, dat je alleen maar dient te gehoorzamen. Dat je onmiddellijk dient uit te voeren wat wij je opdragen. Dat je geen eigen initiatief ontwikkelt en op je eigen houtje dingen onderneemt. Wij vertellen wat jij dient te doen en jij gehoorzaamt, voert uit wat wij eisen en verder geen discussie.

Blijf hier liggen en verroer je niet. Ze verliet de badcel en sloot de deur achter zich, nadat ze het licht had uitgedaan. Ik lag op de toch wel koude badcel vloer en hoorde hoe de kraan van de wastafel gestaag drupte. In deze positie voelde ik opeens de dildo in mijn achterste een beetje verschuiven. Het leek alsof hij langzaam een weg naar buiten zocht. Ik probeerde mijn sluitspier samen te knijpen om te voorkomen, dat de dildo naar buiten zou glijden.

Maar deze beweging zorgde ervoor, dat ik vreselijk moest plassen. Ik durfde niet op te staan om op de wc plaats te nemen, want er was me bevolen me niet te verroeren. Ik liet dus de spanning op mijn kontgaatje los zoveel ik kon.

Ik voelde hoe de dildo weer iets naar buiten opschoof. De ingezette aandrang te moeten plassen verdween niet helemaal, maar verminderde wel iets. Plotseling werd de badcel deur weer geopend en het licht aangeknipt. Ik knipperde met mijn ogen tegen het licht. Ik zag, dat de dochter van mijn Meesteres binnenkwam. Ze stapte met haar linkerbeen over me heen en bleef wijdbeens over mijn onderlichaam staan.

Ik zag, dat ze haar rokje had uitgetrokken. Ze was nog gekleed in de halve bh, die haar borsten heerlijk op lieten bollen. De tepels priemden als parmantig boven de rand van de bh uit. Om haar middel had ze de jarretelgordel waaraan haar kousen waren bevestigd.

Haar onderbenen waren nog gestoken in slanke laarzendie tot net onder de knie reikten. Ze waren voorzien van smalle stiletto hakken. Verder was haar onderlichaam bloot. De schaam-lippen stonden ietsje van elkaar. Haar moeder , mijn Meesteres, betrad eveneens de badcel. Zij was op dezelfde manier gekleed. Ze had de mondklem meegenomen.

Ze draaide zich om. Toen stapte met haar rechterbeen over me heen. Ter hoogte van mijn hoofd liet ze zich op haar hurken zakken. Haar geslacht zweefde vlak boven mijn mond. Ik heb van jouw Lady gehoord, dat je haar vandaag al twee keer naar een hoogtepunt hebt gebracht en dat is precies wat jij nu ook voor mij gaat doen. Dus wát er ook gebeurd, jij blijft likken totdat IK zeg, dat het genoeg is. Ze liet haar onderlichaam nog iets meer zakken en haar kutje beroerde mijn lippen.

Mijn tong zocht zich de weg tussen mijn lippen door naar buiten. Ik voelde hoe het puntje van mijn tong de bekende schaamlippen van mijn Meesteres beroerden. Ze was nog niet zo nat als haar dochter eerder, maar ik gleed toch soepel tussen haar schaamlippen door, op zoek naar het gevoelige klitje aan de bovenkant. Mijn uitzicht was door het onderlichaam van mijn Meesteres volledig geblokkeerd. Ik kon dus niet niet zien wat de dochter van mijn Meesteres deed.

Voelen kon ik dat wel. Terwijl ik de heerlijkheid van mijn Meesteres met mijn tong bewerkte, voelde ik plotseling, dat My Lady haar been verplaatste en het op mijn buik zette.

Ik voelde de hak van haar laars in mijn zachte buik prikken. De druk van de hak werd verhoogd en ik voelde hoe de andere hak ook in mijn buik prikte. Ik begreep, dat My Lady op mijn buik was gaan staan. Ze begon met het maken van bewegingen die de hakken van haar laarzen om en om dieper in mijn buik lieten drukken.

Ik vergat even, dat ik mijn tong moest laten werken. Onmiddellijk siste mijn Meesteres: Ik ging snel weer verder en haalde mijn tong met snelle bewegingen tussen haar lippen door. Ik voelde hoe de hakken van de laarzen zich verplaatsten en langs mijn piemel op mijn dijen terecht kwamen. Mijn piemel was door de behandeling die ik gaf en kreeg, opgegroeid tot een behoorlijke stijve pik. Mijn Meesteres boog zich iets voorover. Om het contact met haar heerlijkheid niet te verbreken, moest ik mijn hoofd optillen.

Het lukte me mijn tong zijn werk te laten blijven doen. Terwijl ik bleef likken, voelde ik een paar stevige tikken tegen mijn lul geslagen worden. Bij elke lettergreep kreeg ik van haar een nieuwe pets tegen mijn piemelpaal. Ik deed nog beter mijn best mijn tong op en neer te laten gaan door haar kutje. Ik proefde het vocht van haar geslacht toenemen en likte alles zoveel mogelijk op. Ondanks haar ongenoegen, wat me de petsen had opgeleverd, merkte ik wel, dat mijn tong haar niet onberoerd liet.

Ze bewoog haar bovenlichaam naar achteren en zakte met haar geslacht ook naar beneden. Ik liet ook mijn hoofd weer zakken en likte verwoed verder. Afwisselend met lange halen en dan weer op het gevoeligste plekje snel achter elkaar. Ik merkte, dat mijn Meesteres meer en meer opgewonden raakte.

Ze schoof haar onderlichaam heen en weer en liet daarbij opgewonden kreetjes horen. Op een gegeven moment stelde Bert voor om te gaan webcammen. Na lang beraad stemde ik ermee toe en kocht een webcam. Toen ik weer verbinding legde met Bert, bleek zijn camera al aan te staan. Ik kon mijn ogen niet geloven. Bert en Linda waren niet te zien, wel een kamer die veel weg had van een kelder met allerlei niet te definiëren toestellen. Toen draaide iemand de camera een stukje en kreeg ik een kijkje in de kast.

Deze bleek vol te zitten met de meest bizarre speeltjes. Toen kwamen Bert en Linda voor de camera. Ik bloosde en greep door mijn broek mijn lul vast. Linda en Bert gingen een stukje van de camera afstaan. Bert ging zitten om een soort stoel, maar toen hij eenmaal zat zag ik dat het een gynaecologe stoel was.

Zijn pik stond hard rechtop en ik zag zijn kontgaatje samentrekken en ontspannen. Ineens likte Linda over Bert zijn anus, Bert kreunde het uit. Linda werd steeds wilder en lekker hem wel te neuken met haar tong. Toen liep ze naar de kast en deed een soort broekje aan. Ik dacht dat we klaar waren met de show en begon al licht te balen, totdat Linda zich weer draaide naar de camera.

Linda had een voorbinddildo omgebonden. Ze ging weer voor Bert staat, spuugde 2 keer op de dildo en ramde m zonder enige waarschuwing zo niet in Bert zijn kontje dat haar navel zijn ballen aanraakte. Ik hield het niet meer.

Dit was altijd een van mijn grootste wensen geweest en nu vragen deze twee mensen aan mij om deze in vervulling te laten gaan. Linda pakte de camera beet, met de kunstlul nog in de mannenkut van haar man en sprak me rechtstreeks toe: Ook de msn verbinding bleek te zijn beëindigd.

Ik besloot een koude douche te nemen om weer even tot bedaren te komen. Na 10 minuten onder de douche was mijn piemel echter nog net zo hard en kon ik maar aan een ding denken. Toen heb ik het besluit genomen. Ik droogte me af, kleedde me aan, sprong op de fiets en reed mijn piemel achterna.

Een mooi en statig geluid weerklonk vanuit de hal en ik zag dat er iemand naar de deur kwam. Toen de deur open ging zag ik dat het een mooie vrouw was die open deed, maar het was niet Linda.

Ik voelde me enorm gegeneerd en dacht dat ik was beetgenomen. Haar wat langer aan te hebben gekeken bedacht ik me dat ze wel erg jong wa. Linda en Bert komen zo, die zijn nog even bezig" lachte het meisje mij toe. Ik lachte enigszins ongemakkelijk terug. Daar bleken een paar lekkere drankjes te staan.

Ik schonk mijzelf een groot glas Havana club met cola in en ging op een van de grotere stoelen in de kamer zitten. Ik nam een grote slok en toen de drank zich vanuit mijn mond via mijn keel een weg naar mijn maag baande, wist ik dat er iets mis was.

Het was alsof ik wakker werd na een dag lang doorzuipen. Ik deed mijn ogen open maar kon niets zin. Toen merkte ik dat ik op mijn buik lag maar verder niet kon bewegen. Ik schrok en probeerde mijzelf los te rukken toen opeens met een klap het licht aanging. Ik keek mijzelf rechtaan in de enorme spiegel tegenover me.

Ik zag nu ook waarom ik me niet kon bewegen. Ik lag op mijn buik op een soort massage tafel die in een lichte hoek voorover stond zodat mijn kont de lucht in stak. In mijn mond zat een soort metalen klem waardoor ik mijn mond wel dicht kon doen maar mijn tanden niet op elkaar kreeg. Ter hoogte van mijn lul zat er een gat in de bank. Ik probeerde te schreeuwen, maar merkte eerder al dat niet ging door die rare klem om mijn mond. Ineens kwam Linda voor me staan. Jij denkt dat je gewoon even iemand ontmoet die jou sexsdromen waarmaken, nou jong slaafje van me, vandaag maak jij onze dromen waar"?

Onder het gelach van mijn twee belagers voelde ik mij zwaar vernederd. Vooral omdat het woord Slaafje mijn niet uit mijn hoofd te verbannen was. Wat waren deze gekken met me van plan? Plotseling voelde ik met een klap mijn benen uit elkaar getrokken door touwen die om benen zaten geknoopt. Ik had die touwen voor dat moment niet eens opgemerkt. Ik lag nu met mijn kont omhoog, uitgespreid als een kut van een hoer. Ik schaamde me kapot en kneep mijn ogen dicht alsof ik er niet was.

Plotseling voelde ik een enorme pijnscheut door mijn ballen en mijn pik. Ik jankte het uit. Linda kwam lachend omhoog met een soort klein formaat startkabels in haar hand. Nog nadenkend over wat me zojuist was overkomen en waarmee, bleef ik recht voor me uit staren. Ik keek mijzelf daardoor rechtaan. Ik zag eruit als een hond die zijn poeperd wil laten besnuffelen. Er schoot door mijn hoofd dat ik daarvoor hier ook naar toe was gekomen, maar het was wel mijn eerste keer dat er iets met mijn kontje uitgespookt ging worden en ik had daar zelf graag de controle over gehad.

Mijzelf aankijkend probeer ik tot rust te komen, mijzelf op een andere plek voor te stellen. Het lukt aardig, vooral omdat Linda zachtjes over mijn anus blaas. Het wondt me op. Ik gebruikte het om te denken aan die keer dat ik mijn ex vriendin voor de eerste keer in haar kontje mocht neuken, dat hielp altijd in moeilijke situaties waarbij je moest "presteren" en in dit geval ook zeker ontspannen zijn.

Net toen ik me een beetje begon te kalmeren hoorde ik Bert weer lachen. Hij had tot nu toe alleen maar toegekeken hoe zijn vrouw mij commandeerde. Ik voelde dat mijn lul harder was geworden door het fantaseren en schaamde me, waardoor hij gelukkig weer wat slapper werd. Plotseling kwam hij voor me staan, hij bukte en pakte onder de tafel door plotseling mijn pik.

Het was de eerste keer dat een man mijn lul aanraakte en tot mijn schrik ging er een geile golf door me heen en werd mijn pik weer hard. Toen kroop hij onder de tafel en pakte mijn pik weer beet, mijn dit keer likte hij aan mijn eikel. Ik rilde van geilheid terwijl ik dat eigenlijk niet wilde, dus probeerde me vergeefs te verzetten. Toen sloot hij plotseling zijn lippen om mijn eikel en ik voelde hoe het puntje van zijn tong mijn pisgaatje probeerde binnen te komen.

Ik had geen idee hoe geil dat was voor dat moment. Toen stopte zijn tong met likken en begon hij met lange halen aan mijn lul te zuigen. Hij zoog dieper dan elke vrouw dat ooit bij mij gedaan had. En net toen ik mijn hoogtepunt wilde naderen stopte hij en keek me van onder de tafel lachend aan.

Het waren drie rubberen ringen waarvan er een aan de ander vastzat. Ik had geen idee wat het was, maar toen schoof Bert het ding ineens om mijn lul. Terwijl de ring in diameter toch ruim een halve centimeter kleiner was.

Maar het rubber zet zich uit en de ring word met behulp van wat glijmiddel soepel om mijn lul naar beneden geschoven. De andere ringen waren net zo groot, dus ik dacht dat het daarom leek alsof het maar 1 ring was. Maar toen voelde ik hoe mijn ballen werden ingesmeerd met glijmiddel. Toen ze blijkbaar glad genoeg waren werd de tweede ring om mijn lul en onder mijn ballen geschoven.

Ik voelde mijn eikel kloppen alsof het bloed eruit wou stromen, mijn god wat lekker. De derde ring werd vervolgen om mijn ballen geklemd. Ik dacht dat mijn eikel uit zou scheuren en ik hielt het niet meer, maar kwam niet klaar omdat niemand mijn penis aanraakte. Dat kan je het maar beter zien ook. Hij klikte op een afstandsbediening en plotseling veranderen de spiegel voor in een tv. Éen seconde dacht ik dat ze me naar een pornofilm lieten kijken, maar toen begreep ik dat wat ik zag, mijn eigen achterkant was, en op het scherm eronder zag je mijn pik fullscreen.

Ik schrok van het ding dat erom omheen zat, ik had het wel gevoeld en gezien maar dat het zo strak zat en mijn lul zo hard kon worden verbaasde me. Ik keek naar het bovenste scherm waar je mijn benen uit elkaar getrokken ziet vechten los te komen en ik het midden zie ik voor het eerst mijn eigen sterretje voor me, ipv achter me.

Op dat moment wordt er ingezoomd en is mijn kontgat fullscreen te ziet. Ik zie hoe de tong van Linda over mijn anus gaat en er steeds iets dieper in graaft. Dan komt Bert voor me staan. Hij houdt mijn hoofd vast en begint aan iets op mijn wang te draaien.

Ik voel hoe het ijzer tussen mijn tanden zich tegen mijn tanden aandrukken en ik voel mijn mond langzaam open gaan.

