Buitensex drenthe sex date gratis

Nee, niets van dat alles. Maar deze halsband…dat maakte het hele verschil! De meester maakt de polsboeien nog niet aan elkaar. Ze zijn nog even voor de sier…even…maar dat kon elk moment veranderen, wist mereltje.

Ik denk dat we de zolder maar weer eens in gebruik moeten nemen. De zolder… verboden terrein voor mereltje, als haar meester er niet bij is. De zolder, die vol hing met stevige ringen, waar mereltje met haar volle gewicht aan kon hangen.

De zolder, vol met grepen en handvaten zodat een slavin er in alle houdingen vastgezet kon worden. Hoe vernederend die houding ook mocht zijn. De zolder, waar zwepen in allerlei vormen netjes in een rij hingen. De zolder waar maskertjes en mondknevels netjes langs elkaar op een plank lagen. De zolder…waar ze haar straf en haar genot kreeg van haar meester. Mereltje kijkt met grote ogen naar haar suikeroompje op. De meester staat op en loopt naar het tv kastje.

Hij haalt zijn vinger erover, en houdt hem mereltje voor. Je hebt je huis niet goed genoeg schoon gehouden! Mereltje kijkt naar de vinger. Ze had net gisteravond gestoft en gepoetst. Maar ze begreep het onmiddellijk. Het is spel van suikeroompje. Maar ze zou zich niet zomaar gewonnen geven. Uw vinger is harstikke schoon!

Ik heb net alles gepoetst! Je bent een ongehoorzame slavin, hier komen! Mereltje spartelt even een beetje tegen. Gewoon voor de show.

Want dit vind ze zelf ook altijd heel erg opwindend! Ze voelt hoe haar rokje omhoog gestroopt wordt, en de polsboeien aan elkaar gemaakt worden. Dat is niet nodig, maar de meester vindt dat prettig om te zien. Haar zo hulpeloos onder zich te zien. Mereltje klemt haar lippen op elkaar en zet zich schrap. Ze wil zich niet laten kennen.

Ze wil niet gillen. De eerste klap komt zoals altijd toch nog altijd onverwachts en ze slaakt toch nog een kreetje. Haar linker bil brandt. Suikeroompje streelt haar er meteen overheen… om vervolgens de andere bil een fikse tik te verkopen. Mereltje snakt naar adem en kreunt zachtjes.

Weer die heerlijke streling… oh, hier kan ze zo van genieten. De slagen doen pijn, maar de strelingen maken alles goed. Nog twee harde meppen op die billen van mereltje, en ze beginnen al aardig rood te kleuren. De meester glimlacht als hij het kontje ziet beginnen te blozen.

Hij geniet ook van de wriemelende vingertjes en de korte rukjes aan de polsboeien. Reflexen, dat weet hij. Mereltje wil niet echt los komen. De meester is trots op zijn mereltje. Ze probeert zo goed haar kreuntjes, kermpjes en gilletjes in te houden. Toch is het te horen hoe moeilijk ze het vindt. Maar OOK is te ruiken hoe geil ze het vindt. Een heerlijke geur komt er tussen haar benen vandaan. De meester steekt zijn vinger via de bilspleet tussen haar benen. Meteen spreiden de benen zich gewillig.

De geur wordt sterker. Zijn vinger ontdekt een nat kutje. Even speelt de meester met het kutje. Weer komen er kreuntjes uit mereltjes mondje, maar dit maal zijn het kreuntjes van puur genieten. De meester kijkt naar het lichaam dat over zijn knieen ligt. Eerst moeten die billetjes nog wat roder. En dan moet dat jurkje uit. En dan zullen ze eens lekker naar boven gaan. De meester kijkt naar de billen. Dat kunnen we niet hebben! De meester begint mereltje weer een fikse billenkoek te geven.

Dit maal stopt hij niet na slechts 2 meppen. Hij blijft doorslaan, met langzame rustige slagen. Heel even blijft mereltje nog enigszins rustig liggen. Maar dan begint ze langzaam te wiegen. Ze probeert de slagen instinktief te ontwijken. Daardoor ligt ze nu weer eens op haar linkerzij, en dan weer op haar rechterzij.

Het maakt niets uit. De meester vindt haar billen toch wel. Lang houdt ze het vol. Nu stopt de meester. Mereltje is een lieve slavin. Maar ze smeekt pas om genade als ze dat ECHT nodig heeft.

En DUS stopt de meester. Hij streelt haar rode billen, en hoort haar zachte snikken. Hij weet wat er zal komen. Mereltje is zo goed getraind. Ze stelt hem nooit teleur. Hij streelt haar billetjes. Een hitte komt ervan af. Een hitte die HIJ veroorzaakt heeft. Hij kneedt het vlees en knikt goedkeurend als mereltje weer genietend begint te kreunen.

Hij wil haar niet zozeer pijn doen. Hij wil gewoon duidelijk maken dat hij de baas is. En hij weet dat mereltje precies het zelfde wil. Maar dan aan de andere kant van het verhaal! Mereltje komt overeind, en veegt snel een traantje van haar wangen. Ze glimlacht naar de meester, en wrijft zichzelf even over haar billen. Een kortstaatig vertrekken van haar gezicht, en ze zegt ietwat klagerig: Je vond het zelf lekker. Ik vond het ook lekker.

U kent me veel te goed. Ik kan u niet voor de gek houden. Hoe haal je het in je hoofd om zomaar gekleed voor mij te staan? Vlug trekt mereltje haar jurk uit en hangt hem netjes over de leuning van de bank.

De meester kijkt naar haar. Wat is ze toch mooi! Hij ziet dat er een streep over haar buik loopt. Even is hij verbaasd, maar dan kijkt hij naar zijn eigen broek. Een kreuk over zijn broek heeft een lange dunne deuk gemaakt in haar buik. Een kreuk in mijn broek! Had je niet gewoon STIL kunnen blijven liggen?

