stijve lul pijpen erotische massage leek

...

Sex maatje zoeken lekker mastuberen
stijve lul pijpen erotische massage leek

...
Sex contact leiden vagina scheren film

  • 727
  • Prive tantra massage teelballen likken
  • Ik kon het zicht op de mooie billen van Nienke niet afhouden en nam de gok.
  • Zwarte meiden sex lekker oud kutje
Gele kut gratis neuken friesland


stijve lul pijpen erotische massage leek

Amateur prostitutie sex 30 euro


We liepen naar een van de kamers. Ik voelde enerzijds spanning en anderzijds de koning te rijk met twee mooie dames aan mijn zijde. We liepen een kamer binnen en de deur ging op slot. Eva stelde voor om onze champagne in het bad op te drinken en even op te warmen. Ze zouden me dan even wassen. Ik kleedde me uit en stapte in bad. De dames deden dit daarna zeer sensueel voor mijn ogen, maar stopte bij de string.

Mijn jongeheer was al sterk gegroeid. De bubbels gingen aan en de dames kwamen naast me zitten. Na enkele ogenblikken voelde ik de eerste handen al over mijn lichaam gaan.

Na 20 minuten in bad droogden we ons af en gingen naar het bed. Ik moest op mijn buik gaan liggen met mijn hoofd in het opengewerkte kussen. De dames ontdeden zich van hun string lieten ze me weten en kwamen naast me zitten op het bed. Ik voelde van alles, want de dames gebruikten ook hun borsten. Van mijn nek, naar mijn rug, langs mijn billen naar mijn benen.

Een van de dames klom met haar handen omhoog en masseerde mijn billen. Nienke duwde mijn benen uit elkaar en kwam er tussen zitten. Opeens hoorde ik gesmak en keek op. De dames waren elkaar hevig aan het tongen. Op mijn vraag of dit er ook bijhoort, reageerden ze dat zij ook plezier wilde hebben. Rustig aan, was het advies. Ik voelde op een gegeven moment een hand met veel olie om mijn ballen sluiten, terwijl ik nog op mijn rug lag.

Een andere hand gleed langs mijn bilspleet naar mijn kontje. Terwijl Eva over mij heen kwam zitten, wat ik voelde door haar kutje op mijn rug, en mijn nek begon te masseren, voelde ik een vinger van Nienke langzaam mijn kontje ingaan.

Helemaal erin, wat een genot. Ze masseerde mijn prostaat en ballen tegelijk. Tijd om om te draaien, lieten de dames mij weten. Ik deed dit en mijn pik klapte in een keer tegen mijn buik. De dames keken elkaar aan en knikte. Plichtsgetrouw masseerden ze eerst mijn hals, borstkas met hun borsten , bovenbenen en voeten. Tussendoor had ik zicht op twee fantastisch mooie dames die helemaal naakt en geolied mij masseerden. Een lust voor het oog.

Nu was het Nienke die over mij heen kwam zitten met haar rug naar mij toe. Eva kwam tussen mijn benen zitten en tilde mijn knieën een beetje op. Nienke boog voorover en wat ik nergens terug had kunnen vinden, maar wel gebeurde, Nienke begon me te pijpen. Eva streelde mijn benen nog steeds. Ik kon het zicht op de mooie billen van Nienke niet afhouden en nam de gok.

Met beide handen begon ik haar billen te masseren, waarbij ik af te toe door haar bilspleet gleed. Ze tilde haar billen een beetje op, ten teken dat ik verder kon gaan.

Met mijn wijs- en middelvinger gleed ik door haar bilspleet naar haar poesje. Zonder moeite gingen er twee vingers in deze hete, natte genotsplek. Ik voelde mijn zaad borrelen in mijn ballen, maar wilde niet klaarkomen. Eva zag dit alles gebeuren en liet even weten dat ik niet in haar mond mocht spuiten. Wat er toen gebeurde was helemaal geweldig om te zien. Nienke liet mijn pik uit haar mond floepen, richtte zich een beetje op en begon Eva heftig te tongen.

