neuken in mond sex in de biesbosch

Ze dacht aan zijn begerig dwingende handen en voelde de behoefte om met zichzelf te spelen, ze was zo geil en haar kutje nat. Het was lang geleden dat ze zo de tijd had om haar gedachtes de vrije loop te laten. De afgelopen weken, maanden liepen als een film aan haar voorbij. Werken, het gezinsleven maar vooral hun afnemende seksleven bleef terug keren in haar gedachtes. Missy besefte dat zij tegenwoordig de initiatief neemster was geworden.

Dat was vroeger wel anders geweest, toch vreemd? Nu ze hier zo lag wilde ze zich ontspannen en nu nam deze vervelende gedachte de rust weg en vergrote haar verlangen. Het plekje dat ze had uitgezocht helde iets en door die lichte helling schoof Missy langzaam maar zeker iets omlaag.

Haar zachte en gladde huid werkte moeiteloos mee met de zwaartekracht, haar bikini broekje was echter niet zo soepel en bleef waar het was. De dunne stof nam eerst perfect de contouren aan van haar venusheuvel maar werd langzaam maar zeker strak in alle plooien van haar huid getrokken. De naad van het toch ook wat kleine broekje zat ingeklemd tussen haar glad geschoren schaamlippen die er op deze manier gepresenteerd meer dan uitnodigend uitzagen. De voyeur keek dan ook ademloos naar deze bijzonder aantrekkelijke rijpe vrouw.

Een tikje gestrest trok Missy een been omhoog en zette het ietwat opzij al snel gevolgd door haar andere been, ze schoof wat heen en weer met haar heerlijke billen op de handdoek en gaf zo haar ingesnoerde kutje wat lucht. Missy had nog steeds niet door dat ze werd bewonderd en gaf de gluurder ongewild een diepere kijk in haar privé.

Hoe langer Missy er over nadacht hoe minder blij ze was met haar seksleven, of beter gezegd met de seksuele verlangens van Brabo. Tuurlijk snapte ze wel dat altijd maar seks met dezelfde partner voor een sleur zorgde als je er niet aan werkte. Maar ook dat wilde Brabo niet. Nu ze er over nadacht had ze al veel vaker aan hem gevraagd of er iets mis was, of hij verlangens had waar hij niet met haar over durfde te praten.

Ze had hem zelfs haar kontje aangeboden! Op de een of andere manier werden haar seksuele wensen extremer naar mate ze er minder van kreeg, seks dus.

Missy wilde in haar reet geneukt worden, hoe bruter ze het zich in haar hoofd voorstelde hoe geiler het haar leek te zijn. Alleen de gedachte eraan maakte haar nog geiler dan ze al was, in je kont gepakt worden, in je poepgat geneukt.

Hmmm, ze voelde een rilling die haar klitje deed opzwellen van verlangen. Tevreden, maar waar mee! Alles werd altijd afgeschoven op het werk en de werkdruk. Het klonk op die momenten logisch, vanzelfsprekend maar nu ze hier met een opgewonden kut ernaar lag te verlangen om eens keihard geneukte te worden, lekker afgepaald te worden zoals haar vriendin Irene altijd zei, was de logica ver te zoeken! Ze zuchtte machteloos en liet de hand die dit al een tijdje wilde zijn gang gaan.

Verleidelijk sloop haar rechterhand over haar nog altijd opvallend strakke buik naar benden. Stiekem streelde ze over de witte stof van haar bikini broekje. God, wat was ze nat. Ze fantaseerde hoe hij haar de duinen mee introk en haar zonder pardon in het zand smeet en neukte, haar neukte als een teefje, op zijn hondjes, die stijve pik achterlangs in haar kutje ramde terwijl haar borsten in het hete zand geperst werden.

Ze kreunde verlangend, liet haar hoofd wat opzij vallen. Haar hand streelde, gleed langzaam over haar bikini broekje, zo nat, zo geil! Ze duwde de katoenen stof heen en weer over haar gezwollen klit, haar vingers perste de stof tussen haar schaamlippen. Ze kwam klaar, doorweekte haar bikini broekje met haar geil en kreunde zachtjes. Even lag ze bewegingsloos, wreef zachtjes nagenietend over haar venusheuvel en zonder te weten waarom opende ze haar ogen, een klein beetje maar. Misschien omdat ze wat hoorde, misschien omdat ze iets voelde.

Behoedzaam, voor de enorme felheid van de zon keek ze door een spleetje en haar adem stokte in haar keel. Met opperste verbazing keek ze naar een man, een al wat oudere man. Hij maakte een verzorgde indruk en was zeker niet onaantrekkelijk, een klein buikje, flinke brede behaarde borstkas en vast ergens in de vijftig. Haard hand bevroor, shit!

Hij lag niet ver van haar vandaan, hij had daar beslist niet gelegen toen ze hier was gaan zitten! Hij lag daar ongegeneerd naar haar te kijken! Snel sloot ze haar ogen, wat had hij gezien, had hij gezien dat ze stiekem over haar kutje wreef en zich klaar vingerde, had hij gezien dat ze net naar hem had gekeken? Ze wist dat veel mannen haar aantrekkelijk vonden, ze was niet meer zo hot als tien jaar geleden maar ze kon een man toch nog wel zijn hoofd laten draaien als ze voorbij liep.

Haar buurjongen rukte zich op haar af, dat zag ze aan de manier waarop hij naar haar keek. Het mannetje staarde naar borsten en fantaseerde er flink op los en zo ook deze onbekende. Ze giechelde inwendig, ze had een fan, een bewonderaar! Hihi, wat een viespeuk, om zo maar te liggen gluren! Stiekem opende ze haar ogen weer, een klein, klein beetje, net genoeg om die vent te kunnen zien zonder dat hij kon zien dat zij hem zag.