Dat is ook erg ongehoorzaam van haar, om zo te wiebelen als haar kontje zo ongenadig ervan langs krijgt… Zo onderdanig en beschaamd als ze doet, is ze niet. Er glinstert een ondeugende glimlach om haar mondhoeken. Stiekum gluurt ze naar suikeroompje. Wat gaat hij nu doen?

Ze hoopt wel ergens op…maar of hij dat ook doet? Hier had ze op gehoopt. Bijna huppelend loopt ze naar de kast en trekt de tweede lade open. Hier pronken een aantal klemmetjes haar toe. Netjes geordent liggen daar: Hm…daar hoopt ze nog eventjes niet op.

Straks misschien… twee middelmatige klemmende tepelklemmen met 3 sierlijke goudkleurige kettinkjes ertussen. En nog 1 setje klemmetjes met rode flosjes eraan. En een setje van vier klemmetjes met namaak diamantjes aan een kort kettinkje eraan. Welke zou de meester willen. Vanuit geknielde houding kijkt ze naar haar meester die op de bank zit. Je ziet eruit als een prinsesje. Pak die met die diamantjes maar. Met deze in haar handen komt ze voor de meester te staan. Ze steekt haar borsten trots naar voren en legt haar handen op haar rug.

Ze kijkt de meester met stralende ogen aan. De meester neemt een klemmetje en maakt hem open. Hij kijkt naar de slavin die voor hem staat. God, wat is ze toch mooi! En helemaal van hem! Hij legt zijn hand op haar linkerborst en speelt even met de tepel. Wat richt die zich mooi op. Moet je die schitterende toppen van je toch eens zien!

Kijk toch hoe ze zich oprichten. Alsof ze naar mij toe willen komen. Alsof ze gekust willen worden. Neemt hem in zijn mond. Glimlacht als hij mereltje hoort zuchten.

Dan bijt hij er zachtjes op. De meester laat de tepel los en kijkt ernaar. Donkerroze en goed doorbloed. Nat van zijn speeksel. De meester blaast erover. De tepel reageert erop. Tijd voor een klem. Voorzichtig brengt de meester de tepelklem naar het rozige knopje en laat hem dan langzaam los.

Mereltje zuigt sissend haar adem in. Meteen ruikt de meester die heerlijke romige lucht weer uit haar kruisje opstijgen. De andere tepel krijgt dezelfde verwen behandeling en dan staat mereltje met haar twee pronkstukjes voor de meester. De namaak diamantjes bungelen aan de kettinkjes.

Haar ademhaling gaat licht maar snel. Ze is zo overduidelijk geil geworden! Klaar voor de volgende twee klemmetjes. Mereltje gaat meteen met haar benen wijder uit elkaar staan. Ze merkt dat haar dijen aan elkaar plakken.

Of transpiratie van de opwinding? Ze weet het niet. Ze weet alleen dat ze verlangt naar die klemmetjes op haar kutlipjes. De meester steekt zijn hand uit en wrijft mereltje even over haar kutje. Wat ben je toch lekker nat! Mereltje kijkt naar beneden en grijnst breed. De klemmetjes op haar tepels maken haar in no-time zo nat, weet ze. Maar dat zal ze niet gauw toegeven. Mereltje staat te genieten van de bezitterige vinger van suikeroompje, die inmiddels de kutlipjes al van elkaar geduwd heeft.

Soepel glijdt hij ertussendoor. Seconden later voelt mereltje hoe de vinger zich kromt en zich voorzichtig naar binnen drukt. Staand klaarkomen is nooit echt makkelijk , maar wel verrukkelijk als het gebeurt. Haar knieen beginnen te knikken en ze grijpt de meester bij zijn schouders vast voor evenwicht. Voor die brutaliteit zal ze dadelijk gestraft worden, weet ze, maar dat is niet zo erg.

Dan gilt ze het uit als de vingers haar naar haar hoogtepunt jagen. De meester legt zijn vrije hand op haar heup en zorgt ervoor dat ze niet valt. Pas wanneer ze een beetje hijgend bij staat te komen, begint de meester haar linker kutlipje te masseren. Het voorbereidende werk voor de klem, en met half omfloerste ogen kijkt mereltje naar beneden Sissend snakt mereltje even naar adem, van de korte zoete pijn, en laat dan haar adem in een lange teug weer gaan.

De meester heeft ondertussen het tweede kutlipje al tussen zijn vingers, en is daarmee bezig met kneden Mereltje houdt haar adem in. Ze kijkt naar beneden, en bewondert zichzelf. Twee juweeltjes aan haar borsten. Twee juweeltjes onderaan haar kutje. Ze lacht hijgend, als de meester ermee begint te spelen. Af en toe trekt hij zachtjes aan de kettinkjes en dan slaakt mereltje een klein kreetje. Opeens pakt de meester beide kettinkjes die aan haar tepels zitten, en begint haar heel langzaam naar beneden te trekken.

Heel even begrijpt mereltje niet dat ze moet knielen. Heel even denkt ze dat de meester haar gewoon een klein beetje wil plagen. Een beetje wil pijnigen Als mereltje eindelijk op haar knietjes voor de meester zit, staat deze van de bank op, en maakt zijn broek open. Hij haalt zonder iets te zeggen zijn lul eruit en houdt hem mereltje voor. Meteen weer het baldadige katje dat ze zovaak is, begint ze ertegen aan te slaan.

Want ze wil de meester geen pijn doen. Ze wil alleen ondeugend zijn. Gelukkig houdt hij wel van dit ondeugende loedertje, want het houdt het tenminste allemaal levendig. Maar ze moet nu toch wel gaan gehoorzamen, want hij heeft zin in haar mondje!

