lekkere lul vakantie sex

Ik holland had ik ook wel eens sex met een andere vrouw en toen ik jou zag, dacht ik misschien wil deze vrouw ook wel sex met mij? Ik ben afkomstig uit Marokko, dus Marokkaan. In holland zijn de vrouwen gek op Marokkanen, vanwege een flinke lul. Als u sex met mij heeft krijgt u die tas gratis.

We zaten naast elkaar op de bank en hij sloeg de arm om mij heen. Dat deed mij wel iets en ik denk waarom niet even neuken met deze man. Ik wil wel met u neuken, maar niet zonder condoom. Hier ging hij mee akkoord en had nl. Hij werd al een beetje vrijer en stak zijn hand onder mijn bloes en beroerde mijn borsten. Je kunt beter mijn bh even los maken dan kun je er beter bij. Dit was niet tegen een dove gezegd. Meid wat heb jij lekkere borsten, maar mag ook je andere kleding uit?

Inmiddels had ik als in zijn kruis gevoeld en kwam tot de ontdekking dat hij een behoorlijke lul in zijn broek had. Jij mag mij uitkleden zei ik tegen hem en dit wond hem danig op, zodat zijn lul bijna uit zijn broek knapte. Mag ik jou kleding ook los maken vroeg ik hem? Ja natuurlijk en flink met mijn lul spelen. Hier na begon hij mij te zoenen en waren alle remmingen voorbij.

Wat had deze man een grote lul, ik denk van wel 30 cm en behoorlijk dik. Wil je hem even in de mond nemen? Hierna heb ik lekker aan deze lul gezogen, tot hij bijna klaar kwam.

Hierna heeft hij het condoom omgedaan, ik ben op de rug gaan liggen op de bank en hij is lekker in mij gekomen. Wat kan deze man neuken en jammer dat hij niet in Nederland woont. Als dat zo was,liet in mij geregel door hem neuken. Ik ben heerlijk klaar gekomen en hij spoot het condoom behoorlijk vol. Misschien is het beter dat we nu onze kleding weer aan doen, wand zo meteen komt je vrouw thuis. Dat is niet erg, wand mijn vrouw is thuis en hij riep haar, terwijl wij beide nog naakt waren.

Ik schrok wel even, maar zijn vrouw zei, het geeft niets, mijn man mag best een verzetje hebben en ik ben niet jaloers. Ik laat mij ook wel eens neuken door een andere man. Dit hebben wij in holland geleerd, ik heb om geld ,veel geld te verdienen enkele jaren de hoer gepeeld in Amsterdam. Ander hadden wij deze winkel nooit kunnen kopen. Ik wil jou bedanken, dat mijn man jou mocht neuken en heb via het gordijn gezien dat jij er wel wat van kan. Je heb ook van die mooie borsten. Mag ik ze eens in de hand nemen?

Maar natuurlijk maar dan ik ook jou borsten. Binnen enkele ogenblikken waren wij in een innige omhelzing en lekker aan elkaars borsten voelen.

Hierna werd haar man weer geil, en heeft mij voor de tweede keer lekker geneukt, terwijl zijn vrouw op de bank met haar vingers in haar kut zat. Ik heb de vrouw gevraagd, of ik haar met de tong klaar mocht maken. Ze stamden in en we zijn alle drie nogmaals klaar gekomen. Omdat de man moslim is heeft hij een hele mooie blote eikel. Hierna het was inmiddels 12 uur geworden en heb na een innige omhelzing het echtpaar verlaten en ben terug gegaan naar het hotel, waar Annie op mij lag te wachten.

Heb jij die mooie tas toch gekocht was Annie haar vraag? Heeft hij ook nog over mij gesproken? Ik heb Annie het hele verhaal verteld ook met de vrouw erbij. Ik ben de stad in geweest aldus Annie en heb daar een vibrator gekocht, ik was ook zo geil en had niets te neuken. Agnes had moeite om zich in te houden met kreunen en beet me in mijn oorlel. Mijn handen gleden over haar borsten en ik trok aan haar tepels. Ik trok Agnes iets naar achteren en stopte mijn lul in haar kut.

Heel langzaam neukte ik mijn buurvrouw op de camping. Na enige tijd trok ik mijn lul uit haar en draaide Agnes om. Ik zoende haar en tilde een been van haar op. Langzaam zocht mijn harde lul het warme en natte kutje van haar op en ik begon haar heerlijk te neuken.

Agnes kwam wederom klaar en sloeg haar armen om mijn nek en sprong iets omhoog. Ik had Agnes in beide armen en ze bereed mijn harde lul onder de douche. Heerlijk zijn we nog blijven douchen en van elkaar genieten. De dag erop liep Agnes voorbij en ze knipoogde naar me. Ik wist voldoende en het zou een mooie vakantie worden waarbij ik een heerlijke Milf geneukt had waar niemand iets vanaf wist.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Geplaatst op vrijdag 1 september door Diender Overspel Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?

..

Bloote meide milf sex nl

Ze pakte m'n handen en leidde ze naar haar tieten. Ik begon bevend aan haar tieten te voelen. Wat waren haar tepels hard zeg! Ik begon ik d'r tepels te knijpen. Ze kreunde en begon langzaam op en neer te bewegen. Het leek wel of ze even moest opwarmen, want ze ging steeds sneller en sneller.

Ik begon haar tepels steeds harder te knijpen. Ze ging weer sneller en sneller. Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en ze trok m'n handen van haar tepels en ging van m'n lul af. Ze ging razendsnel op haar knieÙn zitten en begon aan m'n pik te trekken.

Ze trok nog harder dan ik zelf. Ik hield het haast niet meer en probeerde mijn orgasme uit te stellen. Maar ze bleef onafgebroken keihard aan m'n pik trekken. Toen ze me steeds harder hoorde kreunen ging ze ook nog met haar mond te werk. Ik deed m'n ogen dicht en probeerde zo hard mogelijk te spuiten. Ik deed m'n ogen open en zag de klodders sperma knoerthard uit m'n paal vliegen. Alles kwam in tante open mond of kletterde tegen haar gezicht aan.

Toen ik uitgespoten was, begon ze bellen te blazen op m'n kwak. Daarna slikte ze het door en begon met haar vingers het sperma op d'r gezicht op te vegen en af te likken. Ik veegde haar gezicht ook schoon en ze at m'n vingers zowat op.

Wat was dat een geil gezicht. Wat is dat lang geleden dat is een lekkere spuit sperma heb gehad. Ik kon niks anders dan knikken. Ze stond op en trok me overeind. Nu ging zij op de rand van het bad zitten met d'r benen wijd. Die wil ik wel eens goed onderhanden nemen.

Zij staat helemaal tot je beschikking. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik ging op mijn knieÙn zitten en kroop naar haar neukgrot. Ze deed haar linker been omhoog en legde dat over mijn schouder.

Nu kon ik heel goed met m'n mond bij die geile doos komen. Ik kon met m'n mond van onder naar boven heel die kut in m'n mond nemen en mijn tong naar binnen duwen. Toen ik dat deed begon ze te rillen en pakte m'n hoofd beet en duwde die hard tegen haar kut aan. Ik begon langzaam haar schaamlippen uit te treken en af te likken. Ondertussen ging ik met m'n vinger over haar clitoris heen. Daarna deed ik haar benen goed wijd en begon ik m'n tong zo diep mogelijk naar binnen te wurmen.

Ze duwde m'n hoofd nog harder tegen haar geile grot aan. Ik begon haar heerlijk intern te likken. Wat smaakte zij enorm geil. Haar kut was echt enorm nat, ik kon het haast niet weglikken, zoveel geil had ze in haar kut opgespaard. Ze ging nog meer onder uit zitten zodat ik haar kut nog beter kon likken. Ik likte alsof mijn leven ervan afhing. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik ging over tot het vingeren.

Ik liet er 3 vingers in glijden. Dat beviel haar uitstekend aan het gekreun te horen. Ik begon haar dus gelijktijdig te likken en te vingeren.

Ze ging harder en harder kreunen. Haar geile doos werd natter en natter. Haar geil droop langs mijn vingers uit haar kut en ik likte het maar al te graag op. Ze begon mijn hoofd goed hard tegen haar kut aan te drukken. Ik stopte met vingeren en ging over tot het beffen. Ik hield haar schaamlippen opzij en dook met m'n tong vol in die kletsnatte geile kut. Ze ging harder en harder kreunen en duwen. Ze spreidde haar benen wijd en ik duwde m'n tong zo diep mogelijk naar binnen toe.