Ik kon alles prachtig zien in de spiegels naast en boven het bed. Eva nam mijn pik over en begon lekker te masseren en af te trekken met twee handen. Nienke nam de borsten van Eva onder handen en zo ontstond een prachtig schouwspel.

Ik nam nogmaals de gok en liet mijn wijsvinger uit het kutje van Nienke floepen. Ik gleed hiermee naar kaar klitje en begon die te masseren. Met mijn duim drukte ik tegen haar sterretje aan en hij floepte een beetje naar binnen. Zo bewerkte ik Nienke met mijn vingers, die na enkele minuten zeer hevig klaarkwam met luid gekreun.

Ze moest stoppen met zoenen met Eva om hevig te kunnen gillen. Door de druk op mijn vingers, het gekreun en de bewerking door Eva van mijn pik, hield ik het niet meer.

Grote stralen zaad spoten omhoog tegen de mooie naakte lichamen aan van beide dames. De rust keerde weder. De dames maakten zich schoon met handdoeken en koelden even af in bad.

Ik lag uitgeput op bed en dacht nog even aan het heerlijke moment van daarnet. Ondertussen hoorde ik de dames fluisteren dat Eva me wel wilde neuken, maar dat als de baas erachter kwam, het einde werk zou zijn.

Ik fluisterde hen toe dat de baas het van mij niet zou horen. Ze keken elkaar aan en stapten uit bad. Al afdrogend kwamen ze naar me toe en vroegen me hoe ik het wilde. Eva moest op haar knieën zitten aan de rand van het bed steunend op haar ellebogen. Nienke stelde voor mijn ondertussen mijn ballen te likken.

Mijn pik was al hard maar zoals zij over dat plekje wrijft wat een geweldig gevoel geeft dat. Zo doet ze dat een tijdje en al wrijvend gaat ze richting mijn sterretje. Daar word door Fleur ook heerlijk overheen gewreven automatisch druk ik mijn kont wat omhoog. Ook al is dat de eerste keer dat iemand over mijn sterretje wrijft zelfs ik heb daarbij nooit stil gestaan.

Fleur doet het geweldig en heeft meteen door dat ik het heerlijk vind. Via de vinger voel ik meer massageolie tussen mijn billen en op mijn sterretje lopen. Drukt dan wat steviger op mijn sterretje weer automatisch kom ik nog wat verder omhoog. Dat is het moment voor Fleur en voel haar vinger mijn sterretje open rekken en mijn holletje ingaan. Naar mijn weten dacht ik toch hetero te zijn maar dit overtreft al mijn verwachtingen.

Vreemd genoeg voelt het zo zalig en steeds dieper komt haar vinger in mijn holletje. Als ze hem helemaal in mij heeft zitten begint ze mijn prostaat te masseren. De genotstrillingen schieten door mijn lichaam wat doet ze het zalig en begin te kreunen.

Fleur zucht bewonderend en opgelaten en gaat zo een tijdje verder. Ze begint haar vinger op en neer te bewegen tot net voor dat ze hem eruit haalt en weer naar binnen duwt. Elke keer als ze helemaal in mij zit masseert ze mijn prostaat even.

Ze brengt mij in extase van geilheid door wat ze doet. Weer voel ik massageolie tussen mijn billen lopen en ze haalt dan even haar vinger uit mijn holletje. Ze doet ook wat meer massageolie op haar vinger in ieder geval is dat wat ik denk. Voel ineens twee vingers mijn sterretje oprekken en verdwijnen verder in mijn holletje.

Als nu de twee vingers in mijn holletje zitten masseert ze nu met twee vinger mijn prostaat. Hoe ze het voor elkaar is voor mij onbegrijpelijk maar ze laat mij zo genieten. Ze krijgt het zelfs voor elkaar drie vingers in mijn holletje te stoppen. Met drie vingers vingert ze mij en masseert mijn prostaat en haar andere hand masseert ze ook mijn ballen. Hoelang het duurt daar heb ik geen idee van maar ze laat mij klaarkomen als nooit te voren. Elke keer als ik spuit knijpt zij zachtjes in mijn ballen en masseert mijn prostaat.

