grote lul gezocht maken

..

Oma sex buiten arm in kut

Zo zit ik nou eenmaal in mekaar. Wilde je een beetje helpen en dat heb ik geprobeerd. Jammer dat je het zo opvat. Sorry je hoort wel vaker dat mannen zich jonger voordoen dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Hey, ik denk dat je er misschien niets aan moet doen. Het zou zomaar kunnen zijn dat je er later anders over denkt. Veel mensen zouden echt superjaloers zijn op jou, maar dat geheel terzijde. Als het echt beperkingen met zich meebrengt, en je er niet blij van wordt zou ik inderdaad iemand zoeken die er wel wat aan kan doen. Een andere huisarts die je wel serieus neemt. Als je het mij vraagt is het raar dat een arts niet iemands problemen wil behandelen hoe uniek ze ook mogen zijn.

In het weekend daadwerkelijk last gehad van mn volwassen worden en tijdens een erectie ging bij mij de lamp uit en ben ik flauw gevallen, Nu wordt er daadwerkelijk iets ondernomen daar ik als toeschouwer bij een sportactiviteit was en de EHBO medewerkers mij naar het ziekenhuis gestuurd hebben daar is iemand van de afdeling spoed met me een gesprek aangegaan en deze gaat nu kijken wat er evt aan te doen is, maar hij geeft geen hoop.

Man, wel heftig om mee te maken. Ik heb respect voor je dat je een gesprek bent aangegaan met iemand van spoed in het ziekenhuis. Ik zou het zelf wel erg moeilijk vinden om gewoon te zeggen dat het komt omdat je zo'n grote penis hebt. Schaamde jij je niet om erover te beginnen? Hopelijk komt er een oplossing voor je, in elk geval gebeurt er nu iets, ben het met jongen 16 eens.

Het is idioot dat een huisarts je niet serieus neemt. Ik hoop voor je dat er nu echt naar gekeken wordt, want zo is het niet leuk voor je. Die jongen in usa is het gelukt, dus je zou denken dat het mogelijk is, toch?

Hoop dat je een arts vindt die je probleem serieus neemt, Succes en grtz M. Ik heb vanmorgen een gesprek gehad met een psycholoog want de arts op de spoed bleef maar doorvragen waarom ik flauwgevallen was en of ik drugs of xtc gebruikte wat niet het geval was of zal worden, het enige wat ik kon bedenken is dat ik een stijve heb gekregen. Verder ben ik nogal gegroeid dit jaar van lengte van April tot nu ik ben nu 1.

Ik heb zelf geen ervaring met hormoonremmers of hoe het ook heet, maar bij een vriend van me heeft het gewerkt. Zijn lichaamslengte bedoel ik, hij heeft geen problemen met een te grote piemel. Groeit die van jou nog steeds, ik hoop het niet voor je. Lijkt me ook erg veel voor je, zoals je zelf zegt. Ik hoop dat je wat opgeschoten bent met de psycholoog. Kan me wel voorstellen dat ze raar opkeken van 26 cm als je uitgegegroeid bent.

Goed dat er nu wat gebeurt, ben je intussen alweer heen geweest? Ben benieuwd naar hoe het verder gaat met je. Hey topicstarter, hoe staat het ervoor? Hopelijk is het allemaal goed gelopen tot nu toe. Ben wel benieuwd naar hoe het nu gaat met je, alles in orde enzo.

Heel erg dapper dat je hiermee naar voren bent gekomen en een arts hebt bezocht. Je ouders hebben hopelijk je mening gerespecteerd en zullen achter je staan. Als je ooit nog eens een keer wilde praten dat staat dit forum natuurlijk open. Wat een onzin, een diameter van 8 cm. Dit gaat nergens over.

Tenzij je een paard bent ofzo. Daar hoef je geen paard voor te zijn, geloof me. Jongen 18 je zou eens moeten weten hoe ik me voel dat ik nu hormonen krijg om de groei te remmen. Wanneer je de gek me me houdt zou je iedere keer dat je je pik in je handen hebt een stuk gereedschap in je handen hebt dat in optima forma 8cm diameter heeft de huidarts keek ook heel vreemd toen hij mij zag met een erectie.