Daarna deed ze har benen om m'n hoofd heen en begon flink te bewegen. Ik pakte haar reed beet en trok m'n hoofd strak tegen die natte doos aan. Het harde kreunen werd schreeuwen. Ze bewoog nu hard op en neer met haar kut. Ik probeerde zo goed en kwaad als het ging te blijven beffen. Ze begon keihard te schreeuwen en te bewegen en met een na hevige schokken voelde ik een grote golf geil uit haar kut beginnen te stromen. Ik voelde de golf zo in m'n mond lopen. Ik spoot het meeste langzaam naar buiten toe en voelde hoe alles kletsnat werd van haar geil.

M'n hele hoofd en borstkas waren drijfnat en ook haar hele schaamstreek was kletsnat. Na de laatste schok, nam ik het restje geil in m'n mond en begon dat over haar gezicht heen te spuiten. Ze deed haar tong naarbuiten om haar eigen kutvocht te proeven.

Daarna pakte ik haar op d'r bek en we begonnen hevig te bekken. Ik stond met m'n weer stijve lul tegen haar schaamstreek aan te porren. Wil je tanta Margriet weer lekker pakken? Neuk me maar eens lekker". Ik stapte uit bad en trok haar helemaal op het plateau naast het bad. Nu kom ik tenminste goed stevig staan op de vloer i. Ik liet m'n staaf zonder handen in haar kut glijden en trok haar aan d'r dijen goed strak tegen me aan.

Ze glimlachde en begon met haar tieten te spelen. Ik begon haar langzaam te neuken. Ik voelde m'n pik stijver worden. Haar kut was nog aardig nat want elke keer als ik m'n pik terugtrok, glom hij van haar geil.

Ze ging verder onderuitliggen op het plateau en spreidde haar benen verder uit elkaar. Ik voerde het tempo wat op en haar grote tieten schudde heen en weer bij elke stoot die ik gaf. Ik trok m'n lul uit haar gleuf, stopte hem er weer in, liet 'm helemaal verdwijnen en trok hem er weer uit. Om dezelfde procedure opnieuw te doen. Het was een vreselijk geil gezicht om m'n eikel die schaamlippen te zien spreiden en hem daarna vevolgens zien te verdwijnen.

Ook is het een lekker gevoel als ik hem er bijna uit had, zodat de eikelrand nog net achter haar lippen bleef hangen. Heerlijk die geile mooie kutlippen over mijn eikel heen laten glijden. Ik boog voorover en begon met haar te tongen en haar tieten te likken. Na een poosje duwde ze me naar achteren en begon ik haar weer te neuken. Ik trok haar dijen omhoog en spreidde haar benen verder. Haar neukgrot was nu heerlijk goed gespreid. Ik kon nu goed zien wat ik aan het doen was.

Daar werd ik nog geiler van. Te geil eigenlijk, want ik voelde de drang om te komen. Tante zag dat en zei: Dat wond me vreselijk op. Ik pakte haar benen aan d'r enkels beet en haar benen bij elkaar en deed haar knieÙn naar haar beneden. Ze ging met haar armen om haar knieholte heen en hield zo haar benen vast.

Nu stond haar kont omhoog en dus ook haar kut. Ik begon haar lekker in d'r kut te neuken. En harder dan daarnet. Haar tieten schudden alle kanten op als ik weer een stoot gaf. Volgens mij kreeg ze lamme armen want ze zette haar voeten tegen mijn schouders. Ik liet mijn pik uit haar kut glippen. Ze keek me verbaasd en tegelijkertijd vragend aan waarom ik haar stopte te neuken. Maar voordat ze wat kon zeggen, spreidde ik haar benen en begon weer te neuken.

Ik voelde steeds meer de drang om klaar te komen. En tantes woorden dreunden ook door mijn hoofd heen. Dat zou ik me geen tweede keer laten zeggen. Ik ging steeds harder staan rammen en begon harder te kreunen. Dat was aanleiding voor tante om ook te gaan kreunen. Samen begonnen we tot een orgasme te komen. Ik harder neuken en kreunen. Terwijl haar kreunen meer op schreeuwen begon te lijken. Ik kon mijn orgasme niet langer uitstellen en begon nog harder te rammen om tot een hoogtepunt te komen.

Ik probeerde uit te stellen, maar ik kon niet meer en haar schreeuwen wond me nog meer op. Ik hield het niet meer en met krachtige harde stoten, begon ik mijn sperma zo diep mogelijk in haar kut te rammen.

Ze genoot hoorbaar want het schreeuwen stopte en sloeg over op het roepen van orgasme kreten. Voor mijn gevoel stond ik een eeuwigheid te proberen het sperma uit mijn sperma voorraad te spuiten. Heerlijk zolang ik daar stond te rammen in die kut. Nadat hij slapper begon te worden, trok ik m'n lul eruit. Mijn kom begon uit haar kutje te komen.

Ik veegde het op met m'n vingers en zij likte het maar al te graag af. Heb je nog een lading over voor straks, want ik ga je weer heerlijk nemen", zei tante. Ik heb nog genoeg over hoor en ik wil je alles geven wat ik nog heb.

Dus ga je gang en verwen m'n spuitstaaf. Als je het goed doet, komt de beloning vanzelf. In de vorm van geil", zei ik. Dat liet tante zich geen twee keer zeggen. Ze stond op en duwde me op het plateau. Ze begon aan m'n pik te trekken en m'n eikel te likken. Mijn lul werd weer langzaam stijf en ze begon me te trekken en te pijpen.

Ze deed het nog beter dan de eerste keer. Ze nam hem helemaal in haar mond. Opeens stopte ze en trok ze mijn staaf goed strak. Daarna kwam ze naar voren zitten en legde hem tussen haar grote geile tieten.

Ze duwde haar tieten strak tegen elkaar en begon op en neer te bewegen. Terwijl mijn lul tussen haar tieten zat, begon ze aan mijn eikel te likken.

Na een poosje stopte ze en moest ik op de grond gaan liggen. Ze had een verrassing voor me zei ze. En wat een verrassing was het zeg. Die had ik in mijn stoutste dromen nooit niet kunnen dromen. Ze ging, met haar rug naar me toe, gehurkt zitten. Ze pakte m'n paal beet en richtte hem naar haar poepgaatje. Ze liet zich heel voorzichtig zakken. Mijn staaf boorde zich langzaam in haar kont. Het was supergeil daarbinnen en ook heerlijk krap. Ze liet mijn lul los enbegon op en neer te bewegen.

Dit was echt super super geil. Ze liet m'n lul tot aan mijn eikelrand eruit en ging daarna weer naar beneden toe. Dit was echt ongelofelijk lekker. Tante wist wel hoe mij te ontmaagden. Volgens mij deed ze alles wat in haar op kwam. Opeens stond ze weer op. Ik begreep haar niet, maar dat duurde niet lang. Want toen ze op haar handen en voeten ging zitten begreep ik het wel. Ik ging op mijn knieÙn achter haar zitten. Ze deed haar reed omhoog en ik drukte mij eikel in haar aars.

Het is echt een vreselijk lekker gevoel om die sluitspier strak om je lul heen te voelen. En zeker bij je eikelrand, aangezien die het gevoeligste is. Dat deed ik dus eerst. Mijn eikel erin duwen en eruit halen. Geil, geil, geil en nog eens geil!

Maar nu wilde ik wel eens heel mijn lul in die kont laten verdwijnen. Ik pakte haar aan d'r middel beet en begon mijn staaf langzaam naar binnen te duwen. Toen ik er helemaal in zat, begon ik haar reed zo stevig mogelijk tegen me aan te drukken. Hopla, weer een paar centimeter verder. Maar ze wilde dat ik haar eens begon te neuken. Dat deed ik gelijk en begon haar te rammen. In het begin ging het nog wat stroef, maar naarmate zij geiler werd liet ze haar spieren meer ontspannen en kon ik makkelijker en dus sneller penetreren.

Ze vond het enorm lekker want al heel snel kwamen haar genotskreunen en orgasmekreten. Ik besloot gewoon haar reed vol te spuiten met mijn sperma als ik geen tegenwoord hoorde. Dat hoorde ik niet dus begon ik me klaar te maken om haar vol te pompen in d'r kont.

Tantes kreunen vonden me weer zodanig op dat ik met moeite mijn orgasme kon uitstellen. Maar dat maakte niet uit, want zodra ik begon te spuiten kwam zij ook klaar.

