Doordat de bloedvaten afgekneld worden kunnen deze beschadigd raken. Daarnaast kan het langdurig hinderen van de bloedsomloop schadelijk zijn voor de penis. Laat een strakke penisring niet langer dan 20 à 30 minuten om de penis zitten.

Als u voor het eerst een ring gebruikt kunt u beter aan de veilige kant gaan zitten en de ring niet langer dan een minuut of 10 omdoen. Draag bijvoorbeeld eerst de ring een minuut of vijf a tien tijdens het voorspel, doe hem vervolgens een minuut of 5 af, en draag hem daarna nog vijf tot tien minuten tijdens penetratie. U raakt zo vertrouwd aan het gebruik van de ring en kunt zo merken wat het beste aanvoelt. Als de penisring onaangenaam aanvoelt, doe de ring dan af.

Er zijn mannen die het fijn vinden om een cockring een hele dag te gedragen. Het geeft een "top-op-the-world" gevoel, zo geven deze mannen aan. Hiervoor moet de penisring achter de balzak worden geplaatst.

De penis is dan gewoon in ruststand en de balzak voorkomt afglijden. De ring mag absoluut niet klemmen en er moet nog wat ruimte over zijn, groot genoeg om de penis tot erectie te kunnen laten komen maar klein genoeg zodat de ballen er niet doorheen kunnen 'floepen'.

Op deze manier ondervindt de bloedcirculatie geen hinder. Het beste werkt een rubberen of siliconen ring omdat deze comfortabel aanvoelen. Liever een metalen ring? Neem dan een maatje groter dan u normaal gesproken zou nemen. Wij krijgen nog wel eens telefoontjes of mailtjes van mannen die vertellen dat hun cockring heel snel kapot is gegaan. In het gesprek blijkt bijna altijd dat de ring dan is gebruikt in combinatie met olie.

Het heeft een verwoestend effect op het materiaal. Wilt u lang plezier hebben van uw aankoop, gebruik dan GEEN olie maar een goed glijmiddel. Dat kan een glijmiddel op waterbasis zijn, maar ook op basis van siliconen. Een glijmiddel op waterbasis kunt u na gebruik gemakkelijk met water schoonmaken, voor een glijmiddel op siliconenbasis heeft u een toy-reiniger nodig.

Na het schoonmaken aan de lucht drogen en u heeft jarenlang plezier van uw cockring. Natuurlijk kunnen er wat onhandige momenten optreden bij het omdoen en het gebruik van een cockring. Zeker de eerste keer. Maar laat u niet direct ontmoedigen. Dat zou zonde zijn, want een  goede penisring zorgt uiteindelijk voor veel seksueel plezier en samen genieten. En vergeet er dus niet een goed glijmiddel bij te gebruiken. Geniet van het leven, geniet van het beminnen.

Overslaan en naar de inhoud gaan. En wat is de juiste keuze? Schuif vervolgens de cockring om de slappe, of niet helemaal stijve penis heen. Bij een verstelbare en rekbare ring kan deze ook om een harde, erecte penis worden gedaan. Schuif hem tot ongeveer de basis van de penis, tegen het schaamhaar. De ring trekt zichzelf strak als de zwellichamen opzetten bij een erectie. Dan moet de ring strak zitten maar niet zo strak dat het onprettig voelt.

Als de penis na het klaarkomen weer slapper wordt, kunt u de ring er weer afschuiven. Een zogenaamde 'vibrerende ring' plaatst u ook op deze manier.

Zorg ervoor dat het vibrerende gedeelte naar boven wordt geplaatst. Het vibrerende deel stimuleert zo de  clitoris van de dame. De ring op deze wijze plaatsen is heel eenvoudig.

Een nadeel van deze plek  is dat de penisring niet altijd goed blijft zitten en kan afglijden. U kunt de cockring ook achter de balzak plaatsen, tegen het lichaam aan. De penisring kan zo niet afglijden en blijft beter op zijn plek zitten tijdens het vrijen. Maar het blijft uiteindelijk een kwestie van uitproberen en kijken naar welke plek uw voorkeur uit gaat. Haal daarna de ballen, bal voor bal, door de ring, vervolgens doet u hetzelfde met de penis.

