...

Ik zoek een slet villa saunaclub

Tags honkbalknuppel in kut masturbatie extreem Categorie Extreme. Vul de code in. Kut oprekken met honkbalknuppel Jong meisje laat kut met honkbalknuppel oprekken. Kinky redhead anaal geneukt door honkbalknuppel Roodharige webcam snol gaat wijdbeens staan en stopt stukje bij beetje een zwarte honkbalknuppel in haar kut. Ze maakt de knuppel lekker nat, gaat liggen en stopt de k. Extreme solo sex, honkbalknuppel neuken Deze kinky vrouw doet aan extreme solo sex.

Mat haar glibberige grote kut zakt ze over die grote knuppel. Dan staat de camera zo dat het net is of je zelf aan het neuken bent. Een lekkere jonge blonde meid word lekker genomen. Zijn dikke lul ramt in een le. Hete slet fist fucked haar eigen kut In een auto met open dak vuistneukt de hete slet haar eigen kut. Na fist fucked te zijn pakt ze er een honkbalknuppel bij en knuppelt die in haar geile doos. Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen.

Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen. Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen. Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt. Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken. Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken.

Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt. Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt. Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes. Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging naast me en als ik mijn blik hierop richt, zie ik dat Petra en Trudy met geile blikken naar Marieke staan te kijken, maar dat ze tegelijkertijd wel bezig zijn om elkaars tieten te strelen.

Marieke schudt met haar hoofdje, dus richt ik me onmiddellijk weer op mijn kleine patiëntje. Marieke laat mijn pik schieten en haalt een paar keer diep adem en zucht van teleurstelling.

Ik streel haar over haar hoofdje en mijn vingers glijden weer naar haar mooie zachte meisjeslippen. Hou in tussentijd mijn pik maar lekker met je handjes vast”, verzucht ik. Marieke grijpt mijn pik alsof het een honkbalknuppel is en trekt er lekker aan. Ik kijk haar aan en zie dat haar borsten lekker door Trudy gestreeld worden.

Het is weliswaar wat taaier en stroperiger, maar het blijft vloeistof. Eigenlijk moet je bij dit soort meisjes meer aandacht besteden aan de manier waarop ze de pik te verwerken krijgen”.

Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen.

Opnieuw voel ik mijn lul de keel van het gulzige meisje binnendringen en ik begin zacht in en uit te stoten. Oh, wat een heerlijk geil gevoel, dit pijpende grietje, flitst het door me heen en doet mijn pik nog verder opstijven. Ook voel ik hoe Marieke probeert om met haar tongetje mijn pik te beroeren, terwijl haar handjes weer op zoek zijn naar mijn dikke klootzak. Helaas is hij te groot en blijft het bij sporadische kleine likjes aan de onderzijde van haar mond.

Ik kijk goedkeurend naar het zuigende mondje en de lange slanke strelende vingers van Petra, die haar dochter zacht aanmoedigt om lekker door te zuigen.

Ook zie ik dat Trudy inmiddels met Petra’s kutje staat te spelen. Ze is achter de vrouw gaan staan en heeft haar hand, onder het rokje tussen de dijen van Petra door het kutje aan het masseren. Wat een lekkere geile assistente heb ik tegenwoordig flitst het door me heen. Intussen voel ik hoe het speeksel van Marieke langs mijn pik en zak naar beneden druipt.

Het meisje heeft een behoorlijke speekselfabriek en ik merk dat haar mondje en keeltje steeds gemakkelijker mijn lul verwerkt. Dus ga ik haar mondje ook nadrukkelijker neuken. Ik moet mezelf blijven zeggen dat ik rustig aan moet doen anders zit het mooie pijpbekkie zo meteen barstens vol met mijn geil.

Ik trek mijn staalharde lul opnieuw uit het mondje van Marieke die teleurgesteld zucht. Zoals u me neukt voelt het best lekker aan”, mompelt ze met ondeugend twinkelende oogjes. Ik stap opzij en laat Marieke uit de stoel komen. Ik trek Marieke naar me toe en neem haar op schoot terwijl ik op de tandartsenstoel ga zitten.