Hihihi, ze voelde zich stout! Pas toen zag ze het! Het zien van die stijve pik deed haar rillen van verlangen, neuken! Wat een schoft zeg, wat een stijve! Ze deed weer haar ogen dicht. Dit was belachelijk, absurd! Ook al was ze zo geil als boter, ze kon hier natuurlijk helemaal niets mee! Voorop gesteld dat ze wat zou willen met die ouwe vent, ze was niet aan de pil en ook nog heel in een relatie!

Jezus, ze vervloekte haar geilheid, ze was zo nat! En dan die stijve van hem! God, die heerlijke harde stijve neuker! Weer opende ze haar ogen, nu ietsje verder, ze moest toch nog even kijken, was het echt zo? Rukte die vent zich echt af op haar? Ze voelde de ogen van die man op haar huid branden, hij geilde zich aan haar op! Langzaam zag ze hem rukken aan zijn lul, de eikel was een stuk donkerder dan de rest van zijn pik en ze kon hem keer op keer zien verdwijnen in die vent zijn voorhuid.

Verdomme, hmmm, wel een lekkere dikke lul had die vent. God, die pik was een stuk groter, veel groter dan die van Brabo, dat zeker! Vast een heerlijke lekker pik om door opgerekt en sufgeneukt te worden. Ze was nieuwsgierig, zou ze hem durven aankijken? En dan, wat dan? Missy voelde hoe de seksuele spanning door haar lijf gierde, ze was al zo geil toen ze hier op het strandje kwam en nu dit!

Dit was echt gek, absurd maar ook spannend en opwindend! Zo geil, zo vreselijk geil! Ze opende haar ogen, geen weg terug! Ze keek de man recht in de ogen en deed alsof hij er niet was.

Ze zag de lach om zijn mond, gezien! De man ging gewoon door, rustig speelde hij met zijn grote stijve, misschien liet hij er nu wat meer van zien leek het wel. Shit, hij schaamde zich helemaal niet!

De flinke leuter gleed langzaam heen en weer in die man zijn hand, op en neer, op en neer. Missys hand bewoog ook weer en wreef geil over haar dikke klit. Met die geile neukstaaf, ruk maar!

Trek maar lekker aan die geile pik van je! Ze tilde haar billen iets op, net genoeg om de spanning van haar bikini broekje te halen zodat ze met haar hand haar broekje in kon. Fuck, wat was ze nat! Opgewonden glibberde haar vingers over haar klit en tussen haar schaamlippen, zo fucking nat, ze was zo nat! Missy schoot gewoonte getrouw overeind en vist haar trendy Samsung uit het voorzakje van haar strandtas: Ik lig hier alleen op een strandje in de Biesbosch. Nu de kop van het gesprek eraf was kreeg Missy weer oog voor haar omgeving.

Ze zag dat de voyeur zijn blik op haar tieten had gericht en dat zijn eikel glom van enthousiasme en nog steeds rukte aan zijn ongelofelijke lekker lul. Ben je er nog? Ja, ergens bij Hank! Weet je dat zeker? Missy keek ondertussen naar haar fan en besefte dat ze het die kerel wel heel erg naar zijn zin maakte. Ze zat op haar billen met beide benen hoog opgetrokken maar wel flink gespreid. Haar kale kut, die nu ze zo zat, weer lekker strak in haar broekje geperst.

Omdat ze met haar ellenbogen op haar knieën ruste en af en toe gebaarde wiebelde haar jetsers er lustig op los. Zeg Meisje, geniet van de dag! Het is wel weer erg lekker weer he! Het is inderdaad een heerlijke dag en ik zit nu op het strand er van te genieten. Dus tot gauw zal ik maar zeggen! Zou hij, bedoelde Brabo nou dat? Missy staarde naar het beeldscherm van haar telefoon. Missy zocht in de lijst contacten en vond het nummer. Ze wachtte tot er opgenomen werd: Wat kan ik voor U doen?

Goh, Brabo is vanochtend niet op kantoor, hij komt vandaag helemaal niet op kantoor want vanmiddag om drie uur heeft hij een afspraak in Baarn. Je weet toch dat hij vanochtend naar zijn moeder is? Bedankt hoor Ellen, ik bel hem daar wel, maar mocht je hem spreken, vraag dan even of hij mij belt?

Ze smeet de telefoon weer in haar tas en liet zich achterover op de handdoek vallen. Ze sloot haar ogen en voelde tranen opwellen, de LUL! Nu ze dit wist vielen er plots meer puzzel stukjes op hun plaats, die keer op de camping. Brabo en die slet zouden wel even het vlees halen, toen ze terug kwamen zag ze er uit alsof ze ……. En ze had nog wel medelijden met dat kreng gehad! Neuken, ze hadden gewoon liggen neuken!

In gedachte zag ze die twee bezig! Die schoft met die slet! Haar verdriet maakte plaats voor woede en een diep gevoel van onrecht, onrecht dat haar was aangedaan! Ze voelde de zon op haar huid, ze was op het strand, alleen, alleen met een aanbidder. Ze was geil en haar vent neukte een ander, waarschijnlijk zelfs nu op dit moment! Ze opende haar ogen en keek opzij, daar was hij, haar fan! Die wilde haar vast en zeker wèl neuken! Zijn grotesk gezwollen eikel was knalrood van verlangen en leek geil als een kapotte kraan te lekken.

Plakkerige slierten voorzaat dropen uit het gaatje op zijn eikel. Missy was kwaad, ze voelde zich verraden en vernederd! Wat was ze kwaad en geil, zo vreselijk geil! Wraak, ze wilde wraak maar vooral ook bevrediging! Brabo, die klootzak, verdomme! Ze ging neuken, ze zou zich door die vent met zijn dikke lul late neuken! Ze glimlachte uitdagend, draaide zich wat verder naar die harde lul toe en spreidde uitnodigend haar benen.

