biljartbal in kut sexclub limburg

Klitje likken natte preute


biljartbal in kut sexclub limburg

Negerin kont bi man gezocht


Dit was dus een teken van dat het lichaam zelf de boel aan het opruimen was! Dat was een reden voor de oncoloog om mij naar huis te sturen! Dus vandaag vrijdag ben ik weer thuis! Waarschijnlijk krijg ik volgende week vrijdag mijn langverwachte laatste chemokuur. Dit is nog even met een slag om de arm omdat we de uitslag van de kweek uit m�n longen moeten afwachten, maar daar maak ik me niet echt druk om.

Bedankt weer voor al jullie support!!! Eindelijk was het vandaag zover, ik mocht eindelijk de 8e kuur naar binnen slurpen. Woensdag kreeg ik telefoon van mijn oncoloog Dr. Temizkan over de kweek uit mijn longen. Hij vertelde mij dat hij nog niet alles binnen had gekregen maar wat hij wel binnen had gekregen was goed. Natuurlijk weer enorm frustrerend dat ze na een week nog niet alles binnen hadden maar goed. Ook al zou hij nu nog wel een kweek terug krijgen waar wel een bacterie, infectie of een schimmel in zou zitten maakt dat nog niet uit.

Omdat de patient, ik dus, weer beter is en zich goed voelt. Dus hoorde mijn oren dat de kuur op vrijdag door kan gaan! Donderdag op vrijdag best slecht geslapen door de spanning denk ik. De volgende ochtend was ik dus behoorlijk duf, maar bij de gedachte dat ik vandaag na 5 maanden m'n laatste kuur ging krijgen deed mij toch wel heel snel wakker worden. Nou het hele protocol heb ik weer gevolgd Hoppaaaa kom maar op met die zooi.

Ik had het nog niet gezegd of de boel liep al. En voelde ik die ernstige vermoeidheid alweer boven komen Heb toen ik klaar was de zusters allemaal vriendelijk bedankt, want die zijn op de Chemo-unit echt geweldig voor je.

Allemaal super bedankt voor de steun tijdens de kuren! Het was een stuk moeilijker voor me geweest als jullie er niet waren.

Eindelijk ben ik bezig met mijn laatste keer ziek zijn. Tenminste dat is wat de bedoeling is. Maar toch blijft die twijfel telkens weer toe slaan. Voorbeeldje; Afgelopen dinsdag moest ik om 9: Hij ging mij dus weer kietelen met een camera in m'n neus. Hij vertelde me dat van binnen alles er goed uit zag.

Wat natuurlijk ontzettend goed nieuws is. Maar toen ging hij met zijn handen aan mijn hals voelen, ook dat was allemaal goed zei de dokter. Maar terwijl die wegloopt zegt hij van 'ik voel alleen een erwtje in je nek' ten hoogte van de snee Op dat moment ging ik er niet echt op in, maar nu ben ik zo verschrikkelijk onzeker door dat bagger 'erwtje'. Helemaal als ik er zelf aan ga voelen krijg ik het er warm van. Natuurlijk ben ik hier wel voor gewaarschuwd dat je dit je hele leven gaat houden met elk pijntje..

Maar dit vind ik toch wel anders, want dit zit precies op de plek van waar het allemaal begonnen is en niet ergens op m�n linker teen. Maargoed m�n neusholte zag er goed uit Ik voel me nog altijd erg slap, dat is eigenlijk gekomen na de koorts. Kan echt merken dat het een behoorlijke aanslag is geweest.

Verder gaat het allemaal wel gewoon zo z�n gangetje. Waar ik echt van baal. Maar zoals iedereen tegen me blijft zeggen. Maandag heb ik mijn eerste 'lichaams test gehad'. De test heet de omegawave en die test heb ik gedaan bij Jacob Cats te Ermelo. Het is echt een ontzettend vernuftig apparaat dat gebruikt wordt door bijna alleen maar échte topsporters zoals Pieter van den Hoogeband. Ze kunnen met dat apparaat in 20minuten tijd meten hoe je lichaam er voor staat. Dat doen ze door 2 hartfilmpjes te maken en 2 hersenfilmpjes, echt heel koel.