Bij het afdoen van de ring moet u dit in omgekeerde volgorde doen. De penisring kan ook direct achter de eikel worden aangebracht, hierdoor blijft vooral de eikel hard en voelt de dame de penis beter.

Dit schijnt voor de heer ook te resulteren in krachtiger orgasmen. U kunt ook verschillende ringen tegelijkertijd gebruiken. Ook kunt u meerdere ringen om de penis plaatsen. Experimenteer ermee en ervaar wat u het plezierigst vindt. Een goede, uitzonderlijk rekbare ring van siliconen is onder andere  de Super Soft Ring   eenvoud en comfort. Een goede ring van TPR is de Ribbed cockring geschikt voor echt alle mannen en onze aanrader.

Ook kunt u starten met een setje cockringen. Leuk om mee te experimenteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een setje  basisringen  of een mooie set met wat  dikkere siliconen cockringen. Dunne cockringen zijn meestal goedkoper, maar wat bredere en duurdere cockringen zijn vaak comfortabeler in gebruik en dragen prettiger. Penisringen voor gevorderen   De eerste cockring is naar onze mening altijd een verstelbare lasso ring of een rekbare cockring.

Penisring voor gebruik met erectiepomp  Als u de cockring samen met een vaccuüm-, of erectiepomp wilt gebruiken moet de ring heel flexibel zijn.

Reacties ik heb alles gelezen,zeer Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Ik wil ook een siliconen ring Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Ik wil ook een siliconen ring.

Heb een metalen gehad ook voor onder mijn balzak maar vond hem te zwaar. Ook draag ik hem het liefst de hele dag. Geil gevoel en 'hij' is heus niet de hele dag stijf hier van.

Een metalen ring lijkt mij Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Een metalen ring lijkt mij geen echt probleem denk ik. Ik zal het moeten ervaren. Heb een metalen ring en draag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Heb een metalen ring en draag hem de hele dag. Heerlijk geil gevoel en erectie blijft langer.

Draag hem ook hele dag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Draag hem ook hele dag heerlijk.

Het is verslavend draag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Het is verslavend draag overdag 4 cm en in bed 1. Ja ik draag meestal heel de Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Ja ik draag meestal heel de dag een cockring , dit geeft een voller gevoel in de ballen en penis, ook uiterlijk gezen, ter hoogte van je kruis , geeft een voller gezicht Lekker hoor.

Zelf ben ik benieuwd, hoe de Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Zelf ben ik benieuwd, hoe de lassoring werkt. Een lassoring werkt heel Permalink Geschreven door admin op ma, Een lassoring werkt heel eenvoudig.

Je stelt de ring op de maat die je denkt dat goed is. Vervolgens rek je de ring met twee vingers uit de lassoringen zijn altijd rekbaar en breng je de ring aan op de plek waar je hem wilt hebben.

Aan de schacht van de penis of achter de balzak tegen het lichaam aan. Zit de ring te strak? Dan kan hem stellen door het schuifje losser of vaster te zetten. Dat kan je doen terwijl je de ring draagt, maar je kunt de ring ook afdoen, opnieuw instellen en weer omdoen.

We zullen binnenkort een video hiervan op de website plaatsen. Hebben jullie tips om een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Hebben jullie tips om een metalen ring af te doen.

Heb er gisteren voor het eerst één gebruikt, erg geil, maar afdoen duurde vrij lang. Mijn ballen kreeg ik er bijna niet door. De cock ring, 55mm, had ik geleend van iemand om te proberen. Belangrijk is dat een metalen ring de juiste maat heeft. Een te strak exemplaar is moeilijk af te krijgen helaas. Een metalen ring gebruik je als gevorderde. Als je weet wat de exacte maat is die bij je werkt.

De ring afdoen die erg strak zit vraagt geduld. Eerst volledige slap worden, dan bal voor bal. Met een hoop glijmiddel. Bij het dragen van metalen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Bij het dragen van metalen ring in de voorhuid , krijg ik na een aantal uren één naar gevoel in de onderbuik toch weet ik dat de ring niet kneld. Zelf begonnen met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Zelf begonnen met silicone maten.

