sm slaaf vakantie sex

Ik keek erna en wist niet wat ik moest doen. Jolanda en Laura zagen mij twijfelen. Ze haalden me uiteindelijk over en duwden mijn hoofd richting de pik van Martin, ik zei nog ik weet niet wat ik moet doen. Daar helpen we je wel mee. Ik kwam dicht bij de pik en ze zeiden lik eerst maar eens lekker rustig van boven naar beneden over de stam heen. Zo gezegd zo gedaan, de pik begon ligt te schokken.

Nu neem je hem in de mond en begin je aan de eikel te zuigen. Daarna moest ik de pik steeds dieper in de mond nemen en ging ik op en neer. De pik werd groter en harder, Martin zei dat ik het goed deed. Ik schat dat hij ongeveer 18x5 was. Niet veel later stond Martin op het punt om te komen, ik wilde mijn hoofd weg trekken, maar ik werd met 2 handen tegen gehouden en Martin spoot zijn zak leeg in mijn keel.

Ik moest proesten en slikte ook nog wat door. Laura en Jolanda direct wat was dit geil om te zien. Ik proefde de zaadresten nog. Jolanda deed haar broekje uit en ging liggen Laura dook er direct tussen en van het schouwspel van mij te zien pijpen was zij super geil geworden en ze kwam dan ook snel schokkend en schreeuwend klaar.

Toen deed ik mijn broek uit, ik had een paal van jewelste en Martin zou mij pijpen, maar Martin vertikte het. Uiteindelijk is hij het huisje uitgerend en zat ik daar nog met een paal. Jolanda en Laura vonden het wel sneu. Ze hebben mij vervolgens samen klaar gepijpt. Ik kwam al binnen een minuut klaar. Nadat ze mij hadden klaar gepijpt, zijn we naar bed gegaan.

Ik bij Jolanda in bed. De volgende morgen werd ik wakker en moest naar de wc. Jolanda ook wakker gemaakt en snel boxer aan en naar de wc. Onderweg kwam ik een andere vriendin tegen Maaike, ze vroeg direct was het zaad lekker? Ze had het dus al gehoord van Laura. Ik werd rood en schaamde me. Nadat ik terug was zijn we uit bed gegaan, Jolanda had haar laptop bij zich en nadat zij haar mail had gekeken, mocht ik even kijken. Maaike en Laura waren ook beneden en maakten allemaal opmerkingen over hoe lekker zaad wel niet was.

Ik keek mijn mail na, Jolanda kwam achter mij staan en fluisterde dat ze geil was en dat ze geneukt wilde worden, ik kreeg weer een stijve, daar zat ik in mijn boxer. Snel ging ik mee naar de slaapkamer zonder de laptop af te sluiten, mijn mail nog open. Voordat ik het wist zat Jolanda mij heerlijk op de knietjes te pijpen, even later heb ik haar lekkere kale natte spleetje gelikt en uiteindelijk mocht ik haar met condoom neuken.

Toen ik naar huis ging spraken we af om 's avonds weer af te spreken bij hen, dan was iedereen er wel, kon ik Ellis, Marion en Lea ook leren kennen.

Toen ik binnen kwam heb ik mij eerst voorgesteld aan Ellis, ze was slank, kort zwart haar, leuke ogen en ik schat wel cm groot. Daarnaast zat Lea zij tegenovergestelde van Ellis, wat kleiner en wat dikker, zij was een negerin.

Zij zag er ook echt zo uit met een wat dikkere geile kont, maar ze was nog niet echt heel dik zoals je soms wel ziet. Daarna stelde ik me voor aan Marion, blond iets kleiner dan mij, niet de dunste maar ook zeker niet de dikste, maar wel hele dikke borsten, zeker cup D. Er waren ook 2 buurmannen, Rik en Joost, zij waren wat groter dan mij, allebei kort geknipt en vrij afgetraind. Ik kon op de bank tussen hen in zitten. Laura liep achter mij langs en fluisterde in mijn oor, lekker he, aan beide kanten heb je nu een paal.

Toen zei Jolanda we hebben een verrassing voor jou. Blijf even zitten en ze pakte de laptop erbij en ze startte een filmpje, hierop was te zien hoe ik gisternacht Martin had gepijpt.

Ik werd direct vast gepakt door Rik en Joost en de Maaike en Laura hielpen ook. Ik was kwaad en wilde dat het verwijderd werd. Ze stopten en zeiden toen, we kunnen dit naar al je vrienden en familie sturen, we hebben een lijst met alle contactpersonen uit jouw maillijst. Had je vanmorgen de laptop maar niet moeten aan laten staan.

Toen kwam het voorstel van hen, we kunnen dit versturen of jij doet alles wat wij jouw zeggen, je bent deze vakantie dus van ons. Ik was verbaasd en wist niets te zeggen. We geven je 5 minuten om een keuze te maken, dus of iedereen ziet jou pijpen of je bent deze vakantie van ons. We laten je nu los, je gaat naar de hal, kom je binnen 5 minuten naakt terug dan betekent dat je deze vakantie van ons bent, ga je naar buiten dan versturen wij het filmpje. Ze lieten me los, je tijd gaat nu in!

Daar stond ik in de hal, wat moest ik doen. Na lang twijfelen, dacht ik wat kan mij nu gebeuren bij hen, ik zal wel naakt moeten lopen en moeten afwassen en schoonmaken, dus laat ik daar maar voor kiezen. Ik kreeg te horen nog 1 minuut. Toen heb ik me maar uitgekleed en ben de kamer in gelopen, dus helemaal naakt.

