ero masseur sex leer

Toen ik de massage een beetje opschroefde qua spanning en de dingen die ik deed wat meer erotisch getint werden, werd mijn vriendin echt merkbaar veel meer opgewonden dan anders. Uiteindelijk leidde mijn eerste massage ooit dan ook meteen tot een spetterende vrijpartij. Maar wat me verraste was dat het ook daarna nog effect had.

Onze relatie werd een stuk hechter en spannender, en ik voelde me veel meer op mijn gemak met mijn vriendin. Ik zou iedereen aanraden om het een keer te proberen. Als je iemand net leert kennen is het een hele ontspannen en fijne manier om elkaar echt goed te leren kennen op seksueel gebied, maar zoals al blijkt uit mijn eigen ervaring is een erotische massage ook geweldig als je al heel lang samen bent.

Er is zoveel te ontdekken aan de ander: Met een goede erotische massage kun je je relatie echt op een ander niveau brengen. En het mooie is dat het niet moeilijk is: Als je het goed voorbereidt en je de tips en trucs leest, kun je in principe meteen beginnen om je seksleven te verrijken met een erotische massage.

Of het nu de eerste keer is dat je met haar samen bent, of dat je al vijftig jaar getrouwd bent: Een erotische massage is een goede manier om dichter bij elkaar te komen en intense seksuele spanning op te bouwen.

Maar tegelijkertijd zijn er een aantal dingen die je beter niet kunt doen. Waar moet je op letten wanneer je een erotische massage wilt geven? Een erotische massage is bedoeld als seksuele ervaring op zichzelf, en is meer dan alleen voorspel. Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat je met een erotische massage rustig wil werken naar een hoogtepunt. Wees je steeds bewust van het feit dat je een langzame opbouw wil verzorgen, in een rustige en vertrouwde sfeer.

Richt je niet meteen alleen op het aanraken en masseren van erogene zones als billen, borsten en geslachtsdelen. Alleen met geduld en rust zal een massage daadwerkelijk een erotische lading krijgen.

Leer het lichaam van de vrouw kennen en gebruik je handen of andere delen van je eigen lichaam om de massage langzaam op te voeren naar een intensere beleving met meer seksueel getinte elementen. Veel mannen maken de fout om te denken dat een erotische massage in feite een omslachtige vorm van voorspel is. Dat leidt ertoe dat zij niet genoeg tijd nemen. Een ongeduldige, gehaaste massage is een slechte massage. Een tweede belangrijke fout die veel mannen maken, is om te denken dat het geven van een erotische massage heel moeilijk is.

Als je voor het eerste een massage geeft en geen ervaring hebt met masseren, zal je natuurlijk geen professionele Tantra-massage kunnen geven. Maar als je goed kijkt naar de tips en trucs, hoef je ook niet bang te zijn dat er iets fout gaat of — het allerergste misschien — dat je massage helemaal geen effect heeft.

Zolang je geen vreemde dingen doet, goed de tijd neemt en de sfeer goed is, zal het masseren al snel erg sensueel en zelfs seksueel worden. Het belang van een goede voorbereiding is niet te onderschatten!

Je denkt misschien dat het grootste verschil tussen een gewone massage en een erotische massage is, dat je naakt bent en dat erogene zones gemasseerd worden. Maar maak niet de fout te denken dat je er daarmee al bent. Er is een belangrijker onderscheid: Of een massage erotisch en sensueel is, heeft allereerst te maken met hoe intiem en hoe ontspannen de sfeer is. Zoals alle andere vormen van seksueel contact is ook een erotische massage uiteindelijk een kwestie van gevoel.

Je kunt dus niet zonder dat aan te kondigen en voor te bereiden beginnen met een erotische massage in de slaapkamer. Een erotische massage kan misschien erg opwindend zijn, maar als je partner niet in de stemming is, dan kun je het misschien beter een andere keer proberen.