Ik raak in paniek en begin met mijn hoofd heen en weer te slaan. Dan steekt Linda ineens haar ruwe droge middelvinger geheel in mijn anus. Door de schrik trok mijn sluitspier samen en deed het nog meer pijn. Ik knikte gegeneerd en begreep dat tegenstribbelen geen enkele zin had. Bert bleef draaien aan de klem in mijn mond totdat mijn kaken maximaal uit elkaar stonden.

Achter een klein gedeelte van de spiegel zijn geen tv, waardoor ik mezelf kon aankijken, het was een vreselijk vernederend gezicht, als een paard, maar dan nog erger. Ik had geen idee wat dit voor zin had en ik hoopte maar dat het niet bedoelt was om me drugs te voeren of zoiets.

Bert z’n stem haalde me uit m’n overpeinzingen "Jij wilt wat leren over sex? Wat dacht je van een spoedcursus pijpen! Ik zag hoe hij zijn broek uit deed en zijn lul voor mijn ogen zwabberde. Behalve onder de douche na het sporten, had ik nog nooit een andere pik in het echt gezien, en zeker niet zo dicht bij mijn gezicht. Toen duwde hij zijn lul in mijn mond.

Niet ver, slechts een stukje. Ik probeerde mijn hoofd weg te draaien, maar ook mijn hoofd was op de een of andere manier klemgezet. Het enige wat ik nog kon proberen was met mijn tong de pik te weren, maar ik had al snel door dat dat niet werkte, zo met mijn mond opengesperd.

Linda stond nog steeds achter me, te wachten tot ik weer ongehoorzaam was, dus ik besloot zijn eikel te likken. De lul van Bert rook al niet zo lekker en smaakte ook niet al te best. Ik merkte dat Bert zijn lul steeds dieper in mijn keel duwde tot een moment dat ik geen adem meer kon halen. Ik had braakneigingen toen hij zijn lul er weer uithaalde, maar geen tijd want hij duwde hem er meteen weer in en weer een paar centimeters verder.

Iedere keer als hij zij lul weer uit mijn keel haalde, kwam er een hoop zuur mee. Toen kwam Bert pas echt op stoom. Hij maakte nu neukbewegingen in frequenties van zon 5 minuten en dan 5 seconden rust en dan weer 5 minuten, totdat zijn volledige 23 cm lange, 5. Ik kon bijna geen lucht krijgen en probeerde zoveel mogelijk door mijn neus te ademen, maar met die pik diep in mijn keel lukte dat niet. Nu trok Bert Zijn pik uit mijn keel en het zuur, speeksel en voorvocht stroomde uit mijn mond.

Toen ramde hij zijn volledige 23 cm in een keer in mijn keel. Ik dacht dat ik stikte maar net daarvoor trok hij zijn lul weer terug om mij een seconde of 3 adem te geven en dan stootte hij weer. Dit ging ongeveer 3 minuten door voordat ik Bert echt hard hoorde kreunen. Maar wees niet bang, er zullen er nog velen volgen" kreunde Bert terwijl zijn neukfrequentie omhoog schoot. Door als het glijmiddel dat ik met mijn eigen keel geproduceerd heb gaat dit nu heel soepel en is het meer beuken dan neuken.

Dan stopt het geram en duwt hij zijn pik zo diep mogelijk in mijn opengesperde keel en ik zijn eerste lading sperma diep in mijn keel verdwijnen. Terwijl Bert klaar kwam trok hij zijn pik terug tot aan mijn lippen, zodat de rest van zijn zaad in mijn mond terecht kwam. Ik probeerde Bert zijn sperma zo goed mogelijk in mijn mond te houden, wat moeilijk was omdat hij maar bleef spuiten en mijn mond nog steeds wijd open stond.

Toen Bert letterlijk klaar was kwam Linda voor me staan met een glas. Echt spugen kon ik door de kaakband niet dus deed ik mijn kin naar benden en liet het sperma zo in het glas lopen. Linda leek tevreden over het glas en liep weer naar achter. Ik zag dat ze het glas boven mijn kont hield. Bert kwam er nu ook bij. Hij had een ding in zijn handen waar ik van schrok. We gaan vandaag beginnen met je kontje zo ver mogelijk oprekken. En we gaan precies bij houden hoeveel centimeters jij kan hebben, zowel in de diepte, als in de breedte.

Ik schrok me kapot toen het goed tot me doordrong. Ze gaat me niet alleen misbruiken, maar ik wordt een soort anaal experiment. Deze mensen zijn gek! Nu begreep ik waar het sperma voor was. Linda stopte haar vinger in het glas en gleed toen met haar met sperma bedropen vinger over mijn anus. Omdat ik toch wel geil was en probeerde te ontspannen was mijn gaatje anus dat ook. Ik zag m samentrekken en weer ontspannen terwijl er sperma overheen liep.

Nu had ze weer een vinger vol met sperma en hiervan stak ze het topje in mijn aarsje. Ze begon me met haar vinger te neuken, wat best prettig was. Nu probeerde ze er een tweede vinger bij te doen. Dit ging pas toen wat van het sperma van het glas over mijn gaatje en haar vinger goot. Nu neukte ze met twee vingers. Ik voelde haar vingers krommen in mijn kont, op zoek naar mijn prostaat en iedere keer dat ze die raakte ging er een scheut van genot door me heen.

Toen haalde Linda haar vinger uit mijn kont en zei "volgens mij is ie klaar. Linda goot het laatste restje sperma over mijn anus en de klem. Ik voelde direct het resultaat, en zag het ook op het scherm mijn aars werd geopend! Terwijl er pijn en geil stoten door mijn lichaam gingen bleef Linda maar bezig met het apparaat, totdat de weerstand echt te groot werd en de pijn te groot.

Ik kermde het uit, wat moeilijk was, want mijn mond stond nog altijd open "Is dit alles slaafje?! Op de klem zat een soort liniaal, die inderdaad 2,3 cm aangaf. Het was een bizar gezicht. Ineen waren Bert en Linda uit beeld en bleef ik alleen achter. Na ongeveer een minuut begon de klem weer kleiner te worden. Toen hij op z’n kleinst was, probeerde ik met al m’n kracht, dat stomme ding eruit te persen, maar hier hadden ze blijkbaar rekening mee gehouden, want de klem zat vast aan de tafel en ging geen kant op.

In ieder geval kon mijn aarsje weer wat rust krijgen, zo met die klem in de kleinste stand, maar na zo'n 30 seconden begon de klem weer te groeien en kermde ik het weer uit. Dit herhaalde zich keer op keer. Ik moet daar wel een uur gelegen hebben met mijn anus opengesperd, toen ik weer een deur hoorde.

Auw dat deed pijn. Ik keek voor me uit en zag op het scherm tot mijn schrik dat mijn anus een stukje open bleef staan terwijl er niets meer in zat. In een reflex sloot mijn kringspier zich, maar iedere keer als ik ademde zag ik mijn kontje mee ademen als het ware. Linda kwam ook de kamer binnen. Zijn had twee grote flessen bij zich. Ze gaf een fles aan Bert. Bert haalde de dop eraf en kwam weer achter me staan. Ik zag en voelde hoe hij de kleine opening van de fles tegen mijn anus duwde.

Hij duwde net zo hard dat de opening van de fles in mijn kont zat. Ik voelde mijn kontje volstromen met een koud stroperige vloeistof. Bert spoot de gehele fles leeg in mijn darmen. De lege fles gooide hij voor me op de grond en ik kon zien op de verpakking dat het glijmiddel was. Doordat mijn kontje in de lucht stak liep er geen druppel uit. Ze rolde een tafel voor me met een doek eroverheen "Noem een getal tussen de een en de 20"?

Zei Linda terwijl ze eindelijk mijn kaakklem afdeed. Ik probeerde te antwoorden maar ik kreeg mijn kaken bijna niet meer op elkaar. Uiteindelijk lukte het en ik zei zes. Ik weet niet waarom, maar dat kwam in me op. Eronder lag een stapel dildo's en buttplugs in de meest bizarre vormen en maten. Linda pakte er eentje en deed het doek er weer overheen. Het was een buttplug inderdaad en niet eens zo groot, maar ik vond m wel erg dik.

Ik zag dat er met stift een 6 op was geschreven. Linda liep naar achteren en gaf de plug aan Bert. Bert duwde de plug mijn kontje binnen en ik zag op de tv mijn kringspier uitzette om de plug heen. Hij stak het ding in mijn kont tot net voor het dikste punt en trok m toen weer terug.

Dit deed hij een paar keer en deed het steeds sneller waardoor ik eraan begonnen te wennen en mijn anus weer ontspande. Dit had Bert gezien en hij drukte in een keer de plug naar binnen. Ik gilde toen het dikste punt mijn sluitspier tot een tot dan toe maximum uitrekt, maar daarna gleed hij als in boter naar binnen en zat het dikke stuk dieper in mijn kont, voorbij mijn sluitspier.

Toen begon Bert te spelen met dat ding. Hij trom m er net zover uit dat het dikke gedeelte precies rond mijn sluitspier zat. Auw dit was krap, Maar ik moest me ontspannen anders deed het alleen maar meer pijn. Bert begon me nu te neuken met de plug en ik merkte dat hij er steeds makkelijker in en uitging.

Bert liet de Plug achter in mijn kont en kwam voor me staan. Ik deed snel mijn mond open om de klem maar niet hoeven hebben. Bert lachte en begon net als net mijn mond weer te neuken.

Ik zoog aan zijn lul alsof ik het eerder had gedaan, vol overgave. Na 4 minuten begint hij weer te kreunen en ik verwacht weer zijn sperma in mijn keel, maar dan trekt hij zijn lul uit mijn bek en loopt naar achteren.

Hij trekt de buttplug uit mijn reet en pakt zijn lul vast. Die lul van Bert was wel even wat groter dan die plug en ik maarte me dan ook zorgen. Linda pakte nog een fles glijmiddel en smeerde Bert zijn lul ermee in. Bert pakte mijn heupen vast en duwde tergend langzaam zijn eikel in mijn kontje. Ik zag voor me op de tv mijn kring spier ruim baan maken voor die enorme eikel.

Ik voelde dat Bert kracht moest zetten om m verder te krijgen. Toen ramde Bert in een keer z'n lul 10 cm in mijn reet. Ik gilde het uit omdat die 5,5 cm echt te veel waren voor mijn aarsje. Maar Bert lachte erom en begon neukbewegingen te maken.

Steeds sneller en steeds dieper. Toen hij er ongeveer 3 kwart in zat voelde ik zijn lul tegen mijn ingewanden drukken. Bert probeerde zijn lul toch een weg te laten banen door mijn darmen en begon mij met keiharde stoten te neuken.

Ik gilde het uit en Bert kreunde van genot totdat ik m voelde rillen en mijn aars opnieuw gevoelt vulde worden met vloeistof, maar dit keer was het Bert zijn zaad dat hij diep mijn darmen in spuwde. Bert trok zijn lul weer terug en stopte de plug in mijn rode uitgewoonde aars.

Bert kwam weer voor me staan en liet me zijn lul schoon likken. Toen die weer schoon was en ik alles had doorgeslikt. Kwam Linda weer met haar tafel. Ik dacht als zeg zo groot is dat zal nul wel kleiner zijn.

Linda pakte nu een zwarte dildo, maar er zat iets aan. Ze hield m voor mijn neus. Oef, dacht ik, dat was een goede keuze, weliswaar een lange, maar niet zo dik "Maar dat is nog niet alles" Zei Linda en ze pakte het apparaat weer, waar zojuist de klem mee werd bediend. Ik keek met schrik naar de dildo in haar handen en zag de dildo opblazen tot een gigantische grootte.

Linda zag de angst in mijn ogen en drukte lachend op t knopje waardoor de lucht er weer uitliep. Nu werd de dildo ingesmeerd met wat glijmiddel en tegen mijn aarsje aangezet.

Met wat draaiende bewegingen werkte Linda de dildo zo’n 3 kwart in mijn kont. Weer werd deze, net als de klem, vastgezet, zodat hij er niet uit kon. Daar zeggen ze "Heb je ook zo'n last van een opgeblazen gevoel?

Met angst keek ik op het scherm naar mijn eigen kont met daarin de dildo. Deze begon langzaam maar zeker op te blazen en ik voelde als eerste een enorme druk tegen mijn blaas.

Mijn onderlichaam leek zich uit te zetten naarmate de dildo groter werd. Nu begon ook mijn kringspier het te voelen. Ik deed mijn best te ontspannen en kon mijn ogen niet van het beeld afhouden.

Ik zag hoe langzaam maar zeker mijn kringspier groter en groter werd, maar ook steeds roder. Net voordat ik dacht dat ik zou uitscheuren verdween ineens al lucht uit de dildo en voelde ik mij ontzettend opgelucht. Doe je dat niet, dan ga je daar heel veel spijt van krijgen, begrepen slet!! Bang voor repressies, dacht ik goed na over hoe mijn vraag te formuleren.

Ten slotte zei ik: Linda, kan je de emmer even pakken, deze nutteloze kontslaaf moet wat lozen. Linda kwam aanzetten met een doorzichtige emmer en zette deze onder mij neer. Toen ik klaar was voelde ik me voor het eerst vandaag wat beter, maar dat ging snel over toen de opblaas dildo weer aan het werk ging.

Nu ging Linda voor me staan. Ze deed haar rok omhoog en ik zag dat ze geen slipje droeg. Meteen kwam een vreselijke geur me tegemoet. Maakt dat maar even schoon en zorg ervoor dat ik klaarkom, begrepen slaaf!! Ik begon kokhalzend te stinkende kut te likken en te zuigen. Ze was al behoorlijk nat, maar het koste zo'n 10 minuten voordat ze eindelijk klaar kwam, vooral omdat de dildo in mijn eigen kutje nog steeds opblies en weer leegliep en iedere keer dat ie op zijn grootst was deed het verrekte pijn en stopte ik even met likken, wat me steeds op een klap van Linda trakteerde.

Toen ze eindelijk was gekomen keek ze me tevreden aan. Stiekem hoopte ik dat dit het einde was van deze vernedering, aangezien het al erg laat was, hoewel ik geen idee had van de tijd, maar ergens wist ik dat dit nog niet voorbij was.

Je meester en meesteres gaan nu lekker slapen en je op onze kamer nog even bekijken, via ons eigen scherm. Aangezien ik nog lang niet tevreden ben over de grote van je kontgat, blijft de dildo er vannacht in en blijft hij actief "vannacht??? Ik hoorde dat ze de deur achter zich op slot deden. De nacht was een ware hel. Langzaam maar zeker droogte de gel in mijn kontje op de dildo voelde extreem ruw aan. Ik was echt kapot en probeerde te slapen, wat lukte, maar steeds als de dildo weer op volle grote was, schrok ik wakker van de pijn.