Haar handje verdween weer in haar broekje en gleed nu zonder aarzelen geil heen en weer over haar klit. Openlijke geilde ze nu op de onbekende man zijn lul, die heerlijke harde neukstaaf! Vies kijken is lekker! Ben je nat, is die dikke kut van je al zeiknat? Nu vingerde ze niet alleen haar opgezwollen klit maar gleed ook met drie vingers in en uit haar kale doos. Ze kreunde maar vond geen bevrediging in het lauwe orgasme. Zal ik die kale kut van je neuken, kom mee!

Kom, achter de bosjes, dan neuk ik die geile moeder kut van je! Onbeheerste en oncontroleerbare lust verdrong haar gezonde verstand en snel kwam ze overeind, griste haar spullen bij elkaar en klom over de duinrand een duinpan in.

Ze gooide haar tas op de grond en spreidde snel de handdoek uit op het hete zand. Ze bukte voorover om de hoeken van de handdoek beter neer te leggen maar voelde hoe de man haar een duwtje gaf. Zo, ik ga je neuken, God, ik ga je keihard neuken! Neuk me, doe het! Haar neukgat stond wijd open en ze wist dat ze het nu niet meer kon stoppen. Die vent ging haar neuken! Ze was hartstikke in een relatie en stond op het punt haar trouw te breken. Wat ben je groot! Je vent heeft zeker een kleintje?

Geniet er maar van! O, god, ze wilde dit, ze verlangde ernaar! Dek me, spuit mij vol met je zaad! De eikel duwde haar kutlippen opzij en drong haar poes binnen, dieper en dieper zakte het apparaat in haar dikke kut. Je bent zo groot! Ze begroef haar gezicht kreunend in handdoek. Help, wat was dit lekker! De man voerde het tempo op, neukte haar met zijn stijve lul. O, mijn hemel, zo veel groter, zoveel dikker dan die van Brabo, God, als welke pik die ze ooit had gevoeld!

Dit was zo veel lekkerder! Brute lust gevoelens vertroebelde haar gedachtes. Ze sidderde van genot. Het kon vast niet, maar ze zou gezworen hebben dat die eikel gewoon haar baarmoeder in ging. Ze wist het zeker! De bruut versnelde en de dikke lul drong elke keer toch net weer iets dieper in haar lustgat.

Missy kwam klaar duwde met haar kont naar achteren, dieper, dieper wilde ze die geile lul in zich voelen. Het leek wel alsof haar baarmoedermond zich opende, zich gewillig welfde om de grote eikel en hem haar baarmoeder inzoog. De man kwam klaar, hij trok Missy aan haar heupen hard naar achteren, perste zijn dikke pik tot aan zijn buik in die slet, hij dekte die zeug, spoot haar vol met zijn sperma!

Missy besefte het niet maar de onbekende man vulde haar vruchtbare baarmoeder, spoot haar vol met vers zaad! Missy had het gevoel dat ze aan de man vast zat, dat zijn keiharde piemel vast zat in haar kut. God, ze had zich als een loopse teef laten dekken en nu zat ze vast aan haar reu! Het duizelde haar, het formaat van de eikel nam iets af en gleed met een onhoorbare plop uit de kut van Missy.

Vergezeld door een golf zaad en teleurgesteld gekreun van Missy glipte de nog altijd stijve lul van de man uit haar druipende kut. Missy hijgde hoorbaar, bevredigd maar nog niet tevreden. Ze keek achterom, zag de geile en tevreden grijns op die ouwe zijn gezicht. Jij pijpt mij ik vinger jou. Behaard, bejaard en belegen. Tiener zuigt volwassen pik. Om de beurt neukt hij de een terwijl hij de ander beft.

Terwijl hij zich aftrekt likken de twee homo's zijn ballen. Een homo orgy van pijpen en rimmen. Om de beurt neuken de homo boys hem anal. Een orgy met homo kerels in uniform. Behaarde kont geneukt in homo orgy. Bisex meiden hard te pakken genomen door twee grote lullen. Ultieme vakantie sex een kwartet met drie bimeiden. Anale sex met twee hete meiden. Twee geile chickies neuken harde neukpalen. Geil homo groepje heeft gangbang feest. Lekker aftrekken tot je klaarkomt.

Deze homo's neuken elkaar safe met een condoom. Pijpende en neukende homos. Italiaanse zusjes in sex kwartet. Pijpen bij buch in de gevangenis. Nat maken voor je iets in deze homo anus stopt. Pijpende homo boys tijdens het festival op het valkhof in Kwartet pijpen met vier homo boys. Afsjorren met je vrienden. Twee geile meiden anal geneukt. Na het neuken de meisje onder spuiten met zaad.

.

Sex emmeloord sextrio
neuken in mond sex in de biesbosch

Ze dacht aan zijn begerig dwingende handen en voelde de behoefte om met zichzelf te spelen, ze was zo geil en haar kutje nat. Het was lang geleden dat ze zo de tijd had om haar gedachtes de vrije loop te laten.

De afgelopen weken, maanden liepen als een film aan haar voorbij. Werken, het gezinsleven maar vooral hun afnemende seksleven bleef terug keren in haar gedachtes. Missy besefte dat zij tegenwoordig de initiatief neemster was geworden. Dat was vroeger wel anders geweest, toch vreemd? Nu ze hier zo lag wilde ze zich ontspannen en nu nam deze vervelende gedachte de rust weg en vergrote haar verlangen.

Het plekje dat ze had uitgezocht helde iets en door die lichte helling schoof Missy langzaam maar zeker iets omlaag. Haar zachte en gladde huid werkte moeiteloos mee met de zwaartekracht, haar bikini broekje was echter niet zo soepel en bleef waar het was.