Zijn vrouw had weer eens de ene smoes na de andere gehad om geen sex met hem te hebben, en nu wil hij een lekker snollerig sletje dat hem op zijn wenken bedient. Maar mereltje wil nu eenmaal een man die laat merken dat hij het waard is haar meester te zijn, en dus haalt de meester een riem uit zijn zak. Een hondenriem, die hij altijd meeneemt naar mereltje.

Hij pakt zijn lul weer in en maakt zijn broek weer dicht. Dan maakt hij de musketonhaak van de hondenriem aan mereltjes halsband vast, en beveelt haar op handen en knieen te volgen.

Langzaam leidt hij haar een paar rondjes rond te eetkamertafel, waarbij hij geniet van het gebungel van de juweeltjes aan de kettinkjes. Af en toe geeft hij mereltje een fikse mep op haar billen, en moppert hij dat ze een stoute slavin is. Hij merkt dat mereltje zo geil wordt, dat een lange draderige sliert geil uit haar kutje sijpelt.

Hier en daar zitten donkere vlekjes op de vloer, waar de vloerbedekking ineens een druppel kutjessap heeft gekregen. Je kut is drijfnat. Je drupt alles vol! Je zou zeker eens flink doorgenaaid willen worden, of heb ik het mis?

Mereltje kijkt met glunderende ogen naar hem op. Altijd een beetje recalcitrant. Zelf trekt hij nu de laatste lade open. Daar ligt een soort van kuisheidsgordeltje. Mereltje kijkt ernaar en kreunt.

Het is een speciaal soort gordeltje Die drukken precies tegen het kutje en haar klitje aan, als ze die aan heeft. Niets IN het kutje, maar wel iets dat haar continu tegen het orgasme aan brent, maar haar net niet helemaal klaar laat komen. Maar ook zo geweldig vernederend! Mereltje moet weer overeind komen, en de meester kijkt op zijn horloge. Mereltje heeft haar klemmetjes nu net iets meer als een kwartier op. Tijd om ze eraf te halen, want de meester is zuinig op zijn mereltje.

Eerst de klemmetjes op haar tepeltjes. De meester glimlacht als mereltje een grimas trekt als de eerste eraf gaat. Dan een grimas en een kreuntje voor de tweede klem. Een hijgerig jammertje voor de eerste klem op haar kutlipjes. En een klein gilletjes voor de laatste Heel even streelt de meester het arme kutje. Mereltje kijkt half verlangend en half afkerig naar het kuisheidsgordeltje dat al klaar ligt op de vloer. Ze spreidt vanzelf haar benen al, zodat de meester het broekje goed aan kan doen.

Dan pakt hij het gordeltje en haalt het tussen mereltjes benen door. Meteen voelt mereltje een schok door haar onderlijf gaan als de kleine rubber dopjes haar gevoelige delen raakt. De meester trekt het gordeltje stevig aan en maakt het vast.

Aan de zijkanten zitten twee ringetjes. Daar worden nu de polsboeien van mereltje aan vast geklikt. Mereltje voelt zich verhit worden. De rubber dopjes hebben dat effect op haar. Ze is al geil De meester weet hoe moeilijk ze het nu heeft, en besluit het haar nog wat moeilijker te maken. Ze geilde van zichzelf.

Hij gooide een grote zwarte cape over haar heen en de stof hing over haar tepels zwaar naar beneden. Je dient ten allen tijden aan alle grillen van de heersers te voldoen, voorlopig zul je nog niet misbruikt worden. Verder wordt je wellicht opgevorderd om te assisteren bij de behandelingen van vanavond. Volg dan ook goed de aanwijzingen op want voor wat niet goed gaat wordt je later deze week streng gestraft.

Ze voelde onder de cape dat deze instructies de nodige uitwerking hadden want haar kut begon te lekken. Met een duw in de rug werd ze in beweging gezet en nu ging het richting sessiezaal. Bij het binnentreden moest ze even wennen aan het schaarse licht, vrijwel alles was zwart zoals de meubels e. Gewoon lampenlicht was er niet enkele grote kaarsen kandelaars verlichten een deel van de ruimte, en aan de pilaren en wanden waren brandende toortsen geplaatst.

Dit alles verleende het geheel een bizarre sfeer, wat ook de bedoeling was. Meester Richard liep met haar naar een kleine getraliede kooi en plaatste haar op een soort hang- zit stoeltje met de voeten uitelkaar. Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag.

Nu kon ze alleen nog maar afgaan op geluiden, wat de spanning in haar kut, kont en buik zeer sterk verhoogde. Plotseling hoorde ze een zware gongslag en onmiddellijk daarna een heleboel geschuifel en gemompel. Kennelijk liep de ruimte nu vol mensen, en ook een zachte achtergrond muziek werd hoorbaar.

Allengs werden de stemmen harder en vanonder haar kap kon ze opmaken dat er een groot aantal mannen heersers aanwezig waren. Lisa had het moeilijk om niet in paniek te raken, wie zouden haar straks in deze hoerige slavinnen outfit allemaal kunnen zien, en zouden die zich wel allemaal aan de afspraken houden. Een zware stem riep: Het ging er hardhandig toe met schreeuwen en knallen van zwepen.

De arme lustslavin werd dus nu al niet gespaard. Weer kon Lisa alleen maar vermoeden dat het er stevig aan toeging, ze huiverde. Lisa hoorde nu duidelijk dat Richard naar haar toeliep en de trillingen in haar lichaam namen sterk toe, ze hoorde het ijzeren hek van de kooi nu open en dichtgaan. Er was dus geen ontkomen aan. Meester Richard riep nu naar de aanwezigen: Ze voelde dat het stof van de cape aan de achterzijde werd opengesneden en gescheurd en Lisa besefte dat ze nu tentoongesteld werd voor de heersers, maar doordat de kap nog over haar hoofd zat kon ze niets zien van het tafereel.