Na, ik denk zo'n 4 uur, lukte het me eindelijk om te blijven slapen. De reden dat het hier is, is omdat ik zijn mannenkutje zover mogelijk op wil rekken.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie mij daarmee gaan helpen, maar zorg ervoor dat zich geen langdurig zichtbare schade voordoet. Als zijn bek of kont uitscheurt dan is voor mij de lol eraf. Jullie hebben 3 uur om je uit te leven. Deze konthoer heeft instructies om overal mee in te stemmen en je hoeft hem dus niets te vragen.

In de kast hierachter liggen alle speeltjes en attributen. Voel je vrij om ze te gebruiken. Wat verder nog belangrijk is, is dat jullie niets opruimen, begrepen. Niets wordt afgeveegd of schoongemaakt, geen druppel zweet! Ze zagen er niet bepaald vriendelijk uit en ik begon bang te worden voor wat komen ging.

...

Kreunend klaarkomen gratis sm


Maar ik had van mijn Meesteres de uitdrukkelijke opdracht gekregen, dat ik ook aan haar dochter gehoorzaamheid verschuldigd was. Net als aan haar. En daar hoorde dus ook het onvoorwaardelijk opvolgen van de gedicteerde regels bij. Vooral regel vier was daarbij leidend.

Die regel probeerde ik nogmaals te repeteren. Ik mompelde in mezelf: Dat was dus waaraan ik me diende te houden. Dat was mijn rol als onderdanige, van zowel mijn Meesteres, als ook van haar dochter, My Lady. Terwijl ik deze gedachten door mijn hoofd liet gaan werd opeens de deur van mijn slaapkamer opengedaan. Ik kroop zo snel ik kon achter haar aan. Ze bracht me naar de badcel. Ik ging op de badcel vloer op mijn rug liggen. Ik legde mijn handen in mijn nek en verstrengelde mijn vingers ineen.

Je hebt drie fouten gemaakt en daarop is regel vier van toepassing. Dat hebben we, voordat ik je naar de slaapkamer stuurde om je zonden te overdenken, vastgesteld.

Mijn moeder en ik hebben, tijdens je afwezigheid, overlegd welke straffen we je zullen toedienen. Die straffen zijn ervoor om jou bij te brengen, dat je alleen maar dient te gehoorzamen.

Dat je onmiddellijk dient uit te voeren wat wij je opdragen. Dat je geen eigen initiatief ontwikkelt en op je eigen houtje dingen onderneemt. Wij vertellen wat jij dient te doen en jij gehoorzaamt, voert uit wat wij eisen en verder geen discussie.

Blijf hier liggen en verroer je niet. Ze verliet de badcel en sloot de deur achter zich, nadat ze het licht had uitgedaan. Ik lag op de toch wel koude badcel vloer en hoorde hoe de kraan van de wastafel gestaag drupte. In deze positie voelde ik opeens de dildo in mijn achterste een beetje verschuiven. Het leek alsof hij langzaam een weg naar buiten zocht. Ik probeerde mijn sluitspier samen te knijpen om te voorkomen, dat de dildo naar buiten zou glijden.

Maar deze beweging zorgde ervoor, dat ik vreselijk moest plassen. Ik durfde niet op te staan om op de wc plaats te nemen, want er was me bevolen me niet te verroeren. Ik liet dus de spanning op mijn kontgaatje los zoveel ik kon. Ik voelde hoe de dildo weer iets naar buiten opschoof. De ingezette aandrang te moeten plassen verdween niet helemaal, maar verminderde wel iets.

Plotseling werd de badcel deur weer geopend en het licht aangeknipt. Ik knipperde met mijn ogen tegen het licht. Ik zag, dat de dochter van mijn Meesteres binnenkwam.

Ze stapte met haar linkerbeen over me heen en bleef wijdbeens over mijn onderlichaam staan. Ik zag, dat ze haar rokje had uitgetrokken. Ze was nog gekleed in de halve bh, die haar borsten heerlijk op lieten bollen. De tepels priemden als parmantig boven de rand van de bh uit. Om haar middel had ze de jarretelgordel waaraan haar kousen waren bevestigd.

Haar onderbenen waren nog gestoken in slanke laarzendie tot net onder de knie reikten. Ze waren voorzien van smalle stiletto hakken. Verder was haar onderlichaam bloot. De schaam-lippen stonden ietsje van elkaar. Haar moeder , mijn Meesteres, betrad eveneens de badcel.

Zij was op dezelfde manier gekleed. Ze had de mondklem meegenomen. Ze draaide zich om. Toen stapte met haar rechterbeen over me heen. Ter hoogte van mijn hoofd liet ze zich op haar hurken zakken. Haar geslacht zweefde vlak boven mijn mond. Ik heb van jouw Lady gehoord, dat je haar vandaag al twee keer naar een hoogtepunt hebt gebracht en dat is precies wat jij nu ook voor mij gaat doen. Dus wát er ook gebeurd, jij blijft likken totdat IK zeg, dat het genoeg is.

Ze liet haar onderlichaam nog iets meer zakken en haar kutje beroerde mijn lippen. Mijn tong zocht zich de weg tussen mijn lippen door naar buiten. Ik voelde hoe het puntje van mijn tong de bekende schaamlippen van mijn Meesteres beroerden. Ze was nog niet zo nat als haar dochter eerder, maar ik gleed toch soepel tussen haar schaamlippen door, op zoek naar het gevoelige klitje aan de bovenkant.

Mijn uitzicht was door het onderlichaam van mijn Meesteres volledig geblokkeerd. Ik kon dus niet niet zien wat de dochter van mijn Meesteres deed. Voelen kon ik dat wel. Terwijl ik de heerlijkheid van mijn Meesteres met mijn tong bewerkte, voelde ik plotseling, dat My Lady haar been verplaatste en het op mijn buik zette. Ik voelde de hak van haar laars in mijn zachte buik prikken.

De druk van de hak werd verhoogd en ik voelde hoe de andere hak ook in mijn buik prikte. Ik begreep, dat My Lady op mijn buik was gaan staan. Ze begon met het maken van bewegingen die de hakken van haar laarzen om en om dieper in mijn buik lieten drukken. Ik vergat even, dat ik mijn tong moest laten werken. Onmiddellijk siste mijn Meesteres: Ik ging snel weer verder en haalde mijn tong met snelle bewegingen tussen haar lippen door. Ik voelde hoe de hakken van de laarzen zich verplaatsten en langs mijn piemel op mijn dijen terecht kwamen.

Mijn piemel was door de behandeling die ik gaf en kreeg, opgegroeid tot een behoorlijke stijve pik. Mijn Meesteres boog zich iets voorover. Om het contact met haar heerlijkheid niet te verbreken, moest ik mijn hoofd optillen. Het lukte me mijn tong zijn werk te laten blijven doen. Terwijl ik bleef likken, voelde ik een paar stevige tikken tegen mijn lul geslagen worden. Bij elke lettergreep kreeg ik van haar een nieuwe pets tegen mijn piemelpaal.

Ik deed nog beter mijn best mijn tong op en neer te laten gaan door haar kutje. Ik proefde het vocht van haar geslacht toenemen en likte alles zoveel mogelijk op. Ondanks haar ongenoegen, wat me de petsen had opgeleverd, merkte ik wel, dat mijn tong haar niet onberoerd liet.

Ze bewoog haar bovenlichaam naar achteren en zakte met haar geslacht ook naar beneden. Ik liet ook mijn hoofd weer zakken en likte verwoed verder. Afwisselend met lange halen en dan weer op het gevoeligste plekje snel achter elkaar. Ik merkte, dat mijn Meesteres meer en meer opgewonden raakte. Ze schoof haar onderlichaam heen en weer en liet daarbij opgewonden kreetjes horen.

Op een gegeven moment stelde Bert voor om te gaan webcammen. Na lang beraad stemde ik ermee toe en kocht een webcam. Toen ik weer verbinding legde met Bert, bleek zijn camera al aan te staan. Ik kon mijn ogen niet geloven.

Bert en Linda waren niet te zien, wel een kamer die veel weg had van een kelder met allerlei niet te definiëren toestellen. Toen draaide iemand de camera een stukje en kreeg ik een kijkje in de kast. Deze bleek vol te zitten met de meest bizarre speeltjes. Toen kwamen Bert en Linda voor de camera. Ik bloosde en greep door mijn broek mijn lul vast. Linda en Bert gingen een stukje van de camera afstaan. Bert ging zitten om een soort stoel, maar toen hij eenmaal zat zag ik dat het een gynaecologe stoel was.

Zijn pik stond hard rechtop en ik zag zijn kontgaatje samentrekken en ontspannen. Ineens likte Linda over Bert zijn anus, Bert kreunde het uit. Linda werd steeds wilder en lekker hem wel te neuken met haar tong. Toen liep ze naar de kast en deed een soort broekje aan.

Ik dacht dat we klaar waren met de show en begon al licht te balen, totdat Linda zich weer draaide naar de camera. Linda had een voorbinddildo omgebonden. Ze ging weer voor Bert staat, spuugde 2 keer op de dildo en ramde m zonder enige waarschuwing zo niet in Bert zijn kontje dat haar navel zijn ballen aanraakte. Ik hield het niet meer.

Dit was altijd een van mijn grootste wensen geweest en nu vragen deze twee mensen aan mij om deze in vervulling te laten gaan. Linda pakte de camera beet, met de kunstlul nog in de mannenkut van haar man en sprak me rechtstreeks toe: Ook de msn verbinding bleek te zijn beëindigd.

Ik besloot een koude douche te nemen om weer even tot bedaren te komen. Na 10 minuten onder de douche was mijn piemel echter nog net zo hard en kon ik maar aan een ding denken. Toen heb ik het besluit genomen. Ik droogte me af, kleedde me aan, sprong op de fiets en reed mijn piemel achterna. Een mooi en statig geluid weerklonk vanuit de hal en ik zag dat er iemand naar de deur kwam.

Toen de deur open ging zag ik dat het een mooie vrouw was die open deed, maar het was niet Linda. Ik voelde me enorm gegeneerd en dacht dat ik was beetgenomen. Haar wat langer aan te hebben gekeken bedacht ik me dat ze wel erg jong wa. Linda en Bert komen zo, die zijn nog even bezig" lachte het meisje mij toe. Ik lachte enigszins ongemakkelijk terug. Daar bleken een paar lekkere drankjes te staan.

Ik schonk mijzelf een groot glas Havana club met cola in en ging op een van de grotere stoelen in de kamer zitten. Ik nam een grote slok en toen de drank zich vanuit mijn mond via mijn keel een weg naar mijn maag baande, wist ik dat er iets mis was. Het was alsof ik wakker werd na een dag lang doorzuipen. Ik deed mijn ogen open maar kon niets zin. Toen merkte ik dat ik op mijn buik lag maar verder niet kon bewegen.

Ik schrok en probeerde mijzelf los te rukken toen opeens met een klap het licht aanging. Ik keek mijzelf rechtaan in de enorme spiegel tegenover me. Ik zag nu ook waarom ik me niet kon bewegen. Ik lag op mijn buik op een soort massage tafel die in een lichte hoek voorover stond zodat mijn kont de lucht in stak. In mijn mond zat een soort metalen klem waardoor ik mijn mond wel dicht kon doen maar mijn tanden niet op elkaar kreeg.

Ter hoogte van mijn lul zat er een gat in de bank. Ik probeerde te schreeuwen, maar merkte eerder al dat niet ging door die rare klem om mijn mond. Ineens kwam Linda voor me staan. Jij denkt dat je gewoon even iemand ontmoet die jou sexsdromen waarmaken, nou jong slaafje van me, vandaag maak jij onze dromen waar"? Onder het gelach van mijn twee belagers voelde ik mij zwaar vernederd. Vooral omdat het woord Slaafje mijn niet uit mijn hoofd te verbannen was.

Wat waren deze gekken met me van plan? Plotseling voelde ik met een klap mijn benen uit elkaar getrokken door touwen die om benen zaten geknoopt. Ik had die touwen voor dat moment niet eens opgemerkt. Ik lag nu met mijn kont omhoog, uitgespreid als een kut van een hoer. Ik schaamde me kapot en kneep mijn ogen dicht alsof ik er niet was.

Plotseling voelde ik een enorme pijnscheut door mijn ballen en mijn pik. Ik jankte het uit. Linda kwam lachend omhoog met een soort klein formaat startkabels in haar hand. Nog nadenkend over wat me zojuist was overkomen en waarmee, bleef ik recht voor me uit staren. Ik keek mijzelf daardoor rechtaan.

Ik zag eruit als een hond die zijn poeperd wil laten besnuffelen. Er schoot door mijn hoofd dat ik daarvoor hier ook naar toe was gekomen, maar het was wel mijn eerste keer dat er iets met mijn kontje uitgespookt ging worden en ik had daar zelf graag de controle over gehad. Mijzelf aankijkend probeer ik tot rust te komen, mijzelf op een andere plek voor te stellen. Het lukt aardig, vooral omdat Linda zachtjes over mijn anus blaas.

Het wondt me op. Ik gebruikte het om te denken aan die keer dat ik mijn ex vriendin voor de eerste keer in haar kontje mocht neuken, dat hielp altijd in moeilijke situaties waarbij je moest "presteren" en in dit geval ook zeker ontspannen zijn.

Net toen ik me een beetje begon te kalmeren hoorde ik Bert weer lachen. Hij had tot nu toe alleen maar toegekeken hoe zijn vrouw mij commandeerde. Ik voelde dat mijn lul harder was geworden door het fantaseren en schaamde me, waardoor hij gelukkig weer wat slapper werd. Plotseling kwam hij voor me staan, hij bukte en pakte onder de tafel door plotseling mijn pik. Het was de eerste keer dat een man mijn lul aanraakte en tot mijn schrik ging er een geile golf door me heen en werd mijn pik weer hard.

Toen kroop hij onder de tafel en pakte mijn pik weer beet, mijn dit keer likte hij aan mijn eikel. Ik rilde van geilheid terwijl ik dat eigenlijk niet wilde, dus probeerde me vergeefs te verzetten. Toen sloot hij plotseling zijn lippen om mijn eikel en ik voelde hoe het puntje van zijn tong mijn pisgaatje probeerde binnen te komen. Ik had geen idee hoe geil dat was voor dat moment. Toen stopte zijn tong met likken en begon hij met lange halen aan mijn lul te zuigen.

