vrouwen kleden elkaar uit meesteres zoekt huisslaaf

..

Geile bikini sex massage hoorn
vrouwen kleden elkaar uit meesteres zoekt huisslaaf

..


Sexdate zuid holland klussen voor sex


Het duurde tien minuten en ik hoorde de deur weer open gaan. Ik kon mijn hoofd net omdraaien en zag mijn Meesteres weer binnen stappen. Ze had zich omgekleed tot een echte Meesteres. Ze was gekleed in een strak latex topje, waar haar borsten uitpuilden.

Daaronder droeg ze een strakke legging, waar haar rondingen mooi naar voren kwamen. Om het helemaal af te maken liep ze op leren laarzen tot net over de knie. Haar aanblik maakte dat mijn pik weer helemaal stijf werd.

Wat zag dat er geil uit. Ze liep richting een wand met allerlei attributen. Ze pakte een zweepje met leren striemen en liep naar mij toe. Even later voelde ik op mijn rug, de eerste klap van het zweepje.

Een 2e klap voelde ik op mijn onderrug. Deze was iets harder. Mijn Meesteres voerde het tempo op en de klappen kwamen sneller achter elkaar. Na een aantal slagen op mijn rug, was mijn kont nu aan de beurt. Doordat mijn benen in spreidstand stonden, sloeg ze met het zweepje, tussen mijn benen door, op mijn ballen. Dit had ik nog nooit gevoeld. Mijn hele lichaam maakte een beweging. Het gevoel van pijn en machteloosheid maakte mijn pik keihard.

Na een aantal slagen op mijn ballen kwam ze dichterbij staan en pakte met haar hand mijn ballen vast. Zachtjes kneedde ze mijn balzak, maar langzaam ging het over in een ferme greep. Nu kneep ze hard in mijn ballen en zei: De pijn schoot nu door mijn lichaam en ze zei: Het gevoel van pijn ging over in opluchting. Ze maakte het riempje weer vast aan mijn halsband en mijn polsen en enkels werden losgemaakt. Aan de riem meegenomen stopte ze bij een bankje.

Daar kreeg ik een spreidstang tussen mijn enkels en van mijn meesteres moest ik op mijn rug op het bankje plaatsnemen. Mijn armen werden boven mijn hoofd vastgemaakt en de spreidstang tussen mijn benen werd met een lier omhoog getakeld. Ik lag nu hulpeloos op het bankje met mijn benen wijd, waardoor mijn anus vrij zichtbaar was. Mijn Meesteres had inmiddels een paar latex handschoenen aangetrokken en smeerde wat glijmiddel over mijn pik en in mijn bilspleet.

Ze pakte met haar ene hand mijn pik vast een ze begon mij af te trekken. Eerst heel langzaam, daarna steeds sneller. Het duurde niet lang en ze kneedde met haar andere hand mijn ballen. Langzaam ging ze ook met haar vingers door mijn bilspleet op zoek naar mijn anus. Voorzichtig ging ze met 1 vinger mijn anus binnen. Door de glijmiddel ging haar vinger makkelijk naar binnen. Ik had nog nooit anale sex gehad met een vrouw, laat staan dat ik degene was die een vinger in zijn kont kreeg. Met haar ene hand trok ze mij af en met de andere hand vingerde ze mijn kontgat.

Een supergeil gevoel ging door mijn lichaam. Net op het moment dat ik mijn balzak zou gaan leegspuiten, stopte ze met aftrekken en vingeren sloeg, met haar hand, hard op mijn ballen. Een pijnscheut ging door mijn hele lichaam en het gevoel van een orgasme ebde weg.

Dit herhaalde zich nog een paar keer en ik dacht dat ik gek werd. Ik kon mijn handen niet gebruiken en was helemaal overgeleverd aan mijn Meesteres. Het gevoel van onmacht maakte me enorm geil. Dat zijn jouw leerpunten.

Kus de voeten van je Meesteres. Lik ze vol overgave! U heeft gelijk' klinkt het enigszins gesmoord. De derde slaaf is als huishoudslaaf van Meesteres Tamara de beoogde kok in de komende twee weken.

Hij runt bij Meesteres Tamara thuis het huishouden en is daar erg gelukkig mee. Helemaal blij wordt hij wanneer Meesteres Tamara hem als beloning — en omdat ze er zelf ook van geniet natuurlijk — opdraagt om haar langdurig te likken. Maar van een dergelijke taak, c. De slaaf is druk met het opdienen van een smakelijke lunch voor twee personen. Allemaal meegenomen in de grote picknickmand. Geen eenvoudige gesmeerde broodjes, maar fraai opgemaakte ciabatta's met kaas en groente, zalm, paling, witte wijn.