Mijn zaad word als een kanonskogel uit pik geschoten en het lijkt een eeuwigheid te duren voordat mijn orgasme wegebt. Daarna laat ze mijn ballen los en haalt haar vingers uit mijn holletje. Ze reageert “je hebt mij lekker laten genieten en jij hebt er ook van genoten een goede progressie”. Waarop ik reageer “ja, het was wel vreemd maar oh, zo lekker”. Terwijl ik nog na lig te genieten hoor ik water lopen en Fleur die haar handen wast. Dat duurt lang genoeg dat ik het gevoel krijg om te moeten plassen.

Dat ik aangeef om ook te gaan doen waarop ik antwoord krijg “was je eikel wel na het plassen” en antwoord “ja, zal ik doen”. Na het plassen was ik mijn eikel helaas wel met koud water dat is het enige beschikbaar hier op het toilet. Nadat kom ik weer in de woonkamer en zie dat Fleur op de massagetafel ligt.

Niet zoals ik heb gelegen in de lengte maar in de breedte. Zo heeft ze nog steeds haar voeten op de grond staan. Maar heeft wel haar rokje zo opgetrokken dat ik haar blote billen zie. Ze zegt “kom hier voor mij staan en wel zo dicht mogelijk graag”. Loop naar haar toe en ga zo dicht mogelijk voor haar gezicht staan. Mijn slappe pik hangt recht voor haar gezicht haar handen komen ernaar toe.

Eén hand pakt mijn pik vast de andere mijn ballen weer speelt ze ermee. Niet veel later schuift ze mijn groeiende pik in haar mond. Ze begint zalig te pijpen daardoor word mijn pik weer snel keihard. Laat mijn pik los en neemt hem helemaal in haar mond. Mijn 16 centimeter langen en 4 centimeter dikke pik verdwijnt moeiteloos in haar mond.

Mijn god wat kan ze enorm lekker en ervaren pijpen. Ze is zo goed bezig dat ik moeite heb om te blijven staan. Maar toch lukt het mij en doordat ik al een keer ben klaargekomen houd ik het nog wel een tijd uit. Laat nu Fleur lekker genieten en natuurlijk geniet ik zelf ook. Na een aardige tijd stopt ze met pijpen en laat ook mijn ballen los.

Na hijgend zegt ze “nu wil ik je pik voelen, maar wel eerst alleen in mijn holletje”. Waarop ik een beetje teleurgesteld vraag “ah, waarom niet je poesje? Waarop zij strikt zegt “hey! Wie bepaalt welk gaatje eerst geneukt word”.

Waarop ik antwoord “jij, Fleur dat bepaal jij”. Loop om de massagetafel heen ga achter Fleur staan pak het flesje massageolie. Laat massageolie op mijn pik vallen en smeer hem in. Zet het flesje weer weg en zie haar kont ook glimmen. Fleur heeft zichzelf al in gesmeerd en kom dichterbij. Leid mijn pik in haar holletje wat heerlijk strak is die met kracht neuk ik haar.

Wat knijpt ze heerlijk met haar sluitspier om mijn pik. Beiden beginnen we zalig in koor te kreunen en steunen van genot. Zo neuk ik haar een aardig lang en Fleur hoor en voel een aantal keer zalig klaarkomen. Als ik dan ook weer klaarkom en haar holletje vol spuit. Ik lig op haar rug terwijl ik mijn ballen in haar leeg.

Wat heeft ze mij weer geweldig klaar laten komen. Nadat mijn orgasme is weggeëbd floept mijn slap wordende pik uit haar holletje. Dat is ook het moment dat ik van haar af ga. Waarop Fleur ook zegt “je was echt geweldig, kom ga je opfrissen dan kunnen daarna nog even lekker gezellig zitten en praten”. Ga van haar af en vraag “zou je niet wat langer willen blijven en met mij samen te dineren?