Hij zoog dieper dan elke vrouw dat ooit bij mij gedaan had. En net toen ik mijn hoogtepunt wilde naderen stopte hij en keek me van onder de tafel lachend aan. Het waren drie rubberen ringen waarvan er een aan de ander vastzat. Ik had geen idee wat het was, maar toen schoof Bert het ding ineens om mijn lul. Terwijl de ring in diameter toch ruim een halve centimeter kleiner was. Maar het rubber zet zich uit en de ring word met behulp van wat glijmiddel soepel om mijn lul naar beneden geschoven.

De andere ringen waren net zo groot, dus ik dacht dat het daarom leek alsof het maar 1 ring was. Maar toen voelde ik hoe mijn ballen werden ingesmeerd met glijmiddel.

Toen ze blijkbaar glad genoeg waren werd de tweede ring om mijn lul en onder mijn ballen geschoven. Ik voelde mijn eikel kloppen alsof het bloed eruit wou stromen, mijn god wat lekker. De derde ring werd vervolgen om mijn ballen geklemd.

Ik dacht dat mijn eikel uit zou scheuren en ik hielt het niet meer, maar kwam niet klaar omdat niemand mijn penis aanraakte. Dat kan je het maar beter zien ook. Hij klikte op een afstandsbediening en plotseling veranderen de spiegel voor in een tv.

Éen seconde dacht ik dat ze me naar een pornofilm lieten kijken, maar toen begreep ik dat wat ik zag, mijn eigen achterkant was, en op het scherm eronder zag je mijn pik fullscreen. Ik schrok van het ding dat erom omheen zat, ik had het wel gevoeld en gezien maar dat het zo strak zat en mijn lul zo hard kon worden verbaasde me.

Ik keek naar het bovenste scherm waar je mijn benen uit elkaar getrokken ziet vechten los te komen en ik het midden zie ik voor het eerst mijn eigen sterretje voor me, ipv achter me.

Op dat moment wordt er ingezoomd en is mijn kontgat fullscreen te ziet. Ik zie hoe de tong van Linda over mijn anus gaat en er steeds iets dieper in graaft. Dan komt Bert voor me staan. Hij houdt mijn hoofd vast en begint aan iets op mijn wang te draaien. Ik voel hoe het ijzer tussen mijn tanden zich tegen mijn tanden aandrukken en ik voel mijn mond langzaam open gaan.

Ik raak in paniek en begin met mijn hoofd heen en weer te slaan. Dan steekt Linda ineens haar ruwe droge middelvinger geheel in mijn anus. Door de schrik trok mijn sluitspier samen en deed het nog meer pijn. Ik knikte gegeneerd en begreep dat tegenstribbelen geen enkele zin had. Bert bleef draaien aan de klem in mijn mond totdat mijn kaken maximaal uit elkaar stonden. Achter een klein gedeelte van de spiegel zijn geen tv, waardoor ik mezelf kon aankijken, het was een vreselijk vernederend gezicht, als een paard, maar dan nog erger.

Ik had geen idee wat dit voor zin had en ik hoopte maar dat het niet bedoelt was om me drugs te voeren of zoiets. Bert z’n stem haalde me uit m’n overpeinzingen "Jij wilt wat leren over sex?

Wat dacht je van een spoedcursus pijpen! Ik zag hoe hij zijn broek uit deed en zijn lul voor mijn ogen zwabberde. Behalve onder de douche na het sporten, had ik nog nooit een andere pik in het echt gezien, en zeker niet zo dicht bij mijn gezicht.

Toen duwde hij zijn lul in mijn mond. Niet ver, slechts een stukje. Ik probeerde mijn hoofd weg te draaien, maar ook mijn hoofd was op de een of andere manier klemgezet. Het enige wat ik nog kon proberen was met mijn tong de pik te weren, maar ik had al snel door dat dat niet werkte, zo met mijn mond opengesperd. Linda stond nog steeds achter me, te wachten tot ik weer ongehoorzaam was, dus ik besloot zijn eikel te likken.

De lul van Bert rook al niet zo lekker en smaakte ook niet al te best. Ik merkte dat Bert zijn lul steeds dieper in mijn keel duwde tot een moment dat ik geen adem meer kon halen. Ik had braakneigingen toen hij zijn lul er weer uithaalde, maar geen tijd want hij duwde hem er meteen weer in en weer een paar centimeters verder.

Iedere keer als hij zij lul weer uit mijn keel haalde, kwam er een hoop zuur mee. Toen kwam Bert pas echt op stoom. Hij maakte nu neukbewegingen in frequenties van zon 5 minuten en dan 5 seconden rust en dan weer 5 minuten, totdat zijn volledige 23 cm lange, 5. Ik kon bijna geen lucht krijgen en probeerde zoveel mogelijk door mijn neus te ademen, maar met die pik diep in mijn keel lukte dat niet.

Nu trok Bert Zijn pik uit mijn keel en het zuur, speeksel en voorvocht stroomde uit mijn mond. Toen ramde hij zijn volledige 23 cm in een keer in mijn keel. Ik dacht dat ik stikte maar net daarvoor trok hij zijn lul weer terug om mij een seconde of 3 adem te geven en dan stootte hij weer. Dit ging ongeveer 3 minuten door voordat ik Bert echt hard hoorde kreunen.

Maar wees niet bang, er zullen er nog velen volgen" kreunde Bert terwijl zijn neukfrequentie omhoog schoot. Door als het glijmiddel dat ik met mijn eigen keel geproduceerd heb gaat dit nu heel soepel en is het meer beuken dan neuken. Dan stopt het geram en duwt hij zijn pik zo diep mogelijk in mijn opengesperde keel en ik zijn eerste lading sperma diep in mijn keel verdwijnen. Terwijl Bert klaar kwam trok hij zijn pik terug tot aan mijn lippen, zodat de rest van zijn zaad in mijn mond terecht kwam.

Ik probeerde Bert zijn sperma zo goed mogelijk in mijn mond te houden, wat moeilijk was omdat hij maar bleef spuiten en mijn mond nog steeds wijd open stond. Toen Bert letterlijk klaar was kwam Linda voor me staan met een glas. Echt spugen kon ik door de kaakband niet dus deed ik mijn kin naar benden en liet het sperma zo in het glas lopen.

Linda leek tevreden over het glas en liep weer naar achter. Ik zag dat ze het glas boven mijn kont hield. Bert kwam er nu ook bij. Hij had een ding in zijn handen waar ik van schrok. We gaan vandaag beginnen met je kontje zo ver mogelijk oprekken. En we gaan precies bij houden hoeveel centimeters jij kan hebben, zowel in de diepte, als in de breedte. Ik schrok me kapot toen het goed tot me doordrong. Ze gaat me niet alleen misbruiken, maar ik wordt een soort anaal experiment.

Deze mensen zijn gek! Nu begreep ik waar het sperma voor was. Linda stopte haar vinger in het glas en gleed toen met haar met sperma bedropen vinger over mijn anus. Omdat ik toch wel geil was en probeerde te ontspannen was mijn gaatje anus dat ook. Ik zag m samentrekken en weer ontspannen terwijl er sperma overheen liep.

Nu had ze weer een vinger vol met sperma en hiervan stak ze het topje in mijn aarsje. Ze begon me met haar vinger te neuken, wat best prettig was. Nu probeerde ze er een tweede vinger bij te doen. Dit ging pas toen wat van het sperma van het glas over mijn gaatje en haar vinger goot. Nu neukte ze met twee vingers. Ik voelde haar vingers krommen in mijn kont, op zoek naar mijn prostaat en iedere keer dat ze die raakte ging er een scheut van genot door me heen.

Toen haalde Linda haar vinger uit mijn kont en zei "volgens mij is ie klaar. Linda goot het laatste restje sperma over mijn anus en de klem. Ik voelde direct het resultaat, en zag het ook op het scherm mijn aars werd geopend!

Terwijl er pijn en geil stoten door mijn lichaam gingen bleef Linda maar bezig met het apparaat, totdat de weerstand echt te groot werd en de pijn te groot.

Ik kermde het uit, wat moeilijk was, want mijn mond stond nog altijd open "Is dit alles slaafje?! Op de klem zat een soort liniaal, die inderdaad 2,3 cm aangaf.

Het was een bizar gezicht. Ineen waren Bert en Linda uit beeld en bleef ik alleen achter. Na ongeveer een minuut begon de klem weer kleiner te worden. Toen hij op z’n kleinst was, probeerde ik met al m’n kracht, dat stomme ding eruit te persen, maar hier hadden ze blijkbaar rekening mee gehouden, want de klem zat vast aan de tafel en ging geen kant op.

In ieder geval kon mijn aarsje weer wat rust krijgen, zo met die klem in de kleinste stand, maar na zo'n 30 seconden begon de klem weer te groeien en kermde ik het weer uit. Dit herhaalde zich keer op keer. Ik moet daar wel een uur gelegen hebben met mijn anus opengesperd, toen ik weer een deur hoorde.

Auw dat deed pijn. Ik keek voor me uit en zag op het scherm tot mijn schrik dat mijn anus een stukje open bleef staan terwijl er niets meer in zat. In een reflex sloot mijn kringspier zich, maar iedere keer als ik ademde zag ik mijn kontje mee ademen als het ware.

Linda kwam ook de kamer binnen. Zijn had twee grote flessen bij zich. Ze gaf een fles aan Bert. Bert haalde de dop eraf en kwam weer achter me staan. Ik zag en voelde hoe hij de kleine opening van de fles tegen mijn anus duwde. Hij duwde net zo hard dat de opening van de fles in mijn kont zat.

Ik voelde mijn kontje volstromen met een koud stroperige vloeistof. Bert spoot de gehele fles leeg in mijn darmen. De lege fles gooide hij voor me op de grond en ik kon zien op de verpakking dat het glijmiddel was. Doordat mijn kontje in de lucht stak liep er geen druppel uit. Ze rolde een tafel voor me met een doek eroverheen "Noem een getal tussen de een en de 20"?

Zei Linda terwijl ze eindelijk mijn kaakklem afdeed. Ik probeerde te antwoorden maar ik kreeg mijn kaken bijna niet meer op elkaar. Uiteindelijk lukte het en ik zei zes. Ik weet niet waarom, maar dat kwam in me op. Eronder lag een stapel dildo's en buttplugs in de meest bizarre vormen en maten. Linda pakte er eentje en deed het doek er weer overheen. Het was een buttplug inderdaad en niet eens zo groot, maar ik vond m wel erg dik. Ik zag dat er met stift een 6 op was geschreven.

Linda liep naar achteren en gaf de plug aan Bert. Bert duwde de plug mijn kontje binnen en ik zag op de tv mijn kringspier uitzette om de plug heen.

Hij stak het ding in mijn kont tot net voor het dikste punt en trok m toen weer terug. Dit deed hij een paar keer en deed het steeds sneller waardoor ik eraan begonnen te wennen en mijn anus weer ontspande. Dit had Bert gezien en hij drukte in een keer de plug naar binnen. Ik gilde toen het dikste punt mijn sluitspier tot een tot dan toe maximum uitrekt, maar daarna gleed hij als in boter naar binnen en zat het dikke stuk dieper in mijn kont, voorbij mijn sluitspier.

Toen begon Bert te spelen met dat ding. Hij trom m er net zover uit dat het dikke gedeelte precies rond mijn sluitspier zat. Auw dit was krap, Maar ik moest me ontspannen anders deed het alleen maar meer pijn. Bert begon me nu te neuken met de plug en ik merkte dat hij er steeds makkelijker in en uitging. Bert liet de Plug achter in mijn kont en kwam voor me staan. Ik deed snel mijn mond open om de klem maar niet hoeven hebben.

Bert lachte en begon net als net mijn mond weer te neuken. Ik zoog aan zijn lul alsof ik het eerder had gedaan, vol overgave. Na 4 minuten begint hij weer te kreunen en ik verwacht weer zijn sperma in mijn keel, maar dan trekt hij zijn lul uit mijn bek en loopt naar achteren.

Hij trekt de buttplug uit mijn reet en pakt zijn lul vast. Die lul van Bert was wel even wat groter dan die plug en ik maarte me dan ook zorgen.

Linda pakte nog een fles glijmiddel en smeerde Bert zijn lul ermee in. Bert pakte mijn heupen vast en duwde tergend langzaam zijn eikel in mijn kontje. Ik zag voor me op de tv mijn kring spier ruim baan maken voor die enorme eikel. Ik voelde dat Bert kracht moest zetten om m verder te krijgen. Toen ramde Bert in een keer z'n lul 10 cm in mijn reet. Ik gilde het uit omdat die 5,5 cm echt te veel waren voor mijn aarsje.

Maar Bert lachte erom en begon neukbewegingen te maken. Steeds sneller en steeds dieper. Toen hij er ongeveer 3 kwart in zat voelde ik zijn lul tegen mijn ingewanden drukken. Bert probeerde zijn lul toch een weg te laten banen door mijn darmen en begon mij met keiharde stoten te neuken. Ik gilde het uit en Bert kreunde van genot totdat ik m voelde rillen en mijn aars opnieuw gevoelt vulde worden met vloeistof, maar dit keer was het Bert zijn zaad dat hij diep mijn darmen in spuwde.

Bert trok zijn lul weer terug en stopte de plug in mijn rode uitgewoonde aars. Bert kwam weer voor me staan en liet me zijn lul schoon likken. Toen die weer schoon was en ik alles had doorgeslikt. Kwam Linda weer met haar tafel. Ik dacht als zeg zo groot is dat zal nul wel kleiner zijn. Linda pakte nu een zwarte dildo, maar er zat iets aan. Ze hield m voor mijn neus. Oef, dacht ik, dat was een goede keuze, weliswaar een lange, maar niet zo dik "Maar dat is nog niet alles" Zei Linda en ze pakte het apparaat weer, waar zojuist de klem mee werd bediend.

Ik keek met schrik naar de dildo in haar handen en zag de dildo opblazen tot een gigantische grootte. Linda zag de angst in mijn ogen en drukte lachend op t knopje waardoor de lucht er weer uitliep. Nu werd de dildo ingesmeerd met wat glijmiddel en tegen mijn aarsje aangezet. Met wat draaiende bewegingen werkte Linda de dildo zo’n 3 kwart in mijn kont.

Weer werd deze, net als de klem, vastgezet, zodat hij er niet uit kon. Daar zeggen ze "Heb je ook zo'n last van een opgeblazen gevoel? Met angst keek ik op het scherm naar mijn eigen kont met daarin de dildo. Deze begon langzaam maar zeker op te blazen en ik voelde als eerste een enorme druk tegen mijn blaas. Mijn onderlichaam leek zich uit te zetten naarmate de dildo groter werd. Nu begon ook mijn kringspier het te voelen. Ik deed mijn best te ontspannen en kon mijn ogen niet van het beeld afhouden.