Zelf heb ik 7 diameter, gelukkig bleef het daarbij en hoefde ik niet aan de hormonen. Dus weet ik wel een beetje waar je het over hebt, Ben blij voor je dat er nou wat gebeurt, anders had je er nog meer last van gekregen als ik lees wat de arts tegen je zei over hoe het zou zijn als je uitgegroeid zou zijn.

De arts heeft mij ook gezien met een erectie, ik schaamde me kapot. Weet niet waarom eigenlijk, had jij dat ook. Hoe ging dat bij jou? Denk dat je erg blij bent, moet je nog weer terugkomen? Nee hoor, je bent geen homo als je een stijve krijgt doordat ze aan je pik zitten.

Als het een verpleegster was geweest, had je niet alleen voorvocht maar ook sperma gespoten denk ik. Normaal toch als ze steeds aan je ballen en stijve lul zitten?! Ben je echt een maand lang in het ziekenhuis geweest? Best wel ingrijpend voor je, lijkt me. Gelukkig hebben ze de goeie soort hormonen bepaald, zal wel een opluchting voor je zijn Dus als ik je goed begrijp dan blijft jouw penis zo groot als je schreef toen je dit topic startte?

Ik bedoel het groeien is nu gestopt of duurt dat langer. Ik heb geen idee hoe dat werkt eigenlijk. Dat je een stijve kreeg als er een verpleegkundige bij was, ik zou me er echt niet druk over maken, al snap ik dat je dat toch een beetje doet.

Lijkt me sowieso raar dat er de hele tijd mensen aan je piemel en ballen zitten, hoe was dat voor jou? Pak je leven weer op en kijk gewoon hoe het verder gaat. Het hoeft niet in te houden dat je homo bent, al zou het wel kunnen natuurlijk, of bi kan ook en hetero zou ook kunnen. Denk je niet gek en wees jezelf, super voor je dat je nou duidelijkheid hebt en verder kunt! Ben blij voor je. Laat maar weten hoe het verder gaat als je daar zin in hebt.

De groei in mn gereedschap wordt nu geheel gestopt en JA het is niet te geloven maar enkel op mn geslachtsdeel en op de beharing in mn gezicht en op mn borst en schaamhaar wordt vermindert maar dat vindt ik niet erg vindt het toch niet fijn dat er zo'n oerwoud om heen staat. Ik ben echt gelukkig nu kan het leven voor mij echt aanvangen. Ik ga binnenkort naar een discotheek met mn oom in Barca en wij mn oom en ik gaan eens als echte mannen op stap en wie weet kom ik een leuke meid tegen.

Ja, ik vind het ook heel apart dat ze dit kunnen! Moest je echt een maand lang in het ziekenhuis blijven? Ik neem aan dat ze allerlei hormonen bij je getest hebben, maar hoe doen ze dat.

Hoe gaat dat en wat doen ze dan bij je Ben eigenlijk wel nieuwsgierig haha. Echt fijn voor je dat het nou voorbij is. Ik bedoel hij stopt nu met groeien dus geldt dat ook voor je ballen? Evengoed hou je natuurlijk de afmetingen die je nu hebt en dat is al enorm groot. Groter zou echt heel vervelend voor je zijn. Fijn dat je deze zorgen niet meer hebt. Kan me voorstellen dat jij je heel gelukkig voelt nu!

Goeie zaak dat de groei van je ballen ook stopt nu. Ik merk zelf ook dat vaak niet wordt geloofd of arrogant overkom. Daarom zeg ik liever mijn afmetingen niet, maar soms kom je er niet omheen, met douchen bijvoorbeeld. Jij hebt wel wat grotere ballen als ik, al scheelt het niet zoveel volgens mij, maar ik heb er ook last van met lopen en zeker met hardlopen.