Dit orgasme duurde langer dan alle vorige. Ik wilde mijn kans goed benutten en bleef daarom hard stoten om mijn volledig voorraad sperma in haar reed te lossen. Maar na een tijdje werd mijn lul slapper en kon ik niet goed meer stoten. Ik trok hem uit haar krappe gaatje en ging naast tante liggen. Ze kwam op me liggen en we genoten allebei nog na van het intime orgasme.

Ook moesten we allebei even uitrusten van de lichamelijk inspanningen. En we vielen in slaap. Ik werd na een hele poos als eerste wakker en keek door het klapraampje naar buiten.

Het was donker geworden. De tieten van tante drukten tegen mijn borst aan. Daar werd ik weer geil van. Ik rolde tante voorzichtig van me af en begon die grote tieten te likken. Daarna spreidde ik voorzichtig haar benen en ging ik tante beffen. Ik zag mijn sperma nog ik haar bilnaat zitten en op haar aars zat nog een grote klodder.

Tante werd langzaam wakker van het beffen. Alleen nu ben ik gelijk weer geil en wil ik je pik weer in me hebben", zei ze met een halfslaperige toon. Als ik maar jou pik in me voel". Ik keek naar m'n lul en die stond al weer omhoog van haar geile praat. Ik hielp haar omhoog en spreidde haar benen toen ze op het plateau lag. Ik befte eerst nog even maar ging haar daarna staan neuken. Ik was wel nog aardig vermoeit aan het begin. Maar dat was snel over.

Op een gegeven moment haalde ik m'n pik uit haar kut en trok ik haar kont wat verder omhoog. Ze keek me aan en ik duwde mijn staaf in haar aarsgat. Allebei schokten we even van genot. Langzaam begon ik haar in d'r reet te neuken. Haar sluitspier moest nu maar heel even warm worden geneukt. Ze kon zich nu al sneller ontspannen en gaan genieten. En genieten deed ze. Ze wilde zelfs dat ik haar harder ging neuken. Ik voerde gelijk het tempo op. Ze was echt alweer super geil en begon met haar kutje te spelen.

Dat was een super geil gezciht. Mijn pik in haar kont stotend en zij zichzelf aan het vingeren. Ik trok haar kont weer iets verder omhoog zodat ik er beter voorstond en voerde het tempo verder op. Doordat ik steeds sneller ging, kneep ze haar kont wat aan zodat ik meer weerstand had met het stoten. Dat was echt een super gevoel voor mij. Voor tante leek het wat minder want ze keek alsof ze pijn had. Dat maakte het voor mij weer goed en probeerde het tempo nog verder op te voeren.

Dat lukte nu beter dan de eerste keer, want er zat nog wat sperma in haar kont wat ik nu door haar hele kont heen smeerde met m'n paal. Hierdoor werd ze van binnen lekker smeu´g en soepel. Mijn paal ging nu met een hoge frequentie haar aars in en uit. Ik moest alweer klaarkomen. Veel te snel vond ik zelf, maar aan de andere kant wilde ik haar wel 20x in d'r reed neuken en 20x vol spuiten. Dus begon ik naar een orgasme toe te werken.

Ik ben nu al 2x klaargekomen. Zo lekker vind ik het als er een goede harde lul in mijn kontje zit te rammen. Dus spuit m'n kontje maar vol. Dat heb je wel verdiend". Nou, dat laat ik haar niet nog een keer zeggen. Dus ik ging verder om tot een orgasme te komen.

Haar sluitspier rekte steeds verder mee als ik weer een stoot gaf diep inhaar reed. Ik begon nu het orgasme te naderen. Ik ging sneller en sneller stoten. Ook werden de stoten harder en harder. Ze spreidde haar benen iets verder zodat ik betere toegang had tot haar kont.

Ik pakte haar steviger beet om nog hardere stoten te kunnen geven. Zij moest ook haar orgasme proberen uit te stellen. Ze wilde tegelijkertijd klaarkomen. Ik hield haast niet meer en het geklets van mijn lijf tegen haar lijf werd steeds harder. Hij kijkt me onbeholpen aan, met een vragende blik in zijn ogen. Ja zeg ik, je moet er dan wel mooi en verzorgd uit zien, "hoe moet ik dat dan doen? Nou gewoon zeg ik "met tondeuse en je scheermesje met scheerschuim".

Ik zie hem nadenken hoe hij dat aan moet gaan pakken. Dan vraagt hij aan mij: Heb ik dat denk ik bij mezelf, maar ach, vooruit denk ik dus zeg ik: Blij staat hij op en geeft me een kus en zegt: Met de tondeuse begin ik, hij begint te giechelen dat dat een raar gevoel is en dat het een trillend gevoel geeft. Ik denk dan bij mezelf dat wet ik hoe het voelt als ik een vibrator in me heb zitten. Het zal hem wel opwinden want ik zie dat zijn pik dikker wordt, ik moet zijn pik met mijn hand beetpakken om hem aan de kant te houden, heb al lange tijd geen pik meer in mijn hand gehad.

Dat had ik al wel gemerkt, ik zit met een grote stijve paal hier voor me. Maar ik vind het wel lekker om zijn stijve in mijn hand te hebben, en hou hem meer en langer vast dan dat noodzakelijk is. Ik wrijf de losse haren weg en heb mijn volle hand om zijn paal, om hem zogenaamd aan de kant te houden.

Dan ga ik alles goed met scheerschuim in smeren, ook de schacht van zijn paal en ga aan het scheren. Tijdens het scheren ga ik licht met mijn hand op en neer langs zijn paal, maar hij gaat ook een beetje met zijn bekken op en neer Ook zijn ballen moest ik scheren dus ook die lekker in mijn hand gehad, ik was er gewoon erg geil van geworden, maar kon dat niet laten merken, het is tenslotte mijn zoon.

Na het scheren wassen en afdrogen, met de handdoek droogde ik alles af en ging met de handdoek op en neer langs zijn keiharde paal. Zo geil ben ik inmiddels dat ik niets liever wil en zonder protest of iets te zeggen pak ik zijn harde paal in mijn mond en pijp hem. Al snel voel ik zijn eikel opzwellen en voel ik de eerste straal sperma in mijn mond, het blijft komen en hij blijft spuiten.

Heerlijk, geweldig vind ik dit en ook vreselijk geil,zo veel mogelijk slik ik door maar niet alles, er loopt ook wat uit mijn mond en druppelt op mijn tieten, want mijn badjas is ook open gegaan. Remco komt met een blij en voldaan gezicht omhoog en kijkt me aan. Lach een beetje naar hem, weet eigenlijk even geen raad met mezelf en wat te zeggen. Hij trekt me zacht op bed en pakt de handdoek, "kom eens even lekker tegen mij aanliggen" onderwijl doet hij ook mijn badjas uit.

Naakt kom ik naast hem te liggen, hij wrijft mijn tieten schoon, daarna trekt hij mij tegen zich aan. Begint me te strelen en te kussen, heerlijk teder, Voel zijn nog steeds harde paal tegen mijn buik, we gaan nog niet slapen bedenk ik mij.

Dan fluistert hij in mijn oor: Hij gaat zoenend va mijn tieten naar beneden en al snel gaat hij me beffen, drijfnat ben ik en al heel snel kom ik voor de eerste keer klaar, "ga door" "ga door" roep ik en dat doet hij, voel vingers in mij en heerlijk likt en bijt hij zacht op mijn klit. Meerdere keren kom ik klaar, dit is niet het eerste kutje wat hij likt, dat is zeker. Dan komt hij weer naar boven, we gaan lekker zoenen, wat al snel tongen is, ik proef mijn lekkere kut geil.

Dan weer kijkt hij me aan en zegt: Remco komt op mij liggen, mijn kut is drijfnat nog en staat helemaal open, dus heel gemakkelijk voel ik hem naar binnen schuiven. Dit is een goddelijk gevoel, dat je een harde paal bij je naar binnen voelt komen, helemaal komt hij in me, geweldig vind ik dit.

Mijn bloed eigen zoon die nu met zijn keiharde paal in mijn geile kut zit. Dit is zo geil dat mijn eerste orgasme al door mijn lijf giert. Voel zijn paal heerlijk in mij bewegen, flink gaat hij nu in en uit, aan zijn neuken te merken is hij ook bloedgeil, tussen de stoten en het hijgen door zeg ik geile dingen in zijn oor: Hij is nog niet zo vrij om alles te zegen en te doen, dus stuur ik hem wat.

Heerlijk gaan we te keer, ik zweef steeds op de rand van een vreselijk orgasme, maar weet het steeds net in te houden. Draai weer weg en ga voor hem zitten, en ga hem weer even pijpen, proef mijn kut geil weer nu pakt hij mijn hoofd en neukt echt mijn mond nu.