Ik zag hoe langzaam maar zeker mijn kringspier groter en groter werd, maar ook steeds roder. Net voordat ik dacht dat ik zou uitscheuren verdween ineens al lucht uit de dildo en voelde ik mij ontzettend opgelucht.

Doe je dat niet, dan ga je daar heel veel spijt van krijgen, begrepen slet!! Bang voor repressies, dacht ik goed na over hoe mijn vraag te formuleren. Ten slotte zei ik: Linda, kan je de emmer even pakken, deze nutteloze kontslaaf moet wat lozen.

Linda kwam aanzetten met een doorzichtige emmer en zette deze onder mij neer. Toen ik klaar was voelde ik me voor het eerst vandaag wat beter, maar dat ging snel over toen de opblaas dildo weer aan het werk ging. Nu ging Linda voor me staan. Ze deed haar rok omhoog en ik zag dat ze geen slipje droeg.

Meteen kwam een vreselijke geur me tegemoet. Maakt dat maar even schoon en zorg ervoor dat ik klaarkom, begrepen slaaf!! Ik begon kokhalzend te stinkende kut te likken en te zuigen. Ze was al behoorlijk nat, maar het koste zo'n 10 minuten voordat ze eindelijk klaar kwam, vooral omdat de dildo in mijn eigen kutje nog steeds opblies en weer leegliep en iedere keer dat ie op zijn grootst was deed het verrekte pijn en stopte ik even met likken, wat me steeds op een klap van Linda trakteerde.

Toen ze eindelijk was gekomen keek ze me tevreden aan. Stiekem hoopte ik dat dit het einde was van deze vernedering, aangezien het al erg laat was, hoewel ik geen idee had van de tijd, maar ergens wist ik dat dit nog niet voorbij was. Je meester en meesteres gaan nu lekker slapen en je op onze kamer nog even bekijken, via ons eigen scherm.

Aangezien ik nog lang niet tevreden ben over de grote van je kontgat, blijft de dildo er vannacht in en blijft hij actief "vannacht??? Ik hoorde dat ze de deur achter zich op slot deden. De nacht was een ware hel. Langzaam maar zeker droogte de gel in mijn kontje op de dildo voelde extreem ruw aan. Ik was echt kapot en probeerde te slapen, wat lukte, maar steeds als de dildo weer op volle grote was, schrok ik wakker van de pijn. Na, ik denk zo'n 4 uur, lukte het me eindelijk om te blijven slapen.

De reden dat het hier is, is omdat ik zijn mannenkutje zover mogelijk op wil rekken. Ik ben ervan overtuigd dat jullie mij daarmee gaan helpen, maar zorg ervoor dat zich geen langdurig zichtbare schade voordoet. Als zijn bek of kont uitscheurt dan is voor mij de lol eraf. Jullie hebben 3 uur om je uit te leven. Deze konthoer heeft instructies om overal mee in te stemmen en je hoeft hem dus niets te vragen. In de kast hierachter liggen alle speeltjes en attributen.

Voel je vrij om ze te gebruiken. Wat verder nog belangrijk is, is dat jullie niets opruimen, begrepen. Niets wordt afgeveegd of schoongemaakt, geen druppel zweet! Ze zagen er niet bepaald vriendelijk uit en ik begon bang te worden voor wat komen ging.

...

Ze slikte nog eens en zette toen haar handtekening onder het document. Ook dat deed ze en ze slaakte een gedempte kreet toen het gebeurd was, alsof ze bevrijd was en de spanning vloeide weer iets weg. Ze keek naar buiten maar herkende de omgeving in het geheel niet meer, dat was ook de opzet, voorlopig moest de ligging van het centre ombekend blijven.

Ik ga van nu af aan je duidelijke opdrachten geven die je exact moet nakomen. Meester Richard klapte de tafel weg en ging in het midden van de bank zitten en commandeerde haar ook in het midden gaan te zitten.

Vanaf nu wordt je enkel nog aangesproken met jouw voorlopige titel, kuthoer. Dus hoe heet je vanaf nu? Ze pakten de handgrepen vast en plaatste haar voeten zover mogelijk uit elkaar.

Hij nam vervolgens een schaar en zette die in het wat omhoog gekropen rokje. Met een paar ferme knippen ging de rok open tot aan haar buik, toen zetten hij de schaar op de onderste knoopjes van haar deux-piece en trok met de andere hand het bh -tje naar zich toe met een knip was die ook weg. Haar onderkant, de door het halfdoorzichtige minuscule slipje bedekte kut, was in volheid zichtbaar en daardoor ook de natte plek die haar kutsap reeds gemaakt had. Richard vervolgde de uitpel operatie en knipte de mauwen van het jasje aan de bovenkant open daarna volgde de zijkanten ervan en stilaan kwam ze meer en meer naakter te zitten Het jasje werd op de schouders geheel opengeknipt en viel nu naar beneden.

Richard hielp haar het na het losknippen van de laatste knoop onderlangs afstropen. Hij gooide de schaar aan de kant en nam een gevaarlijk uitziend mes, de schouderbandjes van haar bh werden doorgesneden en de resten werden achterlangs weggetrokken. Daar zat ze nu met haar tieten bloot, handen omhoog en alleen nog de kapotte rok en kutbroek aan. Lang duurde dat niet want Richard zette het mes achter de rokband en met een haal ritste hij die door waardoor enkel haar slipje nog in de weg zat.

De zijkantjes werden doorgesneden en rok en broekje vlogen het raam uit. De bh had halve cups, die allen dienden om de melkbollen te ondersteunen. Ze zat de lederen bank nat te maken met haar kutsap. Alles werd naar buiten gegooid en ze kreeg zwarte high heels met enkelbanden aan haar voeten.

Richard bevestigde aan elke schoen- enkelband een hangslotje. De auto volgde de weg en na een flauwe bocht naderde ze een groot hek dat automatisch openzwaaide, de auto reed de weg naar rechts volgend nog een honderd tal meters verder op en stopte toen. Hier zat ze nu met een opengesperde scheur die door de opwinding al lekte van het kutsap en de handjes nog keurig aan de handgrepen.

Ze keek rond en het zag eruit als een groot park met een mooie oprijlaan en groene weiden met bosages erlangs. In de verte zag ze schapen in het groen. Binnen het domein worden niet uitgevoerde opdrachten meteen met een klap van de strolenzweep gestraft. De frise wind deed haar wel een beetje huiveren, of was het het onbekende.

Ze stapte in haar volle naaktheid uit de auto, en had eerst wel even moeite met de hoge highheels. Op haar highheels wiegelde ze naar voren en de chauffeur en Richard hadden een prachtig uitzicht op de machtig deinende reet van de aspirant lustslavin. De kuthoer liep nu voor de auto uit, nog een beetje onzeker op haar hoge stelten en keek schielijk links en rechts rond, maar buiten wat dieren was er niet veel te zien. Daar liep ze nu en het kriebelde duidelijk in haar kut en aars, ze voelde dat ze bijna lopend zou kunnen klaarkomen.

Op dat moment werd haar gedachten onderbroken door een bevel uit de auto om te stoppen. Ze bleef staan en de auto naderde tot dichtbij. Richard en Bob waren nu uit de auto gekomen en Richard zei haar even te wachten en inspecteerde haar tieten op de halve cups. Verder voelde hij aan haar pruim en gelastte haar met haar benen uit elkaar te gaan staan. Ongelofelijk dacht ze dat ik dit blindelings doe.

Richard hielp haar haar voeten op de steunplaten te zetten en gaf aan waar ze haar uitgestrekte handen kon vasthouden. Om haar middel bevestigde hij een brede leren riem die aan de stellage vastzat en evenzeer werden de enkelbanden vastgezet. Met twee stukken touw werden vervolgens haar polsen vastgemaakt, en toen stond de kuthoer vastgesnoerd met lekkende kut goed zichtbaar tentoon voor op de Jeep.

Jeetje ze hield het bijna niet meer uit, wat was dat lekker om volledig in de macht van iemand anders te zijn. Nooit had ze dit kunnen vermoeden. En dit was nog maar het begin, alleen al het dreigen van Richard maakte haar super geil. De Jeep zette zich in beweging en vervolgde de slingerende oprijlaan en in de verte zag ze de kudde schapen in het aangrenzende weiland. De schapen maakte aanstalten om over te steken en de Jeep moest even halt houden, Plotseling schrok ze van een ruwe kreet, achter de kudde liep een schaapsherder met zijn hond, ze kronkelde onwillekeurig maar ze kon haar blootheid niet verbergen en de mannen in de auto groeten de ongure figuur met veel enthousiasme.

Hij kwam dichterbij en ging recht voor de tentoon gestelde kuthoer staan met zijn handen in zijn zij.

Hij kwam onguur over met zijn grote ruwe baard en het lange haar. Hij rommelde wat ik zijn veel te grote jas en haalde een scheermes en schaar te voorschijn.

Ze hield haar adem in en voelde de ruwe handen over en in haar kut graaien. Daar zat zeker geen plukje haar, hij maakte duidelijk van de gelegenheid gebruik om eens lekker in het zachte kutvlees te grijpen. Daar nog een beetje en het plukje boven de kut laten. Lisa de kuthoer stond nu met halfopen kutlippen te schitteren op de voorplecht van de Jeep en kon een orgasme maar met moeite tegenhouden.

De auto meerderde vaart en door de hobbelige weg voelde ze hoe haar tieten schokten bij de bewegingen van het voertuig. Geil sloeg door haar lijf. Enkele schuren werden voorbij gereden en ze reden nog enkele wandelaars, die schaars gekleed waren voorbij, waarbij Bob met de claxon hen een sein gaf. De kuthoer werd duidelijk gezien. De rit eidigde na een kwartier bij de hoofdingang waar het ontvangst-comite reeds stond te wachten.

De Jeep stopte met een ruk. Een van de mannen in het gezelschap verwelkomde Richard en zei in klare taal dat de ceremonie voor de ontvangst van het kutwijf kon starten. Richard en Bob maakten de bindingen los en hielpen Lisa van de stellage, waarbij Bob zijn in leren handschoen gestoken hand vol in haar kruis plantte. In haar volle naaktheid werd de kuthoer naar een klein podium gevoerd en Lisa mocht plaats nemen op een zeer speciale stoel,waarbij haar benen zover mogelijk naar buiten werden geplaatst waardoor haar lekkende kale neukscheur volledig geopend werd.

Haar armen kon ze helemaal uitstrekken en aan de uiteinden zaten handgrepen in de vorm van een opgerichte paardenlul. Je hebt je volledig accoord verklaard in deze akte, dus luister goed en volbreng alle opdrachten ogenblikkelijk anders zal de straf niet mals zijn. Kijk nu naar de taferelen die als welkomst zich voor je af zullen spelen.

Dit is de laatste keer dat jij toeschouwer bent, hierna zul jij het slachtoffer worden van onze lusten, zoals grove vernedering, bondage, geseling. Alleen in het uiterste geval mag je door STOP te roepen je behandeling onderbreken. Je roep weerkaats tegen de kale muren van de lift. De man die je van achter vast houdt is kennelijk niet van je geroep gediend.

Hij pakt je slip aan de voorzijde beet en trekt de stof zo hard hij kan tussen je schaamlippen in. Maar in het laatste geval kunnen we niet garanderen dat je er zonder beschadigingen vanaf komt. Het doet zeer, maar je probeert geen geluid te maken.

Je beseft dat het beter is om geen weerstand meer te bieden. Je maagdelijkheid zal je hier niet verliezen, hooguit je eer. Maar liever dat dan dat je gewond raakt Hierna trekt hij je rokje hoog op waarna het om je middel blijft hangen. Je voelt dat hij je slipje beetpakt en door het scheurende geluid weet je dat je slipje zijn langste tijd heeft gehad.

Het is nog slechts een vod als het om je rechterbeen omlaag glijdt tot het de vloer van de lift bereikt. Veel tijd om daarover na te denken heb je niet, want paardenstaart duwt ruw een vinger in je kutje. Stekelhaar pakt je lange haar beet en trekt je hoofd in je nek. Hij heeft ondertussen zijn broek opengemaakt en zijn slappe lid bungelt voor je ogen. Hij gebruikt je gezicht om zijn lid te masseren, onderwijl met zijn onderlijf tegen je op rijdend.

Je voelt dat hij hierdoor snel stijver wordt. Hij pakt zijn halfharde lid en mikt zijn eikel op je mond. Je snapt wat de bedoeling is en doet je lippen van elkaar. Met enige moeite probeer je nog sabbelbewegingen te maken. Hierdoor zwelt de lul nog verder en je krijgt steeds meer moeite om alles in je mond te houden. Ondertussen is paardenstaart met een verdere ontdekking van je onderlijf bezig. Hij heeft nu twee vingers in je kutje terwijl hij probeert de duim van dezelfde hand in je kontgaatje te wurmen.

Je nauwe kontgaatje is niet gewend aan zulk gebruik. Een paar keer heeft een vibrator dat gaatje bezocht, maar dat was dan met heel veel glijmiddel. Bij gebrek aan glijmiddel spuugt paardenstaart op je kontgaatje, waarna hij het met zijn duim uitsmeert. Je probeert je te concentreren om je sluitspier te ontspannen maar er gebeurt te veel met je om dat voor elkaar te krijgen. De lul van stekelhaar is nu nagenoeg op oorlogssterkte en hij is begonnen om met lange halen je mondje te neuken. Zijn rechterhand blijft je haar stevig beet houden zodat je niet kan terugtrekken als hij diep toestoot.

Je hebt al je concentratie nodig om niet te kokhalzen. Ondertussen wordt je kontgaatje gepenetreerd.

Even voel je een felle pijnscheut maar je kreetje wordt gesmoord door de lul in je mond. Je drie gaatjes zijn nu gevuld. Je voelt je ontzettend vernederd. In de spiegel aan de achterwand van de lift zie je hoe je mondje echt wordt gebruikt. Ondertussen voel je hoe paardenstaart met lange halen je kutje en kontje tegelijk aan het bewerken is. Je ziet nu ook pas dat de twee vrouwen voor de 3e man geknield zitten en allebei tegelijk bezig zijn om hem te pijpen. Doordat de vrouwen ver voorover bukken zie je nu ook dat geen van hen een slipje draagt.

Om de beurt nemen ze zijn lul in hun mond en likken en sabbelen dat het een lieve lust is. Je bent verbaast over de lul van de 3e man. Deze is niet bijzonder lang, maar wel erg dik. De vrouwen hebben moeite om die omvang in hun mond te nemen. Je voelt ondertussen dat de vingers zich uit je kutje en kontje terugtrekken.