Ze joelden direct, dat is een goede keus. Ze vroegen ook direct aan Jolanda, heb je het met zo'n klein pikje moeten doen, daar heb je niks van gevoeld natuurlijk.

Ze zei direct dat klopt, maar je moet wat over hebben om hem hier te krijgen he. Maar lang genoeg gepraat we gaan dit vieren, ik moest de dames een wijntje inschenken en voor Rik en Joost een biertje pakken en wilde er voor mij ook 1 pakken, maar dat mocht niet.

Ik kreeg direct te horen, je moet ons gehoorzamen, dat heb je net besloten, dus jij mag een glaasje water drinken. Toen begon Marion van eens kijken of hij wil luisteren ik moest op de knieen voor haar zitten en werd als voetenbankje gebruikt. Echt vernederend zit je daar zo naakt. Als iemand het op had, moest ik weer wat te drinken halen, wanneer ik dat deed kreeg ik elkaar in tik op mijn kont. Inmiddels schoot de avond mooi op en ze hadden het de hele tijd over mij, wat ze allemaal wel niet met me gingen doen.

Later die avond ging het steeds meer over sex en hadden ze enkele regels voor mij bedacht. Ik moest in het huisje bij hen altijd naakt lopen of dragen wat zij mij gaven. Ik moest iedereen gehoorzamen wie binnen waren. Ik kreeg een matje wat mijn plek was, hier moest ik met de rug naar de rest op de knieen op zitten. Ik kreeg ook een andere naam en wel SLET. Het bleek dat Joost en Rik homo's waren en dat ze van het plan af wisten. Ik moest dus ook naar hen gehoorzamen.

Ik had net weer iedereen voorzien van drinken toen Joost zei, ik ben geil en wil wel eens lekker leeg gezogen worden. Slet kom hier, doe mijn broek los en pijp me even lekker klaar. Dat vind je toch lekker?

Ik zei niets, ik ging rustig voor Joost op de knieen zitten. Ik kreeg een klap in met de platte hand in mijn gezicht van Jolanda. Als jou iets gevraagd wordt dan geef je daar antwoord op, begrepen. Je leert snel sletje. Nu geef je eerst Meester Joost een antwoord.

Nu ga je verder. Ik deed de broek van Joost los en trok zijn boxer direct mee naar beneden en daar kwam een half stijve lul aan. Een grote dikke rode eikel, Joost was al goed geil. Ik begon te likken aan zijn stam, langzaam werd zijn pik groter. Ik nam hem in de mond en begon er op te zuigen en ging even later op en neer op zijn pik.

Ik werd steeds aangedrukt door Jolanda en moest de pik steeds dieper nemen, ik begon langzaam te kokhalzen. Is dit alles wat je kunt oefenen, je moet hem helemaal in je mondje nemen gore slet. Oh daar hebben we wel wat op. Ze maakten 1 hand los en spuugden mij tussen mij billen, vinger je zelf eerst maar dan, rek je sterretje op. Ik schaamde me, wist niet wat te doen. Oke, je wilt hem dus zo voelen kan ook en leuk drukte al iets tegen mijn sterretje.

Nee, nee, nee en toen begon ik mij zelf anaal te vingeren. Ze lachten me uit en spuugden me onder. Na 5 minuten had net een 2 vinger bij mij naar binnen kunnen krijgen was het goed geweest, mijn hand werd weer vast gebonden en Lea begon druk uit te oefenen met de dildo met de condoom erom heen die ik had volgespoten.

Het deed zeer ik schreeuwde het uit. Ik kreeg een paar smerige sokken in de mond gedrukt en dit werd met een doek vast gemaakt zodat ik niet zo hard kon schreeuwen. Het deed echt zeer, maar na een tijdje toen ik gewend was voelde het steeds lekkerder. Toen dacht ik al ben ik echt een slaaf dan. Lea heeft mij zo wel 20 minuten geneukt en me voor alles uitgescholden. Dit werd ook gefilmd, maar Lea kwam niet in beeld alleen de dildo die in mijn komt ramde.

Lea haalde de voorbinddildo uit mijn kont en schreeuwde nog eens dit is neuken sletje. Ik werd los gemaakt en moest op de knieen voor Lea zitten. Nu haal je de condoom eraf en gooi je die in de vuilnis.

Op de condoom zat bloed en stront echt goor. Ik haalde de condoom eraf en wilde het in de keuken in de vuilnis gooien. Waar ga je heen sletje? Ik gooi de condoom in de vuilnis meesteres Lea. Nee die gooi je buiten maar direct weg, niet hier binnen, wij willen jouw stront en bloed hier binnen niet in de vuilnis. Aan de overkant is een vuilnis waar je het in kunt gooien. Het was al 's nachts en wat kouder, maar er liepen nog mensen over straat die naar de stad gingen, dus ik schrok even en wilde tegenspreken.

Moeten we jouw geile filmpjes mailen? Mijn kop ging hangen en zei nee, ik gooi het al weg. Ik ging de deur uit, naakt in de hoop niemand tegen te komen, het was ongeveer 50 meter lopen en nog weer terug. Ik had goed uitgekeken en heb de condoom snel weggooit. Bij terugkomst hadden ze de deur dicht gegooid, ik belde aan. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk na een minuut of 2 deden ze open.