Waarop zij antwoord “dat is een goed idee, maar dat veranderd niet de prijs wat je nog moet afrekenen”. Daar reageer ik op “natuurlijk niet, wil dit voor je doen als bedankje voor wat je gedaan hebt voor mij”.

Zonder wat daarop terug te zeggen loop ik weg om mij op te gaan frissen. Opgefrist en aangekleed kom ik in de keuken waar Fleur al op mij wacht. Ze is benieuwd wat ik voor haar ga koken.

In onze gesprekken tijdens de normale massages heeft ze laten weten dat ze gewoon een alles eter is. Maak een drie gangen menu voor Fleur, vooraf een groentesoepje, hoofd asperges in ham, gebakken aardappels en een kogelbiefstuk en na een yoghurt met verse vruchten, aardbei, banaan, passievrucht en perzik wel in lagen.

Om zeven uur kunnen we gaan eten samen hebben we de keukentafel gedekt. Tegenover elkaar beginnen we met het hoofdgerecht waarna we een lekker wijntje erbij pakken. Fleur schenkt dat voor ons beiden in als ik eerst de lege soepborden weghaal.

Bij het aanrecht het hoofdgerecht op de borden leg waarna ik ze serveer en dan ook weer ga zitten. Eerst proosten nemen een slok en ik begin aan het avondeten. Fleur heeft haar papieren notebook en een pen uit haar handtas gepakt. Schrijft daar aardig wat dingen op klein genoeg dat ik het zo niet zo snel kan lezen. Als ze klaar is met schrijven vouwt ze het op en legt het naast zich neer.

Begint dan ook aan het avondeten zo genieten we beiden ervan met ook een lekker wijntje. Daarna volgt het nagerecht waar we ook lekker van genieten. Als we dat ophebben zitten we lekker uit te buiken. Fleur reageert “dat was erg lekker, jij bent een goede kok” pakt het blaadje weer en schrijft daar nog wat op.

Ik reageer “dankjewel, het is altijd een eer dat je gasten het erg lekker vonden”. Ze glimlacht en zegt “maar na het diner komt meestal de rekening en hier is die van mij”. Krijg het opgevouwen briefje van haar en ik open het begint te lezen.

We zijn van twee tot ongeveer zes bezig geweest. Ik schrik er wel van en slik dan ook een keer. Reageer “wow, dat is een behoorlijke rekening”. Waar Fleur reageert “ik hoorde iemand zeggen, gaaf, dat wil ik en betreft de prijs dat zien we wel erna en nu wil je toch terug krabbelen? Kijkt mij erg intens aan ik reageer “nou, had niet verwacht dat het zo duur zo zijn moet wel even pinnen om dat bedrag te kunnen betalen”.

Ze begint te glimlachen en zegt “oké, omdat ik jou wel mag, wil ik jou toch een ander gelegenheid geven om aan het bedrag te voldoen”. Ik vraag haar “wat mag dat wel zijn dan? Meer seks met haar daar hoef ik niet lang over na te denken en zeg “ja, daar ga ik mee akkoord, hoef ik tenminste niet mijn huis uit”.

We staan op en lopen naar de woonkamer waar ik mijn laptop pak aanzet. Hoor Fleur zeggen “kom we gaan samen eerst op de bank zitten en ga je naar deze site”. We gaan zitten en weet dat de site waar ze mij naar toe verwijst alleen maar pornofilmpjes vertoond. Op de site aangekomen moet ik van haar naar de categorie shemale gaan.

Ze kiest een filmpje uit die word afgespeeld het is een trio man vrouw, vrouw deze duurt wel 20 minuten. Eerst word de man een tijd heerlijk gepijpt en gevingerd door die twee mooie dames. Daardoor knelt mijn pik in mijn broek en voel de hand van Fleur er even opkomen. Het filmpje veranderd van scene en ineens zit de man op zijn handen en knieën zitten. Eén van de vrouwen zit voor hem alleen zij bied niet haar poesje aan hem aan maar een echte pik. Die hij gewillig begint te pijpen de andere vrouw zit achter hem met één hand trekt ze hem af en de andere hand vingert ze hem anaal en wel met drie vingers.