De dunne stof nam eerst perfect de contouren aan van haar venusheuvel maar werd langzaam maar zeker strak in alle plooien van haar huid getrokken.

De naad van het toch ook wat kleine broekje zat ingeklemd tussen haar glad geschoren schaamlippen die er op deze manier gepresenteerd meer dan uitnodigend uitzagen. De voyeur keek dan ook ademloos naar deze bijzonder aantrekkelijke rijpe vrouw. Een tikje gestrest trok Missy een been omhoog en zette het ietwat opzij al snel gevolgd door haar andere been, ze schoof wat heen en weer met haar heerlijke billen op de handdoek en gaf zo haar ingesnoerde kutje wat lucht.

Missy had nog steeds niet door dat ze werd bewonderd en gaf de gluurder ongewild een diepere kijk in haar privé. Hoe langer Missy er over nadacht hoe minder blij ze was met haar seksleven, of beter gezegd met de seksuele verlangens van Brabo. Tuurlijk snapte ze wel dat altijd maar seks met dezelfde partner voor een sleur zorgde als je er niet aan werkte. Maar ook dat wilde Brabo niet.

Nu ze er over nadacht had ze al veel vaker aan hem gevraagd of er iets mis was, of hij verlangens had waar hij niet met haar over durfde te praten. Ze had hem zelfs haar kontje aangeboden! Op de een of andere manier werden haar seksuele wensen extremer naar mate ze er minder van kreeg, seks dus. Missy wilde in haar reet geneukt worden, hoe bruter ze het zich in haar hoofd voorstelde hoe geiler het haar leek te zijn. Alleen de gedachte eraan maakte haar nog geiler dan ze al was, in je kont gepakt worden, in je poepgat geneukt.

Hmmm, ze voelde een rilling die haar klitje deed opzwellen van verlangen. Tevreden, maar waar mee! Alles werd altijd afgeschoven op het werk en de werkdruk. Het klonk op die momenten logisch, vanzelfsprekend maar nu ze hier met een opgewonden kut ernaar lag te verlangen om eens keihard geneukte te worden, lekker afgepaald te worden zoals haar vriendin Irene altijd zei, was de logica ver te zoeken!

Ze zuchtte machteloos en liet de hand die dit al een tijdje wilde zijn gang gaan. Verleidelijk sloop haar rechterhand over haar nog altijd opvallend strakke buik naar benden. Stiekem streelde ze over de witte stof van haar bikini broekje. God, wat was ze nat. Ze fantaseerde hoe hij haar de duinen mee introk en haar zonder pardon in het zand smeet en neukte, haar neukte als een teefje, op zijn hondjes, die stijve pik achterlangs in haar kutje ramde terwijl haar borsten in het hete zand geperst werden.

Ze kreunde verlangend, liet haar hoofd wat opzij vallen. Haar hand streelde, gleed langzaam over haar bikini broekje, zo nat, zo geil! Ze duwde de katoenen stof heen en weer over haar gezwollen klit, haar vingers perste de stof tussen haar schaamlippen. Ze kwam klaar, doorweekte haar bikini broekje met haar geil en kreunde zachtjes. Even lag ze bewegingsloos, wreef zachtjes nagenietend over haar venusheuvel en zonder te weten waarom opende ze haar ogen, een klein beetje maar.

Misschien omdat ze wat hoorde, misschien omdat ze iets voelde. Behoedzaam, voor de enorme felheid van de zon keek ze door een spleetje en haar adem stokte in haar keel. Met opperste verbazing keek ze naar een man, een al wat oudere man.

Hij maakte een verzorgde indruk en was zeker niet onaantrekkelijk, een klein buikje, flinke brede behaarde borstkas en vast ergens in de vijftig. Haard hand bevroor, shit! Hij lag niet ver van haar vandaan, hij had daar beslist niet gelegen toen ze hier was gaan zitten!

Hij lag daar ongegeneerd naar haar te kijken! Snel sloot ze haar ogen, wat had hij gezien, had hij gezien dat ze stiekem over haar kutje wreef en zich klaar vingerde, had hij gezien dat ze net naar hem had gekeken?

Ze wist dat veel mannen haar aantrekkelijk vonden, ze was niet meer zo hot als tien jaar geleden maar ze kon een man toch nog wel zijn hoofd laten draaien als ze voorbij liep. Haar buurjongen rukte zich op haar af, dat zag ze aan de manier waarop hij naar haar keek. Het mannetje staarde naar borsten en fantaseerde er flink op los en zo ook deze onbekende. Ze giechelde inwendig, ze had een fan, een bewonderaar!

Hihi, wat een viespeuk, om zo maar te liggen gluren! Stiekem opende ze haar ogen weer, een klein, klein beetje, net genoeg om die vent te kunnen zien zonder dat hij kon zien dat zij hem zag.

Hihihi, ze voelde zich stout! Pas toen zag ze het! Het zien van die stijve pik deed haar rillen van verlangen, neuken! Wat een schoft zeg, wat een stijve! Ze deed weer haar ogen dicht. Dit was belachelijk, absurd! Ook al was ze zo geil als boter, ze kon hier natuurlijk helemaal niets mee! Voorop gesteld dat ze wat zou willen met die ouwe vent, ze was niet aan de pil en ook nog heel in een relatie! Jezus, ze vervloekte haar geilheid, ze was zo nat! En dan die stijve van hem! God, die heerlijke harde stijve neuker!

Weer opende ze haar ogen, nu ietsje verder, ze moest toch nog even kijken, was het echt zo? Rukte die vent zich echt af op haar? Ze voelde de ogen van die man op haar huid branden, hij geilde zich aan haar op! Langzaam zag ze hem rukken aan zijn lul, de eikel was een stuk donkerder dan de rest van zijn pik en ze kon hem keer op keer zien verdwijnen in die vent zijn voorhuid. Verdomme, hmmm, wel een lekkere dikke lul had die vent.