Als je een andere positie aanneemt dan kan je veel langer en beter in je mondje geneukt worden. Ik zal je nu laten voelen wat het is om in je mondje geneukt te worden”. Ik duw haar van m’n schoot af, pak haar hand en neem haar mee naar de brede onderzoeksbank en laat haar erop plaatsnemen. Als ze ligt pak ik een klein stevig kussentje en leg dat onder haar nek, zodat haar hoofd wat achterover net op de rand van de bank ligt.

Als je precies op dezelfde hoogte met je hoofd ligt als de pik van de man, dan schuift hij zo bij je naar binnen”. Onmiddellijk begin ik haar nu veel feller te naaien terwijl Marieke geen moeite heeft om mijn harde dikke lange lul te verwerken. Petra is onder de indruk en buigt zich verbaast over haar dochter en ziet hoe ze mijn stevig neukende lul in haar mondje verwerkt. Lekker diep en wild in haar mondje geneukt worden”.

Marieke knippert koortsig met haar ogen en begint met haar lijfje te bewegen en ook nu weer spelen haar vingertjes heerlijk met mijn volle zak. Ik buig me over haar heen en neem zacht haar kleine kutje tussen duim en wijsvinger en begin er zacht mee te spelen. In deze houding kunnen mannen jouw ook een beetje laten genieten door met dat mooie kale kleine kutje van je te spelen. Word je lekker in je mondje geneukt Marieke?

Ook kronkelt ze lekker met haar jonge geile lijfje en ik voel dat haar mooie jonge kutje wat vochtig wordt. Ik voel dat Marieke probeert om te knikken, maar ik hou het niet meer uit, ik moet mijn zak legen in dat heerlijk pijpende mondje.

Ik probeer me in te houden, maar Marieke speelt geestdriftig met mijn zak en uiteindelijk leeg ik hem bijna geheel in haar mondje. Ik voel mijn pik wat slapper worden en trek hem terug uit Marieke’s mondje. Allebei hijgen we van de geleverde inspanning terwijl Petra met een rood hoofd staat te genieten van het sperma wat uit het mondje van haar kleine meid druipt. Het rode hoofd komt trouwens van het feit dat Trudy heel ongegeneerd maar lekker genietend aan Petra’s kut staat te voelen.

Ik help intussen Marieke overeind en neem haar mee terug naar mijn bureau, waar nog steeds een glas limonade voor haar staat en laat haar hiervan drinken. Ik vul dit in op haar patiëntenfile en vraag vervolgens, “en heb je verder nog iets gevoeld, want in merkte dat je kutje ook een beetje nat werd”. Ik ga er niet verder op in, want ze moet nog wat andere onderzoeken ondergaan, waar ik me op moet concentreren.

In die houding kun jij alles sturen, want je kunt dan met je mond en je handjes zelf zorgen hoe die dikke pik je mondje binnenkomt”.

Ik neem Marieke opnieuw mee naar de onderzoekstafel, waar Trudy en Petra nog steeds staan te geilen. Ik zie nu tot mijn genoegen dat Petra de volle tetters van mijn assistente Trudy gevonden heeft en er opgewonden mee staat te spelen. Ik ga op de bank liggen en vraag Marieke om bovenop me te klimmen, zoals ik haar verteld heb. Marieke bewijst opnieuw een goede leerlinge te zijn want spoedig voel ik haar zijdezachte haren op mijn buik en haar hete adem op mijn pik.

Kijk nu hoef je hem niet nat te maken, want hij is nog zo klein dat je hem gemakkelijk toegang kan geven”. Het zicht op het kleine reeds gebruikte ietsje openstaande meisjeskutje maakt me weer geil en daardoor groeit mijn pik weer in Marieke’s mondje.

Ik voel het neusje van Marieke op mijn onbehaarde onderbuik en geniet van dat gevoel. Ook voel ik dat de tip van mijn opzwellende lul weer gemakkelijk in haar mondje heen en weer gezogen wordt en dat Marieke schijnbaar moeiteloos mijn pik weer in haar keel laat glijden. Het is nu niet de bedoeling dat ik me door het kleine geile groetje laat verleiden om weer klaar te komen, dus ga ik wat overeind en kus zacht haar bolle kutje en het sterretje van haar anus. Een beetje onwillig en met een teleurgestelde zucht laat Marieke mijn weer kliedernat gekwijlde pik uit haar mondje glippen en gaat rechtop zitten en klimt uiteindelijk van me af.