De man komt ook weer klaar en word vol in zijn gezicht gespoten. De scene veranderd weer de man zit nog wel steeds in dezelfde positie maar pijpt hij de andere vrouw een tijdje later word hij ook nog geneukt door de vrouw die hij daarvoor heeft klaar gepijpt.

Weet niet waardoor het komt maar wat geil is dat zo voor mijn eigen ogen. Weer voel ik de hand van Fleur op mijn kruis wrijven. We kijken elkaar ook aan ze zegt “dat is erg geil om te zien weer compleet iets anders”. Ik zeg maar vraag ook “ja, het is erg geil om naar te kijken wel vreemd een vrouw met een echte piemel, maar waar wil je naar toe?

Ze heeft mijn vraag nog niet beantwoord weer kijkt ze geil aan. Ze staat op en gaat vlak naast mij staan met haar kruis dichtbij mijn hoofd. Met één beweging heeft ze haar rokje en slip uitgetrokken. Word vol in mijn gezicht geraakt door haar wat grotere en dikkere stijve pik wat ik niet had verwacht. Hoor haar zeggen “mond open en pijpen”. Erg verbaasd doe ik toch mijn mond open Fleur pakt mijn hoofd vast en leid haar pik in mijn mond. Waar ik volledig automatisch aan begin te zuigen en likken.

In mijn hoofd zit ik in een gevecht met mijzelf, aan de ene kant wil ik dit niet maar de andere kant wil het dol graag en die is aan de winnende hand. Hoor fleur weer zeggen “kom op je kunt toch wel beter pijpen of wil je het volledige bedrag betalen”. Had dit helemaal niet verwacht dat Fleur een echte pik zou hebben en die nu ook in mijn mond zit. Maar luister volledig naar haar en begin zo goed als ik haar te pijpen. Waarop zij reageert “zie je wel, je kan toch aardig goed pijpen, je doet het erg lekker geile pijp slet”.

Het wind mij ook op en hoor Fleur lekker kreunen waardoor mijn hetero gevoelens compleet verdwijnen en mij overgeef aan andere gevoelens die nu nog voor onbekend zijn. Ik pijp vol overgave en proef haar voorvocht wat niet eens slecht smaakt. Mijn pik knelt behoorlijk in mijn broek ben erg geil en ook Fleur staat enorm te genieten. Voel haar grip verstevigen hoor haar onregelmatige beginnen te kreunen en steunen. Wat er dan gebeurt leek voorheen op een nachtmerrie. Voel haar pik opzwellen in mijn mond en weet heel duidelijk wat er zo gaat komen.

Hoor haar geil zeggen “oh ja, oh ja, ik ga klaarkomen, jij gaat mijn zaad proeven en doorslikken”. Meteen daarna spuit haar eerste straal achter in mijn keel en omdat ze mij stevig vast heeft moet ik het wel doorslikken. Net haar eerste straal door te hebben geslikt volgt de volgende. Vijf dikke en krachtige stralen worden in mijn mond gespoten en slik ze allemaal snel door. Natuurlijk proef ik de ziltige smaak van haar zaad wat weer vreemd genoeg lekker begint te smaken. Waarna ik aan haar pik begin te zuigen en zoveel mogelijk zaad er nog uit probeer te zuigen.

Waarop Fleur reageert “ja, geile pijp slet zuig hem maar leeg, ga zo door jij doet het zo heel erg lekker”. Ze maakt mij nog geiler en zuig net zolang door tot er niet meer uit komt. Ze laat dan mijn hoofd los haalt haar nog steeds stijve pik uit mijn mond. Waarop ik dan reageer “wow, dat had ik niet verwacht, dat was enorm geil en zo lekker”.

stijve lul pijpen erotische massage leek