God, die pik was een stuk groter, veel groter dan die van Brabo, dat zeker! Vast een heerlijke lekker pik om door opgerekt en sufgeneukt te worden. Ze was nieuwsgierig, zou ze hem durven aankijken? En dan, wat dan? Missy voelde hoe de seksuele spanning door haar lijf gierde, ze was al zo geil toen ze hier op het strandje kwam en nu dit!

Dit was echt gek, absurd maar ook spannend en opwindend! Zo geil, zo vreselijk geil! Ze opende haar ogen, geen weg terug! Ze keek de man recht in de ogen en deed alsof hij er niet was. Ze zag de lach om zijn mond, gezien!

De man ging gewoon door, rustig speelde hij met zijn grote stijve, misschien liet hij er nu wat meer van zien leek het wel. Shit, hij schaamde zich helemaal niet! De flinke leuter gleed langzaam heen en weer in die man zijn hand, op en neer, op en neer. Missys hand bewoog ook weer en wreef geil over haar dikke klit. Met die geile neukstaaf, ruk maar! Trek maar lekker aan die geile pik van je! Ze tilde haar billen iets op, net genoeg om de spanning van haar bikini broekje te halen zodat ze met haar hand haar broekje in kon.

Fuck, wat was ze nat! Opgewonden glibberde haar vingers over haar klit en tussen haar schaamlippen, zo fucking nat, ze was zo nat! Missy schoot gewoonte getrouw overeind en vist haar trendy Samsung uit het voorzakje van haar strandtas: Ik lig hier alleen op een strandje in de Biesbosch.

Nu de kop van het gesprek eraf was kreeg Missy weer oog voor haar omgeving. Ze zag dat de voyeur zijn blik op haar tieten had gericht en dat zijn eikel glom van enthousiasme en nog steeds rukte aan zijn ongelofelijke lekker lul.

Ben je er nog? Ja, ergens bij Hank! Weet je dat zeker? Missy keek ondertussen naar haar fan en besefte dat ze het die kerel wel heel erg naar zijn zin maakte. Ze zat op haar billen met beide benen hoog opgetrokken maar wel flink gespreid. Haar kale kut, die nu ze zo zat, weer lekker strak in haar broekje geperst. Omdat ze met haar ellenbogen op haar knieën ruste en af en toe gebaarde wiebelde haar jetsers er lustig op los.

Zeg Meisje, geniet van de dag! Het is wel weer erg lekker weer he! Het is inderdaad een heerlijke dag en ik zit nu op het strand er van te genieten. Dus tot gauw zal ik maar zeggen! Zou hij, bedoelde Brabo nou dat? Missy staarde naar het beeldscherm van haar telefoon. Missy zocht in de lijst contacten en vond het nummer. Ze wachtte tot er opgenomen werd: Wat kan ik voor U doen? Goh, Brabo is vanochtend niet op kantoor, hij komt vandaag helemaal niet op kantoor want vanmiddag om drie uur heeft hij een afspraak in Baarn.

Je weet toch dat hij vanochtend naar zijn moeder is? Bedankt hoor Ellen, ik bel hem daar wel, maar mocht je hem spreken, vraag dan even of hij mij belt? Ze smeet de telefoon weer in haar tas en liet zich achterover op de handdoek vallen.

Ze sloot haar ogen en voelde tranen opwellen, de LUL! Nu ze dit wist vielen er plots meer puzzel stukjes op hun plaats, die keer op de camping. Brabo en die slet zouden wel even het vlees halen, toen ze terug kwamen zag ze er uit alsof ze ……. En ze had nog wel medelijden met dat kreng gehad! Neuken, ze hadden gewoon liggen neuken! In gedachte zag ze die twee bezig! Die schoft met die slet! Haar verdriet maakte plaats voor woede en een diep gevoel van onrecht, onrecht dat haar was aangedaan!

Ze voelde de zon op haar huid, ze was op het strand, alleen, alleen met een aanbidder. Ze was geil en haar vent neukte een ander, waarschijnlijk zelfs nu op dit moment! Ze opende haar ogen en keek opzij, daar was hij, haar fan! Die wilde haar vast en zeker wèl neuken! Zijn grotesk gezwollen eikel was knalrood van verlangen en leek geil als een kapotte kraan te lekken. Plakkerige slierten voorzaat dropen uit het gaatje op zijn eikel. Missy was kwaad, ze voelde zich verraden en vernederd!

Wat was ze kwaad en geil, zo vreselijk geil! Wraak, ze wilde wraak maar vooral ook bevrediging! Brabo, die klootzak, verdomme! Ze ging neuken, ze zou zich door die vent met zijn dikke lul late neuken! Ze glimlachte uitdagend, draaide zich wat verder naar die harde lul toe en spreidde uitnodigend haar benen.

Haar handje verdween weer in haar broekje en gleed nu zonder aarzelen geil heen en weer over haar klit. Openlijke geilde ze nu op de onbekende man zijn lul, die heerlijke harde neukstaaf! Vies kijken is lekker! Ben je nat, is die dikke kut van je al zeiknat? Nu vingerde ze niet alleen haar opgezwollen klit maar gleed ook met drie vingers in en uit haar kale doos.

Ze kreunde maar vond geen bevrediging in het lauwe orgasme. Zal ik die kale kut van je neuken, kom mee!

Kom, achter de bosjes, dan neuk ik die geile moeder kut van je! Onbeheerste en oncontroleerbare lust verdrong haar gezonde verstand en snel kwam ze overeind, griste haar spullen bij elkaar en klom over de duinrand een duinpan in.