Misschien is dat Mey ook wel wat voor mij, heb een beetje gekeken op internet. Maar wat is er nou speciaal aan, of gaat het om hoe strak ie zit? Evengoed zeg je dat je uit moet kijken en geen gekke dingen moet doen. Wat bedoel je daarmee, wat kan je dan niet doen?

Ik ben het helemaal met je eens dat een klein pikkie misschien niet zo stoer is, maar in ieder geval minder lastig dan zo'n enorm ding. Ik moet er zelf echt rekening mee houden, bijvoorbeeld met zitten. Als de groei bij jou nou echt stopt, zit je evengoed nog met een erg grote piemel en ballen, blijft lastig maar het wordt in elk geval niet nóg lastiger voor je!! Ik kom wel n's in Antwerpen dus ik haal ze daar.

Vraagje aan jou, omdat jouw ballen zo groot zijn, ik denk iets groter dan de mijne, heb je dan geen last met lopen en zitten? Hoe doe jij je penis in je Mey zodat je er niet zo'n last van hebt. Je zegt dat je evengoed uit moet kijken en geen gekke dingen moet doen. Zou je uit willen leggen wat je daarmee bedoelt.

Ik loop zelf wel eens zonder boxer en doe en wijdere broek aan. Dan hangt ie wel in mijn broekpijp, maar wordt niet zo bekneld als ik het zo goed uitleg.

Je zei eerder dat je ondanks jouw Mey goed moet uitkijken en geen gekke dingen moet doen. Bedoel je met bewegen of zo, vindt je het erg om dat uit te leggen? Ik heb zelf ook erg grote ballen en een grote penis en heb vooral last met lopen en zitten door mijn ballen. Heb jij ook ruim zittende broeken aan omdat je bij strakke broeken ruimte te kort komt? Hoop dat je reageert. Zitten echt goed, vind ze alleen niet zo mooi maar voor ons zijn ze wel het beste dat ik tot nu toe heb gedragen.

Bedankt voor de tip! Met zitten bedoel ik vooral in de auto, dat mijn ballen pijn gaan doen, ik doe mijn penis dan het liefste omhoog dat het niet zo knelt, snap je? Was jij nou degene die wel eens naar de sauna gaat, ik ga regelmatig en in de zomer naar het naaktstrand. Voelt voor mij echt bevrijdend dat alles gewoon de ruimte heeft en de blikken die ik krijg, ja soms wel irritant.

Heb ik ook met douchen bij sporten. Ook wel logisch dat er gekeken wordt. Je valt gewoon op. Ben deze avond op kot in leuven en ben het studeren moe Ik pijp je meermaals klaar en jij kiest wat we doen met je zaad ; ben 19 jaar oud, 1m72 62kg Stuur me je stats, een foto van je pik en je geile fantasie..

Advertentie Foto's E-mail 2 dagen. Wil vanavond een grote lul afzuigen door glory hole. Wie loopt supergeil , en met volle zak , en wil een diepe en lange zuigbeurt door glory hole. Kan vanaf nu tot 22 h. Niet boven de 50 jaar! Bij interesse foto van paal toevoegen aub. Advertentie Foto's E-mail 3 dagen. Kan lekker hoi schat je ik ben shemale met lekkere borsten, stevig kontje en grote lul van 20 cm, ben goed voor First timers en ervare mannen!!!

Ik bevind mn Antwerpen nactief en passief geniet er volop van!!! Heb leuke toys om een heerlijk en vooral kinky partys te bouwen zoals; poppers, dildo's, bondage, gol den shower, facesitting, bb massage, erotische massage, white party's, jointjes en alcohol!! Ik hou van slaven, kontjes ontmaagden, mijn sperma aan je geven, geile partys, erotische sex met veel sperma, etc. Samen maken we onze fantasie waar en drijven naar de 7hemel baby!!!

Ik doe ook escort tegen een leuke prij. Advertentie Foto's E-mail 5 dagen. Hey, zin in een geile date zonder verplichtingen.
grote lul gezocht maken

..