Ik had zo'n test al een keer gedaan na m'n 5e kuur en nu dus nu na 8 kuren en een longinfectie. Het viel ons eigenlijk mee! Want met de test na de 5e kuur was ik eigenlijk niet in staat om te trainen en met deze test wel! D'r zit weer wat zuurstof in je tank kon Jeroen Schuur mij vertellen. Dus nu kan ik weer rustig beginnen met trainen!!!!!!! Woensdag stond de Ct-scan op het programma. Maar toen de uitslag op vrijdag. De oncoloog vertelde me dat het erwtje inderdaad te zien was in m'n hals.

Maar de radioloog degene die de scan beoordeelt zei dat het niets was. Maar de m'n oncoloog wil toch nog even een PET-Scan laten maken voor de zekerheid. Ik zat daar met een gezicht dat op onweer stond. Temizkan zag natuurlijk aan m'n gezicht dat ik het behoorlijk klote vondt. Dus hij vertelde nogmaals dat ik me geen zorgen moest maken en dat het waarschijnlijk niets zou zijn en dat ik naar huis moest gaan met een goed bericht.

Kan je vertellen dat niet piekeren nu wel ERG moeilijk is Maar als een arts zegt dat je je geen zorgen moet maken dan is hij meestal wel redelijk zeker van z'n zaak. Hij denkt dat het wat littekenweefsel is. Nou op dat na toch nog 2 lichtpuntjes deze week. Het feit dat ik weer mag gaan trainen. En mijn eerste biertje sinds 6 maanden op vrijdagavond!

Hij was echt heerlijk! Maandag mijn eerste trainingrit in de buitenlucht gedaan! Lekker met Lennart 50minuten wezen fietsen. Het ging opzich wel aardig. Was wel grappig om te zien hoe mijn lichaam reageerde. Onze hartslagen verschilden elke keer 50 slagen, haha!! Toch sloeg al deze positieve zin donderdag avond een beetje om. Was er heilig van overtuigd dat het terug was. Maar de volgende dag was het kliertje weer niet te voelen, nou je wordt er echt behoorlijk gestoord van.

Dit is bij uitstek de moeilijkste tijd sinds de ontdekking. Als je logisch gaat nadenken kan het bijna niet terug zijn. Na de 1e kuur was de klier in mijn hals voor de helft afgenomen, dus na 8 kuren moet het wel weg zijn.

Het kan volgens mij niet zo zijn dat het type kanker opeens veranderd zodat de chemokuren geen effect meer hebben. Dus hoe kan het dan dat ik donderdagavond opeens die klier wel kon voelen. De meest logische reden lijkt mij ons dat het gewoon een soort littekenweefsel is.

Want het kliertje voelt ook hard aan en niet zacht zoals toen ik met kuren begon. Dat kliertje is waarschijnlijk zo aangetast door de chemo en de operatie in m'n hals dat het gewoon kapot is.

En nu een beetje aan het wandelen is in m'n hals. Vandaag vrijdag was het dus tijd voor de allesbepalende PET-scan. We gingen daarvoor naar Amersfoort. Wat een bouwval is dat Meander ziekenhuis zeg. Ik moest op de 5e verdieping zijn bij de afdeling Nucleare Geneeskunde, die naam alleen al. Ik moest daar op een bed gaan liggen en ik kreeg de radioactieve glucose ingespoten. Daarna moest ik uur proberen te slapen. Na een uur kwam de meneer die me de spuit had gegeven, hij liep met me naar het raam van het ziekenhuis en wees naar de parkeerplaats.

Ik zag een grote oplegger staan. Daar staat de PET-scan ga daar nu maar heen. Opzich wel lomp hoor Aangekomen bij de oplegger moest ik even 10 minuten wachten en was ik aan de beurt. Het scannen duurde 40minuten, dat is best lang stil liggen voor iemand die dat in bed al niet eens kan. Het is deze dagen zo moeilijk om te geloven dat ik juni op de Alpe rijdt.