Goedkoop en dan weet je de maat. Soms draag ik de hele dag een van RVS. Model Teardrop is helemaal lekker. Kras met je nagels lichtjes over de balzak. Klop er zachtjes met de vingertoppen op. Of knijp in de losse huid van de balzak. De balzak vlak boven de ballen afbinden met een veter van touw vergroot het effect van de aanrakingen.

Een schop geven tegen de ballen wordt ballbusting genoemd. Schoppen tegen de penis is cockbusting. Klemmen Wasknijpers of tepelklemmen op de huid van de balzak zetten maakt de huid strak.

De klemmen eraf halen is pijnlijker dan ze erop zetten. Dat komt omdat de bloedcirculatie wordt hersteld. Was tepelklemmen voor het gebruik altijd in warm water met zeep en steriliseer ze met alcohol. Maak ze na het spel goed schoon. Door reiniging dood je ziektekiemen en vermijd je ontstekingen.

Bonderen De vast- of afbinding van penis of balzak vergroot het effect van CBT. Er zijn ook penisharnassen van leer. Ze worden op de slappe penis gezet. Hierdoor worden ze gevoeliger voor aanrakingen.

Mummificeren Penis of teelballen omwikkelen met touw, folie, gaas of tape wordt mummificeren genoemd. Kaarsvet Sommigen druppelen kaarsvet over penis of balzak. Bouw heel langzaam op. Zeker met een partner die niet ervaren is met CBT.

Spreek een stopsignaal af. Zo kan het spel gestaakt worden. Check regelmatig of de geslachtsdelen niet te hard vastgebonden zijn. De afbinding verstoort de bloedtoevoer. Maak ze los als de geslachtsdelen verdoofd of koud aanvoelen. Heb steeds een schaar bij de hand om touwen, veters… los te knippen in geval van nood. Combineer CBT niet met alcohol- of druggebruik. Zo houd je je hoofd erbij. Wees extra voorzichtig met het slagen op de balzak of op een penis in erectie: De penis kan breken en de schade kan blijvend zijn.

Neukende homos groningen sexDoordat de bloedvaten afgekneld worden kunnen deze beschadigd raken. Daarnaast kan het langdurig hinderen van de bloedsomloop schadelijk zijn voor de penis. Laat een strakke penisring niet langer dan 20 à 30 minuten om de penis zitten. Als u voor het eerst een ring gebruikt kunt u beter aan de veilige kant gaan zitten en de ring niet langer dan een minuut of 10 omdoen. Draag bijvoorbeeld eerst de ring een minuut of vijf a tien tijdens het voorspel, doe hem vervolgens een minuut of 5 af, en draag hem daarna nog vijf tot tien minuten tijdens penetratie.

U raakt zo vertrouwd aan het gebruik van de ring en kunt zo merken wat het beste aanvoelt. Als de penisring onaangenaam aanvoelt, doe de ring dan af. Er zijn mannen die het fijn vinden om een cockring een hele dag te gedragen. Het geeft een "top-op-the-world" gevoel, zo geven deze mannen aan. Hiervoor moet de penisring achter de balzak worden geplaatst. De penis is dan gewoon in ruststand en de balzak voorkomt afglijden.

De ring mag absoluut niet klemmen en er moet nog wat ruimte over zijn, groot genoeg om de penis tot erectie te kunnen laten komen maar klein genoeg zodat de ballen er niet doorheen kunnen 'floepen'. Op deze manier ondervindt de bloedcirculatie geen hinder. Het beste werkt een rubberen of siliconen ring omdat deze comfortabel aanvoelen. Liever een metalen ring?

Neem dan een maatje groter dan u normaal gesproken zou nemen. Wij krijgen nog wel eens telefoontjes of mailtjes van mannen die vertellen dat hun cockring heel snel kapot is gegaan. In het gesprek blijkt bijna altijd dat de ring dan is gebruikt in combinatie met olie.

Het heeft een verwoestend effect op het materiaal. Wilt u lang plezier hebben van uw aankoop, gebruik dan GEEN olie maar een goed glijmiddel. Dat kan een glijmiddel op waterbasis zijn, maar ook op basis van siliconen. Een glijmiddel op waterbasis kunt u na gebruik gemakkelijk met water schoonmaken, voor een glijmiddel op siliconenbasis heeft u een toy-reiniger nodig.

