bisex date kletsnatte kut

.

Kontakt sex lekker neuken doe je zo

Zij vingerde dan haar kletsnatte kutje en we hielden de hoorn van de telefoon vlakbij het soppende geluid. Ik had een keer een telefoongesprek met een zekere Jan uit Amsterdam. Hij was jong 23 vrijgezel en bi. Hij kon ontvangen en we geilden elkaar op. Susan hield zich stil maar luisterde mee. Ik maakte een afspraak met Jan voor de volgende avond bij hem thuis.

Susan en ik reden die avond naar Amsterdam en vonden het adres al snel. Ik belde Jan mobiel op en hoorde dat hij gespannen was. Jan, zei ik , ik sta voor de deur en bel zo aan maar ik wil zeker weten dat je al geil bent.

Hij kreunde dat hij bere geil was. Ik gaf hem opdracht om zijn pik en zak uit zijn gulp te halen en mij zo open te doen als ik aanbelde. Ik gaf Susan een zoen en haalde haar hand uit mijn broek. Ik stapte uit en liep naar de voordeur van Jan. Ik belde aan en de deur ging heel voorzichtig open. Ik duwde de deur verder open en stapte naar binnen. En daar stond hij JAN.

Een grote blonde blozende jongen met zijn paal en zijn ballen uit zijn gulp. Ik omhelsde hem en greep zijn zak beet. Ik stak mijn tong in zijn mond en kuste hem diep en lang. Ik trok zijn paardenlul langzaam af en legde zijn hand op mijn bobbel.

Even later trok hij mijn klokkenspel naar buiten en we reden met onze palen tegen elkaar op. Ik trok hem zijn broek, zijn kousen en schoenen uit. Ik sabbelde op zijn paal en toen ging de bel. Jan schrok zich te pletter en wilde zich razandsnel aankleden. Ik hield hem tegen want ik wist dat Susan voor de deur stond. Ik opende de deur en liet haar binnen. Ze keek met grote ogen naar haar ontuchtige man met een jongen met een paardenlul van zeker 25 cm. Ze pakte hem bij zijn paal waardoor de verslapping bij Jan onmiddellijk stopte en zijn erectie nam weer toe.

Jan keek naar beneden en keek diep in Susan haar bloesje en hij kleurde tot in zijn nek. We stonden nog steeds met z'n drieen in het kleine voorportaaltje onder aan de lange Amsterdamse trap.. Susan drukte Jan met zijn rug tegen de muur en masseerde zijn kollossale lul. Ik trok mij even terug en trok ook mijn kousen en schoenen uit en mijn broek en onderbroek. Toen zei Susan, laat mij maar eens kijken hoe jullie elkaar te pakken nemen en zij ging met haar rug tegen de voordeur staan.

Jan en ik vielen weer opo elkaar's palen aan en we zoenden intiem. Susan wreef over haar bloesje heen en je kon haar tepels zien verstijven. Ik zag Jan langs mij heen kijken. Susan knoopte haar bloesje los en sloeg de panden opzij. Zij toonde haar donkerrode kwart BH waar haar borsten in lagen en ze speelde met haar tepels die donkerbruin rimpelden. Ze maakte een uitnodigend gebaar en Jan en ik draaiden een kwartslag naar haar toe en we vielen allebei op een tepel aan.

Susan kreunde en pakte onze pikken beet. Ik vroeg aan Jan: Jan liet de tepel los en viel op zijn knieen, keek naar boven en smeekte "Susan mag ik je neuken""? Suasan keek mij aan en ik knikte bevestigend.

Ook maar dan eerst even likken Jan, zei ze. Ze trok haar korte rokje omhoog en onhulde haar kletsnatte blote kutje. Jonge knaap likt de natte kut van een dikke granny. Partnerruil met sexy cougars. Bas heeft een oogje op z'n schoonmoeder. Rijpe Viola daagt een puber uit om te likken en neuken. Een jonge pik voor een mooie rijpe vrouw.

Jonge knaap scoort een date met een Russische huisvrouw. Tengere moeder volgeblaft door puber. Jonge Jordi neukt weer eens een oud wijf. Old timer blij verrast met een jonge pik.

Geile MILF drukt hebberig een jonge lul in haar kutje. Oma heeft hoge nood en zoekt dringend een jonge lul. Sexy oma met bril heeft een jong speeltje. Rijpe Carol veroverd een jonge pik. Mooie oma pijpt en neukt jonge pik. Volborstige jonge brunette verleid oudere man. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.


bisex date kletsnatte kut

.

Priveontvangst gouda transexuele