Met een ruk trok meester Richard de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd ,welliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende meesters.

Grove woorden en verwensingen werden naar haar toegegooid en men voorspelde haar de meest zware folteringen en zelfs kontneuken.

Met hun zwepen en stokken sloegen de heersers dreigend op de spijlen van de kooi hetgeen de spanning en angst bij Lisa behoorlijk deden toenemen. De heersers trokken zich nu morrend terug en richten vervolgens hun aandacht op de ongelukkige lustslavin die geketend tussen de pilaren stond vastgeklonken.

Een hing ondersteboven opgehangen aan haar enkels tegen de muur, en de andere stond gespreid tegen een soort wiel gebonden.

Beide hadden een zwart leren harnas aan dat enkel hun middel bedekte, waardoor de borsten kut en kont goed zichtbaar waren en aan hun benen waren ze gehuld in lange lederen veter-laarzen.

Wat een supergeil gezicht was dat. Ze liep naar de bar, nam het dienblad op en liep naar de eerste meester. Zoals ze geinstrueerd was zette ze een voet op de stang van de stoel draaide haar knie naar buiten en gaf de heerser gelegenheid om goed in haar kale neukkut te kijken.

Met het handvat van zijn zweep duwde deze de kutlippen van Lisa wat uit elkaar en pompte enkele keren in haar kut op en neer. Lisa overhandigde nu het glas en de meester dronk het in een keer leeg waarna hij het glas in de brandende openhaard kapot gooide. Op gelijkaardige wijze presenteerde Lisa de champagne aan de anderen en ging toen op aanwijzing van meester Richard mooi staan op een aangewezen plek.

Inmiddels hadden de bruten een kandelaar met brandende kaarsen tussen de benen van de lustslavin Bianca gezet en vrij snel zag Lisa hoe deze door de hitte begon te kronkelen, kennelijk was het bloedheet onder haar kut en reet.

Op bevel moest ze stil blijven staan maar dat duurde slechts heel even en als straf werd de slavin door vier heersers met strokenzwepen op alle delen van haar body bewerkt, zelfs onderlangs over haar kut en kont. Bianca bleef nu kermend hangen en zat vol rode striemen van haar tieten tot aan haar kont. Lisa durfde eigenlijk niet te kijken maar was door Richard verplicht om goed toe te zien. De heersers lastten nu een pauze in om Bianca weer wat op adem te laten komen en richten hun aandacht op de hardbody die ondersteboven aan de muur hing.

Hierbij duwde hij Lisa een kandelaar in de hand en gedwee liep zij naar de erker waar het arme kind hing. Richard vond het een prachtig gezicht en met zijn handen trok hij de kutlippen van de hoer ver uitelkaar.

Deze kronkelde en Richard zei: Het was alsof Lisa ze in haar kut kreeg, Richard greep een kaars van de kandelaar en zei tegen Lisa: En tegelijk liet hij vele klonders heet kaarsvet in en om de scheur van de hardbody druppelen, die dit wel behoorlijk voelde gezien haar kreunen en kronkelen. Maar zonder genade plantte hij de kaars in de kut van de hardbody. Vanuit haar standpunt gezien zag Lisa nu dat de druipkaars flink in en om de kut van de hardbody knoeide. En in een mum van tijd hadden de anderen het arme kind losgemaakt van de pilaren en opgesteld op een kleine verhoging.

Een grote container met koorden werd aangesleept en de meester begon met het afbinden. De touwen werden om de buik getrokken, en niet zachtzinnig, en verder onderlangs door haar kale gleuf en bilnaad en strak aangetrokken. Daarna werd Bianca opgedragen een split te maken en werd een lange staaf langs haar benen gebonden met in het midden een oog, waardoor haar kut bereikbaar bleef. Toen richtte de meester zijn aandacht op haar bovenlichaam en haar armen werden op de rug in een leren zak gestoken en zo gefixeerd.

Door deze binding staken haar tieten nu stevig en recht vooruit. De bindingen werden nu rondom haar tieten aangelegd en deze werden zeer stevig afgebonden waardoor ze staalhard werden en stijf vooruit staken. Elke aanraking werd nu een pijnlijke zaak, maar op de vraag of ze wilde stoppen schudde ze ontkennend haar hoofd. Bianca die dit ook hoorde kronkelde en riep verschrikt om genade.

De meester vroeg nu expliciet of ze al wilde stoppen, maar weer schudde ze ontkennend haar hoofd. Op zijn commando liet men een katrol zakken en bevestigde die eerst aan de bindingen om haar schouders. De touwen trokken strak en daar ging ze de hoogte in met haar opengesperde kut en afgebonden borsten. Wat een geil gezicht Lisa voelde de tintelingen in haar eigen kut en kont omhoogschieten en was al met haar eigen foltering bezig.

Zo werd Bianca een poosje tentoongesteld en werd haar goed bereikbare kut met grote kunstpenissen bewerkt. De meester bevestigde nu de haak aan de touwen aan de afgebonden borsten en sommeerde Bianca om zeer stil te blijven. Met enkele anderen werd zij rechtstandig opgetild en de meester trok de katrol strak.

Haar benen leunden nu op twee verhogingen en langszaam werden de touwen strakker getrokken tot Bianca geheel los kwam van de verhogingen.

Twee secundanten haalde nu de verhogingen weg en daar hing de hoer opgetakeld aan haar strakke tieten te bungelen. Het was een supergeil gezicht en enkele meesters haalden hun pik tevoorschijn en begonnen zich af te trekken. Zie je dat, dat staat jouw ook te wachten. Lisa begon als een razende de meesters af te zuigen en kreeg menig klodder in haar gezicht en haar haren.