Geeft aan dat hij bijna komt, maar dat wil ik niet, hij moet mijn kut volspuiten. Door mijn leeftijd is dat geen enkel risico meer dus moet hij mij volspuiten. Zorg dat hij op zijn rug komt te liggen en laat mij op zijn pik zakken, helemaal zit hij in me. Op deze manier neuk ik hem heerlijk, wil dit zo lang mogelijk volhouden, op en neer hen en weer ik maak hem gek van geiligheid.

Elke keer als ik merk dat hij bijna komt dan doe ik even rustig aan. We blijven elkaar diep in de ogen aankijken, zo intens, zo'n diep gevoel, deze intense verbondenheid, dit gevoel is alles overtreffend. Dit gevoel zal ik mijn hele leven niet meer vergeten.lekkere lul vakantie sex

Ik holland had ik ook wel eens sex met een andere vrouw en toen ik jou zag, dacht ik misschien wil deze vrouw ook wel sex met mij? Ik ben afkomstig uit Marokko, dus Marokkaan. In holland zijn de vrouwen gek op Marokkanen, vanwege een flinke lul. Als u sex met mij heeft krijgt u die tas gratis. We zaten naast elkaar op de bank en hij sloeg de arm om mij heen. Dat deed mij wel iets en ik denk waarom niet even neuken met deze man. Ik wil wel met u neuken, maar niet zonder condoom.

Hier ging hij mee akkoord en had nl. Hij werd al een beetje vrijer en stak zijn hand onder mijn bloes en beroerde mijn borsten. Je kunt beter mijn bh even los maken dan kun je er beter bij.

Dit was niet tegen een dove gezegd. Meid wat heb jij lekkere borsten, maar mag ook je andere kleding uit? Inmiddels had ik als in zijn kruis gevoeld en kwam tot de ontdekking dat hij een behoorlijke lul in zijn broek had.

Jij mag mij uitkleden zei ik tegen hem en dit wond hem danig op, zodat zijn lul bijna uit zijn broek knapte. Mag ik jou kleding ook los maken vroeg ik hem? Ja natuurlijk en flink met mijn lul spelen. Hier na begon hij mij te zoenen en waren alle remmingen voorbij. Wat had deze man een grote lul, ik denk van wel 30 cm en behoorlijk dik. Wil je hem even in de mond nemen? Hierna heb ik lekker aan deze lul gezogen, tot hij bijna klaar kwam.

Hierna heeft hij het condoom omgedaan, ik ben op de rug gaan liggen op de bank en hij is lekker in mij gekomen. Wat kan deze man neuken en jammer dat hij niet in Nederland woont. Als dat zo was,liet in mij geregel door hem neuken. Ik ben heerlijk klaar gekomen en hij spoot het condoom behoorlijk vol. Misschien is het beter dat we nu onze kleding weer aan doen, wand zo meteen komt je vrouw thuis.

Dat is niet erg, wand mijn vrouw is thuis en hij riep haar, terwijl wij beide nog naakt waren. Ik schrok wel even, maar zijn vrouw zei, het geeft niets, mijn man mag best een verzetje hebben en ik ben niet jaloers.

Ik laat mij ook wel eens neuken door een andere man. Dit hebben wij in holland geleerd, ik heb om geld ,veel geld te verdienen enkele jaren de hoer gepeeld in Amsterdam. Ander hadden wij deze winkel nooit kunnen kopen. Ik wil jou bedanken, dat mijn man jou mocht neuken en heb via het gordijn gezien dat jij er wel wat van kan.

Je heb ook van die mooie borsten. Mag ik ze eens in de hand nemen? Maar natuurlijk maar dan ik ook jou borsten. Binnen enkele ogenblikken waren wij in een innige omhelzing en lekker aan elkaars borsten voelen. Hierna werd haar man weer geil, en heeft mij voor de tweede keer lekker geneukt, terwijl zijn vrouw op de bank met haar vingers in haar kut zat.

Ik heb de vrouw gevraagd, of ik haar met de tong klaar mocht maken. Ze stamden in en we zijn alle drie nogmaals klaar gekomen. Omdat de man moslim is heeft hij een hele mooie blote eikel. Hierna het was inmiddels 12 uur geworden en heb na een innige omhelzing het echtpaar verlaten en ben terug gegaan naar het hotel, waar Annie op mij lag te wachten.

Heb jij die mooie tas toch gekocht was Annie haar vraag? Heeft hij ook nog over mij gesproken? Ik heb Annie het hele verhaal verteld ook met de vrouw erbij. Ik ben de stad in geweest aldus Annie en heb daar een vibrator gekocht, ik was ook zo geil en had niets te neuken. Agnes had moeite om zich in te houden met kreunen en beet me in mijn oorlel. Mijn handen gleden over haar borsten en ik trok aan haar tepels. Ik trok Agnes iets naar achteren en stopte mijn lul in haar kut.

Heel langzaam neukte ik mijn buurvrouw op de camping. Na enige tijd trok ik mijn lul uit haar en draaide Agnes om. Ik zoende haar en tilde een been van haar op. Langzaam zocht mijn harde lul het warme en natte kutje van haar op en ik begon haar heerlijk te neuken. Agnes kwam wederom klaar en sloeg haar armen om mijn nek en sprong iets omhoog. Ik had Agnes in beide armen en ze bereed mijn harde lul onder de douche.

Heerlijk zijn we nog blijven douchen en van elkaar genieten. De dag erop liep Agnes voorbij en ze knipoogde naar me. Ik wist voldoende en het zou een mooie vakantie worden waarbij ik een heerlijke Milf geneukt had waar niemand iets vanaf wist. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op vrijdag 1 september door Diender Overspel Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?

..

Ze kijken wel begerig naar ons. Wie weet zegt Annie. Op de middag werd het erg heet op het strand en zijn we de stad ingegaan om winkels te bekijken. Na veel geslenterd kwamen wij in een winkel waar allerlei lederwaren werden verkocht.

En wij maar rond neuzen tot er de eigenaar bij ons kwam. Bent Hollandse vroeg deze man in het onvervalst Nederlands. Je was mijn antwoordt.

Kan ik helpen was zijn vraag? Ik zoek een mooie tas, maar ze zijn nogal duur. Misschien kan ik wel iets regelen was zijn antwoordt. Hoe bedoeld u dat? Kom later op de avond maar even alleen terug, ik woon achter de winkel en kunnen we samen iets regelen.

Rond 9 uur, maar het liefst alleen. Ik zag je praten met die man en ik denk Annie op afstand blijven. Ik denk dat hij mij wel wil neuken, omdat ik alleen moest komen zei ik tegen Annie. Maar wat doe je? Het leek mij wil een lekkere vent voor een potje sex. Nu ik vermaak mij wel even alleen, maar ik wil later wel het verhaal horen en misschien wil hij mij ook wel even een beurt geven aldus Annie. Ik ben rond de afgesproken tijd teruggegaan naar de leerwinkel en werd verwelkomt door de man die zei, dat ik op avond terug moest komen voor een regeling.

Nadat ik binnen was, werd de deur afgesloten. Ik ga even mijn vrouw wegsturen voor een paar boodschappen. Hierna werd ik in de woonkamer uitgenodigd en kreeg een kop thee aangeboden.

Ik heb gezien dat u belangstelling had voor deze tas. U mag hem gratis hebben, maar dan wil ik graag sex met u. Voor mij liep deze man wel snel van stapel. Eerst heb ik wel een paar vragen zei ik tegen die man. Hoe komt het dat u hollans spreekt? Ik heb ongeveer 10 jaar in Amsterdam gewerkt en geld overgespaard om deze winkel te beginnen. Ik holland had ik ook wel eens sex met een andere vrouw en toen ik jou zag, dacht ik misschien wil deze vrouw ook wel sex met mij?

Ik ben afkomstig uit Marokko, dus Marokkaan. In holland zijn de vrouwen gek op Marokkanen, vanwege een flinke lul. Als u sex met mij heeft krijgt u die tas gratis. We zaten naast elkaar op de bank en hij sloeg de arm om mij heen. Dat deed mij wel iets en ik denk waarom niet even neuken met deze man.

Ik wil wel met u neuken, maar niet zonder condoom. Hier ging hij mee akkoord en had nl. Hij werd al een beetje vrijer en stak zijn hand onder mijn bloes en beroerde mijn borsten. Je kunt beter mijn bh even los maken dan kun je er beter bij. Dit was niet tegen een dove gezegd. Meid wat heb jij lekkere borsten, maar mag ook je andere kleding uit?

