sex met wortel kutje rammen

.

Man zoekt stel voor sex prive afspraakjes limburg


sex met wortel kutje rammen

.
Dikketeten man zoekt man massage


Haar benen waren bloot en haar voeten staken in high heels van minimaal 8 cm. Een strak kort truitje maakte het geheel compleet en uitermate aantrekkelijk om naar te kijken!! Ik gaf haar de koffie en vroeg wat ze wilde. Tot mijn teleurstelling zei ze dat ze ging verhuizen en of ik de spullen kon vervoeren.

Uiteraard kan ik dat, maar gelukkig antwoordde ze op mijn vraag waar ze heen ging met de geruststellende opmerking dat ze in de aan de rand van de stad liggende nieuwe wijk ging wonen.

We spraken de verhuizing door en ik noteerde de datum. Ze vroeg mij om bij haar thuis even te kijken hoeveel het was, zodat ik de juiste auto kon regelen. Uiteraard zou ik dat doen en wel de volgende ochtend.

Dan was ze thuis en kon ik fatsoenlijk alles calculeren. De deur ging open en Ilona opende de deur. In een joggingbroek en een strak T shirt liet ze mij binnen. Haar prachtige tieten staken recht vooruit en dat zonder BH!! Ze liep met mij mee en antwoordde op vragen die ik stelde over het bed en andere meubels. Toen ik na een half uurtje klaar was zei ik: Na 10 minuten hoorde ik haar de trap af komen. De haren in een staart, de benen in zwarte laarzen van latex en wel tot vlak onder haar kruis en een mini slip van zwart latex, die haar kruis maar amper bedekte…… voor de rest was ze naakt!

Ik was even verbaasd, maar had mezelf direct weer onder controle. Ik zei zo neutraal mogelijk: Ik zal straks even een mooi prijsje voor je maken. Vind je me geil om te zien? Wil je mij voor een vluggertje of wil je me zo lang neuken als we kunnen? Wil je me als een verliefd meisje of wil je mij als een hoerige teef? Ik duwde zonder omwegen mijn tong in haar mond. Haar lippen gingen wijd open en ik liet mijn tong door haar mondholte gaan. Ik ontmoette haar tong die gelijk als een wilde met die van mij het gevecht aanging.

Ik liet mijn beide handen afzakken en kwam bij haar billen uit. Ik pakte ze stevig vast en trok ze regelmatig uit elkaar…. Ze trok haar hoofd terug en keek mij met wijd open geile ogen even aan. Ik wil keihard neuken met jou!!! Wil je mij naaien tot ik niet meer kan staan? Wil je mij hard naaien? Ik antwoordde niet eens, maar draaide haar om.

Greep met 1 hand 1 van die 2 prachtige tieten beet en met de andere ging ik zonder te aarzelen naar haar kut. Ik wreef over de ministring en duwde daarna mijn vingers onder haar slip. Ik voelde gelijk een bloedhete en zeiknatte kut. Ik drukte gelijk 2 vingers in dat geile gat en begon haar te vingeren. Ze begon te kreunen en te steunen. Diep uit haar kwamen geile geluiden en ze begon met haar onderlichaam te draaien en te stoten tegen mijn vingers in. Ik draaide mijn mond vlak bij haar oor en zei haar: Je hebt nog niet door wat dat nu voor je betekent, maar ik zal je laten voelen wat het is om eens echt goed geneukt te worden!!!

Ik draaide haar weer om en drukte haar op de schouders naar benden. Ze deed direct wat ik zei. Ik maakte mijn broek los en mijn inmiddels keiharde paal sprong tevoorschijn. Ik zag haar ogen groter worden, maar voordat ze wat kon zeggen, duwde ik mijn paal in haar mond.

Ik pakte haar hoofd met 2 handen beet en drukte mijn lul verder naar binnen. Ik voelde haar kauwen om hem binnen te krijgen. Ik drukte verder en voelde mijn paal in haar keel glijden!!!!

Tot aan de wortel verdween mijn keiharde lul in haar strot!! Ik begon haar ritmisch in haar keel te neuken en dat leverde kokhalsgeluiden bij Ilona op. Ik pakte haar paardenstaart stevig vast en neukte mijn lul nu door haar hoofd heen en weer op mijn lul te stoten. Ik versnelde het tempo en keihard ramde ik nu haar keel telkens over mijn lul. Het gevoel was geweldig, maar wel zo dat ik even later plotseling terugtrok en mij voorover boog. Ik keek haar diep in de ogen en vroeg: Ik commandeerde haar voorover.