Ik richt me tot de intussen wild vingerende Trudy en Petra en vraag aan Petra, wat er aan Marieke’s poesje onderzocht moet worden. Petra is helemaal in een geile roes en ik moet tot drie keer toe mijn vraag herhalen voordat ik een rauw klinkend antwoord krijg. Ik geef haar opnieuw een flink glas priklimonade en start de DVD met daarop de instructies, zoals ik die gemaakt heb als voorlichtingsfilm voor mijn eigen schoolklassen.

Ik ga direct naar het hoofdstuk waarin jonge meiden met dikke lullen geneukt worden en waarbij nogal wat sperma langs die mooie jonge gladde dijen stroomt. Straks na het onderzoek wil ik van je weten wat je van deze film onthouden hebt”.

Ja, doe je benen maar lekker ver uit elkaar, dan kan ik intussen goed zien hoe je reageert op de beelden”, vervolg ik. Ik maak nog even een aantekening voor Petra, dat ze Marieke moet laten oefenen met dildo’s en kijk dan naar Marieke, die enthousiast en gespannen naar de beelden zit te kijken met daarop de harde neukscene’s, waarbij heel close-up getoond wordt hoe die dikke worsten de kleine kutjes binnengaan. Ook zie ik dat Marieke er opgewonden van raakt en af en toe over haar naakte tepeltjes strijkt en vervolgens een handje in haar kruis legt en lekker met haar eigen kutje begint te spelen.

Dit laatste had ik nog niet verwacht, maar kennelijk heeft de vooropleiding van Meneer Rob en Tante Saskia hier aan bijgedragen. Ik geniet van het enthousiasme van de leuke tiener en besluit om haar nog wat geiler te maken, door een prikkelende pasta op haar kutje en tepeltjes te smeren. Ik pak de pot met crème en ga bij Marieke zitten.

Ik geniet van het gevoel van het warme meisjesvlees tegen mijn vingers en in neem uitgebreid de tijd om de crème over haar dikke bolle buitenste lipjes te smeren, vervolgens wat aan de dunnere kleinere binnenste lipjes en tenslotte een redelijk dikke klodder op het nauwelijks waarneembare harde topje van haar kleine klitje.

Het verrast me en maakt me extra geil als ik merk dat haar kleine klitje al een eigen willetje heeft en spontaan stijf begint aan te voelen. Als Marieke verrast uitroept, “dokter die zalf begint te prikken en maakt mijn kutje helemaal warm”, glimlach ik verrukt en smeer snel de twee kloddertjes op haar tepeltjes uit.

Ook nu maakt het me geil als ik merk dat haar kleine bijna niet waarneembare tepeltjes zich ook verharden onder de crème. Marieke kijkt me opnieuw aan en zucht, “dokter ook mijn tepeltjes beginnen te prikken en jeuken”. Ik geloof dat ik helemaal nat word tussen mijn benen”. Het is ongelofelijk dat dit grietje zo snel reageert op deze crème, normaal gesproken begint het pas na een kwartiertje te werken, maar bij dit grietje al na vijf minuten.

Snel duik ik achter de computer en schrijf dit fenomeen op. Ook besluit ik om Marieke dit middel voor een paar weken voor te schrijven – dit moet ik natuurlijk nog met Petra bespreken, maar die heeft het veel te druk met klaarkomen op de vingers van Trudy. Als ik terugkeer naar Marieke zie ik dat haar kutje nog iets boller is geworden en ook een stuk roder, een kenmerk van de crème is dat het de bloedtoevoer naar de plekken die ingezalfd zijn verhoogd.

Ook streel ik nog even over haar kleine harde pukkeltjes van tepeltjes en zet de DVD stil, waarna ik Marieke meeneem naar de gynaecologenstoel en laat haar daarin plaatsnemen. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke. Als ze goed in positie ligt zet ik haar benen vast met de brede zachte leren banden die eraan zitten. Vervolgens stel ik de rugleuning zo af dat Marieke goed kan zien wat er tussen haar benen gebeurt.