Maar vanavond gaat het gelukkig weer een stuk beter en zie ik alles weer rooskleurig tegemoet. En dat ding in m'n nek is gewoon littekenweefsel. Dat moet het zijn anders word ik gestoord. Heb ook al Henk, er is geen betere. Werd ik wakker gebeld door Dr. Temizkan oncoloog van het St. Hij vroeg "bas maak je je nog druk?

Ik heel serieus ja eigenlijk wel maar het gaat al een stuk beter sinds gister Eindelijk is het woordje 'als' uit m'n wereld. Want ik had het de afgelopen dagen echt heel slecht. Ik trok hem echt niet meer De folders van www.

Want als de kanker nog steeds in m'n nek had gezeten dan kan ik niets voor al die mensen die nu druk voor mij zijn en sponsoren waarmaken Maar nu heb ik geen excuus meer nu ga ik rammen voor jullie! Wat heerlijk zeg eindelijk ben ik weer lekker aan het trainen, heb er lang op moeten wachten maar het kan en mag weer! Er was zelfs aan de wattage meter in verhouding tot m'n hartslag al weer vooruitgang te zien. Nou dat is toch erg lekker. Deze week heb ik ook erg veel felicitaties gekregen van vrienden kennissen en zelfs onbekenden.

Dit weekend heb ik samen met m'n vriendin gebruik gemaakt van het weekendje dat ik gewonnen had met de prijsvraag zie blog item Overdag zijn we eerst lekker wezen quad-rijden bij Tiwa, dat had een vriend voor ons geregeld. En een spierpijn, maaaan niet te geloven! Het menu werd ons voorgelezen en ik snapte er helemaal niets van, gelukkig hoefde ik nergens uit te kiezen, want ik wist echt niet waar ze het over had. Maar het was wel lekker.

Dat dan weer wel. Na het eten was het tijd om naar Stoppels te gaan waar mensen druk bezig waren met fooi te geven voor Stichting B. Het was echt super gezellig in stoppels. En de actie loopt nog dus we gaan kijken hoeveel het opgeleverd heeft, je kan het volgen op www. Deze week ben ik lekker weer de 'normale' dingen aan het oppakken.

Want zoals je inmiddels weet is alles helemaal niet zo normaal als dat het lijkt Op Windesheim ben ik nu weer druk bezig met het helpen van mij projectgroep. Ze kunnen m'n hulp goed gebruiken bij het tekenen en het maken van een maquette. Het is een recreatiewoning dat op een terp moet komen te staan. Zal binnenkort wel een plaatje posten zodra ik het 3D-plaatje af heb.

Het fietsen gaat ook de goede kant op Alleen voel ik me vandaag niet echt fit, pijn in m'n keel en kop. Nouja even goed slapen dan maar Afgelopen weekend was de 2e bijeenkomst met alle deelnemers van Alpe d'HuZes in de bedrijfskantine van Gazelle in Dieren. Het doel van zo'n dag is, even kennis maken met je fiets-collega's en natuurlijk een hoop orginasatorische dingen zoals de nieuwe kleding voor Alpe d'HuZes Na al het geleuter was het eindelijk tijd om te fietsen.

Omdat de bijeenkomst in Dieren was konden we makkelijk doorsteken naar de Posbank. Daar hebben we even lekker 2 uur in het zonnetje kunnen trappen. Ik moest wel ver boven m'n normale hartslag trappen, maar dat maakt voor 1 keer niet uit. En wat helemaal niet te geloven is Dus moet je nagaan wat die andere mensen voor trainingsachterstand hebben Afgelopen week is het allemaal weer rustig verlopen, ben lekker de draad weer aan het oppakken op school en ben lekker bezig voor de Stichting B.

S daar gaat toch zo stiekem weg wel erg veel tijd inzitten. Donderdagochtend was het weer tijd voor een omegawave test, de test ging goed er zat weer vooruitgang in. Alleen was er goed te zien dat ik nog beter mijn rust moet pakken, oftewel meer slapen.