Een erotische, sensuele massage is spannend en intiem. Bovendien heeft massage een libido verhogende werking. Dus als je avontuurlijk bent ingesteld en iets nieuws wil proberen of als je seksleven in een sleur zit, dan is een erotische, opwindende massage erg geschikt. Op het moment dat je een vrouw een erotische massage geeft, leer je haar lichaam kennen op een zeer intieme manier. Op haar beurt, stelt zij zich tijdens de massage kwetsbaar op en leert op jou te vertrouwen. En we weten dat voor vrouwen vertrouwen erg belangrijk is om zich seksueel te kunnen openstellen naar een man toe.

Bij wijze van voorspel is een goede erotische massage dan ook een erg krachtiger manier om een vrouw in de stemming te krijgen. Bovendien blijkt dat een vrouw betere orgasmes kan krijgen als de seksuele spanning goed opgebouwd wordt. En laat een erotische massage daar nu uitermate geschikt voor zijn! Afgezien van de onmiddellijke effecten van een sensuele massage werk je, door een vrouw te masseren, heel concreet aan een kwalitatieve verbetering van je relatie.

Een erotische massage is een intense ervaring die ook buiten de slaapkamer voor een sterkere, intiemere band kan zorgen.

De voordelen van een goede erotische massage zijn inmiddels wel duidelijk. Maar hoe geef je een massage die iedere vrouw opwindt? Als je een erotische massage wilt geven, is het handig om enige kennis van de zogenaamde erogene zones te hebben.

Erogene zones zijn plekjes op het lichaam die seksuele opwinding veroorzaken. De erogene zones bij vrouwen zijn anders dan bij mannen. Het zal geen verrassing zijn dat de vagina de erogene zone bij uitstek is bij een vrouw. En de meeste mannen weten waarschijnlijk ook wel dat de mond een belangrijke erogene zone is.

Maar wist je dat ook de handpalmen en de vingers onder de erogene zones gerekend worden? De twee afbeeldingen hieronder geven een overzicht van 17 belangrijke erogene zones van de vrouw. Deze 17 zones zullen bij bijna iedere vrouw gevoelig zijn. Maar, bij deze 17 zones houdt het niet op. In feite is het hele lichaam een erogene zone , aangezien de huid overal zenuwuiteinden bevat. Het is een goed idee om naast deze 17 zones te ontdekken of er nog andere plekjes zijn die haar, bij aanraking, opwinden.

Doe er moeite voor om erachter te komen wat haar persoonlijke gevoelige plekjes zijn. Let op haar reactie als je haar ergens aanraakt. Of vraag aan haar waar zij graag aangeraakt wilt worden. De volgende belangrijke stap is: Daarover lees je in de volgende paragrafen! De beste aanpak van erotische massages is op te delen in verschillende stappen. De eerste stap is natuurlijk de voorbereiding. Waar moet je op letten als je een massage voorbereidt?

En wat heb je nodig om een succesvolle seksuele massage uit te voeren? Als het moment eenmaal gekomen is om de erotische massage te geven, moet je alles klaar zetten en gereed maken. Daarbij moet je letten op het volgende:.

De voorbereidingen zijn getroffen! Dan nu een aantal basistips voor de massage zelf:. Als je nog niet vaak een massage hebt gegeven, kun je je het best beperken tot de basis van het masseren. Hier zijn enkele goede massagetechnieken waarmee je iedere vrouw kunt laten genieten:. Ik raad je aan om een deel van de video duur: De vrouw in de video masseert uitsluitend de rug. De technieken die zij gebruikt kunnen echter ook op andere delen van het lichaam toegepast worden.

Door de zone rondom haar vagina voorlopig over te slaan, creëer je extra spanning. Een erotische massage heeft een bepaalde volgorde.

Het is goed om van te voren een idee te hebben van wat je ongeveer gaat doen. Wanneer de seksuele energie 'vrij' kan stromen, raakt ze verbonden met het hart. Daardoor kom je weer in harmonie met jezelf en dát heeft een positief effect op je relatie s met je partner en anderen. Vrijwel alle erotische massages zijn danook gebaseerd op tantrische massage technieken.

Tantra omvat trouwens veel meer dan seks en massages. Het is een levenswijze waarin genieten centraal staat en waarbij het vooral gaat om de intimiteit en openheid en het contact met jezelf om van daaruit de ander te ontmoeten. Seksualiteit neemt binnen Tantra een belangrijke plaats in omdat het de basisenergie van de mens is. Van daaruit ontstaat alles. Meer over Tantra kunt u lezen op onze website. Een goed boek om te leren hoe je je een tantrische massage eigen maakt, is   Erotische Massage.