Daar ben je sletje, de dildo zit nog onder je zaad, lik die ook eens even schoon. Ik moest mijn eigen zaad van de dildo aflikken. Ze schreeuwden en zeiden dat vind je wel lekker sletje. Lea begon op een gegeven moment mij zelf in de mond te neuken.

Uiteindelijk was het schoon genoeg volgens hen. Het was een uur of 2 toen de Ellis en Lea naar bed wilden. Slet kom even hier lik ons eerst even klaar zodat we lekker kunnen slapen, ik moest mee naar de slaapkamer van Lea en heb haar voor de 2 keer die avond klaar gelikt weer werd ik bij het klaarkomen vast gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen.

Toen naar Ellis, ik kwam binnen en ik moest direct op bed gaan liggen, ze kwam met haar kut boven op mij zitten en reed zich in no-time klaar op mijn mond gezicht.

Nu ophoepelen naar beneden. Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen. Ik deed de deur open en zij zat daar te pissen. Toen zei ze ik heb geen zin om me af te drogen zorg jij even dat mijn kut weer lekker schoon is. Ik wilde wc papier pakken, wat doe je slet, je denkt toch niet met wc papier. Ga eens liggen met je gezicht pal voor de wc, ik lag daar toen ging ze staan en liet zich zakken, lik mijn kut schoon!

Jolanda, Marion en Maaike keken inmiddels toe, dus dat vind je wel lekker sletje. Dat scheelt ons weer in wc-papier, vanaf nu lik jij onze kutjes lekker droog. Ik proefde de zilte smaak van pis bij Laura nog goed. Uiteindelijk was het goed en gingen we weer naar de kamer. De rest wilde ook naar bed, natuurlijk moest ik ze allemaal nog even klaar likken. Nadat ik als laatste Jolanda had klaargelikt, werd ze wat vriendelijke en vroeg wil je in het vervolg bij ons zitten of nog steeds met de rug naar ons toe.

Ik wil graag bij jullie zitten, ga ik proberen te regelen voor jou. Je krijgt het niet makkelijk sletje. Nu ga je alles opruimen en ga je op de bank slapen, naakt he. Nadat ik alles op had geruimd ging ik op de bank liggen en viel ook direct in slaap. Maar na een uur werd ik gewekt door Maaike, sletje ik moet naar de wc, dus mee komen en zo je werk als wc-papier doen. Nadat zij klaar was ben ik weer gaan slapen.

De volgende ochtend werd ik gewekt om 8 uur. Ellis was als eerste wakker, sletje maak het ontbijt eens klaar. Nadat de tafel gedekt was voor 6 personen, ik mocht niet mee eten. Moest ik de rest wekken. Bij iedereen wekte ik ze door te zeggen Meesteres en de naam uw ontbijt staat klaar. Nadat iedereen aan tafel zat en ik iedereen koffie in had gedaan, vroeg Marion aan mij, wil jij ook een bakje koffie.

Tuurlijk zei ik ja. Oke, pak maar even een kopje. Ik wilde mij koffie in doen maar toen werd ik tegen gehouden. Jij wilt met room he, dus trek je eerst maar eens af en spuit je zaad in het kopje. Ik stond aan het hoofd van de tafel en ze keken mij allemaal aan maak eens aan, wij willen ontbijten, daar stond ik mij af te trekken voor mijn 6 Meesteressen. Ik spoot snel, had nog een lichte ODOL, gelukkig spoot ik ook alles in het kopje.

Ik kreeg er koffie bij in. Ik moest op de knieen zitten en moest mijn koffie met zaad opdrinken. Nadat zij het ontbijt op hadden ging iedereen zich douchen. Ik was naakt aan het afwassen. Iedereen was klaar en liep in bikini. Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen.

Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen. Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap.

Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis. Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve. Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg. Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd.

Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken.

Grote dildo in kut escortbureau zeeland


sm slaaf vakantie sex

Ik keek erna en wist niet wat ik moest doen. Jolanda en Laura zagen mij twijfelen. Ze haalden me uiteindelijk over en duwden mijn hoofd richting de pik van Martin, ik zei nog ik weet niet wat ik moet doen.

Daar helpen we je wel mee. Ik kwam dicht bij de pik en ze zeiden lik eerst maar eens lekker rustig van boven naar beneden over de stam heen. Zo gezegd zo gedaan, de pik begon ligt te schokken. Nu neem je hem in de mond en begin je aan de eikel te zuigen. Daarna moest ik de pik steeds dieper in de mond nemen en ging ik op en neer. De pik werd groter en harder, Martin zei dat ik het goed deed. Ik schat dat hij ongeveer 18x5 was. Niet veel later stond Martin op het punt om te komen, ik wilde mijn hoofd weg trekken, maar ik werd met 2 handen tegen gehouden en Martin spoot zijn zak leeg in mijn keel.

Ik moest proesten en slikte ook nog wat door. Laura en Jolanda direct wat was dit geil om te zien. Ik proefde de zaadresten nog. Jolanda deed haar broekje uit en ging liggen Laura dook er direct tussen en van het schouwspel van mij te zien pijpen was zij super geil geworden en ze kwam dan ook snel schokkend en schreeuwend klaar.