Inmiddels had ik als in zijn kruis gevoeld en kwam tot de ontdekking dat hij een behoorlijke lul in zijn broek had. Jij mag mij uitkleden zei ik tegen hem en dit wond hem danig op, zodat zijn lul bijna uit zijn broek knapte. Mag ik jou kleding ook los maken vroeg ik hem?

Ja natuurlijk en flink met mijn lul spelen. Vooral mijn kontje vond ze er fijn om te wassen. Ik kreeg de hardste lul die ik ooit had gehad. Mijn hart klopte door m'n keel, zo geil was ik. Ik stond al te bedenken hoe ze zou reageren als zou vragen of ze mij zou willen ontmaagden. Mijn hart ging sneller kloppen bij die gedachte. Opeens kon het me allemaal niet meer schelen en draaide me om. Mijn keiharde paal stond nu recht voor haar gezicht.

Tante keek vol verbazing en een soort geschokt naar mijn harde paal. Toen keek ze me aan. Ik wil dat u mij ontmaagd". Het bleef stil, ze bleef me strak aankijken. Ik kon mezelf wel voor mijn kop schieten. Ik keek naar het plafond en stond te bedenken wat te gaan zeggen. Maar net voordat ik wat wilde zeggen, voelde ik een hand over m'n benen naar boven glijden. Ik keek naar beneden en zag hoe tante m'n harde lul beet pakte en goed strak trok.

Daarna keek ze me aan en begon langzaam te pijpen. Ze gleed met haar lippen soepel over m'n neukstok. Wat was dat lekker zeg. Dit had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen dromen. Ze wist goed raad met m'n pik. Ze wisselde het pijpen af met aftrekken. Ze maakte haar handen nat met water en liet dat over mijn pik heen lopen.

Daarna stak ze 'm weer in d'r mond. Ze nam hem daarna een paar keer helemaal in haar mond. Wat kon zij goed overweg met een pik. Ze duwde me op de rand van het bad en op het plateau naast het bad. Ze spreidde m'n benen en ging er goed voor zitten. Ze nam mijn keiharde lul diep in haar mond.

Ze gleed met haar tong lekker over mijn eikelrand heen. De rillingen liepen over mmijn rug. Opeens stopte ze met pijpen. Ik keek naar wat ze ging doen. Ze ging staan en gaf me een tongzoen. Tijdens het tongen ging ze met haar hand naar beneden en begon me af te trekken.

Na een poosje stopte ze en draaide ze zich om. Ze kwam naar achteren gelopen en bukte diep voorover. Nu kon ik haar nog beter in volle glorie zien. Ze ging wat met haar benen uit elkaar en kwam met haar arm tussen haar benen door. Ze pakte m'n neukstok en ging langzaam rechtopstaan en begeleidden hem naar binnen. Ze liet 'm er helemaal in.

Wat was ze heerlijk zeg. Ik voelde het geil langs m'n ballen naar beneden stromen. Ze pakte m'n handen en leidde ze naar haar tieten. Ik begon bevend aan haar tieten te voelen.

Wat waren haar tepels hard zeg! Ik begon ik d'r tepels te knijpen. Ze kreunde en begon langzaam op en neer te bewegen. Het leek wel of ze even moest opwarmen, want ze ging steeds sneller en sneller. Ik begon haar tepels steeds harder te knijpen. Ze ging weer sneller en sneller. Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en ze trok m'n handen van haar tepels en ging van m'n lul af. Ze ging razendsnel op haar knieÙn zitten en begon aan m'n pik te trekken. Ze trok nog harder dan ik zelf. Ik hield het haast niet meer en probeerde mijn orgasme uit te stellen.

Maar ze bleef onafgebroken keihard aan m'n pik trekken. Toen ze me steeds harder hoorde kreunen ging ze ook nog met haar mond te werk. Ik deed m'n ogen dicht en probeerde zo hard mogelijk te spuiten.

Ik deed m'n ogen open en zag de klodders sperma knoerthard uit m'n paal vliegen. Alles kwam in tante open mond of kletterde tegen haar gezicht aan. Toen ik uitgespoten was, begon ze bellen te blazen op m'n kwak. Daarna slikte ze het door en begon met haar vingers het sperma op d'r gezicht op te vegen en af te likken. Ik veegde haar gezicht ook schoon en ze at m'n vingers zowat op. Wat was dat een geil gezicht. Wat is dat lang geleden dat is een lekkere spuit sperma heb gehad. Ik kon niks anders dan knikken.

Ze stond op en trok me overeind. Nu ging zij op de rand van het bad zitten met d'r benen wijd. Die wil ik wel eens goed onderhanden nemen. Zij staat helemaal tot je beschikking. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik ging op mijn knieÙn zitten en kroop naar haar neukgrot. Ze deed haar linker been omhoog en legde dat over mijn schouder.

Nu kon ik heel goed met m'n mond bij die geile doos komen. Ik kon met m'n mond van onder naar boven heel die kut in m'n mond nemen en mijn tong naar binnen duwen. Toen ik dat deed begon ze te rillen en pakte m'n hoofd beet en duwde die hard tegen haar kut aan. Ik begon langzaam haar schaamlippen uit te treken en af te likken. Ondertussen ging ik met m'n vinger over haar clitoris heen. Daarna deed ik haar benen goed wijd en begon ik m'n tong zo diep mogelijk naar binnen te wurmen.

Ze duwde m'n hoofd nog harder tegen haar geile grot aan. Ik begon haar heerlijk intern te likken. Wat smaakte zij enorm geil. Haar kut was echt enorm nat, ik kon het haast niet weglikken, zoveel geil had ze in haar kut opgespaard.

Ze ging nog meer onder uit zitten zodat ik haar kut nog beter kon likken. Ik likte alsof mijn leven ervan afhing. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik ging over tot het vingeren. Ik liet er 3 vingers in glijden. Dat beviel haar uitstekend aan het gekreun te horen.

Ik begon haar dus gelijktijdig te likken en te vingeren. Ze ging harder en harder kreunen. Haar geile doos werd natter en natter. Haar geil droop langs mijn vingers uit haar kut en ik likte het maar al te graag op. Ze begon mijn hoofd goed hard tegen haar kut aan te drukken. Ik stopte met vingeren en ging over tot het beffen. Ik hield haar schaamlippen opzij en dook met m'n tong vol in die kletsnatte geile kut.

Ze ging harder en harder kreunen en duwen. Ze spreidde haar benen wijd en ik duwde m'n tong zo diep mogelijk naar binnen toe. Daarna deed ze har benen om m'n hoofd heen en begon flink te bewegen. Ik pakte haar reed beet en trok m'n hoofd strak tegen die natte doos aan.

Het harde kreunen werd schreeuwen. Ze bewoog nu hard op en neer met haar kut. Ik probeerde zo goed en kwaad als het ging te blijven beffen. Ze begon keihard te schreeuwen en te bewegen en met een na hevige schokken voelde ik een grote golf geil uit haar kut beginnen te stromen.

Ik voelde de golf zo in m'n mond lopen. Ik spoot het meeste langzaam naar buiten toe en voelde hoe alles kletsnat werd van haar geil. M'n hele hoofd en borstkas waren drijfnat en ook haar hele schaamstreek was kletsnat. Na de laatste schok, nam ik het restje geil in m'n mond en begon dat over haar gezicht heen te spuiten.

Ze deed haar tong naarbuiten om haar eigen kutvocht te proeven. Daarna pakte ik haar op d'r bek en we begonnen hevig te bekken. Ik stond met m'n weer stijve lul tegen haar schaamstreek aan te porren. Wil je tanta Margriet weer lekker pakken? Neuk me maar eens lekker". Ik stapte uit bad en trok haar helemaal op het plateau naast het bad. Nu kom ik tenminste goed stevig staan op de vloer i. Ik liet m'n staaf zonder handen in haar kut glijden en trok haar aan d'r dijen goed strak tegen me aan.

Ze glimlachde en begon met haar tieten te spelen. Ik begon haar langzaam te neuken. Ik voelde m'n pik stijver worden.

Haar kut was nog aardig nat want elke keer als ik m'n pik terugtrok, glom hij van haar geil. Ze ging verder onderuitliggen op het plateau en spreidde haar benen verder uit elkaar. Ik voerde het tempo wat op en haar grote tieten schudde heen en weer bij elke stoot die ik gaf.

Ik trok m'n lul uit haar gleuf, stopte hem er weer in, liet 'm helemaal verdwijnen en trok hem er weer uit.