Toen was de rek eruit en werd Bianca snel uit haar lijden verlost.
Vrouw vingert zich klaar prive ontvangst lemmer

  • Slaaf sm opengesperde kut
  • 270
  • GEILE NON SEX AFSPRAAK GRATIS
  • Helemaal in de riemen vast.
  • Ook hij krijgt een plakker voor het geleiden van elektriciteit en nu zie ik het effect van het scherp gepunte wieltje aangesloten op een transformator.

Gangbang limburg sex massage enschede


Ziet ze de onvolkomenheden? Merkt ze mijn verregaande staat van opwinding? Ze blijft echter koel en afstandelijk, en zakelijk wordt mijn bloeddruk opgenomen, die hoger is dan tijdens mijn bevallingen, dus je hoeft je niet af te vragen of deze situatie invloed heeft, en wordt mijn hartslag gemeten, hetgeen wat voeten in de aarde heeft, omdat het om mijn borst gegespte apparaat, weigert. Maar ik kan ze uit eigen waarneming wel vertellen dat ook mijn hartslag verhoogd is.

Desondanks achten beiden me in staat om de behandeling te doorstaan. Ik voel de spieren in mijn dijen trillen, mijn handen zijn klam. Als ze zich maar niet verschrikt afwenden van mijn natte geslacht. Nu zien ze de echte onvolkomenheden, de enorm opgezwollen lippen, de naar buiten puilende kleine schaamlippen en het ergste van alles, de pukkeltjes van het fietszadel!

De Zuster trekt kalm een paar handschoenen aan en ik sluit mijn ogen. O alstublieft, waarom laat ik dit door een totale vreemde met me doen? Tengere vingers op mijn huid bewegen in de richting van mijn schede, glijden er vlinderlicht tussendoor, de lippen als bloemblaadjes openend en dan doopt ze hen recht in mijn vagina.

Ik mag weer van de tafel komen en na nog wat algemeen trek en druk werk, delen ze me mede dat ik klaar ben en lichamelijk fit om een behandeling te kunnen ondergaan. Ik had op niets anders gerekend, maar voel me toch enigszins opgelucht. Er wordt zachtjes overlegd en de Zuster vertrekt. Ik hoor praten in de slaapkamer ernaast, de stem van Meesteres C. Wat zouden ze toch van plan zijn? Hebben ze gemerkt dat ik mijn eerste orgasme al gehad heb?

Ik krijg in elk geval geen commentaar, maar de opdracht achter de gynaecologenstoel tussen de beensteunen te komen staan. Mijn handen moet ik op de rand zetten en mijn benen uit elkaar, een beetje schuin naar achteren, zodat mijn blanke billen uitnodigend naar achteren steken.

Ik krijg een paar zachte tikjes met een flapzweepje, net genoeg om een heel licht gloeien van mijn achterste te merken en me verlangend te maken naar meer. Maar daar deed de Dokter toch niet aan? Hij wil me heus wel pijn doen, als de behandeling dat tenminste noodzakelijk maakt, maar het slaan zou hij naar zijn zeggen aan anderen overlaten.

Kleine scherpe tikjes op mijn billen, als een mals meibuitje, doen me wiebelen en kleine zuchtjes ontsnappen uit mijn mond. Al snel kan ik me niet stil meer houden en klinken smekende kreunen, smekend naar wat?

Ze vindt het lekker. Ik geloof dat ze best wat meer kan hebben', klinkt het beschamende commentaar van haar en ik moet weer bijdehand doen. Het komt me op een regen van zweepslagen te staan, snel draait de zweep voor mijn billen en nu lijkt het meer op een herfststorm, waarbij de bliksemflitsen mijn billen klieven en het gloeien van mijn huid van zachtroze naar lichtrood overgaat.

Ik sta met gebogen hoofd, mijn haren belemmeren me het zicht op mijn omgeving en eigenlijk wil ik die niet eens meer zien, ik ga teveel op in het uiteenspatten van de zweep op mijn billen.

Dan komen er mensen binnen, de Zuster met de slaaf vermoed ik, maar ik kan ze slechts horen en niet zien. Ik ben bijna klaar hier' en ik hoor hoe een katrol rammelt en een zacht kreunend protest als armen naar boven worden getrokken. Ga maar op de stoel, dan kunnen we eens kijken hoe het er nu voor staat. Zou het al droog zijn? Droog zal ik niet zijn, daarvoor was het pak billenkoek veel te aangenaam. Ik klim tussen de beugels door de tafel op, wordt met mijn billen tot aan de rand gedirigeerd.

Je hebt de vorige keer al bewezen niet stil te kunnen liggen, dus die zetten we maar vast' en binnen de kortste keren lig ik uitgestrekt vast. Mijn benen gespreid in de beugels en dan zie ik hem pas, tussen mijn benen door, op enige afstand van de tafel, staat een naakte man, zijn armen boven zijn hoofd aan een spreidstok gebonden en maximaal opgetakeld, zodat zijn voeten nog net plat op de grond kunnen staan.

Zijn tepels zijn opmerkelijk groot, wat zou zijn Meesteres daarmee hebben uitgespookt om ze zo te krijgen? Of zouden ze van nature zo groot zijn? De mijne, hoewel door het zogen van mijn kinderen wel iets van grootte veranderd, steken er schriel bij af. Ziet hij mijn opwinding? Wat vindt hij daarvan? Stoot het hem af? Ik zie geen reactie van zijn geslacht. Zou hij getraind zijn op het niet tonen van opwinding? Mag hij eigenlijk wel genieten? Zou hij nog een rol krijgen in het geheel?