Toen deed ik mijn broek uit, ik had een paal van jewelste en Martin zou mij pijpen, maar Martin vertikte het. Uiteindelijk is hij het huisje uitgerend en zat ik daar nog met een paal. Jolanda en Laura vonden het wel sneu. Ze hebben mij vervolgens samen klaar gepijpt. Ik kwam al binnen een minuut klaar. Nadat ze mij hadden klaar gepijpt, zijn we naar bed gegaan. Ik bij Jolanda in bed.

De volgende morgen werd ik wakker en moest naar de wc. Jolanda ook wakker gemaakt en snel boxer aan en naar de wc. Onderweg kwam ik een andere vriendin tegen Maaike, ze vroeg direct was het zaad lekker? Ze had het dus al gehoord van Laura. Ik werd rood en schaamde me. Nadat ik terug was zijn we uit bed gegaan, Jolanda had haar laptop bij zich en nadat zij haar mail had gekeken, mocht ik even kijken. Maaike en Laura waren ook beneden en maakten allemaal opmerkingen over hoe lekker zaad wel niet was.

Ik keek mijn mail na, Jolanda kwam achter mij staan en fluisterde dat ze geil was en dat ze geneukt wilde worden, ik kreeg weer een stijve, daar zat ik in mijn boxer. Snel ging ik mee naar de slaapkamer zonder de laptop af te sluiten, mijn mail nog open.

Voordat ik het wist zat Jolanda mij heerlijk op de knietjes te pijpen, even later heb ik haar lekkere kale natte spleetje gelikt en uiteindelijk mocht ik haar met condoom neuken. Toen ik naar huis ging spraken we af om 's avonds weer af te spreken bij hen, dan was iedereen er wel, kon ik Ellis, Marion en Lea ook leren kennen.

Toen ik binnen kwam heb ik mij eerst voorgesteld aan Ellis, ze was slank, kort zwart haar, leuke ogen en ik schat wel cm groot. Daarnaast zat Lea zij tegenovergestelde van Ellis, wat kleiner en wat dikker, zij was een negerin. Zij zag er ook echt zo uit met een wat dikkere geile kont, maar ze was nog niet echt heel dik zoals je soms wel ziet. Daarna stelde ik me voor aan Marion, blond iets kleiner dan mij, niet de dunste maar ook zeker niet de dikste, maar wel hele dikke borsten, zeker cup D.

Er waren ook 2 buurmannen, Rik en Joost, zij waren wat groter dan mij, allebei kort geknipt en vrij afgetraind. Ik kon op de bank tussen hen in zitten. Laura liep achter mij langs en fluisterde in mijn oor, lekker he, aan beide kanten heb je nu een paal. Toen zei Jolanda we hebben een verrassing voor jou. Blijf even zitten en ze pakte de laptop erbij en ze startte een filmpje, hierop was te zien hoe ik gisternacht Martin had gepijpt.

Ik werd direct vast gepakt door Rik en Joost en de Maaike en Laura hielpen ook. Ik was kwaad en wilde dat het verwijderd werd. Ze stopten en zeiden toen, we kunnen dit naar al je vrienden en familie sturen, we hebben een lijst met alle contactpersonen uit jouw maillijst. Had je vanmorgen de laptop maar niet moeten aan laten staan. Toen kwam het voorstel van hen, we kunnen dit versturen of jij doet alles wat wij jouw zeggen, je bent deze vakantie dus van ons.

Ik was verbaasd en wist niets te zeggen. We geven je 5 minuten om een keuze te maken, dus of iedereen ziet jou pijpen of je bent deze vakantie van ons. We laten je nu los, je gaat naar de hal, kom je binnen 5 minuten naakt terug dan betekent dat je deze vakantie van ons bent, ga je naar buiten dan versturen wij het filmpje. Ze lieten me los, je tijd gaat nu in!

Daar stond ik in de hal, wat moest ik doen. Na lang twijfelen, dacht ik wat kan mij nu gebeuren bij hen, ik zal wel naakt moeten lopen en moeten afwassen en schoonmaken, dus laat ik daar maar voor kiezen. Ik kreeg te horen nog 1 minuut. Toen heb ik me maar uitgekleed en ben de kamer in gelopen, dus helemaal naakt. Ze joelden direct, dat is een goede keus. Ze vroegen ook direct aan Jolanda, heb je het met zo'n klein pikje moeten doen, daar heb je niks van gevoeld natuurlijk. Ze zei direct dat klopt, maar je moet wat over hebben om hem hier te krijgen he.

Maar lang genoeg gepraat we gaan dit vieren, ik moest de dames een wijntje inschenken en voor Rik en Joost een biertje pakken en wilde er voor mij ook 1 pakken, maar dat mocht niet. Ik kreeg direct te horen, je moet ons gehoorzamen, dat heb je net besloten, dus jij mag een glaasje water drinken. Toen begon Marion van eens kijken of hij wil luisteren ik moest op de knieen voor haar zitten en werd als voetenbankje gebruikt.

Echt vernederend zit je daar zo naakt. Als iemand het op had, moest ik weer wat te drinken halen, wanneer ik dat deed kreeg ik elkaar in tik op mijn kont. Inmiddels schoot de avond mooi op en ze hadden het de hele tijd over mij, wat ze allemaal wel niet met me gingen doen.

Later die avond ging het steeds meer over sex en hadden ze enkele regels voor mij bedacht. Ik moest in het huisje bij hen altijd naakt lopen of dragen wat zij mij gaven.