Met meer dan sfeervolle, erotische tekeningen reikt dit boek diverse tantrische massagevormen aan. Het boek wordt bijzonder gewaardeerd, ook door professionele niet-erotische masseurs. Om een tantrische massage te kunnen geven is het fijn als je wat kennis hebt van Tantra. Een boek om mee te beginnen is  Tantra, een weg naar intimiteit en extase  van Margo Anand, de enige internationaal bekende Tantra-lerares. In dit praktische en goed leesbare boek geeft zij stap voor stap aan hoe te komen tot die alomvattende seksuele ervaring: Ook massage heeft hierin een rol.

Helaas zijn er weinig goede dvd's te vinden, maar we hebben er drie gevonden. De eerste die we willen noemen is d e dvd met de cursus erotische massage   van Tania Mulder. Op de DVD wordt op een hele toegankelijke manier getoond hoe je een complete tantra massage moet geven. Met duidelijke mondelinge uitleg over elke stap, eenvoudig te volgen en goed na te doen.

En vandaag besteld, is morgen in huis. De meeste mensen weten na tien minuten al niet meer wat ze moeten doen en gaan dan maar weer over naar het vrijen. Maar dat is te gemakkelijk! En zonde van je talenten. Tijdens deze DVD laat ik op een nette, ongedwongen manier zien wat er allemaal mogelijk is. Ook leer ik een aantal technieken die uit de tantra komen, zoals met energie werken, zonder dat het zweverig wordt. Voor diegenen die hun geliefde willen verrassen met een yoni of lingam massage is er een goede DVD waarmee u zich in een mum van tijd de verschillende technieken eigen kunt maken.

Wilt u het liever in de praktijk leren? Er worden door het hele land cursussen tantrische massage gegeven, ook privé voor stellen. Op de website van Body2Chill   kunt u bijvoorbeeld informatie vinden over een cursus voor stellen. Natuurlijk zijn er meer workshops en cursussen te vinden. Op internet kunt u kijken naar een praktijk bij u in de buurt. Wilt u eerst een professional zelf aan de slag zien? En daar samen van genieten?

Dat kan natuurlijk ook. Op de website  http: Een goede tantra-masseur zal u uitleggen dat een tantra-massage gaat om het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan over het hele lichaam.

En dat een  tantra massage je de mogelijkheid geeft om je te concentreren op je gewaarwordingen via de zintuigen in het hier en nu om zo gedachten over verleden en toekomst te laten voor wat ze zijn.

Woont u in de buurt van Groesbeek of Arnhem? Dan moet u ook even kijken op de website  Bewust op Weg. Hieronder vindt u een aantal tips en adviezen waarmee u uw partner vanavond al kunt verrassen. Neem de tijd, zorg voor een fijne omgeving en geef de erotische massage met liefde en overgave. B ij deze techniek moet u de druk zo licht mogelijk uitvoeren, als een veertje. Als uw partner kietelig is, moet u net iets meer druk uitoefenen. Zo gaat u te werk. Streel de rug van uw geliefde zachtjes met uw vingertoppen.

Laat ze na verloop van tijd langs het hele lichaam gaan. Die prikkeling maakt de zenuwuiteinden wakker.

Als u lang haar hebt, kunt u dat langs het lichaam laten glijden om uw partner het gevoel te geven alsof hij of zij in de golven ligt die langs zijn of haar lichaam stromen.

Kras heel lichtjes met uw nagels over de huid zodat het niet zeer doet, maar wel een aangenaam licht, schurend gevoel geeft. Controleer van tevoren wel of uw nagels geen vervelende haakjes of scherpe randjes hebben. Wissel de zachte en krassende bewegingen af, zodat uw geliefde niet weet wat hij of zij kan verwachten. Een erotische massage geven of krijgen is een prima manier om uw speelse kant te ontwikkelen. Door voluit te genieten van het liefdevolle liefdesspel met uw partner zorgt u ervoor dat u optimaal leert te zijn en te genieten.