Ze gooide haar tas op de grond en spreidde snel de handdoek uit op het hete zand. Ze bukte voorover om de hoeken van de handdoek beter neer te leggen maar voelde hoe de man haar een duwtje gaf. Zo, ik ga je neuken, God, ik ga je keihard neuken! Neuk me, doe het! Haar neukgat stond wijd open en ze wist dat ze het nu niet meer kon stoppen. Die vent ging haar neuken! Ze was hartstikke in een relatie en stond op het punt haar trouw te breken.

Wat ben je groot! Je vent heeft zeker een kleintje? Geniet er maar van! O, god, ze wilde dit, ze verlangde ernaar! Dek me, spuit mij vol met je zaad! De eikel duwde haar kutlippen opzij en drong haar poes binnen, dieper en dieper zakte het apparaat in haar dikke kut. Je bent zo groot! Ze begroef haar gezicht kreunend in handdoek. Help, wat was dit lekker! De man voerde het tempo op, neukte haar met zijn stijve lul. O, mijn hemel, zo veel groter, zoveel dikker dan die van Brabo, God, als welke pik die ze ooit had gevoeld!

Dit was zo veel lekkerder! Brute lust gevoelens vertroebelde haar gedachtes. Ze sidderde van genot. Het kon vast niet, maar ze zou gezworen hebben dat die eikel gewoon haar baarmoeder in ging.

Ze wist het zeker! De bruut versnelde en de dikke lul drong elke keer toch net weer iets dieper in haar lustgat. Missy kwam klaar duwde met haar kont naar achteren, dieper, dieper wilde ze die geile lul in zich voelen. Het leek wel alsof haar baarmoedermond zich opende, zich gewillig welfde om de grote eikel en hem haar baarmoeder inzoog.

De man kwam klaar, hij trok Missy aan haar heupen hard naar achteren, perste zijn dikke pik tot aan zijn buik in die slet, hij dekte die zeug, spoot haar vol met zijn sperma! Missy besefte het niet maar de onbekende man vulde haar vruchtbare baarmoeder, spoot haar vol met vers zaad! Missy had het gevoel dat ze aan de man vast zat, dat zijn keiharde piemel vast zat in haar kut.

God, ze had zich als een loopse teef laten dekken en nu zat ze vast aan haar reu! Het duizelde haar, het formaat van de eikel nam iets af en gleed met een onhoorbare plop uit de kut van Missy.

Vergezeld door een golf zaad en teleurgesteld gekreun van Missy glipte de nog altijd stijve lul van de man uit haar druipende kut.

Missy hijgde hoorbaar, bevredigd maar nog niet tevreden. Ze keek achterom, zag de geile en tevreden grijns op die ouwe zijn gezicht. Jij pijpt mij ik vinger jou. Behaard, bejaard en belegen. Tiener zuigt volwassen pik. Om de beurt neukt hij de een terwijl hij de ander beft. Terwijl hij zich aftrekt likken de twee homo's zijn ballen.

Een homo orgy van pijpen en rimmen. Om de beurt neuken de homo boys hem anal. Een orgy met homo kerels in uniform. Behaarde kont geneukt in homo orgy.

Bisex meiden hard te pakken genomen door twee grote lullen. Ultieme vakantie sex een kwartet met drie bimeiden. Anale sex met twee hete meiden. Twee geile chickies neuken harde neukpalen. Geil homo groepje heeft gangbang feest. Lekker aftrekken tot je klaarkomt. Deze homo's neuken elkaar safe met een condoom. Pijpende en neukende homos. Italiaanse zusjes in sex kwartet. Pijpen bij buch in de gevangenis. Nat maken voor je iets in deze homo anus stopt. Pijpende homo boys tijdens het festival op het valkhof in Kwartet pijpen met vier homo boys.

Afsjorren met je vrienden. Twee geile meiden anal geneukt. Na het neuken de meisje onder spuiten met zaad.

.Strakke tiener kutjes oma kut likken


Ze zuigt als een gek aan zijn dik geaderde paal om hem te laten klappen van genot. De Ebony krijgt een bef beurt en pijpt zijn slappe neger lul die in haar mond hard word, waarna hij haar neukt en haar negerinnen tieten vol sperma spuit.

Met wat vingers wordt haar kringspier voorbereid om er een dikke pik in te laten verdwijnen zonder blikken of blozen glijd er een dikke lul in haar strakke poepert.

Verlegen trekt het meisje aan zijn stijve lul en pijpt hem, waarna hij haar mond neukt en zij voor de eerste keer haar mond vol sperma krijgt. Kussen wil ze niet maar haar kale kutje beffen en vingeren mag hij wel, dan neukt zijn stijve lul haar natte kut in meerdere standjes maar klaar komen lukt hem niet.

Hij komt niet klaar op het escort meisje. Gelukkig zit er infrarood op de camera, zo kunnen we meegenieten van haar pijpkunsten op de slaapkamer. Na het zuigen van zijn stijve lul en kale ballen, neukt ze hem met haar kut waarna hij haar anal neukt en zijn sperma in haar mond spuit als hij klaar komt. Het meisje komt voor de sex auditie en pijpt de dikke lul van de oudere man, die vervolgens haar kutje en anus neukt terwijl zij haar kittelaar masseert.

De geile nymfomane word gek als de twee grote lullen haar tegelijk in haar kut en anus neuken, tussen door pijpt ze de lullen.

Your browser does not support HTML5 video. Coke slet pijpt kleine slappe lul van dikke dealer. Orale sex met een sexy brildragende blonde slet. Jaaa hard en diep mijn kontje neuken terwijl ik je tussen door pijp Jaaa hard en diep mijn kontje neuken terwijl ik tussen door de dikke lul pijp.