Ik moest iedereen gehoorzamen wie binnen waren. Ik kreeg een matje wat mijn plek was, hier moest ik met de rug naar de rest op de knieen op zitten. Ik kreeg ook een andere naam en wel SLET. Het bleek dat Joost en Rik homo's waren en dat ze van het plan af wisten. Ik moest dus ook naar hen gehoorzamen. Ik had net weer iedereen voorzien van drinken toen Joost zei, ik ben geil en wil wel eens lekker leeg gezogen worden. Slet kom hier, doe mijn broek los en pijp me even lekker klaar. Dat vind je toch lekker?

Ik zei niets, ik ging rustig voor Joost op de knieen zitten. Ik kreeg een klap in met de platte hand in mijn gezicht van Jolanda. Als jou iets gevraagd wordt dan geef je daar antwoord op, begrepen. Je leert snel sletje. Nu geef je eerst Meester Joost een antwoord.

Nu ga je verder. Ik deed de broek van Joost los en trok zijn boxer direct mee naar beneden en daar kwam een half stijve lul aan. Een grote dikke rode eikel, Joost was al goed geil. Ik begon te likken aan zijn stam, langzaam werd zijn pik groter. Ik nam hem in de mond en begon er op te zuigen en ging even later op en neer op zijn pik.

Ik werd steeds aangedrukt door Jolanda en moest de pik steeds dieper nemen, ik begon langzaam te kokhalzen. Is dit alles wat je kunt oefenen, je moet hem helemaal in je mondje nemen gore slet. Oh daar hebben we wel wat op. Ze maakten 1 hand los en spuugden mij tussen mij billen, vinger je zelf eerst maar dan, rek je sterretje op.

Ik schaamde me, wist niet wat te doen. Oke, je wilt hem dus zo voelen kan ook en leuk drukte al iets tegen mijn sterretje. Nee, nee, nee en toen begon ik mij zelf anaal te vingeren. Ze lachten me uit en spuugden me onder.

Na 5 minuten had net een 2 vinger bij mij naar binnen kunnen krijgen was het goed geweest, mijn hand werd weer vast gebonden en Lea begon druk uit te oefenen met de dildo met de condoom erom heen die ik had volgespoten. Het deed zeer ik schreeuwde het uit. Ik kreeg een paar smerige sokken in de mond gedrukt en dit werd met een doek vast gemaakt zodat ik niet zo hard kon schreeuwen. Het deed echt zeer, maar na een tijdje toen ik gewend was voelde het steeds lekkerder.

Toen dacht ik al ben ik echt een slaaf dan. Lea heeft mij zo wel 20 minuten geneukt en me voor alles uitgescholden. Dit werd ook gefilmd, maar Lea kwam niet in beeld alleen de dildo die in mijn komt ramde. Lea haalde de voorbinddildo uit mijn kont en schreeuwde nog eens dit is neuken sletje.

Ik werd los gemaakt en moest op de knieen voor Lea zitten. Nu haal je de condoom eraf en gooi je die in de vuilnis. Op de condoom zat bloed en stront echt goor. Ik haalde de condoom eraf en wilde het in de keuken in de vuilnis gooien. Waar ga je heen sletje?

Ik gooi de condoom in de vuilnis meesteres Lea. Nee die gooi je buiten maar direct weg, niet hier binnen, wij willen jouw stront en bloed hier binnen niet in de vuilnis. Aan de overkant is een vuilnis waar je het in kunt gooien. Het was al 's nachts en wat kouder, maar er liepen nog mensen over straat die naar de stad gingen, dus ik schrok even en wilde tegenspreken. Moeten we jouw geile filmpjes mailen? Mijn kop ging hangen en zei nee, ik gooi het al weg.

Ik ging de deur uit, naakt in de hoop niemand tegen te komen, het was ongeveer 50 meter lopen en nog weer terug. Ik had goed uitgekeken en heb de condoom snel weggooit.

Bij terugkomst hadden ze de deur dicht gegooid, ik belde aan. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk na een minuut of 2 deden ze open. Daar ben je sletje, de dildo zit nog onder je zaad, lik die ook eens even schoon.

Ik moest mijn eigen zaad van de dildo aflikken. Ze schreeuwden en zeiden dat vind je wel lekker sletje. Lea begon op een gegeven moment mij zelf in de mond te neuken. Uiteindelijk was het schoon genoeg volgens hen.

Het was een uur of 2 toen de Ellis en Lea naar bed wilden. Slet kom even hier lik ons eerst even klaar zodat we lekker kunnen slapen, ik moest mee naar de slaapkamer van Lea en heb haar voor de 2 keer die avond klaar gelikt weer werd ik bij het klaarkomen vast gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen. Toen naar Ellis, ik kwam binnen en ik moest direct op bed gaan liggen, ze kwam met haar kut boven op mij zitten en reed zich in no-time klaar op mijn mond gezicht.

Nu ophoepelen naar beneden. Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen. Ik deed de deur open en zij zat daar te pissen. Toen zei ze ik heb geen zin om me af te drogen zorg jij even dat mijn kut weer lekker schoon is. Ik wilde wc papier pakken, wat doe je slet, je denkt toch niet met wc papier.

Ga eens liggen met je gezicht pal voor de wc, ik lag daar toen ging ze staan en liet zich zakken, lik mijn kut schoon! Jolanda, Marion en Maaike keken inmiddels toe, dus dat vind je wel lekker sletje. Dat scheelt ons weer in wc-papier, vanaf nu lik jij onze kutjes lekker droog. Ik proefde de zilte smaak van pis bij Laura nog goed. Uiteindelijk was het goed en gingen we weer naar de kamer. De rest wilde ook naar bed, natuurlijk moest ik ze allemaal nog even klaar likken.