Probeer uw partner eens te strelen met zacht fluweel; dat werkt ook bijzonder prikkelend. A anrakingen zijn niet alleen prettig voor het lichaam, maar ook voor de ziel. Het kan enorm prikkelend zijn om de billen van uw partner aan te raken en ermee te spelen. Probeer de volgende massagetechnieken eens op uw geliefde.

Bedek beide oren van uw partner met uw handpalmen. Laat uw handen zo een tijdje rusten zodat hij of zij kan genieten van de stilte. Terwijl u de dijen van uw partner masseert, kunt u hem of haar vragen een prikkelende fantasie met u te delen. Zulke intieme momenten zijn perfect om dichter bij elkaar te komen. Houd uw handen tijdens deze techniek steeds goed ingeolied. Voor het geven van een sensuele massage geven die alle zintuigen prikkelt heb je natuurlijk fijne, zacht geurende en ontspannende producten nodig.

En die zijn er! Er is de laatste tijd zoveel moois op de markt gekomen. Een massage olie is niet aan te raden voor een intieme massage. Olie is te vet voor de vagina en kan infecties veroorzaken. Deze zijn fijn en veilig als de massages wat intiemer worden, bijvoorbeeld bij een yoni massage. Een massagekaars zorgt voor een heerlijk sensuele geurende ruimte en is voor gebruik direct lekker warm. Steek de kaars aan en op hetzelfde moment vult de lucht zich met een nevel van verleid elijke geuren van bloemen, kruiden en vruchten.

Zodra de kaars vloeibaar is, verandert de formule in een warme, voedende en hydraterende massage olie. De massage kaarsen zijn er in verschillende geuren en aroma's. Ook zijn er hele goede massage apparaten, deze worden ook wel wand massagers genoemd. Deze zijn ook nog eens bijzonder effectief bij het bestrijden van pijn.

De krachtige vibraties kunnen diep doordringen in de spieren en hierdoor de spanning verlichten en spierpijn verzachten. De krachtige vibrerende kop zorgt voor extra bloed toevoer in het spier weefsel waardoor herstel sneller optreed en pijn wordt verlicht.

En deze wand massagers hebben een dubbel functie: Niet voor niets zijn deze Wand Massagers wereldwijd enorm popul air.

Moederdochtersex neuken voor 40 euro


ero masseur sex leer

Toen ik de massage een beetje opschroefde qua spanning en de dingen die ik deed wat meer erotisch getint werden, werd mijn vriendin echt merkbaar veel meer opgewonden dan anders. Uiteindelijk leidde mijn eerste massage ooit dan ook meteen tot een spetterende vrijpartij. Maar wat me verraste was dat het ook daarna nog effect had. Onze relatie werd een stuk hechter en spannender, en ik voelde me veel meer op mijn gemak met mijn vriendin. Ik zou iedereen aanraden om het een keer te proberen.

Als je iemand net leert kennen is het een hele ontspannen en fijne manier om elkaar echt goed te leren kennen op seksueel gebied, maar zoals al blijkt uit mijn eigen ervaring is een erotische massage ook geweldig als je al heel lang samen bent.

Er is zoveel te ontdekken aan de ander: Met een goede erotische massage kun je je relatie echt op een ander niveau brengen. En het mooie is dat het niet moeilijk is: Als je het goed voorbereidt en je de tips en trucs leest, kun je in principe meteen beginnen om je seksleven te verrijken met een erotische massage. Of het nu de eerste keer is dat je met haar samen bent, of dat je al vijftig jaar getrouwd bent: Een erotische massage is een goede manier om dichter bij elkaar te komen en intense seksuele spanning op te bouwen.

Maar tegelijkertijd zijn er een aantal dingen die je beter niet kunt doen. Waar moet je op letten wanneer je een erotische massage wilt geven? Een erotische massage is bedoeld als seksuele ervaring op zichzelf, en is meer dan alleen voorspel.

Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat je met een erotische massage rustig wil werken naar een hoogtepunt. Wees je steeds bewust van het feit dat je een langzame opbouw wil verzorgen, in een rustige en vertrouwde sfeer.