Na het schoonmaken aan de lucht drogen en u heeft jarenlang plezier van uw cockring. Natuurlijk kunnen er wat onhandige momenten optreden bij het omdoen en het gebruik van een cockring. Zeker de eerste keer. Maar laat u niet direct ontmoedigen. Dat zou zonde zijn, want een  goede penisring zorgt uiteindelijk voor veel seksueel plezier en samen genieten.

En vergeet er dus niet een goed glijmiddel bij te gebruiken. Geniet van het leven, geniet van het beminnen. Overslaan en naar de inhoud gaan. En wat is de juiste keuze? Schuif vervolgens de cockring om de slappe, of niet helemaal stijve penis heen. Bij een verstelbare en rekbare ring kan deze ook om een harde, erecte penis worden gedaan.

Schuif hem tot ongeveer de basis van de penis, tegen het schaamhaar. De ring trekt zichzelf strak als de zwellichamen opzetten bij een erectie. Dan moet de ring strak zitten maar niet zo strak dat het onprettig voelt. Als de penis na het klaarkomen weer slapper wordt, kunt u de ring er weer afschuiven. Een zogenaamde 'vibrerende ring' plaatst u ook op deze manier.

Zorg ervoor dat het vibrerende gedeelte naar boven wordt geplaatst. Het vibrerende deel stimuleert zo de  clitoris van de dame. De ring op deze wijze plaatsen is heel eenvoudig. Een nadeel van deze plek  is dat de penisring niet altijd goed blijft zitten en kan afglijden. U kunt de cockring ook achter de balzak plaatsen, tegen het lichaam aan. De penisring kan zo niet afglijden en blijft beter op zijn plek zitten tijdens het vrijen.

Maar het blijft uiteindelijk een kwestie van uitproberen en kijken naar welke plek uw voorkeur uit gaat. Haal daarna de ballen, bal voor bal, door de ring, vervolgens doet u hetzelfde met de penis.

Bij het afdoen van de ring moet u dit in omgekeerde volgorde doen. De penisring kan ook direct achter de eikel worden aangebracht, hierdoor blijft vooral de eikel hard en voelt de dame de penis beter. Dit schijnt voor de heer ook te resulteren in krachtiger orgasmen. U kunt ook verschillende ringen tegelijkertijd gebruiken. Ook kunt u meerdere ringen om de penis plaatsen. Experimenteer ermee en ervaar wat u het plezierigst vindt. Een goede, uitzonderlijk rekbare ring van siliconen is onder andere  de Super Soft Ring   eenvoud en comfort.

Een goede ring van TPR is de Ribbed cockring geschikt voor echt alle mannen en onze aanrader. Ook kunt u starten met een setje cockringen. Leuk om mee te experimenteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een setje  basisringen  of een mooie set met wat  dikkere siliconen cockringen. Dunne cockringen zijn meestal goedkoper, maar wat bredere en duurdere cockringen zijn vaak comfortabeler in gebruik en dragen prettiger. Penisringen voor gevorderen   De eerste cockring is naar onze mening altijd een verstelbare lasso ring of een rekbare cockring.

Penisring voor gebruik met erectiepomp  Als u de cockring samen met een vaccuüm-, of erectiepomp wilt gebruiken moet de ring heel flexibel zijn. Reacties ik heb alles gelezen,zeer Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Ik wil ook een siliconen ring Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Ik wil ook een siliconen ring. Heb een metalen gehad ook voor onder mijn balzak maar vond hem te zwaar. Ook draag ik hem het liefst de hele dag. Geil gevoel en 'hij' is heus niet de hele dag stijf hier van.

Een metalen ring lijkt mij Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Een metalen ring lijkt mij geen echt probleem denk ik. Ik zal het moeten ervaren. Heb een metalen ring en draag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Heb een metalen ring en draag hem de hele dag.

Heerlijk geil gevoel en erectie blijft langer. Draag hem ook hele dag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Draag hem ook hele dag heerlijk. Het is verslavend draag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Het is verslavend draag overdag 4 cm en in bed 1.