Je kutje wordt echter direct hierop opnieuw gevuld. Dit keer door de lul van paardenstaart. Zodra deze in je zit begint hij je fors te neuken. Hij maakt lange halen en stoot telkens hard toe. Hierbij houdt hij je billen stevig beet en hij trekt je lichaam naar zich toe op het moment dat hij toestoot.

Op deze manier heb je helemaal geen controle meer over de lul in mond. Stekelhaar probeert het ritme van paardenstaart over te nemen. Op die manier wordt je aan twee kanten tegelijk ruig gebruikt. Met zijn rechterhand slaat hij een paar keer hard op je rechterbil. Je begint inderdaad geil te worden van de hele situatie. Maar uiteraard zit er een wereld van verschil tussen fantasie en werkelijkheid. Nu het je daadwerkelijk overkomt ben je vooral bang.

Maar je kunt niet ontkennen dat de geilheid met sprongen toeneemt. En juist daar schaam je je voor. Je wordt steeds hitsiger terwijl je tegen je zin in genomen wordt. Na een paar minuten komt de zwartharige naast stekelhaar staan. Hierna trekt hij je aan je haren omhoog ten teken dat je moet gaan staan. Je hebt weinig keus en je voelt dat paardenstaart uit je kutje glijd terwijl je gaat staan.

Trek met je handen je billen van elkaar, zodat je goed je kutje en kontje aanbiedt. Je weet dat je hierdoor wel heel erg je intiemste delen blootlegt voor deze vreemden. De schaamte neemt opnieuw de overhand boven je geilheid. Bij elk lettergreep slaat hij met zijn vlakke hand op je achterste. Je voelt je kontje al snel branden. Gehaast buk je nog iets dieper en trekt nu hoerig je billen van elkaar.

Door je bukkende houding is je gezicht nu pal voor het kruis van Paardenstaart. Je ziet zijn stijve lul die glimt van je eigen kutsap. Paardenstaart neemt de gelegenheid om zijn lul over je gezicht heen te smeren, zodat wangen en konen besmeurd worden met je eigen sap.

Hierna schuift hij zonder verdere plichtplegingen zijn lul in je mond. Stekelhaar en de kleine man komen elk aan een kant van paardenstaart staan. Allebei met hun stijve in de richting van je mond wijzend. Een hand grijpt je haar waarna je hoofd telkens naar een andere lul geleid wordt. Om en om nemen ze bezit van je mondje.

Nu merk je pas van dichtbij wat een monsterlijk formaat de kleine man heeft. Je moet je mond wijd opensperren om hem binnen te laten. Van echt pijpen komt er dan ook niet veel meer. De lul van Paardenstaart is veel dunner, maar wel ietsje langer. Als hij weer aan de beurt is dan neukt hij ruig in je mondje. Het lijkt er op alsof hij zich voorgenomen heeft om diep in je keel te spuiten. Deze lachen allebei en nemen plaats bij je onderlijf. De schrik slaat om je hart. Je hebt nog nooit iets met een vrouw gedaan.

Je hebt er zelfs nog nooit van gefantaseerd. Je probeert te protesteren maar de lul in je mondje werkt als geluidsdemper.

Je handen hebben je billen losgelaten, maar de zwartharige pikt dat niet. Ze begint met haar vlakke hand te meppen op de onderzijde van je billen. En aanbieden zoals een echte slet dat doet! Met beide handen trek je je billen weer uit elkaar. Je jammert nog wat, maar daar trekt niemand zich iets van aan.

De blonde is ondertussen op haar billen op de grond gaan zitten en heeft haar mond onder je kutje gebracht. Met haar tongetje begint ze je kittelaartje te bewerken. Je reageert met schokjes op deze aanraking. Oh, wat voel je je opgelaten. Een vrouw die je kutje likt en je reageert er direct als een volleerde slet op. Bij elke lik voel je de opwinding toenemen. De zwarte vrouw bukt zich achter je en begint aan je kontgaatje te likken. Deze aanraking doet de opwinding zeker niet afnemen.

Door alle lijven om je heen kun je jezelf niet meer in de spiegel zien. Maar je kunt je voorstellen hoe het er uit ziet. Vlak voor je neus zijn 3 stijve lullen die zich om de beurt in je mondje rammen, terwijl je kutje en je kontje gelikt worden door twee vrouwentongen.

Je voelt de opwinding per minuut toenemen en je voelt hoe je kutje drupt van de geilheid. Hij heeft ondertussen duidelijk de leiding genomen. Paardenstaart had je haar toch al beet en trekt je overeind. Hij dirigeert je naar het onderlijf van stekelhaar. Ga met dat kontje op zijn lul zitten. Je bent dus bang voor wat er komen gaat. De blonde vrouw houdt de lul van stekelhaar beet en mikt de eikel op je kontgaatje. Heel voorzichtig laat je je zakken. Stekelhaar heeft helemaal geen geduld met dat langzame gedoe.

Hij pakt je heupen en terwijl hij je naar zich toe trekt stoot hij hard zijn onderlijf omhoog. Je kunt een gil van schrik en pijn niet onderdrukken. Stekelhaar stoot nog een paar keer toe, tot hij uiteindelijk helemaal in je kontje zit. Je steunt achterover leunend op je armen.

Je rug is naar stekelhaar toegekeerd. De blonde vrouw komt over je heen staan. Ze pakt je haren en trekt je gezicht vlak voor dat van haar. Dat kutje van je heeft mijn gezicht nat gemaakt. Nu mag je het zelf braaf schoonlikken. Ze trekt je aan je haren nog dichter naar haar gezicht. Je begint met je tong lange halen te maken over het gezicht van de blonde. Je proeft je eigen sap en likt net zolang tot je niets meer proeft. Dan is het nu tijd dat je mijn kutje likt. Hoewel dit te verwachten was kijk je angstig naar dat kutje dat steeds dichterbij komt.

Veel keus heb je trouwens niet. Met twee handen pakt de blonde je hoofd vast en begint met haar natte kutje over je gezicht te rijden. Je voelt dat je gezicht glibberig wordt van haar sap. Je doet wat ze opdraagt en je proef het sap uit haar kutje. Het valt eigenlijk niet eens tegen. Je probeert nog of je haar kunt likken, maar door het wilde gerij kun je nergens goed op mikken.

Doordat je gezicht in het kruis van de blonde vrouw gevangen is kun je niets meer van de omgeving zien. Je voelt wel hoe een tweede lul bezit van je kutje gaat nemen. Je probeert zo goed als kan om mee te werken, hoewel je ondertussen aardig klem gezet bent. De beide lullen beginnen langzaam te stoten. En of je al niet genoeg gebruikt wordt voel je een tongetje op je kittelaar Kennelijk is de zwartharige ook weer actief geworden.

Je bent alle besef van tijd kwijt. Je hebt geen flauw idee hoe lang de lift nu al tussen de 8e en 9e verdieping in hangt. En eigenlijk interesseert het je niets meer. Je wordt op alle mogelijke manieren als een supersletje gebruikt door 5 vreemde mensen en je geniet. Natuurlijk schaam je je daarvoor, maar de geilheid heeft ondertussen de schaamte op de achtergrond gedrongen. Je voelt hoe het kutje boven je een beetje van positie verandert. Al snel merk je waarom. De blonde vrouw wordt achterlangs genomen door de kleine man.

Zijn dikke lul verdwijnt in het druipnatte kutje. Je voelt bij elke stoot dat zijn ballen tegen je kin slaan. Met je tong probeer je bij de stam van de lul te komen maar het lukt niet.

Je lijf wordt te veel aan alle kanten gebruikt om je ook maar ergens op te kunnen concentreren. Dit gaat zo een tijdje door en je eigen opwinding neemt steeds grotere vormen. Je zou je doodschamen als je klaar zou komen dus je probeert dat gevoel te onderdrukken. Hoe moeilijk het ook is. Dat geldt kennelijk niet voor de kleine man. Hij stoot steeds harder en wilder in het kutje van de blonde vrouw.

En terwijl hij zichzelf naar een hoogtepunt aan het toewerken is botsen zijn ballen steeds harder tegen je kin. Uiteindelijk hoor je hem luid kreunen. Hij stoot nog een paar keer extra hard toe, zijn sperma achterlatend in de blonde vrouw. Na een tijdje trekt hij zich terug. De blonde vrouw brengt direct haar kutje weer boven je mond. Je doet wat ze zegt en begint haar kutje te likken. Het sperma vermengd met kutsap druipt er uit. Je likt wat je kunt en voelt dat je gezicht helemaal besmeurd raakt.

Je hebt jezelf nog nooit zo sletterig gevoeld als nu.

Natuurlijke sex klussen natura


Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Zij heeft waarschijnlijk mijn kind gebaard en ik mis haar nog elke dag.

Maar dat zijn allemaal "als" en daar wordt weinig om gemaald. Het leven gaat verder en elke nieuwe dag dat ik mijn ogen opendoe zie ik fantastisch mooie vrouwen, krijg ik een stijve van jewelste en verlang naar een kutje om het in te spuiten, zo ook deze kille avond. Ik had mijn lul al in mijn handen om eens flink te rukken, bedacht me, trok mijn broek omhoog, deed mijn schoenen weer aan en reed naar de Doubletstraat waar het wemelt van goedkope zwarte meiden die voor een geeltje graag hun broek uit doen.

Meiden die je pijpen en hun benen spreiden om zich in hun dieproze kutten te laten gebruiken door elke vent die hen betaald. En wat is er tegen je zaad in hun kutjes te deponeren, op zo'n warm bruin lijfje te rijden en voor een moment gelukkig te zijn? Zij verdienen wat, wij raken ons kwakkie kwijt en zo zijn we allebei blij. Met die gedachte reed ik door het avondlijk Den Haag en parkeerde op de gracht, liep de straat in en keek de etalages rond naar een lekker zwart of diepbruin stuk.

Het was rustig in de straat, weinig hoerenlopers, wel twee agentjes die nieuwsgierig rondkijkend hun wijkje doorliepen.

De vrouwelijke helft van het koppel stak een lantaarn aan en loerde in een auto die voor de pisbak geparkeerd het urineren hinderde en ging daarna de gangetjes met de hoertjes in om zeker zo nieuwsgierig als ik naar de pezende meiden te kijken. Ze was mooi en jong, had een lange blonde paardenstaart en ik liep haar in een paar minuten drie keer tegen het lijf.

Ik verloor ze uit het oog toen ik een van de overdekte gangetjes inliep waar de meiden in hokjes zitten om hun lijven aan te bieden. Gangetjes die warm zijn, te warm zelfs en dus zijn de meiden bloter dan bloot en de langharige blonde del die gelaarsd haar rokje opsloeg toonde me een rijkelijk met zwart haar begroeide kut, knipoogde vriendelijk en deed haar lipjes open: Ook de lange zachtleren kouslaarzen die met bandjes aan haar slanke dijen bevestigd waren nodigden me zachtglimmend uit om eens te komen voelen.

Twee hokjes naast de blonde, recht tegenover het rondlopende gangetje stond ze: We keken en ik zag een langzame grijns over haar gezicht trekken, een hand naar de deurkruk gaan en hoorde haar stem: See your black mistress! I'm your mistress if you please! I'am the best cocksucker in your lifetime. I'll kill your balls! Weerstand was onmogelijk, zij wàs het. Geen jonge supergirl, niet slank, maar met ogen die het me vertelden, "ik ben een vrouw die weet waar ik het voor heb gekregen, ik geef het je, bij mij moet je zijn als je echt wilt neuken" en voor wie het weten wil, ik vond haar bloed- en bloedmooi!

Een mooie, nee een schitterende kop op een stevige nek, zware E-cups vol heet golvend vlees met zwarte knoppen en een stevige buik met een venusberg die verborgen bleef onder een soort leren minirokje dat, beslagen met glimmende spijkers, vertelde van "het leer. Christene zielen wàt een meid! Het straalde eraf, kracht, vrouwelijkheid, de belofte van genot en het in haar hand bewegend zweepje bood wat ik na Jill zo node mistte en ik deed de stap!

Ze pakte me, met de gordijnen nog open beet, gaf me een directe kus op mijn mond, nam me bij de hand en voerde me in haar peeshok, knipoogde naar me: This is the home of pain, je zal er geen spijt van hebben jongen! Bij mij kan je krijgen wat je zoekt, liefde of pijn en altijd een warm lijf.

I kill your balls. In mijn lijf brandde de hitte van Nicole en Jill en ik had het nodig! Ik had de pijn van Jill en de diepe, opgezette, naar baby's maken ruikende kut van Nicole nodig.

Ik wilde warm vrouwenvlees, afgewisseld met de pijn van huidschroeiend leer en deze meid zou het kunnen geven. Zag er naar uit dat ze lachend het leer zou hanteren, lachend haar kut zou geven en mij voor een moment gelukkig maken. Ze stapte grijnzend om mijn verbouwereerd lijf heen, schoof het gordijn dicht, klakte met de zweep: Ik wilde het weten; kon ze tippen aan Jill die me geleerd had dat ik lang niet altijd de baas was en vooral dat een sterke vrouw beslist niet eng of naar is.

Ik had me graag aan Jill's grillen onderworpen, had het heerlijk bij haar gehad en rilde bij deze sterke grote en diepzwarte beer van een vrouw die het me zei: Daar kom jij voor, ik zie het aan je ogen, jij wilt de zweep op je huid voelen tot ze rood ziet en je pik trillend omhoog komt. Tot ik het zaad uit je zak sla als je diep in me zit. Vooruit zeg wat je wilt anders doe ik het zelf en heb je niets meer te kiezen!

Dan sla ik de pijn in je ziel tot je Maria om genade vraagt! Vertelde dat het uiteraard niet voor niets kon: Kom betaal m'n huur en je hebt het goed bij me. Ze was fel, tongde me terug, sloot af met een serie harde snelle kusjes, liet me breed lachend los en vertelde me dat ik mocht kiezen wat ik wilde: Je lijkt me zacht, wil je echt niet liever lekker met me neuken? Ik kan het en je krijgt het, kijk 's? Maar dat andere is ook lekker… Nou jongen je zegt het maar!

Wist niet dat een echte meesteres pijn geeft, misschien haar slaaf gebruikt om klaar te komen, hooguit zijn penis afrukt of hem toestaat dat zelf te doen, maar nooit, nóóit bereid is zich door hem te laten neuken! Tatika wist het wel! En we maakten het af op pijn en heel, heel misschien, als ik gehoorzaam was, een beetje seks. Maar beloven deed ze het niet: Jij wilt de zweep, op je knieën liggen en leren wat een strenge vrouw is? Goed dàt ga ik je geven, dat beloof ik je, maar liefde is iets anders, dat moet je verdienen, maar als je het krijgt is het anders dan het neuken van een hoer.