Richt je niet meteen alleen op het aanraken en masseren van erogene zones als billen, borsten en geslachtsdelen.

Alleen met geduld en rust zal een massage daadwerkelijk een erotische lading krijgen. Leer het lichaam van de vrouw kennen en gebruik je handen of andere delen van je eigen lichaam om de massage langzaam op te voeren naar een intensere beleving met meer seksueel getinte elementen.

Veel mannen maken de fout om te denken dat een erotische massage in feite een omslachtige vorm van voorspel is. Dat leidt ertoe dat zij niet genoeg tijd nemen. Een ongeduldige, gehaaste massage is een slechte massage. Een tweede belangrijke fout die veel mannen maken, is om te denken dat het geven van een erotische massage heel moeilijk is. Als je voor het eerste een massage geeft en geen ervaring hebt met masseren, zal je natuurlijk geen professionele Tantra-massage kunnen geven. Maar als je goed kijkt naar de tips en trucs, hoef je ook niet bang te zijn dat er iets fout gaat of — het allerergste misschien — dat je massage helemaal geen effect heeft.

Zolang je geen vreemde dingen doet, goed de tijd neemt en de sfeer goed is, zal het masseren al snel erg sensueel en zelfs seksueel worden. Het belang van een goede voorbereiding is niet te onderschatten!

Je denkt misschien dat het grootste verschil tussen een gewone massage en een erotische massage is, dat je naakt bent en dat erogene zones gemasseerd worden. Maar maak niet de fout te denken dat je er daarmee al bent. Er is een belangrijker onderscheid: Of een massage erotisch en sensueel is, heeft allereerst te maken met hoe intiem en hoe ontspannen de sfeer is. Zoals alle andere vormen van seksueel contact is ook een erotische massage uiteindelijk een kwestie van gevoel.

Je kunt dus niet zonder dat aan te kondigen en voor te bereiden beginnen met een erotische massage in de slaapkamer. Een erotische massage kan misschien erg opwindend zijn, maar als je partner niet in de stemming is, dan kun je het misschien beter een andere keer proberen. Een erotische, sensuele massage is spannend en intiem. Bovendien heeft massage een libido verhogende werking.

Dus als je avontuurlijk bent ingesteld en iets nieuws wil proberen of als je seksleven in een sleur zit, dan is een erotische, opwindende massage erg geschikt. Op het moment dat je een vrouw een erotische massage geeft, leer je haar lichaam kennen op een zeer intieme manier. Op haar beurt, stelt zij zich tijdens de massage kwetsbaar op en leert op jou te vertrouwen. En we weten dat voor vrouwen vertrouwen erg belangrijk is om zich seksueel te kunnen openstellen naar een man toe.

Bij wijze van voorspel is een goede erotische massage dan ook een erg krachtiger manier om een vrouw in de stemming te krijgen. Bovendien blijkt dat een vrouw betere orgasmes kan krijgen als de seksuele spanning goed opgebouwd wordt.

En laat een erotische massage daar nu uitermate geschikt voor zijn! Afgezien van de onmiddellijke effecten van een sensuele massage werk je, door een vrouw te masseren, heel concreet aan een kwalitatieve verbetering van je relatie. Een erotische massage is een intense ervaring die ook buiten de slaapkamer voor een sterkere, intiemere band kan zorgen. De voordelen van een goede erotische massage zijn inmiddels wel duidelijk.

Maar hoe geef je een massage die iedere vrouw opwindt? Als je een erotische massage wilt geven, is het handig om enige kennis van de zogenaamde erogene zones te hebben. Erogene zones zijn plekjes op het lichaam die seksuele opwinding veroorzaken. De erogene zones bij vrouwen zijn anders dan bij mannen. Het zal geen verrassing zijn dat de vagina de erogene zone bij uitstek is bij een vrouw. En de meeste mannen weten waarschijnlijk ook wel dat de mond een belangrijke erogene zone is.