Om dezelfde procedure opnieuw te doen. Het was een vreselijk geil gezicht om m'n eikel die schaamlippen te zien spreiden en hem daarna vevolgens zien te verdwijnen. Ook is het een lekker gevoel als ik hem er bijna uit had, zodat de eikelrand nog net achter haar lippen bleef hangen. Heerlijk die geile mooie kutlippen over mijn eikel heen laten glijden. Ik boog voorover en begon met haar te tongen en haar tieten te likken.

Na een poosje duwde ze me naar achteren en begon ik haar weer te neuken. Ik trok haar dijen omhoog en spreidde haar benen verder. Haar neukgrot was nu heerlijk goed gespreid. Ik kon nu goed zien wat ik aan het doen was. Daar werd ik nog geiler van. Te geil eigenlijk, want ik voelde de drang om te komen.

Tante zag dat en zei: Dat wond me vreselijk op. Ik pakte haar benen aan d'r enkels beet en haar benen bij elkaar en deed haar knieÙn naar haar beneden. Ze ging met haar armen om haar knieholte heen en hield zo haar benen vast. Nu stond haar kont omhoog en dus ook haar kut.

Ik begon haar lekker in d'r kut te neuken. En harder dan daarnet. Haar tieten schudden alle kanten op als ik weer een stoot gaf. Volgens mij kreeg ze lamme armen want ze zette haar voeten tegen mijn schouders. Ik liet mijn pik uit haar kut glippen. Ze keek me verbaasd en tegelijkertijd vragend aan waarom ik haar stopte te neuken. Maar voordat ze wat kon zeggen, spreidde ik haar benen en begon weer te neuken.

Ik voelde steeds meer de drang om klaar te komen. En tantes woorden dreunden ook door mijn hoofd heen. Dat zou ik me geen tweede keer laten zeggen. Ik ging steeds harder staan rammen en begon harder te kreunen.

Dat was aanleiding voor tante om ook te gaan kreunen. Samen begonnen we tot een orgasme te komen. Ik harder neuken en kreunen. Terwijl haar kreunen meer op schreeuwen begon te lijken. Ik kon mijn orgasme niet langer uitstellen en begon nog harder te rammen om tot een hoogtepunt te komen.

Ik probeerde uit te stellen, maar ik kon niet meer en haar schreeuwen wond me nog meer op. Ik hield het niet meer en met krachtige harde stoten, begon ik mijn sperma zo diep mogelijk in haar kut te rammen. Ze genoot hoorbaar want het schreeuwen stopte en sloeg over op het roepen van orgasme kreten. Voor mijn gevoel stond ik een eeuwigheid te proberen het sperma uit mijn sperma voorraad te spuiten.

Heerlijk zolang ik daar stond te rammen in die kut. Nadat hij slapper begon te worden, trok ik m'n lul eruit. Mijn kom begon uit haar kutje te komen. Ik veegde het op met m'n vingers en zij likte het maar al te graag af. Heb je nog een lading over voor straks, want ik ga je weer heerlijk nemen", zei tante. Ik heb nog genoeg over hoor en ik wil je alles geven wat ik nog heb.

Dus ga je gang en verwen m'n spuitstaaf. Als je het goed doet, komt de beloning vanzelf. In de vorm van geil", zei ik. Dat liet tante zich geen twee keer zeggen. Ze stond op en duwde me op het plateau. Ze begon aan m'n pik te trekken en m'n eikel te likken. Mijn lul werd weer langzaam stijf en ze begon me te trekken en te pijpen. Ze deed het nog beter dan de eerste keer. Ze nam hem helemaal in haar mond.

Opeens stopte ze en trok ze mijn staaf goed strak. Daarna kwam ze naar voren zitten en legde hem tussen haar grote geile tieten. Ze duwde haar tieten strak tegen elkaar en begon op en neer te bewegen.

Terwijl mijn lul tussen haar tieten zat, begon ze aan mijn eikel te likken. Na een poosje stopte ze en moest ik op de grond gaan liggen. Ze had een verrassing voor me zei ze. En wat een verrassing was het zeg.

Die had ik in mijn stoutste dromen nooit niet kunnen dromen. Ze ging, met haar rug naar me toe, gehurkt zitten. Ze pakte m'n paal beet en richtte hem naar haar poepgaatje. Ze liet zich heel voorzichtig zakken. Mijn staaf boorde zich langzaam in haar kont. Het was supergeil daarbinnen en ook heerlijk krap. Ze liet mijn lul los enbegon op en neer te bewegen.

Dit was echt super super geil. Ze liet m'n lul tot aan mijn eikelrand eruit en ging daarna weer naar beneden toe. Dit was echt ongelofelijk lekker. Tante wist wel hoe mij te ontmaagden. Volgens mij deed ze alles wat in haar op kwam. Opeens stond ze weer op. Ik begreep haar niet, maar dat duurde niet lang.

Want toen ze op haar handen en voeten ging zitten begreep ik het wel. Ik ging op mijn knieÙn achter haar zitten. Ze deed haar reed omhoog en ik drukte mij eikel in haar aars. Het is echt een vreselijk lekker gevoel om die sluitspier strak om je lul heen te voelen.

En zeker bij je eikelrand, aangezien die het gevoeligste is. Dat deed ik dus eerst. Mijn eikel erin duwen en eruit halen. Geil, geil, geil en nog eens geil! Maar nu wilde ik wel eens heel mijn lul in die kont laten verdwijnen.

Ik pakte haar aan d'r middel beet en begon mijn staaf langzaam naar binnen te duwen. Toen ik er helemaal in zat, begon ik haar reed zo stevig mogelijk tegen me aan te drukken. Hopla, weer een paar centimeter verder.

Maar ze wilde dat ik haar eens begon te neuken. Dat deed ik gelijk en begon haar te rammen. In het begin ging het nog wat stroef, maar naarmate zij geiler werd liet ze haar spieren meer ontspannen en kon ik makkelijker en dus sneller penetreren.

Ze vond het enorm lekker want al heel snel kwamen haar genotskreunen en orgasmekreten. Ik besloot gewoon haar reed vol te spuiten met mijn sperma als ik geen tegenwoord hoorde. Dat hoorde ik niet dus begon ik me klaar te maken om haar vol te pompen in d'r kont. Tantes kreunen vonden me weer zodanig op dat ik met moeite mijn orgasme kon uitstellen. Maar dat maakte niet uit, want zodra ik begon te spuiten kwam zij ook klaar. Dit orgasme duurde langer dan alle vorige.

Ik wilde mijn kans goed benutten en bleef daarom hard stoten om mijn volledig voorraad sperma in haar reed te lossen. Maar na een tijdje werd mijn lul slapper en kon ik niet goed meer stoten.

Ik trok hem uit haar krappe gaatje en ging naast tante liggen. Ze kwam op me liggen en we genoten allebei nog na van het intime orgasme. Ook moesten we allebei even uitrusten van de lichamelijk inspanningen. En we vielen in slaap. Ik werd na een hele poos als eerste wakker en keek door het klapraampje naar buiten.

Het was donker geworden. De tieten van tante drukten tegen mijn borst aan. Daar werd ik weer geil van. Ik rolde tante voorzichtig van me af en begon die grote tieten te likken. Daarna spreidde ik voorzichtig haar benen en ging ik tante beffen. Ik zag mijn sperma nog ik haar bilnaat zitten en op haar aars zat nog een grote klodder. Tante werd langzaam wakker van het beffen.

Alleen nu ben ik gelijk weer geil en wil ik je pik weer in me hebben", zei ze met een halfslaperige toon. Als ik maar jou pik in me voel". Ik keek naar m'n lul en die stond al weer omhoog van haar geile praat.
Lekkerekut private sex adressen

  • Toen ze mijn lul bijna helemaal in haar mond had, spoot ik mijn geil diep achterin haar keel. In tegendeel zelfs, want iedereen was op vakantie.
  • Vrouw zoekt knaap erotic massage de
  • Die had ik in mijn stoutste dromen nooit niet kunnen dromen.
  • Gratis sex afspraakjes studente zoekt sex
Grstis s oude kale kut


Ze spreidde m'n benen en ging er goed voor zitten. Ze nam mijn keiharde lul diep in haar mond. Ze gleed met haar tong lekker over mijn eikelrand heen.

De rillingen liepen over mmijn rug. Opeens stopte ze met pijpen. Ik keek naar wat ze ging doen. Ze ging staan en gaf me een tongzoen. Tijdens het tongen ging ze met haar hand naar beneden en begon me af te trekken. Na een poosje stopte ze en draaide ze zich om.