Dan moet je aanvaarden wat je krijgt, dankbaar zijn en de voeten van je meesteres kussen' Ze bekeek me cynisch fluisterde toen: En ik deed wat me gezegd was, trok mijn hemd over mijn hoofd, deed mijn riem los en liet m'n broek zakken, m'n onderbroek omlaag en keek toe hoe zij haar slip omlaag deed en de zware tieten over haar zwarte hemdje trok. Tieten met dikke zwarte knoppen, knoppen waaraan ik wilde Ze raadde wat ik dacht, gaf me een mep op mijn billen, ,Doe verdomme je sokken uit hufter!

Een slaaf op sokken moet ik niet! Ben je een vent of een slappe lul? Ik ga je inspecteren, kijken of je me bevalt. Als jij je niet gedraagt zet ik je eruit, oké? O Lieve Heer ik kreeg het! We hadden het afgesproken, "Jij bent mijn meesteres en je straft me, slaat me, laat me aan je voeten kruipen, dwingt me je voeten en je kut te kussen en alleen als ik het verdien geef je me als beloning een beetje seks.

Verdien ik het niet, de deur! Er was een afspraak, zij hield zich eraan en ik kreeg het; ze haalde soepel uit, sloeg mijn kont, ging hoger en bereikte mijn schouders: Op de grond met jou, kus de voeten van je black mistress!

Een sterke hand greep mijn haren, rukte mijn kop achterover en haar andere hand ging naar voren, bewoog en tien leren riempjes suisden omlaag, raakten heet strelend mijn buik en eindigde hun tocht op mijn halfstaande pik. Maakten een halve draai en tikten mijn ballen aan.

De pik verslapte terstond, ik gilde en Tatika lachte ruw, smeet me tegen het bed: Ik kuste ze, kreeg opdracht wat overeind te komen, om haar heen te kruipen, werd ruw bij mijn haar gepakt en kuste gedwee haar opgehouden voetzool terwijl de zweep op mijn rug rustte.

Werd overeind getrokken aan mijn haren, zag hoe ze op bed ging zitten en haar benen spreidde: Ik likte langzaam en grondig, proefde hoe haar lichaamsvocht branderig in mijn mond kwam en deed wat zij van me wilde.

Het leer lag op mijn rug, bewoog traag tot ze uithaalde, ,Doe je best hufter, het is geen ijsje! Ik likte, zij werd nat! Ineens was ze zover, ze was randy, de dieproze, door zwarte randen omsloten kut zweette geil en haar buik bewoog, de benen gingen omhoog en de klauw drukte mijn mond over de kut; ik likte!

Ik likte of mijn leven er vanaf hing, deed het met lange diepe halen, duwde mijn tong tegen de grote klit, hoorde haar even hijgen en voelde schokken en rillinkjes door haar buik trekken.

En inderdaad, hij zag dat de gespannen schaamlip enkele centimeters langer was geworden dan de lip die nog vrij was. Meesteres Wila ging naast Petra staan en pakte de slappe schaamlip beet, waarna zij deze ook onder spanning trok waardoor haar kutje weer symmetrisch werd. Ze liet deze weer los waarna zij haar handen op Petra d’r blaas plaatste en deze begon te masseren waarbij zij de kracht rustig opvoerde.

Petra kermde het uit! Gauw pakte zij de douchekop weer en vulde ook de andere emmer tot de helft, zodat Petra weer in balans kwam. Of moet er nog meer in! Cor volgde haar vol verbazing en zag dat haar schaamlippen zéér ver uitgerekt werden, en ook de gaatjes waar de piercings doorheen zaten zich steeds verder openden!

Als bewijs stak zij door beide piercinggaten een vinger en trok deze naar beneden, zover dat zij hiermee de gevulde emmers omhoog trok! Een luid gekerm van Petra was het gevolg, waarna Wila haar vingers uit de gaten liet glippen, zodat de emmers met grote vaart naar beneden vielen.

Haar schaamlippen vingen de kracht moeiteloos op, en hij zag ze helemaal meeveren en weer terugkomen! Het gekerm ging over in een luid gegil, dit moest ontzettend pijn doen!

Als reactie hierop begon Meesteres Wila zachtjes net haar vingers over haar wijd opengesperde kut te wrijven. Hierop werd Petra weer wat rustiger, en naarmate Wila langer bezig was ging het gekerm over in zacht gekreun. Petra was inmiddels weer een beetje bedaard en Wila stopte met wrijven, waarna zij beide handen weer op haar blaas legde en voorzichtig begon te duwen.

Meesteres Wila gaf Cor opdracht het glas weer te vullen en deze aan slavin Petra te voeren, waarbij zij zelf haar hoofd achterover trok en Cor het glas in haar mond moest legen, welke zij met veel gehoest en gesputter nuttigde. Hierna spuwde zij Petra weer in de mond en voelde weer aan haar blaas. Vrijwel alles vind zij leuk, en ze gedraagt zich als een prostituee op zaterdagavond, maar plassen in het bijzijn van een Dominant, daar schaamt zij zich nog stééds voor!

En ik heb Marjan beloofd dat ik dit zou veranderen! Hier vond Cor wel wat inzitten, als hij haar zo zag, zo vernederend met haar armen en benen omhoog, en haar schaamlippen gespannen als gitaarsnaren! Én daar kwam nu nog bij dat er een onderdanige aanwezig was; hij zou niet graag op haar plaats willen zitten! Zij liep naar de kast en kwam terug met een soort kleerhanger met musketonhaken eronder, welke zij aan haar tepelpiercings bevestigde, waarna zij het touw aan de haak bond. Meesteres Wila gebood Cor om voor slavin Petra te gaan staan, twee meter van haar af, en gaf hem het andere eind van het touw.

Zelf ging zij weer naast Petra staan en legde haar handen op haar blaas. Dan zul je wat meemaken slaaf! Petra kermde luid, die wilde dit duidelijk niet, en Cor zag haar alle spieren spannen, om het plassen maar tegen te gaan! Hij trok nu zo hard dat haar tepels zeer ver uitrekten, het kon niet anders of Petra had hier veel pijn van! Ondertussen hield hij haar wijd openstaande kut in de gaten en zag plots onder luid gekerm het eerste straaltje urine naar buiten sijpelen, waarop Meesteres Wila nóg harder op haar blaas begon te duwen en deze met regelmatige bewegingen begon te masseren.

Al gauw ging het sijpelen over in een harde, felle straal die recht vooruit spoot. Petra spoot zo hard, dat de straal Cor zijn voeten raakte. Hier reageerde hij niet op en bleef staan waar hij stond, het hele gebeuren maakte zo’n enorme indruk op hem! Ongeveer twee en een halve liter vocht werd onder hoge druk naar buiten geperst. Toen Petra eindelijk klaar was perste Wila nog even de laatste druppels urine naar buiten. Tevreden, zoals men een hond een paar tikjes op zijn bol geeft, gaf zij Petra een paar klapjes met haar vlakke hand op haar kut.

Bij Petra verwijderde Wila de mondring, waarna deze er uitgeput bij hing en hevig na lag te hijgen. Maak ook haar tepels los, en hijs met datzelfde touw de emmers water omhoog, maar laat deze wel vast zitten. Maar laat beslist haar benen omhoog! Pak daarna nog een kruk uit de kast en wacht daar tot ik terug ben met de koffie.

Hij deed wat zijn Meesteres hem had opgedragen en nam plaats op een kruk. Petra zat er uitgeput bij, en Cor haar aankeek draaide zij vol schaamte haar hoofd weg, nu zat zij immers nog steeds met haar benen wijd recht tegenover hem.

Na enkele minuten hoorde Cor zijn Meesteres weer aan komen lopen en de deur zwaaide weer open. Zij kwam binnen en trok een serveerwagen achter zich aan. Het onderste blad stond vol met dildo’s en vibrators in diverse soorten en maten, van klein en dun tot zéér groot en dik, waarvan je niet voor kon stellen dat deze in werkelijkheid ook gebruikt konden worden.

Meesteres Wilma stopte en begon met haar rug naar Cor toe de kopjes te vullen met koffie, tot zij zachtjes zei: Hiermee werd hij weer op zijn plaats gezet, hij had net immers een Dominante rol gekregen, maar was nog steeds één van de onderdanigen! Hij dacht dat hij hier wel weer een standje voor zou krijgen, maar dat bleek van niet. Meesteres Wila draaide zich om en gaf Cor zijn koffie en een sigaret, waarna zij dit ook aan Petra aanbood.

Zelf nam zij hetzelfde waarna zij plaats nam op de kruk naast Cor. Nadat hij dit had gedaan boog zij zich voorover richting hem en ontblootte zijn eikel, waarna zij weer rustig haar koffie en sigaret nuttigde. Als het hierbij al fout gaat, hoe moet het dan verder! Mag ik U iets vragen? Met dit antwoord moest hij het doen, inmiddels wist hij wel dat doorvragen geen zin had als zij het niet kwijt wilde, en hij dronk zijn koffie op. Na nog een kop koffie stond Meesteres Wila op en begon wat in de bakken onderin de serveerwagen te rommelen.

Onderwijl beval zij Cor om Petra weer in de oude staat terug te brengen. Toen hij hiermee gereed was meldde hij zijn Meesteres dat hij klaar was. Niet te losjes hoor, maar lekker strak. Dat vind zij lekker! Wila was inmiddels ook gereed en plaatste een kruk voor Petra en zette het wagentje onder handbereik naast haar neer, waarna zij even plagerig aan het touw trok waar Petra d’r borsten aan vast zaten.

Een zachte kerm van pijn was het resultaat. Dacht je ook niet? Cor zag dat zij weer vol schaamte de ogen sloot toen zij zachtjes antwoordde met: Een luide kreet van pijn was het gevolg, waarna zij haar Meesteres aan keek en zei: Maar hij had inmiddels ook wel door dat zij veel kon hebben, héél veel. En dus deed hij wat hem gevraagd werd. Hij topte de emmers volledig af, zodat er inmiddels aan elke schaamlip tien kilo gewicht hing!

Hij keek Petra aan, en zag dat zij moeite had om het niet uit te kermen van de pijn, maar dapper hield zij de lippen op elkaar! De schaamlippen en de huid rondom haar vagina stonden nu zo strak gespannen, dat haar kutje volledig open ging staan en haar clitoris in zijn geheel naar buiten kwam zetten en de tattoo op haar schaamheuvel zover werd uitgerekt dat deze niet meer te lezen was! Het duurde niet lang of Petra begon zachtjes te kermen van genot, en Cor zag dat haar kutje weer begon te glinsteren van het vocht.

Als reactie hierop begon Wila haar steeds sneller te bevredigen, waarbij zij zo nu en dan een vinger naar binnen liet glijden.

Toen Petra aanstalten maakte om tot een orgasme te komen duwde Meesteres Wila hardhandig vier vingers naar binnen, wat Petra beantwoordde met een korte, luide gil van de schrik, waarna Wila haar hand terugtrok en Petra met rust liet.

Meesteres Wila stond op en ging met haar handen in haar zij recht voor Petra staan en keek haar recht in de ogen. Zij begon haar streng toe te spreken. Benen wijd, met je kut wagenwijd open, ik hoef er maar naar te kijken of je komt al klaar! Petra trok een vies gezicht, en Cor kon zien dat zij hiervan walgde!

In haar gebonden situatie kon Petra niets anders doen dan haar Meesteres maar te gehoorzamen en liet haar tong langs de vinger van haar Meesteres glijden.

Meteen na dit gezegd te hebben draaide zij zich om en liep naar de kast, waarvan zij de deuren opende en door de knieën zakte. Haar lekkere kont was schitterend strak omspannen door haar leren broek, wat Cor enorm opwond, wat zich uitte in een hevige erectie. Zij begon wat in de kast te graaien waarbij zij plagend zachte, kreunende geluidjes maakte en al wiebelend haar kont nóg verder naar achter stak, zodat ook haar bilnaad zich begon af te tekenen in haar broek!

Plagend ging zij hiermee een poosje door, ongetwijfeld wist zij dat zij Cor hiermee enorm opwond. Cor draaide even zijn ogen weg richting Petra en zag dat ook haar blik op het achterwerk van de Meesteres gericht was met haar mond half open.

Ook haar wond het dus op! Plotseling stond Meesteres Wila op met een spons op een steel in haar handen, ter grootte van een toiletborstel. Beurtelings keek zij naar Petra en Cor, waarna haar blik afdaalde naar Cor zijn pik.

Een zachte kreun van genot was het gevolg, waarna zij stopte en weer plaats nam tussen Petra haar benen. Ook gebood zij Cor weer te gaan zitten en kijken naar Petra d’r wijd opengesperde vagina. Op haar gemak doopte zij de spons in één van de emmers die met de schaamlippen van Petra waren verbonden en duwde hiermee plagerig tegen de bodem, waardoor de schaamlip kortstondig nóg verder werd uitgerekt.

Een kreetje van pijn was het gevolg. Als je zulk hoerig gedrag vertoond kun je dit ook best hebben! Na ook de schaamlippen bevochtigd te hebben plaatste zij de spons op de vagina en liet deze voorzichtig naar binnen glijden.

Moeders natte kut anaal nueken


Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. De uiteinden van de touwtjes werden aan de piercings van de schaamlippen bevestigd! Deze nam ze aan en knoopte ze elk aan een uiteinde van de touwtjes.

Nu werd hem duidelijk wat haar bedoeling was; de emmers waren nu rechtstreeks verbonden met haar schaamlippen! Nu zag Cor dat haar schaamlippen zich strak spanden langs haar benen. Meesteres Wila liet de emmers weer los en pakte de douchekop van de wand. Wila beval Cor de koudwaterkraan wagenwijd open te zetten en richtte de straal op Petra.

Meesteres Wila begon bij haar hoofd, waarbij zij de straal plagerig op haar geopende mond richtte. Ook haar armen en oksels werden goed afgespoeld, waarna zij via haar borsten en buik afdaalde naar beneden. Daar aangekomen stuurde ze de straal éven langs haar schaamlippen. Al die tijd bleef Petra zachtjes jammeren, en Cor zag aan haar gezicht dat zij het koud kreeg. Wila stopte met afspoelen en vulde één van de emmers half met water, waardoor één schaamlip strak begon te staan en haar kutje naar één kant werd getrokken.