Maar wist je dat ook de handpalmen en de vingers onder de erogene zones gerekend worden? De twee afbeeldingen hieronder geven een overzicht van 17 belangrijke erogene zones van de vrouw. Deze 17 zones zullen bij bijna iedere vrouw gevoelig zijn. Maar, bij deze 17 zones houdt het niet op. In feite is het hele lichaam een erogene zone , aangezien de huid overal zenuwuiteinden bevat. Het is een goed idee om naast deze 17 zones te ontdekken of er nog andere plekjes zijn die haar, bij aanraking, opwinden.

Doe er moeite voor om erachter te komen wat haar persoonlijke gevoelige plekjes zijn. Let op haar reactie als je haar ergens aanraakt. Of vraag aan haar waar zij graag aangeraakt wilt worden. De volgende belangrijke stap is: Daarover lees je in de volgende paragrafen! De beste aanpak van erotische massages is op te delen in verschillende stappen. De eerste stap is natuurlijk de voorbereiding. Waar moet je op letten als je een massage voorbereidt? En wat heb je nodig om een succesvolle seksuele massage uit te voeren?

Als het moment eenmaal gekomen is om de erotische massage te geven, moet je alles klaar zetten en gereed maken. Daarbij moet je letten op het volgende:. De voorbereidingen zijn getroffen! Dan nu een aantal basistips voor de massage zelf:. Als je nog niet vaak een massage hebt gegeven, kun je je het best beperken tot de basis van het masseren. Hier zijn enkele goede massagetechnieken waarmee je iedere vrouw kunt laten genieten:. Ik raad je aan om een deel van de video duur: De vrouw in de video masseert uitsluitend de rug.

De technieken die zij gebruikt kunnen echter ook op andere delen van het lichaam toegepast worden. Door de zone rondom haar vagina voorlopig over te slaan, creëer je extra spanning. Een erotische massage heeft een bepaalde volgorde.

Het is goed om van te voren een idee te hebben van wat je ongeveer gaat doen. Wanneer de seksuele energie 'vrij' kan stromen, raakt ze verbonden met het hart. Daardoor kom je weer in harmonie met jezelf en dát heeft een positief effect op je relatie s met je partner en anderen. Vrijwel alle erotische massages zijn danook gebaseerd op tantrische massage technieken.

Tantra omvat trouwens veel meer dan seks en massages. Het is een levenswijze waarin genieten centraal staat en waarbij het vooral gaat om de intimiteit en openheid en het contact met jezelf om van daaruit de ander te ontmoeten. Seksualiteit neemt binnen Tantra een belangrijke plaats in omdat het de basisenergie van de mens is. Van daaruit ontstaat alles. Meer over Tantra kunt u lezen op onze website. Een goed boek om te leren hoe je je een tantrische massage eigen maakt, is   Erotische Massage.

Met meer dan sfeervolle, erotische tekeningen reikt dit boek diverse tantrische massagevormen aan. Het boek wordt bijzonder gewaardeerd, ook door professionele niet-erotische masseurs. Om een tantrische massage te kunnen geven is het fijn als je wat kennis hebt van Tantra.

Een boek om mee te beginnen is  Tantra, een weg naar intimiteit en extase  van Margo Anand, de enige internationaal bekende Tantra-lerares. In dit praktische en goed leesbare boek geeft zij stap voor stap aan hoe te komen tot die alomvattende seksuele ervaring: Ook massage heeft hierin een rol. Helaas zijn er weinig goede dvd's te vinden, maar we hebben er drie gevonden. De eerste die we willen noemen is d e dvd met de cursus erotische massage   van Tania Mulder.

Op de DVD wordt op een hele toegankelijke manier getoond hoe je een complete tantra massage moet geven. Met duidelijke mondelinge uitleg over elke stap, eenvoudig te volgen en goed na te doen. En vandaag besteld, is morgen in huis.

De meeste mensen weten na tien minuten al niet meer wat ze moeten doen en gaan dan maar weer over naar het vrijen. Maar dat is te gemakkelijk! En zonde van je talenten. Tijdens deze DVD laat ik op een nette, ongedwongen manier zien wat er allemaal mogelijk is.