Nadat ik als laatste Jolanda had klaargelikt, werd ze wat vriendelijke en vroeg wil je in het vervolg bij ons zitten of nog steeds met de rug naar ons toe. Ik wil graag bij jullie zitten, ga ik proberen te regelen voor jou. Je krijgt het niet makkelijk sletje. Nu ga je alles opruimen en ga je op de bank slapen, naakt he. Nadat ik alles op had geruimd ging ik op de bank liggen en viel ook direct in slaap.

Maar na een uur werd ik gewekt door Maaike, sletje ik moet naar de wc, dus mee komen en zo je werk als wc-papier doen. Nadat zij klaar was ben ik weer gaan slapen. De volgende ochtend werd ik gewekt om 8 uur. Ellis was als eerste wakker, sletje maak het ontbijt eens klaar. Nadat de tafel gedekt was voor 6 personen, ik mocht niet mee eten. Moest ik de rest wekken. Bij iedereen wekte ik ze door te zeggen Meesteres en de naam uw ontbijt staat klaar.

Nadat iedereen aan tafel zat en ik iedereen koffie in had gedaan, vroeg Marion aan mij, wil jij ook een bakje koffie. Tuurlijk zei ik ja. Oke, pak maar even een kopje. Ik wilde mij koffie in doen maar toen werd ik tegen gehouden.

Jij wilt met room he, dus trek je eerst maar eens af en spuit je zaad in het kopje. Ik stond aan het hoofd van de tafel en ze keken mij allemaal aan maak eens aan, wij willen ontbijten, daar stond ik mij af te trekken voor mijn 6 Meesteressen.

Ik spoot snel, had nog een lichte ODOL, gelukkig spoot ik ook alles in het kopje. Ik kreeg er koffie bij in. Ik moest op de knieen zitten en moest mijn koffie met zaad opdrinken.

Nadat zij het ontbijt op hadden ging iedereen zich douchen. Ik was naakt aan het afwassen. Iedereen was klaar en liep in bikini. Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen. Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen.

Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap. Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis.

Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve. Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg. Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik.

In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken.Vrouw ontvangt thuis parenclub

  • Sm slaaf vakantie sex
  • HOEREN IN NIEUWEGEIN OPA LIKT KUTJE
  • Mastuberende mannen erotische massage deventer
  • Tetten zuigen gratis sex apeldoornNegerinnenkut goedkope escort


Ik was verbaasd en wist niets te zeggen. We geven je 5 minuten om een keuze te maken, dus of iedereen ziet jou pijpen of je bent deze vakantie van ons. We laten je nu los, je gaat naar de hal, kom je binnen 5 minuten naakt terug dan betekent dat je deze vakantie van ons bent, ga je naar buiten dan versturen wij het filmpje.

Ze lieten me los, je tijd gaat nu in! Daar stond ik in de hal, wat moest ik doen. Na lang twijfelen, dacht ik wat kan mij nu gebeuren bij hen, ik zal wel naakt moeten lopen en moeten afwassen en schoonmaken, dus laat ik daar maar voor kiezen. Ik kreeg te horen nog 1 minuut. Toen heb ik me maar uitgekleed en ben de kamer in gelopen, dus helemaal naakt. Ze joelden direct, dat is een goede keus. Ze vroegen ook direct aan Jolanda, heb je het met zo'n klein pikje moeten doen, daar heb je niks van gevoeld natuurlijk.

Ze zei direct dat klopt, maar je moet wat over hebben om hem hier te krijgen he. Maar lang genoeg gepraat we gaan dit vieren, ik moest de dames een wijntje inschenken en voor Rik en Joost een biertje pakken en wilde er voor mij ook 1 pakken, maar dat mocht niet. Ik kreeg direct te horen, je moet ons gehoorzamen, dat heb je net besloten, dus jij mag een glaasje water drinken. Toen begon Marion van eens kijken of hij wil luisteren ik moest op de knieen voor haar zitten en werd als voetenbankje gebruikt.

Echt vernederend zit je daar zo naakt. Als iemand het op had, moest ik weer wat te drinken halen, wanneer ik dat deed kreeg ik elkaar in tik op mijn kont. Inmiddels schoot de avond mooi op en ze hadden het de hele tijd over mij, wat ze allemaal wel niet met me gingen doen. Later die avond ging het steeds meer over sex en hadden ze enkele regels voor mij bedacht. Ik moest in het huisje bij hen altijd naakt lopen of dragen wat zij mij gaven. Ik moest iedereen gehoorzamen wie binnen waren.

Ik kreeg een matje wat mijn plek was, hier moest ik met de rug naar de rest op de knieen op zitten. Ik kreeg ook een andere naam en wel SLET. Het bleek dat Joost en Rik homo's waren en dat ze van het plan af wisten. Ik moest dus ook naar hen gehoorzamen. Ik had net weer iedereen voorzien van drinken toen Joost zei, ik ben geil en wil wel eens lekker leeg gezogen worden.

Slet kom hier, doe mijn broek los en pijp me even lekker klaar. Dat vind je toch lekker? Ik zei niets, ik ging rustig voor Joost op de knieen zitten. Ik kreeg een klap in met de platte hand in mijn gezicht van Jolanda. Als jou iets gevraagd wordt dan geef je daar antwoord op, begrepen. Je leert snel sletje. Nu geef je eerst Meester Joost een antwoord. Nu ga je verder.