Geserveerd op heuse borden van porselein met echt bestek en wijnglazen van glas. Het bekende plastic wegwerpspul is niet iets dat de slaaf beide Meesteressen zou durven of willen voorzetten. Beide vrouwen laten het zich goed smaken. De twee seksslaven hebben ondertussen de opdracht onverdroten door te gaan met het verwennen van de voeten van hun Meesteressen.

Zowel met de hand als met de tong. Alleen daardoor al is deelname aan de picknick voor hen niet weggelegd. De huisslaaf luncht evenmin mee. Hij is druk in de weer met het inschenken van wijn en water en met het gevraagd en ongevraagd aanreiken van alles waar zijn Meesteressen behoefte aan hebben.

Wanneer Meesteres Tamara en Meesteres Marianne tevreden nagenieten, mogen de slaven hun gisterenavond klaargemaakte lunchpakketjes verorberen. Zonder de Meesteressen aan te kijken. En in hoog tempo, want er moet ook weer worden opgeruimd.

Meesteres Marianne merkt op een gegeven moment op dat nog één aspect ontbreekt om van een geslaagde picknick te kunnen spreken. Meesteres Tamara weet meteen waar ze op doelt. En zoals zo vaak zijn beide Meesteressen het ook nu weer met elkaar eens. Enkele tellen later kwijten beide seksslaven zich van een van de taken waarvoor God ze op aarde heeft gezet. Likkend en vingerend zoals het hen is geleerd, doen ze geconcentreerd hun best beide Meesteressen een heerlijk orgasme te bezorgen.

Meesteres Tamara en Meesteres Marianne hebben hun korte rokjes wat omhoog getrokken en de gezichten van beide slaven zonder veel omhaal naar hun al wat vochtige vagina getrokken. Slaaf fred moet Meesteres Marianne geven waar ze recht op heeft en stefan dient Meesteres Tamara het verplichte genot te schenken.

De slaven kennen de kutjes van beide Meesteressen en weten heel goed wat hun te doen staat en hoe de Meesteressen het willen hebben. De huishoudslaaf ruimt ondertussen op, waarbij hij zijn best doet zo zacht als mogelijk te werk te gaan. Ongetwijfeld had hij nu graag in de plaats van stefan zijn eigen, geliefde Meesteres oraal willen verwennen. Meesteres Tamara neemt zich voor hem - en haarzelf - spoedig dit genot te schenken. James kwijt zich heel goed van zijn taken.

Feitelijk zonder al te veel te morren. Daar kunnen de andere twee slaven nog een puntje aan zuigen. Maar dan laat Meesteres Tamara de gedachte aan het huisslaafje weer los en ontspant zij zich.

En natuurlijk zijn er voorwerpen die direct op of om het lijf komen te zitten: Deze zijn 2 tot 15 millimeter dik en tot 30 centimeter lang. Ik zeg dat ze de komende twee uur van mij zijn en dat ze niks meer te zeggen hebben. Dat ik doe wat ík leuk vind. Vervolgens warm ik ze op met slagmateriaal. Zo sla ik eerst met een zweep; dat geeft een doffere klap. Als iemand nieuw is, zeg ik wat ik ga doen, maar als iemand al met het spel bekend is, niet.

Dat zou afdoen aan de sfeer. Natuurlijk let ik wel op hoe iemand zich voelt. Hoe reageert diegene non-verbaal? Hoe ver kan ik gaan? Of ik zelf veel praat, ligt aan mijn bui. Als iemand straf heeft, doe ik meer en zeg ik minder, zodat blijkt dat ik boos ben. Sommige mannen houden van vernedering. Die scheld ik weer uit.

Dan zeg ik dat ze dik zijn of een kleine pik hebben. Na ongeveer twee uur is de sessie afgelopen. De man krijgt soms een orgasme, bijvoorbeeld door zich af te trekken. Soms wil ik dat nog weleens doen, of ik penetreer ze anaal. Is het doel niet bereikt? Dan wordt hij de keer erop gestraft. Dat er vraag is naar het Dom-subspel, is duidelijk, maar waarom willen mensen Dom of sub zijn?

Wat is daar opwindend aan? Het doen waar ik zin in heb. En voor een sub is het fijn die controle juist helemaal los te kunnen laten. Als je onderdanig bent, hoef je niks te doen.

Het is een vlucht uit de werkelijkheid, een ontlading. Mannen vinden het ook opwindend als de vrouw de baas is. En er zijn mensen die op pijn kicken. Wat trouwens niet wil zeggen dat die ooit een trauma hebben gehad. Vroeger dacht ik dat nog weleens, maar vaak is dat juist helemaal niet zo. Als we vragen naar de mooie en minder mooie momenten binnen haar carrière, antwoordt Robin dat ze vooral veel fijne dingen meemaakt. Zo zet ze zich in op feestjes voor mensen die geïnteresseerd zijn in het Dom-sub-spel.

Op deze evenementen vind je vrouwen die allemaal Dom zijn.

vrouwen kleden elkaar uit meesteres zoekt huisslaaf