Je reet hoog in de lucht. Ik kleedde me uit en terwijl ik dat deed lag Ilona op de grond en keek mij aan. Toen ik uitgekleed was, liep ik weer naar haar toe en ging op mijn knieën met mijn benen gespreid voor haar zitten.

Ik pakte haar paardenstaart weer vast en trok haar ruw naar mijn paal. Ik drukte hem weer diep in haar keel en boog mij voorover. Ik pakte haar billen stevig vast en drukte haar hard tegen mij aan zodat mijn paal tot aan de wortel in haar keel zat!!! Ik neukte haar nu hard in haar keel en Ilona maakte harde kokhalsgeluiden die mij geweldig opwonden. Na een tijdje trok ik mij terug en ging achter haar staan.

Ik trok haar slip aan de kant en keek tegen haar aars aan. Ik spuugde haar reet nat en ging met mijn vinger over dat geile sterretje. Direct begon Ilona hard te hijgen. Ik drukte eerst 1 vinger in haar kontgaatje waarop ze direct reageerde door heftig terug te stoten. Haar gesteun werd harder en terwijl ik haar reet vingerde begon ze de meest gore taal uit te slaan die ik ooit van een vrouw had gehoord.

Met overslaande stem schreeuwde ze: Ik zette mijn eikel tegen haar ster en begon te drukken. Steeds harder drukte ik mijn lul tegen haar kontgat en opeens ging haar reet open en gleed mijn paal naar binnen. Ik wilde het niet te wild doen om haar aan mijn niet al te kleine lul te laten wennen, maar daar kreeg ik van Ilona de kans niet voor. Ik boog mij voorover en drukte haar hoofd hard tegen het laminaat.

Ik stootte hard mijn paal in haar reet en begon haar in een hoog tempo te neuken. Met klappen als zweepslagen raakte mijn onderbuik haar billen. Ik draaide haar hoofd opzij en riep: Ik wil zien dat je pijn hebt!! Ik wil die geile kop van je zien terwijl ik je darmen gebruik!!!

Krijsend en vloekend onderging ze mijn harde naaibeurt. Het kwijl kwam uit haar mond terwijl ze me smekend aankeek en brullend haar genot onderging. Plotseling trok ik mijn paal uit haar reet en zette hem tegen haar kut. Zonder aarzelen ramde ik hem in haar kut. Hard naaide ik haar zeiknatte gleuf. Ik drukte haar bovenlijf hard tegen de grond en ik riep tegen haar: In een hoog tempo ramde ik haar kut en ze reageerde door keihard te gillen. Ik bleef door rammen in haar en voelde haar kut samentrekken.

Spastische bewegingen maakte ze onder me, maar ik hield haar stevig vast door met 2 handen op haar schouders te drukken. Krijsend onderging ze de hardste neukbeurt die ik ooit een vrouw gegeven had!!!

Ze liep rood aan en begon te schokken terwijl ze hard gillend klaarkwam. Ik trok spontaan mijn lul uit haar kut omdat ik mijn zaad op voelde komen en ik dit in haar mond wilde spuiten. Direct voelde ik een hete straal vocht uit haar kut spuiten!!! De geile teef kwam spuitend klaar en zakte door de knieën terwijl ze spastisch lagen te schokken en haar orgasme door haar lijf joeg.

Ik liet haar even begaan en trok haar nadat ze enigszins weer bij zinnen was, omhoog zodat ze op haar knieën zat. Ik ging voor haar staan met mijn nog staalharde paal voor haar gezicht. Ik ga je bek en smoel vol spuiten!!!!

Direct greep ze mijn paal en drukte haar mond over mijn lul. Ik pakte haar paardenstaart weer vast en begon haar weer in haar mond te neuken. Ze trok zich terug en begon aan mijn ballen te likken. Steeds verder naar onderen ging ze totdat haar tong bij mijn aars kwam. Wild begon ze haar tong tegen mijn ster aan te persen en terwijl ze mijn lul aftrok, drong haar tong voelbaar mijn reet binnen en maakte ze flitsend snelle tongbewegingen…… super geil!!!

Ik voelde het geil opkomen en dus trok ik haar aan haar staart van mij af. Ik perste mijn paal in haar mond en begon haar ruw in haar mond te naaien. Blonde vrouw stopt dildo in haar kut. Grote kut vol zeiken. Heerlijk in haar kut. Vrouw pelt banaan met haar kut. Viool spelen met je kut. Banaan in kut en kont. Wat stopt deze dame in haar grote kut. Een slipje in haar kut stoppen. Afwisselend in kut en kont. Pepsi blikje in haar kut. Wat een kut harmonica!

Gewoon in haar kut pissen. Komkommer doet dienst als dildo. Sinaasappel in de kut.

sex met wortel kutje rammen