Maar dat is toch erg lastig aangezien ik 6 maanden vergooit heb Donderdag lekker Utrecht in geweest en daar een nachtje overgebleven. Vorige week ben ik ook nog bij de longarts geweest voor een controle vanwege de longinfectie begin dit jaar. Ik werd verwacht bij Dr. Gans hij stuurde me eerst naar röntgen om een foto maken van mijn longen. Hij kan zo vaststellen of m'n longen helemaal schoon zijn.

Toen ik in de wachtkamer zat te wachten op het maken van de foto, zag ik links van mij de poster van Stichting B. D erg koel als andere mensen dat voor jou hebben opgehangen Foto gemaakt en ik weer op weg naar Dr. Hij zei 'kijk zo horen longen er uit te zien' dus ik antwoorden van ó en van wie zijn die?! En toen zei hij veel plezier op de Alpe d'Huez en de groeten Het was me weer een weekje hoor. Ik kampte het begin van de week nog met een keelpijn die toch echt wel serieus zeer deed met slikken en het was nu al een week aan de gang.

Gezien mijn achtergrond leek het me verstandig om toch maar eens naar de huisarts te gaan. Het zag er een beetje onrustig uit en d'r zaten verschijnselen van een lage weerstand. Heb hiervoor een drankje gekregen die ik een bepaalde tijd in mijn mond moest houden.

Dit werkte goed en na 2 dagen had ik er al geen last meer van. Op mijn nagels zijn de chemo's gewoon af te lezen Toch wel maf dat dit op zo'n plek tot uiting komt. Toch niet niks die chemo's. Verder schieten de particulieren intiatieven voor Stichting BAS de grond uit. Echt super afgelopen weekend hebben clubleden van WV-Noordveluwe een spinningmarathon voor ons georganiseerd in Triade te Ermelo, toch wel even met dit initiatief euro opgehaald daar word je toch wel stil van.

Op school zijn we verder gegaan met de maquette want die moest af op vrijdag. Toch heel wat meer uur in gaan zitten dan we gedacht hadden. Maar natuurlijk zoals altijd heb je hem ook precies op het juiste moment af, vrijdagmiddag om Ook heb ik de 3D van de woning af en ik had beloofd deze even te laten zien zodra ik hem af had. Poo0h vorig week was weer een drukke week! Hoewel ik van iedereen op m'n donder krijg om rustig aan te doen blijft het toch lastig Maar het gaat al een stuk beter.

Ik ga nu elke avond om Dat zijn heel wat uren slaap. Maar het is nog steeds hoog nodig. Kan gelukkig wel merken dat wanneer ik meer slaap ik mezelf ook een stuk fitter en lekkerder voel.

Zoals ik net al zei afgelopen week veel voor de Stichting gedaan. Dindag ben ik naar de business 2 business beurs geweest in de Harder. Na 5 minuten rondlopen stond ik al op het podium en moest ik een zegje doen over Stichting B. Goeie contacten opgedaan daar. Woensdagavond was het tijd voor een presentatie voor McDonalds, donderdag over dag een andere presentatie en donderdagavond was er een heuse spinningsmarathon georganiseerd voor Stichting B.

Door al die bezigheden met presentaties etc. In het weekend heb ik samen met Joanne voor m'n pa gekookt want steph was werken en mama was een dagje winkelen in Utrecht, had ze ook zeker verdiend. Dus waren mijn pa en ik alleen thuis dus ja Maandag ben ik lekker naar de AutoRAI geweest in Amsterdam, wat een karren zeg heerlijk om daar weer rond te slenteren Maar wel lekker moe!

Alle foto's van de RAI kan je vinden op mulder. Afgelopen week was er weer ��n hoor Heb deze week weer een hoop gedaan voor Stichting B. Er werden daar Paasvieringen gehouden en ik was door mijn allerliefste vroegere buurmeisje Renate uitgenodigd om hier wat te vertellen over Stichting B.