Ik stel haar op haar gemak en vertel haar dat ze haar armen langs haar lijfje moet leggen. Vervolgens knip ik de operatielamp aan en richt die op haar lekker rood opgezwollen kutje en met een snelle blik naar mijn computer zie ik dat de webcam in de lamp prima zijn werk doet.

Snel loop ik even terug naar de pc en zorg ervoor dat alle beelden opgenomen worden. Als ik terug ga naar de gynaecologenstoel zie ik dat Trudy en Petra amechtig hijgend tegen elkaar aanhangen bij de onderzoekstafel.

Zo te zien hebben ze elkaar intussen goed verwend. Bij de stoel waarin Marieke zit aangekomen ga ik op mijn kruk tussen haar wijd gespreide benen zitten en open de lade met de eendenbektangen.

Ik neem de kleinste en maak de bek met mijn eigen handen wat warm, waarna ik de bek met KY-gel lekker glad maak. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke, die zacht kreunt als hij contact maakt met haar hete poesje.

Met de vingers van mijn linkerhand duw ik zacht de buitenste lipjes opzij, waarbij ook de binnenste lipjes wijken en het neukgaatje van het meisje zichtbaar wordt. Snel richt ik de operatielamp wat bij en duw de bek zacht een vijftal centimeter in het kleine kutje. Marieke kijkt grote ogen naar hetgeen ik doe en als ik de bek wat verder haar vaginaatje in duw stel ik haar gerust met de woorden, “rustig maar Marieke, je hebt al vaak een grote lul in je kutje gehad, dus deze tang gaat er ook prima in.

Het is alleen een beetje vreemd voor je, kijk maar goed en waarschuw me als het zeer begint te doen”. Tijdens deze woorden duw ik de tang helemaal naar binnen en begin haar kutje te openen door de bekken van de tang uit elkaar te draaien. Al snel blijkt dat deze tang veel te klein is en vervang in hem door een middelmaat. Nu krijg ik al een prachtig inzicht in de ribbels, die de binnenzijde van het vaginaatje van het meisje bekleedt. Ook schijn ik er even met een fel lichtje in en alles ziet er prima en lekker geil uit.

Nu laat ik de bekken van de tang open en trek hem voorzichtig uit haar kleine kutje. Ik pak nu de grootste tang en smeer hem in met KY-gel en duw de top tussen de iets openstaande lipjes van Marieke.

Ik vertel haar maar niet dat ik dat expres heb gedaan om te kijken hoe ze daar op reageert. Als dit formaat tang voor bijna driekwart in het kleine opgerekte kutje zit kreunt Marieke plotseling vrij hard “aauuwwwww… dokterrr. Ik stop de penetratie onmiddellijk, maar laat de tang op zijn plaats en begin ook deze open te draaien. Trudy is aan de andere kant naast me komen staan en richt de operatielamp op de opening die ontstaat door het opendraaien van de tang.

Als we alle drie nog een keer genietend gegluurd hebben pak ik de maatdildo uit het tweede laatje en duw die voorzichtig door de opening in de eendenbektang naar binnen. Als Marieke kreunt en grote ogen opzet, lees ik 22 cm af en laat het aan Trudy zien. Als ze een echte lul heeft en de man heeft eerst goed met haar gespeeld kan ze misschien meer hebben of zelfs minder als er niet met haar kutje is gespeeld”, ga ik verder.

Na deze uitleg, die nu ook op de computer staat, verwijder ik de dildo en de eendenbektang. Zacht kneed ik het nog steeds openstaande bolle kutje van Marieke en geniet van het zachte vel onder mijn vingers. Ik voel dat mijn lul weer stijf overeind staat en me eigenlijk wil dwingen om het meisje te gaan neuken, maar ik wil eerst mijn onderzoek afmaken. Zacht kneed ik om de beurt de twee bolle stukjes vlees die haar buitenste lipjes vormen. Ze zit nog heerlijk in het z.

