sperma kut likken sex kontakt forum

Prive sex advertenties oud likt jong

Ik bezwijk voor sperma: Geacht worden is een groot woord he Ik heb mijn eigen sperma regelmatig geproefd. Een aantal jaartje terug, toen ik wat leniger was, kon ik het topje van mijn eikel net in mijn mond krijgen Spoot doen regelmatig mijn zaad in mijn eigen mond.

Recenter heb ik het bij mijn ontbijt in de mueslie gespoten en er doorheen gerord Een enkele keer vang ik het op in een glas en drink dat dan zelf leeg Dus vriendin als je echt iets lekkers wilt doe het maar eens en je zult zien dat het best meevalt ik heb het als super ervaren en extreem nee,dat is het niet.

Is een stuk aannemelijker voor haar. Ik heb 1x sperma doorgeslikt, maar vond het niet bepaald lekker. Pijpen doe ik wel altijd, vooral onder de douche is het lekker. Maar zodra hij klaarkomt trek ik mijn hoofd weg en laat ik het op plekken komen waar ik het wel wil. Een druppeltje op m'n tong vind ik niet erg. Om niet figuurlijk te horen dat je zuigt moet je letterlijk zuigen, hahaha!

Echt lekker vind ik dat en hij hoeft geen sapjes voor de tijd te drinken,haha. Het idee is toch dat de sperma op smaak komt Soms gaat het rechtstreeks over de sla Ja ik moest er ook even aan wennen maar geloof me het zorgt voor opwindende avonden. Trouwens met peper zout zit er al in door de sla is het nog best lekker ook.

Ik vind het zelfs opwindend dat mijn vriend klaarkomt door orale sex. Het verschilt van vrouw tot vrouw. Je hoeft het ook niet door te slikken. Wat ik sinds kort heel opwindend vind is dat mijn vriend zich op het eind zelf aftrekt en ik met mijn mond wat mijn zijn eikel speel, wanneer hij klaarkomt neem ik het weer over. Het is een kwestie van proberen, en kijken hoe ver zij wil gaan. Ik vind het vreselijk opwindend als ik merk dat mijn vriend gaat klaar komen. Meestal likt hij mij gelijktijdig of bespeelt mijn G plekje.

Ik weet het dan meestal zo te spelen dat we gelijktijdig klaarkomen. Voor mij eindeloos lekker. Valt het mij wel op dat mannen het altijd heerlijk vinden om in de mond van een vrouw klaar te komen MAAR Vinden jullie het zelf niet lekker?

Zoals bekend is in de meeste gevallen de opwinding van de man zeer snel weg na het klaarkomen. Wat niet wil zeggen dat hij daarna weer opgewonden kan raken. Lijkt meer op gewone lepels dan theelepels bij mij dan. Nog even over het likken van een kut als een man er net in is klaar gekomen.

Wanneer je een vrouw beft dan komen er ook sappen mee, dus ieder zijn deel zal ik maar zeggen. Je moet er geen wijndegustatie van maken he! En als je niet wilt slikken, spuuw het dan uit in een dikke zakdoek ofzo, dat gaat ook. Die is de dag erna dan wel erg stijf, maar dan was je die maar he! Ik persoonlijk vind dat doorslikken minder smaak geeft dan uitspuwen Ik vond het vroeger ook een vies gedacht, maar eens ik het gedaan had, vond ik het supergeil!

Als dit zo is, is dat dan alleen bij het doorslikken van het sperma of ook al bij het voorvocht, of zelfs al bij het likken van de eikel. Ik vind het oplikken van mijn eigen sperma uit de vagina van mijn vrouw nu juist het meest opwindende wat er is.

En als je dat vindt, kun je er flink over fantaseren, zodat als het zo ver is, je snel over de ontnuchtering na het orgasme heenstapt. De geur en het mengsel van haar en jouw sappen zorgt er al heel snel voor dat dit een heel leuk taakje is. Vooral als je haar dan ziet genieten en daarna klaarkomen.

Een bijkomend aspect van opwinding is ook dat ik zo moet zorgen dat zij klaarkomt nadat ik dat al ben gekomen. Daarmee geef ik aan dat ik alles voor haar over heb, zelf als ik al ontnuchterd ben, en dat zij eigenlijk de baas in bed is. Een lichte vorm van onderdanigheid of liefde dus die ik erg opwindend vind. Nog leuker is natuurlijk de fantasie om het sperma van een andere man te mogen of moeten oplikken.