Ook leer ik een aantal technieken die uit de tantra komen, zoals met energie werken, zonder dat het zweverig wordt. Voor diegenen die hun geliefde willen verrassen met een yoni of lingam massage is er een goede DVD waarmee u zich in een mum van tijd de verschillende technieken eigen kunt maken. Wilt u het liever in de praktijk leren? Er worden door het hele land cursussen tantrische massage gegeven, ook privé voor stellen. Op de website van Body2Chill   kunt u bijvoorbeeld informatie vinden over een cursus voor stellen.

Natuurlijk zijn er meer workshops en cursussen te vinden. Op internet kunt u kijken naar een praktijk bij u in de buurt. Wilt u eerst een professional zelf aan de slag zien?

En daar samen van genieten? Dat kan natuurlijk ook. Op de website  http: Een goede tantra-masseur zal u uitleggen dat een tantra-massage gaat om het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan over het hele lichaam.

En dat een  tantra massage je de mogelijkheid geeft om je te concentreren op je gewaarwordingen via de zintuigen in het hier en nu om zo gedachten over verleden en toekomst te laten voor wat ze zijn. Woont u in de buurt van Groesbeek of Arnhem?

Dan moet u ook even kijken op de website  Bewust op Weg. Hieronder vindt u een aantal tips en adviezen waarmee u uw partner vanavond al kunt verrassen. Neem de tijd, zorg voor een fijne omgeving en geef de erotische massage met liefde en overgave.

B ij deze techniek moet u de druk zo licht mogelijk uitvoeren, als een veertje. Als uw partner kietelig is, moet u net iets meer druk uitoefenen. Zo gaat u te werk. Streel de rug van uw geliefde zachtjes met uw vingertoppen.

Laat ze na verloop van tijd langs het hele lichaam gaan. Die prikkeling maakt de zenuwuiteinden wakker.

Als u lang haar hebt, kunt u dat langs het lichaam laten glijden om uw partner het gevoel te geven alsof hij of zij in de golven ligt die langs zijn of haar lichaam stromen. Kras heel lichtjes met uw nagels over de huid zodat het niet zeer doet, maar wel een aangenaam licht, schurend gevoel geeft. Controleer van tevoren wel of uw nagels geen vervelende haakjes of scherpe randjes hebben.

Wissel de zachte en krassende bewegingen af, zodat uw geliefde niet weet wat hij of zij kan verwachten. Een erotische massage geven of krijgen is een prima manier om uw speelse kant te ontwikkelen. Door voluit te genieten van het liefdevolle liefdesspel met uw partner zorgt u ervoor dat u optimaal leert te zijn en te genieten. Probeer uw partner eens te strelen met zacht fluweel; dat werkt ook bijzonder prikkelend.

A anrakingen zijn niet alleen prettig voor het lichaam, maar ook voor de ziel. Het kan enorm prikkelend zijn om de billen van uw partner aan te raken en ermee te spelen. Probeer de volgende massagetechnieken eens op uw geliefde. Bedek beide oren van uw partner met uw handpalmen.

Laat uw handen zo een tijdje rusten zodat hij of zij kan genieten van de stilte. Terwijl u de dijen van uw partner masseert, kunt u hem of haar vragen een prikkelende fantasie met u te delen. Zulke intieme momenten zijn perfect om dichter bij elkaar te komen. Houd uw handen tijdens deze techniek steeds goed ingeolied.

Voor het geven van een sensuele massage geven die alle zintuigen prikkelt heb je natuurlijk fijne, zacht geurende en ontspannende producten nodig. En die zijn er! Er is de laatste tijd zoveel moois op de markt gekomen.

Een massage olie is niet aan te raden voor een intieme massage. Olie is te vet voor de vagina en kan infecties veroorzaken. Deze zijn fijn en veilig als de massages wat intiemer worden, bijvoorbeeld bij een yoni massage.

Een massagekaars zorgt voor een heerlijk sensuele geurende ruimte en is voor gebruik direct lekker warm. Steek de kaars aan en op hetzelfde moment vult de lucht zich met een nevel van verleid elijke geuren van bloemen, kruiden en vruchten. Zodra de kaars vloeibaar is, verandert de formule in een warme, voedende en hydraterende massage olie. De massage kaarsen zijn er in verschillende geuren en aroma's.