Zou ik nog een rol krijgen bij het behandelen van hem? Onzekerheid doet mijn maag samenkrimpen, maar verandert gelukkig niet mijn staat van opwinding, integendeel, doet die eerder nog toenemen. Wat zijn ze toch met me van plan? En hoe vernederend is dit voor mij en de slaaf, wij beiden naakt, terwijl de rest geheel gekleed is en wij zo overduidelijk in de onderdanige positie. Hij vast, uitgerekt onder de takel en ik gespreid op de tafel.

Hij kan recht in mijn openstaande scheur kijken. De Dokter vertelt me dat hij nu een wat grondiger onderzoek gaat uitvoeren en duwt en drukt in mijn buik, grijpt en knijpt, kneedt mijn ietwat overtollig vlees, drukt mijn adem uit mijn longen, draait een tepel tussen zijn vingers en direct schokt mijn bekken omhoog. Hij houdt zich stil, moet toch niet makkelijk zijn, te oordelen naar venijnig drukken van haar nagels in zijn kwetsbare huid, en ondertussen draait en drukt de Dokter mij naar een graadje hoger op de opwindingsschaal.

Dan plakt hij een elektrode vlak boven mijn spleet en sluit een radeerwieltje aan op het stroomleverende apparaat. Oei, gaat hij dat op me gebruiken? Ik herinner me het scherpe prikken van het wieltje, vorige keer waren wat fijne rode krassen op mijn borsten en billen achtergebleven en die kon ik dankzij het erin prikkende zweet nog een week naderhand voelen. Wat zal het effect zijn? Ik haal hijgend adem, de spieren in mijn onderlichaam spannen en ontspannen.

Het lijkt alsof mijn kut naar adem hapt als ik de eerste prikkende sporen over mijn lichaam voel trekken. Voorzover de bondage het toelaat, kronkel ik onder zijn trefzekere hand. Hij voert de stroom op en laat het wieltje zijn weg vinden over mijn hele voorkant, steeds dreigender in de richting van mijn kruis en dan vol over de grote schaamlippen.

Mijn bekken veert op, mijn benen trillen, maar de sappen schieten toe en vooral als hij een stand 5 op het elektriciteitsmetertje zet, hoor ik me zelf gillen terwijl een brandend spoor van kut naar borsten wordt getrokken, een streep van rode puntjes over de hele afstand achterlatend. Mijn kut trekt samen, ik huiver en beef, voel alweer dat een orgasme niet ver weg is, probeer te focussen op de gebonden slaaf, zie echter alleen zijn smekende tepels en sluit mijn ogen weer, geef me over aan het trekken van brandende sporen over mijn lichaam.

Haal hem maar uit de takels en dan op zijn knieën hier voor de tafel, dan zit hij precies op ooghoogte van de patiënte haar vrouwelijke deel. Heb je wel eens in een klaarkomende vagina gekeken? Dan ga je dat nu zien. Laat hem maar bijlichten' hoor ik de Dokter zeggen en ik zie dat de Zuster en Meesteres C. Als ze tevreden zijn met zijn positie richt de Dokter zich weer op mij.

Uit mijn ooghoeken zie ik hem een speculum insmeren met glijmiddel. Het ziet er uit als een grote. Niet dat dat een bezwaar is, mijn openingen zijn in verhouding met mijn uitstekende delen veel ruimer toebedeeld en mijn eigen vocht zou voor voldoende smering zorgen, maar ik stel het toch op prijs.

Ik voel het koude metaal tegen mijn vagina drukken, soepel naar binnen glijden en met het opendraaien van het mechanisme, gaat mijn mond mee open en klinkt een langgerekt klagend geluidje uit me. Hij draait verder en verder, alsof mijn geslacht wordt opengescheurd, de spieren knijpen om het harde metaal en de lantaarn schijnt recht in mijn binnenste. Wat hij vervolgens doet weet ik niet. Ik voel een dunne canule in me schuiven en mijn diep gelegen spieren van mijn vagina onwillekeurig samenknijpen, de spanning neemt toe en binnen een minuut,golft een orgasme door mijn lichaam.

Zonder dat ik mijn spieren aanspan, de normale aanloop voor een hoogtepunt, komen spasmen als van een orgasme aangerold. Een totaal omgekeerde extase maakt zich van me meester, wijder en wijder worden de cirkels van ontspanning die diep in me beginnen en concentrisch naar buiten spreiden. Ik drijf verder en verder weg uit de realiteit, gedragen door golven van genot en kom en kom!!!!!

Schaamte en lust strijden om voorrang, me al te bewust van de concentratie van de aanwezigen op mijn stuiptrekkende kut. De volgende controle op vochtigheidsgraad door de Zuster heeft een voorspelbare uitkomst; ik ben nog steeds nat, voel het afkoelende vocht zelfs onder me, tussen mijn billen en onder mijn rug. Het knisperen van verpakking maakt me weer wat bewuster van mijn omgeving. Mijn kut wordt opengelegd door twee schaarklemmen op mijn grote schaamlippen.

Een dot met in alcohol gedrenkte watten glijdt over mijn opengesperde poes, het brandt en steekt! Ik weet wat dit betekent, het desinfecteren van mijn schaamspleet, duidt op het inbrengen van een katheter voor een blaasspoeling, Hij gaat demonstreren dat ik niet voor publiek kan plassen!!

Ik voel paniek en opwinding in mijn kutje om voorrang strijden. Nee, nee niet doen, want ik heb het zo graag!! Laat hem stoppen met het demonstratief naast me desinfecteren van een metalen schaal. De Dokter praat rustig door tegen de overige aanwezigen. Hij vult een grote injectiespuit met het fysiologisch zoutoplossing en ik voel de ingesmeerde canule in me glijden. Binnen de kortste keren vloeit het vocht in mijn blaas, zonder enige hindering voel ik het in me lopen. Spuit na spuit verdwijnt in me en bij de achtste grijpt de Zuster in.