De school koppelde er toen ook nog een goed doel aanvast en toen was de link naar mij natuurlijk snel gelegd. Dus ik heb door voor een collegazaal mijn verhaal gedaan Daar sta ik toch nog steeds elke keer van te kijken, dan denk ik van 'ehm ja Een nieuw mountainbikeseizoen betekend ook een nieuwe mountainbike! Een Trek Elite 9. Zaterdag zat ik dus voor het eerst dit jaar op de mountainbike, daar had ik de toertocht van Nunspeet uitgekozen.

Samen met Steph ben ik hier naar toe gegaan en heb hier de 30km gefietst. Normaal ging ik altijd voor langste afstand maar het is nu toch wel een beetje anders: Valt mij hard mee! Was ook echt heerlijk om weer singletracks te rijden.

En nog een fijne pasen toegewenst. Afgelopen week waar een mijlpaal gehad in het fietsen! Voorgaande jaren ging ik altijd met de racefiets met de 'groep' mee. Deze groep is ontstaan door een aantal wedstrijdrijders die samen gingen trainen, vertrek om Iedereen fietst hier ook alsof het de wedstrijd van hun leven is. Haha, echt waar, wat een mafkezen zijn het soms. Met de groep mee gaan was voor mij altijd een erg goeie training.

Het is voor mij bijvoorbeeld ook weer een doel om voor het einde van het seizoen een heel rondje mee te kunnen rijden. Maar wat was nou die mijlpaal? Ik kon het maandag alweer volgen tot Elspeet!

Ik was erg tevreden. Het gaat dus allemaal steeds beter. Er zit gelukkig een stijgende lijn in alles. Afgelopen zondag heb ik weer doel voor volbracht Heb tijdens m'n kuren vaak aan dit heerlijk oort gedacht, met haar perfecte muziek en dat bij deze temperaturen.

Dit was dan ook echt genieten, vooral omdat ik weet dat dit allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Vrijdagmiddag was het eindelijk zover. Ik ging eindelijk weer naar een wielerevenement en wat voor ��n Vrijdagmiddag kwam Jaap voor rijden met de gesponsorde Peugot door autobedrijf Visser.

Echt een heerlijke bak om verre afstanden mee te rijden. Lennart had ik die ochtend met fiets en bagage opgehaald uit Hierden dus we konden meteen alles in de peugeot laden en gaan! Maar man wat was het druk die vrijdag op de weg ongelooflijk.

Overal waar we vast konden zitten stonden we vast. Het was echt niet leuk meer. We zijn eerst naar Valkenburg gereden waar we onze startnummers hebben opgehaald.

Toen gelijk weer in de auto richting de grens van Belgie naar onze overnachtingsplaats, namelijk bij een deelneemster van Alpe d'HuZes. Ze had heerlijke pasta voor ons gekookt en dat hebben we samen opgegeten met nog 12 deelnemers van Alpe d'HuZes die allemaal bij haar bleven slapen. Inmiddels was het alweer Het ontbijt zag er perfect uit en heb me buikje hier dan ook lekker rond gegeten, niet teveel natuurlijk anders zou ik mezelf weer tegenkomen in de klimmetjes. Iedereen had heerlijk gegeten en toen was het alweer tijd om richting de start van de toerversie van de Amstel Gold Race te gaan.

We hebben de auto's neergezet bij een camping in Sibbe en vanaf daar met de fiets naar Valkenburg gegaan voor de start. Daar stonden al heel veel deelnemers van Alpe d'HuZes te wachten op ons om te vertrekken. Het gros zou beginnen aan een tocht van km maar dat is voor mij nog veel te ver dus ik begon maar aan een tochtje van km.

Ik had een kaartje meegenomen zodat ik wist als het teveel zou worden hoe ik snel weer naar Valkenburg kon komen. Het was voor mij ook afwachten hoe ik zou reageren op de klimmetjes en het is natuurlijk lang geleden dat ik zo lang op de fiets zou zitten dus zou ik heb uberhaupt wel vol houden?! Achteraf hoorde ik mensen dat ze gedacht hadden van 'nou na 80km zal die wel op zijn' haha!