Ze glimlachte uitdagend, draaide zich wat verder naar die harde lul toe en spreidde uitnodigend haar benen. Haar handje verdween weer in haar broekje en gleed nu zonder aarzelen geil heen en weer over haar klit. Openlijke geilde ze nu op de onbekende man zijn lul, die heerlijke harde neukstaaf! Vies kijken is lekker! Ben je nat, is die dikke kut van je al zeiknat? Nu vingerde ze niet alleen haar opgezwollen klit maar gleed ook met drie vingers in en uit haar kale doos.

Ze kreunde maar vond geen bevrediging in het lauwe orgasme. Zal ik die kale kut van je neuken, kom mee! Kom, achter de bosjes, dan neuk ik die geile moeder kut van je! Onbeheerste en oncontroleerbare lust verdrong haar gezonde verstand en snel kwam ze overeind, griste haar spullen bij elkaar en klom over de duinrand een duinpan in.

Ze gooide haar tas op de grond en spreidde snel de handdoek uit op het hete zand. Ze bukte voorover om de hoeken van de handdoek beter neer te leggen maar voelde hoe de man haar een duwtje gaf. Zo, ik ga je neuken, God, ik ga je keihard neuken! Neuk me, doe het! Haar neukgat stond wijd open en ze wist dat ze het nu niet meer kon stoppen. Die vent ging haar neuken! Ze was hartstikke in een relatie en stond op het punt haar trouw te breken. Wat ben je groot!

Je vent heeft zeker een kleintje? Geniet er maar van! O, god, ze wilde dit, ze verlangde ernaar! Dek me, spuit mij vol met je zaad! De eikel duwde haar kutlippen opzij en drong haar poes binnen, dieper en dieper zakte het apparaat in haar dikke kut.

Je bent zo groot! Ze begroef haar gezicht kreunend in handdoek. Help, wat was dit lekker! De man voerde het tempo op, neukte haar met zijn stijve lul. O, mijn hemel, zo veel groter, zoveel dikker dan die van Brabo, God, als welke pik die ze ooit had gevoeld!

Dit was zo veel lekkerder! Brute lust gevoelens vertroebelde haar gedachtes. Ze sidderde van genot. Het kon vast niet, maar ze zou gezworen hebben dat die eikel gewoon haar baarmoeder in ging.

Ze wist het zeker! De bruut versnelde en de dikke lul drong elke keer toch net weer iets dieper in haar lustgat. Missy kwam klaar duwde met haar kont naar achteren, dieper, dieper wilde ze die geile lul in zich voelen. Het leek wel alsof haar baarmoedermond zich opende, zich gewillig welfde om de grote eikel en hem haar baarmoeder inzoog.

De man kwam klaar, hij trok Missy aan haar heupen hard naar achteren, perste zijn dikke pik tot aan zijn buik in die slet, hij dekte die zeug, spoot haar vol met zijn sperma!

Missy besefte het niet maar de onbekende man vulde haar vruchtbare baarmoeder, spoot haar vol met vers zaad! Missy had het gevoel dat ze aan de man vast zat, dat zijn keiharde piemel vast zat in haar kut. God, ze had zich als een loopse teef laten dekken en nu zat ze vast aan haar reu! Het duizelde haar, het formaat van de eikel nam iets af en gleed met een onhoorbare plop uit de kut van Missy. Vergezeld door een golf zaad en teleurgesteld gekreun van Missy glipte de nog altijd stijve lul van de man uit haar druipende kut.

Missy hijgde hoorbaar, bevredigd maar nog niet tevreden. Ze keek achterom, zag de geile en tevreden grijns op die ouwe zijn gezicht. Hij rukte aan zijn paal en keek naar haar druipende kut. Ik ben nog niet klaar met je! Hij had gelijk, zo voelde ze zich nu, dat was wat ze was, een slet, een goedkoop neukertje!

Drie ervaren vingers bewogen zich geil in haar kut heen en weer, streelde de juiste plekjes en Missy bewoog haar kont, draaide geil met haar heerlijke billen, smekend om meer. Hij smeerde haar geil uit over haar kut, gleed met twee vinger haar kontgat in. Missy huiverde, haar poepertje! Plots verlangde ze ernaar, haar reet! Ze wilde in haar reet geneukt worden! Nog voordat ze de man erom kon vragen, nee, smeken voelde ze het! De dikke eikel duwde hard tegen haar kringspier!

Geschrokken verstrakte de sterke spier! Automatische beschermde haar anus zich tegen deze reusachtige indringer maar een intense rilling doortrok haar wulpse moederlijf, ze wilde dit, ze verlangde ernaar en zachtjes kreunend ontspande ze zich. Missy voelde hoe de kringspier zijn verzet staakte en de van voorzaat druipende glibberige lul haar kringspier opensperde.

Elke ader, elke bobbel op die pik voelde ze haar kont binnen dringen! Zo fout, zo geil! Wild begon ze zich te vingeren. Zijn hand greep haar haar en hij trok haar hoofd hard achterover, met kracht schoof de enorme lul tot aan zijn ballen in haar kont! Missy sperde haar mond wijd open: God, OW mijn God! Ik neuk je in je reet sletje! Ongekend heftig kwam ze, ook haar dekhengst kwam klaar, hij spoot zijn sperma in haar kontgat terwijl ze stuiptrekkend klaarkwam.

Het alles overheersende orgasme raasde door haar lijf en uitgeput viel ze op de handdoek. De oudere man zakte ook door zijn knieën en kwam naast haar liggen. Jij bent ook zo vreselijk lekker! Rustig trok ze het velletje naar achteren en ontblote de paarse eikel. Een druppel sperma welde op uit het gaatje en Missy likte het er af.