Ze kwam naar achteren gelopen en bukte diep voorover. Nu kon ik haar nog beter in volle glorie zien. Ze ging wat met haar benen uit elkaar en kwam met haar arm tussen haar benen door. Ze pakte m'n neukstok en ging langzaam rechtopstaan en begeleidden hem naar binnen. Ze liet 'm er helemaal in. Wat was ze heerlijk zeg. Ik voelde het geil langs m'n ballen naar beneden stromen. Ze pakte m'n handen en leidde ze naar haar tieten. Ik begon bevend aan haar tieten te voelen.

Wat waren haar tepels hard zeg! Ik begon ik d'r tepels te knijpen. Ze kreunde en begon langzaam op en neer te bewegen. Het leek wel of ze even moest opwarmen, want ze ging steeds sneller en sneller. Ik begon haar tepels steeds harder te knijpen. Ze ging weer sneller en sneller. Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en ze trok m'n handen van haar tepels en ging van m'n lul af. Ze ging razendsnel op haar knieÙn zitten en begon aan m'n pik te trekken.

Ze trok nog harder dan ik zelf. Ik hield het haast niet meer en probeerde mijn orgasme uit te stellen. Maar ze bleef onafgebroken keihard aan m'n pik trekken. Toen ze me steeds harder hoorde kreunen ging ze ook nog met haar mond te werk. Ik deed m'n ogen dicht en probeerde zo hard mogelijk te spuiten. Ik deed m'n ogen open en zag de klodders sperma knoerthard uit m'n paal vliegen.

Alles kwam in tante open mond of kletterde tegen haar gezicht aan. Toen ik uitgespoten was, begon ze bellen te blazen op m'n kwak. Daarna slikte ze het door en begon met haar vingers het sperma op d'r gezicht op te vegen en af te likken. Ik veegde haar gezicht ook schoon en ze at m'n vingers zowat op. Wat was dat een geil gezicht.

Wat is dat lang geleden dat is een lekkere spuit sperma heb gehad. Ik kon niks anders dan knikken. Ze stond op en trok me overeind. Nu ging zij op de rand van het bad zitten met d'r benen wijd. Die wil ik wel eens goed onderhanden nemen. Zij staat helemaal tot je beschikking. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik ging op mijn knieÙn zitten en kroop naar haar neukgrot. Ze deed haar linker been omhoog en legde dat over mijn schouder.

Nu kon ik heel goed met m'n mond bij die geile doos komen. Ik kon met m'n mond van onder naar boven heel die kut in m'n mond nemen en mijn tong naar binnen duwen.

Toen ik dat deed begon ze te rillen en pakte m'n hoofd beet en duwde die hard tegen haar kut aan. Ik begon langzaam haar schaamlippen uit te treken en af te likken. Ondertussen ging ik met m'n vinger over haar clitoris heen. Daarna deed ik haar benen goed wijd en begon ik m'n tong zo diep mogelijk naar binnen te wurmen. Ze duwde m'n hoofd nog harder tegen haar geile grot aan.

Ik begon haar heerlijk intern te likken. Wat smaakte zij enorm geil. Haar kut was echt enorm nat, ik kon het haast niet weglikken, zoveel geil had ze in haar kut opgespaard. Ze ging nog meer onder uit zitten zodat ik haar kut nog beter kon likken. Ik likte alsof mijn leven ervan afhing.

Ze begon zachtjes te kreunen. Ik ging over tot het vingeren. Ik liet er 3 vingers in glijden. Dat beviel haar uitstekend aan het gekreun te horen.

Ik begon haar dus gelijktijdig te likken en te vingeren. Ze ging harder en harder kreunen. Haar geile doos werd natter en natter. Haar geil droop langs mijn vingers uit haar kut en ik likte het maar al te graag op. Ze begon mijn hoofd goed hard tegen haar kut aan te drukken. Ik stopte met vingeren en ging over tot het beffen. Ik hield haar schaamlippen opzij en dook met m'n tong vol in die kletsnatte geile kut.

Ze ging harder en harder kreunen en duwen. Ze spreidde haar benen wijd en ik duwde m'n tong zo diep mogelijk naar binnen toe.

Daarna deed ze har benen om m'n hoofd heen en begon flink te bewegen. Ik pakte haar reed beet en trok m'n hoofd strak tegen die natte doos aan.

Het harde kreunen werd schreeuwen. Ze bewoog nu hard op en neer met haar kut. Ik probeerde zo goed en kwaad als het ging te blijven beffen.

Ze begon keihard te schreeuwen en te bewegen en met een na hevige schokken voelde ik een grote golf geil uit haar kut beginnen te stromen. Ik voelde de golf zo in m'n mond lopen. Ik spoot het meeste langzaam naar buiten toe en voelde hoe alles kletsnat werd van haar geil. M'n hele hoofd en borstkas waren drijfnat en ook haar hele schaamstreek was kletsnat.

Na de laatste schok, nam ik het restje geil in m'n mond en begon dat over haar gezicht heen te spuiten. Ze deed haar tong naarbuiten om haar eigen kutvocht te proeven. Daarna pakte ik haar op d'r bek en we begonnen hevig te bekken. Ik stond met m'n weer stijve lul tegen haar schaamstreek aan te porren.

Wil je tanta Margriet weer lekker pakken? Neuk me maar eens lekker". Ik stapte uit bad en trok haar helemaal op het plateau naast het bad. Nu kom ik tenminste goed stevig staan op de vloer i. Ik liet m'n staaf zonder handen in haar kut glijden en trok haar aan d'r dijen goed strak tegen me aan. Ze glimlachde en begon met haar tieten te spelen. Ik begon haar langzaam te neuken. Ik voelde m'n pik stijver worden.

Haar kut was nog aardig nat want elke keer als ik m'n pik terugtrok, glom hij van haar geil. Ze ging verder onderuitliggen op het plateau en spreidde haar benen verder uit elkaar. Ik voerde het tempo wat op en haar grote tieten schudde heen en weer bij elke stoot die ik gaf. Ik trok m'n lul uit haar gleuf, stopte hem er weer in, liet 'm helemaal verdwijnen en trok hem er weer uit.

Om dezelfde procedure opnieuw te doen. Het was een vreselijk geil gezicht om m'n eikel die schaamlippen te zien spreiden en hem daarna vevolgens zien te verdwijnen. Ook is het een lekker gevoel als ik hem er bijna uit had, zodat de eikelrand nog net achter haar lippen bleef hangen. Heerlijk die geile mooie kutlippen over mijn eikel heen laten glijden.

Ik boog voorover en begon met haar te tongen en haar tieten te likken. Na een poosje duwde ze me naar achteren en begon ik haar weer te neuken. Ik trok haar dijen omhoog en spreidde haar benen verder.

Haar neukgrot was nu heerlijk goed gespreid. Ik kon nu goed zien wat ik aan het doen was. Daar werd ik nog geiler van. Te geil eigenlijk, want ik voelde de drang om te komen. Tante zag dat en zei: Dat wond me vreselijk op. Ik pakte haar benen aan d'r enkels beet en haar benen bij elkaar en deed haar knieÙn naar haar beneden.

Ze ging met haar armen om haar knieholte heen en hield zo haar benen vast. Nu stond haar kont omhoog en dus ook haar kut. Ik begon haar lekker in d'r kut te neuken. En harder dan daarnet. Haar tieten schudden alle kanten op als ik weer een stoot gaf. Volgens mij kreeg ze lamme armen want ze zette haar voeten tegen mijn schouders. Ik liet mijn pik uit haar kut glippen. Ze keek me verbaasd en tegelijkertijd vragend aan waarom ik haar stopte te neuken.

Maar voordat ze wat kon zeggen, spreidde ik haar benen en begon weer te neuken. Ik voelde steeds meer de drang om klaar te komen. En tantes woorden dreunden ook door mijn hoofd heen. Dat zou ik me geen tweede keer laten zeggen. Ik ging steeds harder staan rammen en begon harder te kreunen. Dat was aanleiding voor tante om ook te gaan kreunen. Samen begonnen we tot een orgasme te komen.

Ik harder neuken en kreunen. Terwijl haar kreunen meer op schreeuwen begon te lijken. Ik kon mijn orgasme niet langer uitstellen en begon nog harder te rammen om tot een hoogtepunt te komen. Ik probeerde uit te stellen, maar ik kon niet meer en haar schreeuwen wond me nog meer op. Ik hield het niet meer en met krachtige harde stoten, begon ik mijn sperma zo diep mogelijk in haar kut te rammen. Ze genoot hoorbaar want het schreeuwen stopte en sloeg over op het roepen van orgasme kreten.