Ook zijn er hele goede massage apparaten, deze worden ook wel wand massagers genoemd. Deze zijn ook nog eens bijzonder effectief bij het bestrijden van pijn. De krachtige vibraties kunnen diep doordringen in de spieren en hierdoor de spanning verlichten en spierpijn verzachten. De krachtige vibrerende kop zorgt voor extra bloed toevoer in het spier weefsel waardoor herstel sneller optreed en pijn wordt verlicht. En deze wand massagers hebben een dubbel functie: Niet voor niets zijn deze Wand Massagers wereldwijd enorm popul air.


Hoe neukt nijmegen body to body massage amstelveen


In twee zeer leerzame uren leer je de fijne kneepjes van een erotische massage kennen, en alles wat je moet weten om volop van je partner te genieten.

De bruidegom zal tijdens de huwelijksnacht aangenaam worden verrast, en dat geldt ook voor je eigen man, vriend of minnaar. Tania Mulder is sekscoach. Zij organiseert al meer dan 12 jaar cursussen in erotische massages voor vrijgezellenfeesten met onverdeeld succes. Tania organiseert verschillende erotische cursussen waarbij niet alleen heel wat te lachen valt, maar ook heel wat te leren. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Geeft u binnenkort een feest of evenement! Bekijk hier de mogelijkheden. Alles voor een feest. Privacy Copyright Disclaimer Algemene voorwaarden Adverteren. Terug naar de zoekresultaten. Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op. De standaard naam voor de familiedag. Dit is een controle veld en kan leeg blijven. Wij kunnen je volgend jaar rond deze tijd 3 leuke tips voor een uitje sturen.

Ja, dat ontvang ik graag! Ik ga volgend jaar weer een uitje organiseren. Willen jullie mij tegen die tijd 3 leuke tips sturen? Daarom is het ook goed te gebruiken als manier om lekker te ontspannen en als voorspel. Tijdens de cursus leer je deze techniek en ook allerlei nieuwe manieren om elkaar op te winden, niet alleen via de bekende erogene zones zoals borsten en geslachtsdelen.

Een erorische massage kan dus echt een verrijking zijn voor je seksleven. Wat houdt de cursus erotische massage in? Ik leer hoe je een erotische massage opbouwt, welke grepen je gebruikt, en hoe je langzaam toewerkt naar de gevoeligste erogene zones. Je leert ook hoe je de andere sekse het beste kunt opwinden zo zijn mannen nogal visueel ingesteld, en daar kun je gebruik van maken in de massage.

Mannen oefenen op Els, een siliconenmodel. Stelletjes kunnen natuurlijk ook oefenen op elkaar. Voor wie is de cursus erotische massage? De cursus is geschikt voor vrijwel iedereen: Kan ik de cursus bij mij thuis volgen? Voor vrijgezellenfeesten kom ik vaak thuis, maar dat kan ook voor stellen. Soms is het handiger om een locatie af te huren. Dat spreken we dan af. Moet ik mijn kleren uittrekken tijdens de cursus? Nee, we oefenen op poppen en modellen van siliconen. Als jullie als stel komen, en op elkaar willen oefenen kan dat wel.

Ik masseer mijn vriend al wel eens, en dan raakt hij vaak ook opgewonden. Die keuze is natuurlijk aan jou. Mijn ervaring is echter dat de cursus die ik geef veel nieuwe inzichten en trucs geeft om je vriend op te winden. Wie weet kun je je eigen massagekunsten dus een beetje uitbreiden en is je vriend je heel dankbaar ;-. Mijn vriendin heeft weinig zin in seks, heb ik dan wat aan een erotische massage?

Een erotische massage is namelijk niet direct gericht op elkaar opwinden. Het belangrijkste is dat je de tijd voor elkaar neemt en elkaars lichaam helemaal gaat ontdekken. Een erotische massage kan dus ook heel liefdevol en intiem zijn. Voor veel vrouwen is dat een belangrijke voorwaarde om opgewonden te worden: Een erotische massage hoeft niet te leiden tot seks, maar de kans is groot dat als je de cursus erotische massage hebt gevolgd, je vriendin zin krijgt en meer wil….

ero masseur sex leer