Maar dat is weer een andere topic. You may not reply to it! Select a Forum or Archive List of Forums: Dan gaat hij weer naar beneden en ik ga bij me bff in bed en we vingeren elkaar en zoenen heerlijk. Ps we zijn allebij Dat ik ontvoerd wordt en een heel weekend ''kapot'' geneukt wordt in mijn kutje en kontje door wel 20 jongens.

Een jongen met een sixpack knap en lief en leuk.. Hij heeft een mooie ferari auto rode!! We stappen in hij rijd naar mijn huis. Maar opeens midden in de weg raakt de benzine op.. Hij zegt dat ik mooi ben en dat hij in mijn mooie ogen verdwijnd.. Ik pak zijn hand en leg het op mijn borst hij knijpt erin..

Hij gaat nu lager onder mijn korte jurk en hij vingert me zo zachtje. Hij duwd me hevig op de bank en gaat mij beffen en dan trek ik zijn kleren heel geil uit en hij de mijne.. En dan zit ik op hem en hij streelt mij en kust me bij mijn nek wat heerlijk hij fluistert lieve woordjes in mijn oren..

Ik word heel geil van jullie verhalen. Ik kan niet zo goed een verhaal verzinnen maar ik probeer het gewoon. Mijn fantasie is dat ik naakt over straat ga en dat alle jongens en mannen naar me kijken en me aanraken. Dan ga ik naar het park en een paar volgen me en daar likken ze me en ik pijp ze en en dan neuken ze me omstebeurt: OK stom verhaal maar dit was me fantasie doeii.

Vandaag heb ik met mijn vriend afgesproken in een disco. Ik dou mijn sexy string aan. We drinken echt veel te veel. Hij begint langzaaam onder mijn trui mn bh uit te klikken, ik begin hem te kussen. Als een slak duwt hij me rustig in een hoekje bij de disco. Zij hand gaat naar mijn broek, ik zeg ik ik wil verder. We rijden terug en hij duwt me op bed.

Hij zet de verwarming op en, oh wat lekker ik wordt ,zo geil. Hij begint vanboven aan mijn jurk te trekken. Doe mn jurk op een sexy manier uit. Ik dou mijn haar los. Ik zit daar met mijn bh en string. Ik strek razendsnel zijn broek uit. Als we allebij allenmaar ondergoed aanhebben. Hij komt op me liggen en doet de knopjes van mn bh uit en daarna mn onderbroek. Ik trek zn boxershort uit. En en ik kijk met een greins naar zijn penis, hij heeft een grote oh Ik hou het niet vol en begin hem te pijpen het duurt zo lang, En opnieuw, en opnieuw, en og is, lekker.

En dan stopt hij Ik zij ik moet naar huis. Ik begon te lopen en lopen. Tot ikxer was diedag moest ik nog naar school en ik had hoofdpijn en wallen ik zette een zonnebril op en ga naar school. Mijn bff vraagt direct Wat heb jij gedaan? Ik liep over straat, naar huis. Ik was er al bijna. Toen kwam er een knappe jongen op me af, van mijn leeftijd. Ik vond hem een stuk. Hij vroeg of ik hem mee naar huis wilde nemen. Mijn ouders waren die week weg, een 'vakantie'.

Ik nam hem mee naar huis. Ik had de deur pas nauwelijks gesloten en hij zoende me op mijn mond. Al zoenend nam ik hem mee naar mijn kamer. Hij legde me op mijn bed.

We werden geil en ik trok zijn shirt uit, hij de mijne. Hij deed mijn hemdje en bh uit. Hij zoende mijn borsten en hij zoog eraan. Ik werd geiler dan geil en ik trok al zijn kleren zo snel mogelijk uit. Toen bewoog hij in een keer niet meer. Hij keek mij aan. Zijn blik gleed over mijn hele lichaam. Ik glimlachte en hij deed toen in een keer zijn lul in mijn kutje. We begonnen langzaam, maar al gauw waren we te geil. Lang deden we het, de hele nacht lang.

Toen schrok ik me te pletter. De gordijnen stonden wagenwijd open, en mijn kamer was gewoon op de begane grond, met lage ramen. En het was al 10 uur in de ochtend! Ik stopte en liep naar het raam toe. Toen ik naar buiten keek, voordat ik de gordijnen dicht deed, zag ik mijn vriendin!

Eerst zag ik dat ze heel even schrok, maar toen zag ik haar lachende ogen. Ze deed de deur open -oeps.. Inmiddels had ik de gordijnen al los gedaan. Toen liep ze naar mij toe, en ging door haar knieen en Ze likte ZOOO heerlijk mijn kutje! Samen met die knapperd trok ik haar kleren uit en legde haar op bed. Toen kwam de búúrman binnen -Weer een blunder! Ik had het niet verwacht maar Deze bloemetjes zijn volgens mij veel leuker dan de andere!