Voor mijn gevoel stond ik een eeuwigheid te proberen het sperma uit mijn sperma voorraad te spuiten. Heerlijk zolang ik daar stond te rammen in die kut. Nadat hij slapper begon te worden, trok ik m'n lul eruit. Mijn kom begon uit haar kutje te komen. Ik veegde het op met m'n vingers en zij likte het maar al te graag af.

Heb je nog een lading over voor straks, want ik ga je weer heerlijk nemen", zei tante. Ik heb nog genoeg over hoor en ik wil je alles geven wat ik nog heb.

Dus ga je gang en verwen m'n spuitstaaf. Als je het goed doet, komt de beloning vanzelf. In de vorm van geil", zei ik. Dat liet tante zich geen twee keer zeggen. Ze stond op en duwde me op het plateau. Ze begon aan m'n pik te trekken en m'n eikel te likken. Mijn lul werd weer langzaam stijf en ze begon me te trekken en te pijpen. Ze deed het nog beter dan de eerste keer. Ze nam hem helemaal in haar mond. Opeens stopte ze en trok ze mijn staaf goed strak. Daarna kwam ze naar voren zitten en legde hem tussen haar grote geile tieten.

Ze duwde haar tieten strak tegen elkaar en begon op en neer te bewegen. Terwijl mijn lul tussen haar tieten zat, begon ze aan mijn eikel te likken. Na een poosje stopte ze en moest ik op de grond gaan liggen. Ze had een verrassing voor me zei ze. En wat een verrassing was het zeg. Die had ik in mijn stoutste dromen nooit niet kunnen dromen.

Ze ging, met haar rug naar me toe, gehurkt zitten. Ze pakte m'n paal beet en richtte hem naar haar poepgaatje. Ze liet zich heel voorzichtig zakken. Mijn staaf boorde zich langzaam in haar kont. Het was supergeil daarbinnen en ook heerlijk krap. Ze liet mijn lul los enbegon op en neer te bewegen. Dit was echt super super geil. Ze liet m'n lul tot aan mijn eikelrand eruit en ging daarna weer naar beneden toe. Dit was echt ongelofelijk lekker. Tante wist wel hoe mij te ontmaagden. Volgens mij deed ze alles wat in haar op kwam.

Opeens stond ze weer op. Ik begreep haar niet, maar dat duurde niet lang. Want toen ze op haar handen en voeten ging zitten begreep ik het wel. Ik ging op mijn knieÙn achter haar zitten. Ze deed haar reed omhoog en ik drukte mij eikel in haar aars. Het is echt een vreselijk lekker gevoel om die sluitspier strak om je lul heen te voelen. En zeker bij je eikelrand, aangezien die het gevoeligste is. Dat deed ik dus eerst. Mijn eikel erin duwen en eruit halen.

Geil, geil, geil en nog eens geil! Maar nu wilde ik wel eens heel mijn lul in die kont laten verdwijnen. Ik pakte haar aan d'r middel beet en begon mijn staaf langzaam naar binnen te duwen. Toen ik er helemaal in zat, begon ik haar reed zo stevig mogelijk tegen me aan te drukken. Hopla, weer een paar centimeter verder. Maar ze wilde dat ik haar eens begon te neuken. Dat deed ik gelijk en begon haar te rammen. In het begin ging het nog wat stroef, maar naarmate zij geiler werd liet ze haar spieren meer ontspannen en kon ik makkelijker en dus sneller penetreren.

Ze vond het enorm lekker want al heel snel kwamen haar genotskreunen en orgasmekreten. Ik besloot gewoon haar reed vol te spuiten met mijn sperma als ik geen tegenwoord hoorde. Dat hoorde ik niet dus begon ik me klaar te maken om haar vol te pompen in d'r kont.

Tantes kreunen vonden me weer zodanig op dat ik met moeite mijn orgasme kon uitstellen. Maar dat maakte niet uit, want zodra ik begon te spuiten kwam zij ook klaar.

Dit orgasme duurde langer dan alle vorige. Ik wilde mijn kans goed benutten en bleef daarom hard stoten om mijn volledig voorraad sperma in haar reed te lossen. Maar na een tijdje werd mijn lul slapper en kon ik niet goed meer stoten. Ik trok hem uit haar krappe gaatje en ging naast tante liggen.

Ze kwam op me liggen en we genoten allebei nog na van het intime orgasme. Ook moesten we allebei even uitrusten van de lichamelijk inspanningen.

En we vielen in slaap. Ik werd na een hele poos als eerste wakker en keek door het klapraampje naar buiten. Het was donker geworden. De tieten van tante drukten tegen mijn borst aan. Daar werd ik weer geil van. Ik rolde tante voorzichtig van me af en begon die grote tieten te likken. Daarna spreidde ik voorzichtig haar benen en ging ik tante beffen. Ik zag mijn sperma nog ik haar bilnaat zitten en op haar aars zat nog een grote klodder.

Tante werd langzaam wakker van het beffen. Alleen nu ben ik gelijk weer geil en wil ik je pik weer in me hebben", zei ze met een halfslaperige toon. Als ik maar jou pik in me voel". Ik keek naar m'n lul en die stond al weer omhoog van haar geile praat. Ik hielp haar omhoog en spreidde haar benen toen ze op het plateau lag.

Ik befte eerst nog even maar ging haar daarna staan neuken. Ik was wel nog aardig vermoeit aan het begin. Maar dat was snel over. Op een gegeven moment haalde ik m'n pik uit haar kut en trok ik haar kont wat verder omhoog. Ze keek me aan en ik duwde mijn staaf in haar aarsgat. Allebei schokten we even van genot. Langzaam begon ik haar in d'r reet te neuken. Haar sluitspier moest nu maar heel even warm worden geneukt.

Ze kon zich nu al sneller ontspannen en gaan genieten. En genieten deed ze. Ze wilde zelfs dat ik haar harder ging neuken.

Ik voerde gelijk het tempo op. Ze was echt alweer super geil en begon met haar kutje te spelen. Dat was een super geil gezciht. Mijn pik in haar kont stotend en zij zichzelf aan het vingeren. Ik trok haar kont weer iets verder omhoog zodat ik er beter voorstond en voerde het tempo verder op. Doordat ik steeds sneller ging, kneep ze haar kont wat aan zodat ik meer weerstand had met het stoten. Dat was echt een super gevoel voor mij.

Voor tante leek het wat minder want ze keek alsof ze pijn had. Dat maakte het voor mij weer goed en probeerde het tempo nog verder op te voeren. Dat lukte nu beter dan de eerste keer, want er zat nog wat sperma in haar kont wat ik nu door haar hele kont heen smeerde met m'n paal. Hierdoor werd ze van binnen lekker smeu´g en soepel. Mijn paal ging nu met een hoge frequentie haar aars in en uit.

Ik moest alweer klaarkomen. Veel te snel vond ik zelf, maar aan de andere kant wilde ik haar wel 20x in d'r reed neuken en 20x vol spuiten. Hij voert geen klap uit en ik moet alles alleen doen net als thuis. Het geluk was met me want er was niemand in de douche dus ik wenkte naar Agnes. Agnes stapte met me in een gezinsdouche waar je iets meer ruimte hebt dan in de andere.

Ze trok haar Jurkje over haar hoofd en zag dat ze er niets onder droeg. Een paar heerlijke borsten kwamen tevoorschijn, een klein buikje en een kaal kutje. Mijn pik begon direct te steigeren bij dat schouwspel en ik trok mijn zwembroek uit. Ze ging tegen me aanstaan en trok zachtjes aan mijn lul. Agnes had moeite om zich in te houden met kreunen en beet me in mijn oorlel. Mijn handen gleden over haar borsten en ik trok aan haar tepels.

Ik trok Agnes iets naar achteren en stopte mijn lul in haar kut. Heel langzaam neukte ik mijn buurvrouw op de camping. Na enige tijd trok ik mijn lul uit haar en draaide Agnes om. Ik zoende haar en tilde een been van haar op. Langzaam zocht mijn harde lul het warme en natte kutje van haar op en ik begon haar heerlijk te neuken.

Agnes kwam wederom klaar en sloeg haar armen om mijn nek en sprong iets omhoog. Ik had Agnes in beide armen en ze bereed mijn harde lul onder de douche. Heerlijk zijn we nog blijven douchen en van elkaar genieten. De dag erop liep Agnes voorbij en ze knipoogde naar me.

lekkere lul vakantie sex