Ik deed de broek van Joost los en trok zijn boxer direct mee naar beneden en daar kwam een half stijve lul aan. Een grote dikke rode eikel, Joost was al goed geil.

Ik begon te likken aan zijn stam, langzaam werd zijn pik groter. Ik nam hem in de mond en begon er op te zuigen en ging even later op en neer op zijn pik. Ik werd steeds aangedrukt door Jolanda en moest de pik steeds dieper nemen, ik begon langzaam te kokhalzen. Is dit alles wat je kunt oefenen, je moet hem helemaal in je mondje nemen gore slet. Ik kreeg hem gewoon niet helemaal in mijn mond. Joost begon wel steeds harder te kreunen. Laura zei en nu wil ik wel dat je alles door slikt en niet zoals gisternacht alles uit je mondje laten lopen, slikken slet.

Even later werd Joost zijn pik nog groter en harder en spoot hij mijn mondje vol, ik kon niet alles doorslikken het was te veel. De rest moest ik oplikken en de pik moest ik schoonlikken. Ondertussen had ik ook een halve stijve gekregen, ze zagen het en kreeg direct te horen hij wordt er geil van. Kom eens staan zij Lea, ze sloeg me vol op mijn lul en nog eens.

Toen zakte mijn stijve wel af. Ik wil je hier niet zien met een stijve, de dames begonnen mij uit te lachen. Ik moest terug naar mijn plek. Marion had nog een regel bedacht, iedereen die hier op bezoek komt en weg gaat moet het sletje bij het weggaan vragen of ze nog even oraal bevredigd willen worden door deze slet. Iedereen stemde natuurlijk in. Joost en Rik gingen weg, ik moest hen uitlaten de dames zeiden ter herinnering vergeet hen niet te vragen he.

Ik vroeg bij de deur willen jullie nog oraal bevredigd worden door deze slet. Rik was geil en nog niet klaar gekomen en zei direct ja. Ik op de knietjes en deed zijn broek los, ik wist niet wat een paal. Toen ik er aan begon te likken en zuigen groeide die wel naar 23 cm. Mijn hoofd werd vastgepakt en ik werd hard in mijn mondje door Rik geneukt.

Dit vind je wel geil he. Ondertussen werd dit ook op film vastgelegd. Wat op de grond viel moest ik oplikken. Ik ging weer naar mijn plek. Lea, de negerin, zei ik ben geil en wil neuken. Slet kom mee, ik volgde haar naar haar kamer.

Daar moest ik op bed liggen en een mijn pik stijf spelen en een condoom om doen. Mijn handen werden vast gebonden aan bed. Ze kwam eerst met haar natte kale poes boven mijn mond en ik moest haar likken.

Er kwam veel vocht vrij en moest het lekkere geil doorslikken. Even later ging ze van mij af en liet zich op mijn pik glijden. Omdat ik al zo geil was kwam ik nadat zij 2 keer op en neer ging al klaar en spoot de condoom vol. Ik kreeg direct een paar klappen in mijn gezicht. Toen werd ik los gemaakt en moest ik van haar naar de anderen toe. Je laat je condoom om.

Vertel hen dat ze nog moeten blijven zitten, dat jij zo in de kamer door mij gestraft wordt. Vertel er ook bij dat je te snel klaar komt en dat ik dat kleine pikkie van je niet eens heb gevoeld. Nu tempo en direct terug komen, je moet me nog klaar likken.

Ik snel naar de anderen toe, ik deed de deur open en ze keken me aan. Ik moet van Lea zeggen dat jullie nog even hier moeten blijven zitten, zij wil mij zo hier voor de ogen van jullie straffen omdat ik na 2 keer stoten al klaar kwam en zij mijn kleine pik niet eens heeft gevoeld. Ik moet weer terug moet haar nu eerst klaar pijpen. Ze lachten me uit, ik stond daar met een kleine pik met een volle condoom voor hen. Dit was echt vernederend.

Ik snel weer terug en Lea lag klaar, het enige wat ze zij was snel likken ik wil klaar komen tempo. Ik begon als een gek te likken en het was gewoon geil om te doen. Na een minuut of tien kwam ze wild schokkend klaar. Mijn hoofd werd plat gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen. Laat de condoom om en ga alvast naar de rest toe en schenk hun glazen vol. Ik snel er naar toe en ze lachten me weer uit. Ik was naakt aan het afwassen.

Iedereen was klaar en liep in bikini. Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen. Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen. Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap. Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis.

Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve. Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg. Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los.

De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken. Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend. Even later kwamen de rest ook binnen. Ik moest mee helpen ze hadden vlees gehaald en de koelkast moest ik vullen.

We hebben nog een regel, je zegt niets, je mag alleen wat zeggen als wij je daar toestemming voor geven. Wil je wat vragen dan steek je je hand maar op, net zoals vroeger op school. De dames gingen douchen en ik moest de bikini's ophangen. Ze waren Laura en Marion waren nog niet klaar toen de bel ging. Jolanda schreeuwde direct tempo sletje laat onze gasten niet wachten, ik deed de deur open en Rik en Joost kwamen binnen, staat je goed sletje dat roze.

Rik zei direct ik moet naar de wc en aangezien jij het wc papier bent meekomen. Ik moest naast de wc gaan zitten en zijn pik vasthouden en richten, laat er niets naast komen, want dan kun je het oplikken.