Ik voel de spanning, de wens om te wateren en de angst om dat te doen. Ik word op een steek gehesen en aangemoedigd om mijn gevulde blaas te ledigen. Maar hoe ik ook pers en wring, er komt geen druppel. Alle ml blijft in me. Ik doe echt mijn uiterste best, maar alle vocht blijft opgesloten in mijn blaas.

Zuster en Dokter houden mij overeind, helpen mij om te persen, maar ik blijf droog. Na enige tijd vruchteloos proberen mij te laten plassen, besluit de Dokter dat ik heb bewezen niet te kunnen plassen in het openbaar en word ik bevrijd van de bondage op de tafel en mag ik me beneden op de wc gaan ontlasten van de inmiddels dringende behoefte om te plassen.

Als de Dokter mij eindelijk alleen laat, golft het vocht uit me. Voor mijn gevoel verlaten liters vocht mijn gevulde blaas, hoewel ik gezien heb dat ik nog maar nauwelijks de helft van de fles in me heb gekregen.

Vlot staat hij weer bij me in de badkamer en word ik uitgenodigd om weer in de behandelkamer te komen.

Ik heb werkvolk genoeg, Jenar… Ik heb jou aangenomen om mij weer vrouw te voelen. Je bent mijn slaaf en moet me gehoorzamen, maar ik hoop dat je er ook plezier aan zult beleven? Jenar knikte en stamelde een bevestigend antwoord.

Hij voelde zijn hele lichaam tintelen onder de zachte, nieuwsgierige aanrakingen van zijn eigenares. Elk plekje van zijn mannelijkheid werd onderzoekend betast, bevoeld en gestreeld. En dan, zomaar ineens, hield Lucrea ermee op. Ze haalde diep adem, grijnsde breed en zei:. Uitgesteld plezier is dubbel plezier. Ik zal nu één van mijn dienaressen sturen met een mooie lendendoek en andere spullen die je nodig hebt.

Dit gezegd zijnde verliet ze het vertrek en liet de verbouwereerde jongeman alleen achter. Rond een uur of negen bracht een dienstmeisje Jenar naar de privé vertrekken van mevrouw Sulla.

Onderweg wierp ze nieuwsgierige blikken op de schaars geklede jongeman, maar ze sprak geen woord, want men had haar geleerd om zich nooit met de zaken van haar meesters te bemoeien. Lang moest Jenar niet wachten. Enkele tellen later kwam Lucrea Sulla het vertrek binnen. Haar lange haren waren nog nat en ze droeg geen tuniek, maar fijne linnen onderkleding.

Jenar kon het niet helpen dat hij staarde. Hij keek naar de plek waar haar borsten zich aftekenden onder het korte, dunne hemdje en ving een glimp op van haar blote buik.

Zijn blik bleef echter rusten op het weinig verhullende broekje dat Lucrea droeg, het spande erg nauw rond haar venusheuvel en liet weinig aan Jenars verbeelding over. Lucrea merkte hoe intens haar nieuwe slaaf haar aan het bekijken was en ze genoot van zijn gretige blikken. Ook hij droeg niet meer dan een hoog uitgesneden lendendoek die alleen zijn mannelijkheid verhulde, maar de heupen, dijen en billen bloot liet.

Het klinkt zo formeel en daarbij, ik ben maar een paar jaar ouder als jij. In het begin werden er afspraken gemaakt en Lucrea vertelde Jenar over dingen zie ze zoal van hem verwachtte en hoe hun onderlinge verhoudingen lagen. Hij mocht actief deelnemen aan het liefdesspel en zelf initiatieven nemen, maar nooit zonder er eerst toestemming voor te vragen. Terwijl ze hem op al die dingen wees, speelde ze plagerig met Jenars stijve penis.

Ze wreef er over en duwde het harde, omhoog wijzende ding van links naar rechts onder de lendendoek. Jenar gehoorzaamde meteen en huiverde toen zij haar koele vingers rond zijn penis krulde en hem voorzichtig naar zich toe trok.

Ze zag de aders op Jenars penis zwellen terwijl ze de harde schacht steviger beetgreep. Lucrea kon er zijn hartslag in voelen. Op dat ogenblik legde Jenar zijn handen op haar borsten. Ze reageerde op hem en het begon Jenar te dagen dat deze mooie Romeinse dame hem écht aantrekkelijk vond.

Eerst streelde Jenar haar blote buik. Hij hielp haar uit het dunne hemdje en liefkoosde haar tepels met zijn vingertoppen en handpalmen. Daar ging hij geduldig mee door tot de twee lila knopjes opzwollen tot ze hard en stijf naar voren prikten.

Jenar verlegde zijn strelingen naar het nat aanvoelende broekje van zijn eigenares. Met een hees, hijgerig stemmetje vroeg ze Jenar om haar broekje uit te trekken en om vooral niet op te houden waar hij mee bezig was. Lucrea voelde een orgasme opkomen en concentreerde zich. Ze spande haar spieren en wachtte op het moment van ontlading. Toen dat kwam, voelde ze zich vloeibaar worden.

Alles overweldigend overspoelde het orgasme haar hele wezen. Warm, glibberig vocht sijpelde uit haar schaamlippen en bij elke aanraking zond haar ongelooflijk gevoelige klitje schokgolven van genot naar haar hersenen. Zo had ze zich nooit gevoeld bij Scipio. Hij was een kille, ongevoelige minnaar geweest, bijna twintig jaar ouder dan zijzelf en verbitterd omdat hij niet in staat bleek om een kind te verwekken bij zijn zoveel jongere vrouw. Maar de jongeman die nu zijn glibberige vingers in haar kutje stak, was anders… Hij was zo fantastisch anders!