En inderdaad, hij zag dat de gespannen schaamlip enkele centimeters langer was geworden dan de lip die nog vrij was. Meesteres Wila ging naast Petra staan en pakte de slappe schaamlip beet, waarna zij deze ook onder spanning trok waardoor haar kutje weer symmetrisch werd. Ze liet deze weer los waarna zij haar handen op Petra d’r blaas plaatste en deze begon te masseren waarbij zij de kracht rustig opvoerde.

Petra kermde het uit! Gauw pakte zij de douchekop weer en vulde ook de andere emmer tot de helft, zodat Petra weer in balans kwam. Of moet er nog meer in! Cor volgde haar vol verbazing en zag dat haar schaamlippen zéér ver uitgerekt werden, en ook de gaatjes waar de piercings doorheen zaten zich steeds verder openden!

Als bewijs stak zij door beide piercinggaten een vinger en trok deze naar beneden, zover dat zij hiermee de gevulde emmers omhoog trok! Een luid gekerm van Petra was het gevolg, waarna Wila haar vingers uit de gaten liet glippen, zodat de emmers met grote vaart naar beneden vielen. Haar schaamlippen vingen de kracht moeiteloos op, en hij zag ze helemaal meeveren en weer terugkomen! Het gekerm ging over in een luid gegil, dit moest ontzettend pijn doen!

Als reactie hierop begon Meesteres Wila zachtjes net haar vingers over haar wijd opengesperde kut te wrijven. Hierop werd Petra weer wat rustiger, en naarmate Wila langer bezig was ging het gekerm over in zacht gekreun. Petra was inmiddels weer een beetje bedaard en Wila stopte met wrijven, waarna zij beide handen weer op haar blaas legde en voorzichtig begon te duwen. Meesteres Wila gaf Cor opdracht het glas weer te vullen en deze aan slavin Petra te voeren, waarbij zij zelf haar hoofd achterover trok en Cor het glas in haar mond moest legen, welke zij met veel gehoest en gesputter nuttigde.

Hierna spuwde zij Petra weer in de mond en voelde weer aan haar blaas. Vrijwel alles vind zij leuk, en ze gedraagt zich als een prostituee op zaterdagavond, maar plassen in het bijzijn van een Dominant, daar schaamt zij zich nog stééds voor! En ik heb Marjan beloofd dat ik dit zou veranderen! Hier vond Cor wel wat inzitten, als hij haar zo zag, zo vernederend met haar armen en benen omhoog, en haar schaamlippen gespannen als gitaarsnaren!

Én daar kwam nu nog bij dat er een onderdanige aanwezig was; hij zou niet graag op haar plaats willen zitten! Zij liep naar de kast en kwam terug met een soort kleerhanger met musketonhaken eronder, welke zij aan haar tepelpiercings bevestigde, waarna zij het touw aan de haak bond.

Meesteres Wila gebood Cor om voor slavin Petra te gaan staan, twee meter van haar af, en gaf hem het andere eind van het touw. Zelf ging zij weer naast Petra staan en legde haar handen op haar blaas. Dan zul je wat meemaken slaaf! Petra kermde luid, die wilde dit duidelijk niet, en Cor zag haar alle spieren spannen, om het plassen maar tegen te gaan!

Hij trok nu zo hard dat haar tepels zeer ver uitrekten, het kon niet anders of Petra had hier veel pijn van! Ondertussen hield hij haar wijd openstaande kut in de gaten en zag plots onder luid gekerm het eerste straaltje urine naar buiten sijpelen, waarop Meesteres Wila nóg harder op haar blaas begon te duwen en deze met regelmatige bewegingen begon te masseren.

Al gauw ging het sijpelen over in een harde, felle straal die recht vooruit spoot. Petra spoot zo hard, dat de straal Cor zijn voeten raakte. Hier reageerde hij niet op en bleef staan waar hij stond, het hele gebeuren maakte zo’n enorme indruk op hem! Ongeveer twee en een halve liter vocht werd onder hoge druk naar buiten geperst.

Toen Petra eindelijk klaar was perste Wila nog even de laatste druppels urine naar buiten. Tevreden, zoals men een hond een paar tikjes op zijn bol geeft, gaf zij Petra een paar klapjes met haar vlakke hand op haar kut.

Bij Petra verwijderde Wila de mondring, waarna deze er uitgeput bij hing en hevig na lag te hijgen. Maak ook haar tepels los, en hijs met datzelfde touw de emmers water omhoog, maar laat deze wel vast zitten.

Maar laat beslist haar benen omhoog! Pak daarna nog een kruk uit de kast en wacht daar tot ik terug ben met de koffie. Hij deed wat zijn Meesteres hem had opgedragen en nam plaats op een kruk. Petra zat er uitgeput bij, en Cor haar aankeek draaide zij vol schaamte haar hoofd weg, nu zat zij immers nog steeds met haar benen wijd recht tegenover hem.

Na enkele minuten hoorde Cor zijn Meesteres weer aan komen lopen en de deur zwaaide weer open. Zij kwam binnen en trok een serveerwagen achter zich aan. Het onderste blad stond vol met dildo’s en vibrators in diverse soorten en maten, van klein en dun tot zéér groot en dik, waarvan je niet voor kon stellen dat deze in werkelijkheid ook gebruikt konden worden.

Meesteres Wilma stopte en begon met haar rug naar Cor toe de kopjes te vullen met koffie, tot zij zachtjes zei: Hiermee werd hij weer op zijn plaats gezet, hij had net immers een Dominante rol gekregen, maar was nog steeds één van de onderdanigen!

Hij dacht dat hij hier wel weer een standje voor zou krijgen, maar dat bleek van niet. Meesteres Wila draaide zich om en gaf Cor zijn koffie en een sigaret, waarna zij dit ook aan Petra aanbood. Zelf nam zij hetzelfde waarna zij plaats nam op de kruk naast Cor. Nadat hij dit had gedaan boog zij zich voorover richting hem en ontblootte zijn eikel, waarna zij weer rustig haar koffie en sigaret nuttigde.

Als het hierbij al fout gaat, hoe moet het dan verder! Mag ik U iets vragen? Met dit antwoord moest hij het doen, inmiddels wist hij wel dat doorvragen geen zin had als zij het niet kwijt wilde, en hij dronk zijn koffie op. Na nog een kop koffie stond Meesteres Wila op en begon wat in de bakken onderin de serveerwagen te rommelen. Onderwijl beval zij Cor om Petra weer in de oude staat terug te brengen.

Toen hij hiermee gereed was meldde hij zijn Meesteres dat hij klaar was. Niet te losjes hoor, maar lekker strak. Dat vind zij lekker! Wila was inmiddels ook gereed en plaatste een kruk voor Petra en zette het wagentje onder handbereik naast haar neer, waarna zij even plagerig aan het touw trok waar Petra d’r borsten aan vast zaten.

Een zachte kerm van pijn was het resultaat. Dacht je ook niet? Cor zag dat zij weer vol schaamte de ogen sloot toen zij zachtjes antwoordde met: Een luide kreet van pijn was het gevolg, waarna zij haar Meesteres aan keek en zei: Maar hij had inmiddels ook wel door dat zij veel kon hebben, héél veel.

En dus deed hij wat hem gevraagd werd. Hij topte de emmers volledig af, zodat er inmiddels aan elke schaamlip tien kilo gewicht hing! Hij keek Petra aan, en zag dat zij moeite had om het niet uit te kermen van de pijn, maar dapper hield zij de lippen op elkaar! De schaamlippen en de huid rondom haar vagina stonden nu zo strak gespannen, dat haar kutje volledig open ging staan en haar clitoris in zijn geheel naar buiten kwam zetten en de tattoo op haar schaamheuvel zover werd uitgerekt dat deze niet meer te lezen was!

Het duurde niet lang of Petra begon zachtjes te kermen van genot, en Cor zag dat haar kutje weer begon te glinsteren van het vocht. Als reactie hierop begon Wila haar steeds sneller te bevredigen, waarbij zij zo nu en dan een vinger naar binnen liet glijden. Toen Petra aanstalten maakte om tot een orgasme te komen duwde Meesteres Wila hardhandig vier vingers naar binnen, wat Petra beantwoordde met een korte, luide gil van de schrik, waarna Wila haar hand terugtrok en Petra met rust liet.

Meesteres Wila stond op en ging met haar handen in haar zij recht voor Petra staan en keek haar recht in de ogen. Zij begon haar streng toe te spreken. Benen wijd, met je kut wagenwijd open, ik hoef er maar naar te kijken of je komt al klaar!

Petra trok een vies gezicht, en Cor kon zien dat zij hiervan walgde! In haar gebonden situatie kon Petra niets anders doen dan haar Meesteres maar te gehoorzamen en liet haar tong langs de vinger van haar Meesteres glijden. Meteen na dit gezegd te hebben draaide zij zich om en liep naar de kast, waarvan zij de deuren opende en door de knieën zakte.

Haar lekkere kont was schitterend strak omspannen door haar leren broek, wat Cor enorm opwond, wat zich uitte in een hevige erectie. Zij begon wat in de kast te graaien waarbij zij plagend zachte, kreunende geluidjes maakte en al wiebelend haar kont nóg verder naar achter stak, zodat ook haar bilnaad zich begon af te tekenen in haar broek!

In haar volle naaktheid werd de kuthoer naar een klein podium gevoerd en Lisa mocht plaats nemen op een zeer speciale stoel,waarbij haar benen zover mogelijk naar buiten werden geplaatst waardoor haar lekkende kale neukscheur volledig geopend werd. Haar armen kon ze helemaal uitstrekken en aan de uiteinden zaten handgrepen in de vorm van een opgerichte paardenlul. Je hebt je volledig accoord verklaard in deze akte, dus luister goed en volbreng alle opdrachten ogenblikkelijk anders zal de straf niet mals zijn.

Kijk nu naar de taferelen die als welkomst zich voor je af zullen spelen. Dit is de laatste keer dat jij toeschouwer bent, hierna zul jij het slachtoffer worden van onze lusten, zoals grove vernedering, bondage, geseling. Alleen in het uiterste geval mag je door STOP te roepen je behandeling onderbreken. Geniet er nog maar even van.

Alle mannen, de meesters ontdeden zich van hun kleding zodanig dat alleen hun in leer gestoken pik bedekt bleef. Ze kreeg een paar flinke striemen over haar rug. Er volgde een korte demonstratie waarbij de armen van de hardbody boven haar werden vastgemaakt en een regen van slagen neerdaalde op haar rug, buik, borsten en zelfs tussen haar benen werd haar kut niet gespaard. Slechts enkele kreunen en schreeuwen kwamen over haar lippen en ze hield haar benen zelfs zonder vast te maken uit elkaar.

De hardbody bleef verder zo hangen. De volgende hoer werd naar buiten gedreven door een andere meester, ze hadden allemaal kennelijk hun specialiteit. Deze hoer had stevige afmetingen en was geheel en al afgebonden waarbij haar grote borsten met dikke touwen waren afgebonden zodat deze stijf en paars naar voren staken en uiterst gevoelig waren want bij de minste aanraking kreunde ze. Inmiddels kwam Richard naar zijn kuthoer Lisa toe en goot wat champagne in haar geopende bek, verder sprenkelde hij wat over haar tieten en botergeile gladde kut.

Dat deed de hitte trouwens wat afnemen. De volgende meester was inmiddels zijn lustslavin gaan ophalen, ze liep aan een lederen hals band achter hem aan. Lisa zag dat ook deze hoer een gladde kut had en bovendien geringde tepels en geringde kutlippen.

Goed te zien waren ook de gewichten die aan haar tepels hingen en ook aan de ringen van haar kutlippen hingen gewichten. Richard die naast Lisa stond vertelde haar dat ook zij deze folteringen zou moeten ondergaan, en bij die gedachte kronkelde zij zich op het gestoelte.

De pikken stonden allemaal stijf en er werd schunnige taal naar Lisa geroepen en wat er met haar zou gaan gebeuren. Niet zo maar een dienster, deze was een voorbeeld van needle-queen piercing, het diensterschortje bestond alleen maar uit een voorstuk dat met naalden aan haar borsten en buik was vastgezet.

Om het glas aan Lisa aan te bieden plantte ze haar linker voet op een van de stoelsteunen waarbij ze haar knie naar buiten draaide. Lisa nam het glas aan en nam een teugje en schokte bij al die geile taferelen, dit zou zij dus ook moeten ondergaan en ze huiverde. De meesters verzamelden zich in een halve cirkel en verwijderde de leren koker van hun pik, ze begonnen zich in het aangezicht van Lisa de nieuwe af te trekken en de needle-queen liep naar de heersers toe en knielde om het geil van de meesters op te vangen.

Met grove taal en kreten kwamen ze klaar en storten het geil in het zilveren dienblad. Op dat teken kwam de dienster met de naalden en hardbody 2 naar Lisa toe en kantelde de stoel zodanig dat haar kut omhoog kwam en haar kut als een trechter klaar lag om te ontvangen. De zware hoer met afgebonden tieten hield vervolgens een grote spiegel omhoog zodat Lisa zelf kon zien wat er gebeurde. De schaal met het neuksap van alle mannelijke aanwezige werd in haar kut gegoten door de dienster en twee meesters trokken daarbij haar kutlippen open, ze voelde nu het glibberige goedje in haar scheur lopen.

Er was teveel en de rest werd over haar buik en borsten uit gestrooid. De stoel werd weer meer horizontaal geplaatst en nu voelde ze haar geopende kut leeglopen, waarbij de geile hardbody 2 op haar knieen voor haar ging liggen en de lekkende kut begon leeg te zuigen. Lisa heild het bijna niet meer, maar de goed afgerichte hardbody 2 hield op tijd op.

De meesters dronken veel champagne en andere na enige tijd van geile praat over haar geopende kut werd de ontvangst beeindigt. Door de vele drank moesten de meesten hun blaas legen, waarop op inititief van meester Richard de meesters rondom Lisa de nieuwe kuthoer kwamen staan. Hij commandeerde haar alles open te houden, ook haar pijpmond en even later werd ze door alle mannen afgezeikt over haar hele lichaam, in haar kut en in haar mond. Ongelooflijk wat zij meemaakte, ze hield het echt niet meer uit en in een wilde schreeuw ontlaadde zich haar geilheid in een super orgasme.

Onderdanige slavin Lisa Bdsm verhalen , Erotische verhalen. Haar gedachten werden verstoord door het geluid van een jeep die Bob had opgehaald.

Heb jij daar ook zo'n ontzettende zin in? Volgende verhaal Lisa krijgt straf. Vorig verhaal De meesteres van Annet. Surfen Buiten sexverhalen , Erotische verhalen. Gluren op Hotel Erotische verhalen , Groepsex, swinger en trio verhalen.