Heb echt heerlijk gefietst en de klimmetjes perfect afgewerkt! Vanaf toen was het wachten op Jaap en Lennart tot dat zij zouden finishen. En dat was pas om Lekker in het gras gelegen dus was opzich wel goed te doen. We zijn met z'n 3 naar de auto gegaan en alles ingeladen weer op weg naar van de Valk in Maastricht. Waar er 2 kamers voor de deelnemers van Alpe d'HuZes waren gereserveerd om ons op te frissen voor het Diner!

We wisten dat ook de Rabobank Wielerformatie zou eten in van de Valk dus we hadden een Rabo-shirt gekregen van Rabobank Randmeren om te laten signeren door de renners van de Raboploeg.

Dat shirt gaan wij dus veilen op 10mei! Ik zat heerlijk mijn carpaccio te eten totdat ik in mijn ooghoek Erik Dekker binnen zag lopen! Ben hem natuurlijk gauw aangevlogen omdat hij mijn shirt moest laten signeren door zijn mannen. En haha het resultaat mag er zijn! Sorry dat ik een tijdje niets van me heb laten horen, maar was ontzettend druk met Stichting B. Maar vandaag heb ik alle tekeningen ingeleverd voor de tussenpresentatie op Windesheim. De avond nadat we waren wezen eten met de Raboploeg in Maastricht zijn we door gereden naar Belgie, Houffalize.

Want Xycleteam Bonenberg mountainbike team waar ik voor rijd sliep hier in een groot huis, want dat weekend was de Wereldbeker Mountainbike in Houffalize iets wat mij toch veel meer intresseert dan de Amstel Gold race Dus zijn Jaap en ik op de vooravond van de Amstel Gold race doorgereden naar onze overnachtings plaats in het huis van de mannen van Xycleteam Bonenberg.

Toen we aankwamen was ik zo kapot dat ik meteen m'n bed in ben gegaan, want de volgende dag zou ook weer pittig worden. Zondag was het dan zover de wereldbeker van Houffa, het was echt supersupergaaf om alle profs weer aan het werk te zien op 1 van de moeilijkste wereldbeker parcoursen waarin afdalingen zitten waar je echt bang van zou worden. Een leek zou niet geloven dat renners gewoon zonder te zuchten daar naar beneden rijden Een heerlijke dag dus en toen was ik 's avonds om Zaterdagochtend ben ik samen met Jaap en Lennart naar de Posbank gefietst voor wat klimkilometers.

Het ging eigenlijk ontzettend goed zolang ik maar in het wiel reed. Ik had gerekend op 4,5uur maar dit werd 5,5uur dat was wel wat minder omdat je je toch ergens op insteld. Maar toch aan het einde van de dag hadden we km op teller staan met een gemiddelde snelheid van 30 en een gemiddelde hartslag van Met alles ga ik gelukkig wel voorruit Kan zien dat m'n lichaam weer een beetje vorm begint te krijgen. Mijn spieren beginnen eindelijk mijn lichaam weer een beetje te tekenen en het is niet zo papperig meer als dat het was.

Want ik ben toch in mijn chemotijd 5kg aangekomen. Van die 5kg is er al 2 af Die laatste paar kilo's zullen er ook nog wel afgaan kwestie van deze trainingen volhouden.

Dit weekend zat ik alles weer is te overdenken in bed en dacht toen voorral aan de tijd dat ik met die dubbele longinfectie in het ziekenhuis lag. Dat was een tijd dat ik echt zeeeer ziek was, als ik er ook aan terugdenk snap ik niet hoe ik in die tijd zo positief ben gebleven. Want ik was gewoon echt doodziek. Ik zat ook wel te drammen tegen m'n ouders dat het me veel te lang duurde maar toch bleef ik er zelf in geloven.

Over dat soort dingen denk ik nu best veel na Begin nu bijvoorbeeld ook te snappen waarom mensen het zo goed van me vonden dat ik zo positief bleef Ben echt blij dat ik die dingen nu begin te snappen Weer een hoop gebeurd afgelopen week. We hebben de benefietavond eindelijk achter de rug. Want ook daarvoor moest een hoop geregeld worden. Aan trainen ben ik afgelopen week weinig toe gekomen door die drukte.