Niet langer in staat om na te denken, verloor Lucrea Sulla zich in een tweede orgasme terwijl ze van onder haar donkere wimpers naar de grote, heen en weer wiebelende penis van haar slaaf gluurde. Het bleef niet bij kijken alleen. Zittend van op haar bed tastte ze naar Jenars opgerichte mannelijkheid en aaide over het fluweelzachte topje van zijn penis. Ze glimlachte toen het strakke ding omhoog wipte. Ze voerde iets in haar schild, Jenar hoorde het aan de klank van haar stem, maar hij kwam toch braafjes bij haar liggen.

Lucrea veranderde van positie. Ze kwam in kleermakerszit naast Jenars heup zitten en begon zijn schuins omhoog wijzende penis zachtjes te strelen. Daar ging ze mee door tot zijn gespierde, licht behaarde buik van puur genot samentrok en ze de adem van de jongeman hoorde stokken. Die maakte kleine, schokkerige beweginkjes op het moment dat Jenar zijn zaad loosde.

Het witte, kleverige goedje belandde een eind verder op zijn buik, bijna tegen de navel aan. Maar na de eerste ontlading vloeide het zaad trager uit de eikel en bleef het in lange slierten aan zijn penis hangen. Zijn borst deinde op en neer van de inspanning.

Ze glimlachte bij het zien van de dankbare uitdrukking op het gezicht van haar slaaf. Het was haar niet ontgaan dat Jenar haar voor het eerst bij haar voornaam had aangesproken. Lucrea had zich niet aangekleed en zat wijdbeens op de rand van haar bed toen hij uit de wasruimte teruggekeerd was. Jenar was een jonge kerel in de kracht van zijn leven.

Het verbaasde de mooie weduwe dan ook niet dat de mannelijkheid van haar knappe Griek binnen de kortste keren opnieuw hard en groot omhoog paalde. Zwijgend richtte Lucrea zich op. Ze nam een kruikje uit keramiek van een rek, verwijderde de stop van het ding en gaf het aan Jenar. Hij knikte en goot wat van de inhoud van het kruikje over zijn handen. De olie rook erg lekker, naar kamfer en wilde bloesems. Hij zag Lucrea liggen, op haar rug.

Ze had haar ogen gesloten en wachtte op zijn handen. Jenars warme, wonderzachte handen sloten zich om haar borsten.

Zijn handpalmen beschreven kleine kringetjes en haar tepels verstijfden opnieuw tot dikke, harde knopjes. Ah, mmmh, wat was dat lekker! Lucrea glimlachte, want Jenar masseerde haar borsten en ging daarbij heel grondig te werk.

Uiterst grondig… Hij vergat niets — geen centimeter vergat hij — en de minuten gleden voorbij, samen met zijn handen en vingers gleden ze van haar boezem langs haar middenrif naar haar buikje.

O, dat was zalig! Ze had er eigenlijk nooit bij stilgestaan wat voor een erogene zone haar buik wel was… Zoals hij plagerig rond haar navel heen werkte, verrukkelijk gewoon.

Nu en dan verdween er een verdwaalde vinger in dat kleine, gevoelig kuiltje. Lucrea zoog haar longen vol, haalde diep adem en liet die dan met een luide zucht weer ontsnappen.

Haar borsten trilden lichtjes mee met elke beweging van Jenars soepele handen. Ze gloeiden nog na van zijn massage, de tepels wat kouder nu, maar nog steeds stijf en naar voren priemend. Hij legde zijn vlakke hand op haar kutje en ze voelde de muis van zijn hand tegen haar clitoris drukken terwijl zijn glibberige vingers zich tussen het donkere vachtje op haar venusheuvel bevonden.

Ze hoorde zijn ademhaling versnellen. Hij nam het kruikje, wreef in zijn handen. Plots, zonder enige aankondiging, voelde ze zijn handen opnieuw tussen haar benen. Hij duwde haar dijen nog iets verder uit elkaar en fluisterde:. Ze zuchtte alleen maar. Smachtend naar de aanrakingen van haar slaaf. Haar hoofd gloeide van opwinding en haar vingers kromden zich samen met haar rug. Jenar wreef de olie door haar schaamhaar en daarna over haar hele kutje uit.

De heerlijke bloemengeur van de olie mengde zich met die van Lucrea zelf en bedwelmde zowel haar als Jenar. Ze slaakte korte kreetjes van genot terwijl ze koortsig op haar onderlip beet en hoorde zichzelf dingen zeggen die ze nog nooit gezegd had.

Eén van Jenars vingers bewoog in haar terwijl hij met zijn duim haar clitoris beroerde. Hij verkende en betastte elk randje, elke curve…elk delicaat kuiltje van haar glanzende opengesperde kutje. Ze wilde zijn lange donkere penis in haar natte opening. Nú wilde ze dat stijve ding voelen, het heerlijk diep in haar voelen bewegen. Ze richtte zich op en keek hem aan.

Haar ogen glansden toen ze fluisterde:. Er verscheen een twijfelachtige uitdrukking op Jenars gezicht. Is er geen wet die luidt dat een vrije vrouw zelf tot slavin kan gemaakt worden wanneer ze seksuele betrekkingen heeft met een mannelijke slaaf?

Lucrea schudde haar hoofd en lachte hem uit. Dus vergeet die nonsens en kom hier met die grote paal van je! Mmmh… Ik weet gewoon dat hij me helemaal zal vullen.

Jenar staarde hunkerend naar de vrouw die voor hem lag uitgestrekt, met haar bruine dijen gespreid, naakt en rillend van opwinding. Hij drukte tegen de binnenkanten van haar knieën, zodat ze zich helemaal voor hem opende en hij strekte zich over haar heen uit.

Hij begon dieper in haar te stoten, vulde haar zoals ze dat voorspeld had en haar lichaam kwam omhoog. Heup tegen heup, geslacht tegen geslacht, stotend naar voren.