Ja ik draag meestal heel de Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Ja ik draag meestal heel de dag een cockring , dit geeft een voller gevoel in de ballen en penis, ook uiterlijk gezen, ter hoogte van je kruis , geeft een voller gezicht Lekker hoor.

Zelf ben ik benieuwd, hoe de Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Zelf ben ik benieuwd, hoe de lassoring werkt. Een lassoring werkt heel Permalink Geschreven door admin op ma, Een lassoring werkt heel eenvoudig. Je stelt de ring op de maat die je denkt dat goed is. Vervolgens rek je de ring met twee vingers uit de lassoringen zijn altijd rekbaar en breng je de ring aan op de plek waar je hem wilt hebben. Aan de schacht van de penis of achter de balzak tegen het lichaam aan.

Zit de ring te strak? Dan kan hem stellen door het schuifje losser of vaster te zetten. Dat kan je doen terwijl je de ring draagt, maar je kunt de ring ook afdoen, opnieuw instellen en weer omdoen. We zullen binnenkort een video hiervan op de website plaatsen.

Hebben jullie tips om een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Hebben jullie tips om een metalen ring af te doen. Heb er gisteren voor het eerst één gebruikt, erg geil, maar afdoen duurde vrij lang.

Mijn ballen kreeg ik er bijna niet door. De cock ring, 55mm, had ik geleend van iemand om te proberen. Belangrijk is dat een metalen ring de juiste maat heeft.

Een te strak exemplaar is moeilijk af te krijgen helaas. Een metalen ring gebruik je als gevorderde. Als je weet wat de exacte maat is die bij je werkt.

De ring afdoen die erg strak zit vraagt geduld. Eerst volledige slap worden, dan bal voor bal. Met een hoop glijmiddel. Bij het dragen van metalen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Bij het dragen van metalen ring in de voorhuid , krijg ik na een aantal uren één naar gevoel in de onderbuik toch weet ik dat de ring niet kneld.

Zelf begonnen met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Zelf begonnen met silicone maten. Goedkoop en dan weet je de maat.

Soms draag ik de hele dag een van RVS. Model Teardrop is helemaal lekker. Kras met je nagels lichtjes over de balzak. Klop er zachtjes met de vingertoppen op. Of knijp in de losse huid van de balzak. De balzak vlak boven de ballen afbinden met een veter van touw vergroot het effect van de aanrakingen.

Een schop geven tegen de ballen wordt ballbusting genoemd. Schoppen tegen de penis is cockbusting. Klemmen Wasknijpers of tepelklemmen op de huid van de balzak zetten maakt de huid strak. De klemmen eraf halen is pijnlijker dan ze erop zetten. Dat komt omdat de bloedcirculatie wordt hersteld.

Was tepelklemmen voor het gebruik altijd in warm water met zeep en steriliseer ze met alcohol. Maak ze na het spel goed schoon. Door reiniging dood je ziektekiemen en vermijd je ontstekingen.

Bonderen De vast- of afbinding van penis of balzak vergroot het effect van CBT. Er zijn ook penisharnassen van leer. Ze worden op de slappe penis gezet. Hierdoor worden ze gevoeliger voor aanrakingen. Mummificeren Penis of teelballen omwikkelen met touw, folie, gaas of tape wordt mummificeren genoemd. Kaarsvet Sommigen druppelen kaarsvet over penis of balzak.

Bouw heel langzaam op. Zeker met een partner die niet ervaren is met CBT. Spreek een stopsignaal af.

Zo kan het spel gestaakt worden. Check regelmatig of de geslachtsdelen niet te hard vastgebonden zijn. De afbinding verstoort de bloedtoevoer.

Maak ze los als de geslachtsdelen verdoofd of koud aanvoelen. Heb steeds een schaar bij de hand om touwen, veters… los te knippen in geval van nood. Combineer CBT niet met alcohol- of druggebruik. Zo houd je je hoofd erbij. Wees extra voorzichtig met het slagen op de balzak of op een penis in erectie: De penis kan breken en de schade kan blijvend zijn.