Ze voelde de pik steigeren in haar hand. God, het ding werd gewoon wéér hard! Voor het eerst had ze het apparaat vast en realiseerde ze zich echt hoe veel groter hij was dan die van Brabo. Met een hand omvatte ze het hele geval van haar vriend maar voor dit monster had ze er bijna drie nodig! Ze likte met haar tong langs stijve lul, likte aan de eikel terwijl ze man aftrok, sneller en sneller rukte ze aan die grote pik.

Ze keek naar de tas, Zag de Samsung en pakte hem met haar vrije hand. Ze keek op het scherm, hé! We hebben buiten het kantoor vergaderd, vandaar dat ik er niet was. We zijn met iets groots bezig, het gaat om veel geld! Dat hoorde ze aan zijn stem! Goh, dat ze zo lang blind was geweest: De man had zijn ogen gesloten en genoot van haar vrouwelijke aanpak.

De eikel braakte voorvocht dat niet alleen de monster pik smeerde maar ook haar vingers bedekte met een laag glibberig geil. Missy was verbaasd over de zaad productie van deze man. Terwijl de pik spoot, dikke klodders sperma braakte over haar handen zei Missy: Sorry, ik moet ophangen, ik maak er een zooitje van! Dag Brabo, tot straks liefje! Dat was het moment dat ze besefte dat er iets niet was gegaan zoals gepland.

Ze keek om zich heen: De man die zich voorstelde als Ben verontschuldigde zich dat hij geen condoom had gebruikt, maar ik lacht het weg met de woorden: Ik wil nog veel meer zaad uit die heerlijke lul in me voelen! Voor we naar huis gingen wisselden we telefonnummers uit om contact te houden.

Na een geile tongzoen ging Ben als eerste weg, ik keek schichtig om me heen of er nog meer gluurders waren en ging ook snel naar huis op aan. De gebeurtenissen van die woensdag op het strand bleven door mijn hoofd spoken, niet zozeer dat ik vreemd gegaan was, maar meer vanwege het feit dat ik alles zo eenvoudig had laten gebeuren en er zo enorm van genoten had.

Ben en ik hadden al de nodige berichten uitgewisseld, die ik natuurlijk steeds onmiddellijk wiste, stel voor dan Brabo mijn man ze zou vinden. Alleen al het taalgebruik wat we hadden maakt mij alweer geil.

Altijd begon Ben zijn berichten met: De week kroop voorbij, op zondagavond zei ik tegen Brabo: Hij vond dat prima, Brabo zou een dag bij een vriend gaan helpen dus dat kwam goed uit vond hij, dan hoefde hij niet mee naar het strandje.

Ik speelde daar direct op in en zei: Daar ging ik mee akkoord en zei hem dat ik op dezelfde plek klaar zou liggen voor hem. Brabo ging die maandag al om half acht weg. Ik deed een te kort en te strak zomerjurkje aan, en verder niets zoals Ben had gezegd, in mijn tas deed ik ander kleding waarmee thuis kom komen vanavond.

Voor de grote spiegel in de kamer liep ik heen en weer, je kon net mijn blote kut niet zien maar het scheelde niet veel, ik voelde me wel een beetje een hoertje zoals ik op stap ging. Tijdens de autorit voelde ik mij al bloedgeil, wetende dat ik vandaag weer een geweldige beurt zou krijgen van Ben. Nadat ik de auto geparkeerd had liep ik naar de duinovergang, daar stond Ben mij op te wachten, we omhelsden elkaar, kusten elkaar, en hij pakte me lekker bij mijn tieten, heerlijk om weer zijn armen om mij heen te voelen.

We liepen naar ons plekje en lag al mijn spullen neer en deed mijn jurkje uit, direct was ik naakt natuurlijk, heerlijk om lekker naakt te zijn in de buurt van Ben, die was ook al snel naakt, zijn paal stond al strak stijf recht omhoog. Onderweg zeg ik tegen ben dat ik mijn kut vanmorgen kaal heb geschoren en dat hij mij eerst flink moet gaan likken. Echt zin heb ik om door Ben weer goed gebruikt te gaan worden, vreselijk nat en geil ben ik al weer.

Ik hoef alleen mijn jurkje maar uit te doen om weer naakt te zijn, op mijn rug ga ik op het bed liggen, het enige wat ik zeg is: Wild en diep stoot hij zijn vingers diep in mijn kut, heerlijk is dit lekker zuigt en likt hij aan mijn klit, dit makt mij wel zo vreselijk geil…………………….. Het eerste orgasme van mij laat niet lang op zich wachten natuurlijk, al vrij snel gaat het mij duizelen en met een wilde kreet kom ik klaar, een straal geil spuit er uit mijn kut……….

Als ik tot rust gekomen ben trek ik Ben tegen me aan en zeg: Vervolgens duw ik hem op zijn rug en ga zijn paal verwennen, met mijn handen omvat ik hem, staalhard is hij, ik masseer hem, ik trek hem af, ik kneed zijn ballen, als laatste sluit ik mijn mond om zijn grote paarse eikel, zwaar ligt hij te ademen en te kreunen, welke benamingen hij mij ondertussen geeft weet ik niet meer, zijn huid trok ik zo ver mogelijk naar achter, waardoor de eikel nog groter leek.

Daar is die lekkere Zoé Davis weer en ze zal jullie eens laten zien wat ze allemaal met een lekkere harde pik kan doen. Ze is er dol o Het geile lesbische debuut van Zoë Davis. Ze is wel een beetje zenuwachtig, wat ook niet gek is aangezien dit het eerste filmpje is voor de mooie Zoë Davis. Na haar eerste opname was de lekkere Zoé Davis nog niet klaar, neen, deze meid is echt onverzadigbaar en wilde graag nog een filmpje m Jentina en Zoé zijn super opgewonden standjes.

En ze hebben, behalve super geile orgasmes, hebben ze allebei een specialiteit. Sterre wil anaal geneukt worden door haar vriendje.

neuken in mond sex in de biesbosch