Vervolgens rek en rol ik ook om de beurt de beide binnenste lipjes en voel dat Marieke natter en natter wordt tijdens dit stukje van het onderzoek.

Hier voel ik hoe haar kleine klitje opstandig begint te worden en ik merk ook dat Marieke harder begint te zuchten. Het is een stangetje met een viertal klemmetjes erop. Voorzichtig zet ik het buitenste lipje van Marieke klem en daarna het binnenste lipje, daarna de andere binnenste lip en tenslotte de tweede buitenste.

Langzaam schuif ik de klemmetjes naar buiten totdat alle vier de lipjes maximaal opgerekt naar buiten open kieren. Ik wil graag weten wat dit geile grietje kan hebben Opnieuw geniet ik van het geile uitzicht op het lekkere kutje.

Nu wring ik deze voorzichtig naar binnen, maar eerst heb ik hem in een tweede pot met blauwige prikkelende crème gestoken, zodat er een flinke klodder aan de top zit.

Rustig duw ik de dildo al draaiend naar binnen en opnieuw gaat hij iets meer dan 22 cm naar binnen. Even laat ik hem zitten en rol Marieke’s klitje tussen mijn wijsvinger en het rubber van de dildo. Zacht maak ik pompende bewegingen met de dildo en probeer met mijn andere hand de lipjes nog wat verder uit elkaar te trekken met de stang. Als Marieke begint te hijgen pomp ik de dildo wat feller in en uit haar kleine kutje en beweeg ik de stand van links naar rechts en terug.

Marieke zit nu helemaal te shaken in de stoel en ik vraag haar opnieuw of er iets zeer doet. Ik moet geloof ik plassen, zo’n gevoel heb ik”, kreunt ze opnieuw. Natuurlijk wist ik wel dat ze geen pijn had, maar dat ze nog mar nauwelijks haar opkomende orgasme kan keren, ondanks het feit dat ze zich van dit laatste niet eens bewust is.

Als Marieke wat gekalmeerd is verlos ik haar lipjes van de spreider en leg die weg. Ook de dildo verdwijnt in de bak met schoon te maken instrumenten en tenslotte pak ik een dildo die opgeblazen kan worden. Ik wil graag weten wat dit geile grietje kan hebben. Ik laat Marieke de opblaasdildo pijpen, zodat hij lekker nat is van haar eigen speeksel. Voorzichtig duw ik hem in haar kutje en kijk goed naar de gelaatsuitdrukking van Marieke.

Als ze twee keer een pijnlijk gezicht trek weet ik zeker dat de dildo helemaal achter in haar lekkere neukgrotje zit. Zacht begin ik hem wat heen en weer te draaien en pomp hem ondertussen op. Ik pomp net zolang door tot Marieke begint te kreunen.

Haar kutje is nu tot barstens toe gevuld met lul, haar schaamlipjes staan strak gespannen rond de indringer en haar klitje wijst als een heel klein rood puntje in mijn richting. Ik beweeg de dildo voorzichtig een beetje in en uit Marieke’s kutje en plaag met de vingers van mijn andere hand het kleine rode puntje. Zacht rol ik hem over de oppervlakte van de dildo heen en weer.

Ook knijp ik er zacht in. Wat een heerlijk stukje speelgoed, gaat het door me heen, eigenlijk zou je dit ding op moeten kunnen spuiten met een injectie, zodat hij lekker groot wordt. Maar ik weet niet of er zoiets bestaat en mijn professionele inzicht zegt me dat Marieke daar dan nog veel te klein voor is. Wel pak ik een donsveertje en begin het klitje ermee te strelen....Parenclub erotic massage nl

  • 377
  • Gratis sex limburg thuisontvangst purmerend
  • SEXDATE VOOR GELD TANTRA MASSAGE HEERLEN
  • Honkbalknuppel in kut kutjeskijken
  • De lipjes en het tongetje van Marieke zijn nog niet zo sensueel als ze zouden moeten zijn, maar dat is ook iets wat pas tot ontwikkeling komt als ze ongesteld is geworden en haar vrouwelijke hormonen wat meer de overhand krijgen, maar je kunt vast oefenen.