Gelukkig was dit niet zo erg want het weer was ook erg slecht waardoor trainen niet eens mogelijk was. De benefietavond in de Schout was erg goed bezocht. De mensen die de presentatie gezien hebben waren allemaal erg onder de indruk!

Dat wilde we die avond ook bereiken. Ook was het doel meer sponsorgeld op te halen, dat hebben we gedaan! Het was een heel vruchtbare avond, we hebben zeker meer dan � euro opgehaald!

De volgende dag was het tijd voor de eerste sporttest sinds mijn chemo. Eindelijk weer eens een sporttest in plaats van een medische test met scans en naalden. Rond de middag was Jaap hier met de auto om af te reizen naar Gemert in Brabant.

Daar ligt het sportcentrum Fitland met 'Top Vorm trainingsbegeleiding'. Jaap en ik werden hier om Van de maximaal test die ik moest gaan doen op de fiets verwachtte ik helemaal 3 keer niets omdat ik de afgelopen week erg druk was geweest.

Maar ik was wel uitgerust omdat ik een week niet had kunnen trainen. De test word afgenomen zonder pennen en papier maar op een fiets. Aan de fiets hangt een computer die de trappers stapje voor stapje zwaarder maakt.

Hij voert dus de wattage die je weg moet trappen stapje voor stapje op. Toen ik begon met trappen voelden m'n benen opzich wel goed. Ik dacht, laat maar komen.

De resultaten kan je in onderstaande tabel zien. Ik zal ze even toelichten. Elke rij in de tabel is een test. De eerste 2 tests zijn afgenomen toen ik 'fit' was. Zoals je kan zien heeft de chemo een beste impact gehad op veel waardes. Wat heel erg opvalt is het snelle herstel van ijn lichaam. We denken dat dit veroorzaakt wordt door mijn manier van trainen van de afgelopen 2 maanden.

Ik heb alleen maar met een lage hartslag op de fiets gezeten en veel kilometers gemaakt. Als je dit doet krijg je een goeie basis en bij een goede basisconditie herstel je ook sneller. Met deze test kan ik heel erg tevreden zijn, nu 3 maanden na m'n laatste chemo. Natuurlijk heb ik nog een lange weg te gaan, maar 3 maanden na m'n laatste chemo mag ik echt heel eg trots op mijzelf zijn.

Iedereen was weer erg verbaasd! Het is ook weer een bevestiging dat ik goed op weg ben. Afgelopen week voelde ik weer wat in m'n nek Maar als ik dan weer zo'n test fiets met zo'n uitslag dan kan het gewoon niets zijn anders zou ik nog geen deuk in een pakje boter rijden.

Heb nu ook met mijzelf afgesproken dat ik niet meer aan mijn nek mag komen. Als ik hem niet aanraak weet ik ook niet of er wat zit. Mag nu nog alleen maar kijken of ik in de spiegel wat zie Ik moet er aan werken om weer vertrouwen in mijn eigen lichaam te krijgen. Wat een drukte zeg ongelooflijk. Alle laatste dingen moeten nu geregeld worden. Zoals het verzet van mijn fiets bijvoorbeeld en met welke banden moet ik nou gaan rijden?

Ik had dan wel bedacht met welke banden ik ga rijden etc. Allemaal van dat soort loze dingen. Maar ik kom er wel hoor. Afgelopen weekend was er weer een hoogtepuntje, Tiesto!! Tiesto toert weer over de wereld met een show 'Element of Life'.

Hij is 2 juni te zien in het Gelredome. Maar dan zit ik natuurlijk in Frankrijk. Ik ben toen gaan zoeken waar hij nog meer ging draaien met deze show. Gelukkig draaide hij op 19 mei in Belgie.

Ben daar samen met Steph heen gegaan. Het was echt een heel gaaf feestje, alleen die Belgen zijn echt te maf. Ze lopen zo verschrikkelijk achter kwa kleding. Ze kunnen absoluut niet tegen een geintje en zelfspot, hebben ze al helemaal nooit van gehoord. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen.

Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren.

Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten. Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider.

Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus?

Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

biljartbal in kut sexclub limburg