De buurman kwam de bloemetjes water geven! Hij wachtte niet eens op antwoord af. Hij deed zn kleren uit en liet zn enorme lul zien! En zn grote lul ging er echt in, en mn vriendin zag er jaloers uit! IK werd geil van jullie verhalen. Dit is mijn verhaaltje, ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

We hadden gym en deden apenkooitje. Onze gymleraar is de leukste van de hele brugklas, en stiekem ben ik een beetje op hem ook al is hij veel te oud. Als hij iets tegen me zegt word ik rood, echt irri. Maar me vriendin en ik zaten steeds te klieren met de touwen tot de leraar zei: Wij nog meliger maar ja wel balen.

Toen gym afgelopen was moesten wij dus alles opruimen, duurde echt een half uur ofzo alle banken matten enzo Daarna gingen we douchen en zaten melig te doen onder de douche 8e uur en iedereen was al weg. Komt ineens die leraar binnen en zegt: Wij schrikken maar ik was bij de hand en zei: OK zegt die en trekt ineens zijn tshirt uit gespierd lichaam met 6pack en doet zijn broek en onderbroek uit.

En staat naakt bij ons onder de douche: O We kijken naar zijn super grote piemel en vraagt: We zijn geil geworden dus dat willen we wel. We pakken hem beet en likken er aan en doen hem in de mond en het is zo lkkr. Hij streelt onze borsten en likt daarna onze kutjes omdebeurt. We vinden het heerlijk. Ik denk dat we nog een keer gaan nablijven! Ga maar vast weg zegt hij tegen de receptioniste, zij is toch re laatste.

De receptioniste gaat weg, nu zijn we alleen. Ik loop achter hem aan en kijk naar hem, hij is ongeveer 55 jaar en niet de knapste maar hij ziet er aardig uit. En wat is er aan de hand, vraagt hij als we in de onderzoek lmer zijn. Ik ben erg klein voor mn leeftijd antwoord ik. Hij neemt me in zich op, ik ben 13 klein voor mijn leeftijd en heb cup aa. Even kijken of de rest van je lichaam wel wat beter ontwikkeld is zegt hij. Trek je kleren maar uit. Ik sta weer op van de tafel en trek mijn shirt uit, broek ook?

Ja, en ondergoed ook. Daar schik ik van, meent u dat? Ja, ik ben de dokter je hoeft niet zo preuts te doen Hij legt zijn handen op mijn hoofd dan om mijn nek en daarna Hij drukt en knijpt, en daarna gaat gij verder tot hij bij mn tenen komt. Ik weet het al fluisterd hij, met een vreemde blik in zen ogen, je hebt wat meer aandacht nodig en dat ga ik je geven.

Ik zal je geen pijn doen En hij steekt hem er in! Het doet eerst pijn maar daarna is het super. Na een hele tijd is ie klaar. Dit is mijn seks fantasie: Ik ben een 16 jaarige meisje ja verkeerd geschreven maar oke.

Ik ben bij een feestje en op een podium staan er naakte meisjes tedansen en alle jongens maken foto's van hun en de andere meisjes kijken naar hun en drinken drankjes enzo en ik zag een jongen naar mij lopen en ik probeerde weg telopen van hem maar hij was knap en ik kende hem niet dus ik loopte rechtdoor naar een lege hoekje en die jongen houden mijn arm vast en hij keek naar mijn borsten en toen ging die naar mij lachen en ik loopte weg maar op dat moment houden die mijn arm vast en zoenden mij en ze rechter hand was op mijn kont en linker op mijn rug en we zoenden denk ik wel 45 minuten ofzo en de feestje was voor bij en ik wou naar huis en die jongen zij of ik met hem scooter naar huis wouden rijden en ik zij ja.

En we gingen nog seksen en hij deed de douchestraal onder mijn vagina en we zoenden en we waren ook schoon Nu ik, hopelijk is het goed Ik fiets savonds over straat en ga een hoekje om, waar ik iemand zie staan tegen een muur.

Nu zie ik zijn gezicht. Is niet veilig he voor meisjes" zegt hij op een teasy stem. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Kom, stap van je fiets en loop mee" Ik doe wat hij zegt en leg mn fiets in de bosjes en loop mee.
sperma kut likken sex kontakt forum

Negerinen tieten kik seks

  • Vond het fijn om bij hun te wonen en voelde me daar ook echt op me gemak.
  • 313
  • Al die mensen hier hebben al kei veel dingen gedaan.
  • Hete s vrouw vingert man

Glibberig kutje geil uit kut


sperma kut likken sex kontakt forum