Tuurlijk ging er iets naast, daar zorgde Rik wel voor. Hij was klaar en moest eerst zijn pik schoon likken en even zuigen totdat hij een stijve had. Toen vond hij het goed deed zijn broek dicht en ik moest op de knieen een paar drupjes pis van hem oplikken. Ik liep naar de kamer en moest eerst iedereen wat inschenken de dames allemaal wijn en Rik en Joost een biertje, ik kreeg een glas water.

Nou sletje begin maar eens met barbecuen, ik moest de BBQ verzorgen zodat zij lekker met elkaar konden kletsen en genieten. Ik had net het eerste vlees er op liggen toen de bel weer ging. Kom sletje doe de deur open. Ik twijfelde, maar ging toch, ik deed deur open en er stonden 4 oudere vrouwen van half 40 voor de deur.

Jij bent het sletje, nou laat ons eens binnen! In de tuin aangekomen moest ik mij door hen 4 laten keuren. Doe je string eens uit en kom hier staan. Daar stond ik, wat een klein wormpje heb je daar, daar hebben we wel wat voor. Ik kreeg een blauw pilletje en naar later bleek was dat een erectiepil, een goed half uur later had ik een stijve. Ik moest me 1 voor 1 voorstellen als sletje. Zij stelden zich ook voor, Ria een kleine vrouw blond haar blauwe ogen en lekker bruin, iets steviger maar niet te.

Ik moest me omdraaien voor over buigen en me billen uit elkaar trekken, voor ik het wist gleed er een vinger in. Jij hebt daar nog niet veel ervaring voel ik. Toen Mariska, zij was een negerin, ook iets steviger lang zwart haar, gigantisch borsten en ze had een strak kort jurkje aan.

Sabine was lang kort blond haar en slank, kleine borsten. Ellen was normale lengte vrij lange benen lang krullend rood haar. Zo stelde ik mij aan alle vier voor. Ellen zij was als laatste en drukte zelfs 2 vingers in mijn sterretje en vingerde me zo even. Ik moest voor hen ook wat inschenken en toen weer bij de BBQ het vlees draaien. Het gesprek ging over mij en Ria zij op een gegeven moment ik heb een sexshop het wordt tijd dat jullie wat uitzoeken wat je bij jullie sletje kunt gebruiken.

Zullen we morgen gaan. Is goed zeiden ze, hoor je dat sletje we gaan morgen wat lekker speelgoed voor jou uitzoeken. Joost en Rik direct, maar als jullie er niet zijn kunnen wij het sletje wel gebruiken toch, er moet nog aardig wat schoongemaakt worden bij ons. Iedereen had al wat gegeten behalve ik, Sabine vroeg mij of ik ook wat wilde, tuurlijk ik had ook wel honger gekregen. Oke maak maar een worstje voor je klaar, wil je er saus bij.

Ik moest een condoom om doen en me in de condoom aftrekken. Ik spoot de condoom vol, ging snel aangezien ik geil was. Toen moest ik de condoom af doen en om de worst heen doen. Dit is jouw saus, geniet er maar van sletje, ik at het worstje met saus op. Stiekem probeerde ik onder het jurkje van Mariska te kijken, het was zo kort. Mariska zag het, wat is er sletje jij wilt onder mijn jurkje kijken he.

Ik knikte van ja. Mag dat, nee Meesteres Mariska, dat weet je dus wel, het wordt tijd dat ik je straf. Of beter gezegd je gaat zorgen dat ik heerlijk klaar kom.

Ik moest op het gras gaan liggen op mijn rug. Mariska kwam bovenop mij zitten en drukte haar poesje op mijn mond likken slet. Zij schoor zich niet, het was een wilde haar bos. Ze duwde mijn hoofd hard in haar kruis, ze ging op en neer ik voelde haar geil over mijn hele gezicht. Toen kwam ze klaar, er kwam veel vocht vrij ik slikte zoveel mogelijk door.

Ze klemde me vast tussen haar dijen. Zo dat was lekker, dat mag je straks nog een keer doen wanneer wij weggaan. Iedereen was geil geworden en kleedde zich uit. Joost en Rik hadden een gigantische stijve. Ria zag dit en vroeg of ze haar niet wilden sandwichen. Aangezien ze vroeger wel eens wat met een vrouw hadden gehad en ze beide zeer geil waren vonden ze het goed. Ze mochten alleen niet in Ria spuiten. Spuit het maar in het mondje van dit sletje.

Joost ging liggen Ria liet zich er op zakken en Rik ging achter Ria zitten en liet zijn pik in de kont van Ria glijden. Ik moest er naast liggen en het duurde niet lang of Rik haalde zijn pik uit de kont van Ria en ik moest hem klaar pijpen, ik moest alles doorslikken.

Even later ging Ria van Joost af en moest ik op de knieen voor Joost zitten en trok hij zich af voor mijn gezicht en spoot mij onder en ook wat in mijn gezicht.

Ze maakten allemaal foto's van mij ondergespoten gezicht. Toen moest ik Ria klaarlikken zij had wel een kaal poesje en was super nat. Zij kwam snel klaar. Sletje er zijn nog 8 vrouwen hier die niet hebt gelikt, begin maar eens, ik moest ze allemaal op de rij likken.

Ik had er een zere tong van en mijn gezicht zat daarna helemaal onder zaad en kutgeil Einde Deel 2 Slot.